2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet bazı yiyeceklerin yapısından kaynaklı yemiyor bazılarına da çok önyargılı. Bi inceleyeyim eşimi de ikna edeyim. Bende farkındayım bu durumun üzülüyorum da mahrum kalıyor her yiyecekten. Götüreyim oğluşumu.

Mutfakta yardım eder bana bazen. Kurabiye, kek yaparken mesela ve yerde. Yemeklerde de yardım isteyeyim belki yer. Deneyeyim cnm güzel fikir teşekkürler

İlişki derken eş ilişkisi değil sadece, tutum olarak... Bazen bir şeyi sevdiğimiz birine aşırı yaparız, bilmeden zarar vermiş oluruz. O bakımdan söyledim. Güvenme zaten burdan yapılan yorum sağlıklı olmaz canım. Genel bir yorum bu. İyi bir sonuç için 2-4 seans gerekir

Kizlar 1 saat babasina bırakayım dedim tv izleyip cay icim.dedim 1 saat ya cocuk sirtina kadar kaka yapmis hayir kokusunudami almadin diyorum yoo almadim.diyor. yani hayret bisey gercekten ya
Bence kokusunu bile almamazlıktan gelmiş babalara herşeyi de bez kaka işini deme canım

Bir iki hafta döker sonra ağzına götürür bizimki hala dağıtıyor ama ilklere göre çok daha iyi zamanla daha da iyi olack

Kızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz? Uninin yenidoğanını kullanıyordum ama değiştirmek istiyorum artık önerilerinizi bekliyorum

Kızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz? Uninin yenidoğanını kullanıyordum ama değiştirmek istiyorum artık önerilerinizi bekliyorum
Mom’s Green ve Eyüp Sabri Tuncer kullandım ikisinden de çok memnun kaldım. Ama aşırı pahalanmış

Granülmatik kullanıyorum çok da güzel temizliyor.

Hangi marka? Dalan denemiştim yazın tatildeyken markette o vardı fena değildi
Roxy duru dalan hacı şakir hangisi indirimli denk gelirse, hepsi aynı işlevi görüyor. En son durunun indirimli denk getirdim baya bir stoğum var. Özellikle beyazları parlak yapıyor baya hoşuma gidiyor

Artık normal deterjanla yıkıyorum ben, ön yıkamaya duru lavantalı granül sabun koyuyorum

Geçen sene sadece pilav ve makarna yiyordu bu sene tavuk balık patates vs yemeğe başladı ama muza dokununca içi ürperiyor gibi. Midesi de bulanıyor
Ya süper ozaman faydalı şeyleri yemeye başlamış. Bunun ogluda dokunamiyor iyy diyor herşeye hala belli başlı şeyler yer. Bu çocuk pilav makarnada yemiyor hatta. Et türü hiç birşey de yemiyor

Yutmaktan korkuyorlarmis canım bence araştır mutlaka
Gibi izlemedin mi youtube a kuki ilkkan yaz izle

Canım ben Eyüp Sabri kullanıyorum çok memnunum en son indirimde siveno aldım onu kullanıcam. Durunun granül sabunu alinde alerji yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…