2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Malesef bende de var.. Afedersin geçen gün wcde sinir krizi geçirecektim o derece. Ben de kayısı vs yiyorum ama çok fayda etmedi. Bi de ilginç bi şekilde bazen günlerce hiç tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum

Bazen oğluma dulcasoft veriyoruz ama hamilelere kullanım için doktora sormak lazım.
Gecen bir arkadaş yazdi burda, turna yemişi kabızlığa iyi geliyor diye. Bir de kuru erik ve incir ise yarıyor bazen. Salatalara bol zeytinyağı koyabilirsiniz midenizde sorun yoksa.

Sadece zeytinyağı kullanıyorum bol salata karbonhidrattan kısıtlı proteinli besleniyorum. Gerçekten çok dikkatliyim suyu bile fazla içiyorum. kuru meyveleri de hoşaf gibi yapıp içmek iyi geliyor yaz günleri. Daha napam

Bende de 6. Haftada vardı bi 10 gün sürmüştü. Aç karnına kayısı su bir tek iyi geliyordu

Çok sevindim canım maşallah süphanallah rabbim böyle devam ettirsin seninle beraberiz bende gçen hafta gittiğimde kıpır kıpırdı doktor bile maşallah çok hareketli demişti. Ellerini yukarıya doğru götürüyordu sürekli. İnsan öyle görünce daha da tuhaf oluyor içinde resmen küçük insan görüyorsun:)) fetal DNA testini de ben cuma dünü yaptıracağım canım doktorum Cuma’ya randevu verdi inşallah testlerimiz de istediğimiz gibi çıkar

Malesef bende de var.. Afedersin geçen gün wcde sinir krizi geçirecektim o derece. Ben de kayısı vs yiyorum ama çok fayda etmedi. Bi de ilginç bi şekilde bazen günlerce hiç tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum
Ilk hamileligimde kabizlik yasamistim ben de. Sabah kahvaltidan once 2-3tane kuru kayisi yiyip uzerine 1 bardak sicak su iciyordum. Cok faydasini gormustum

Ben haftada bir çıkıyordum ama doktor duphalac şurup kullanabilirsin dedi bana siz de doktorunuza danışın isterseniz kızlar geçen gün resmen ağladım çünkü öyle kötü olmuştum anlatamam size 1 saat çıkamadım WC den hem terliyorum hem ağlıyorum ıkınmaktan korkuyorum tehlikeli dediler doktorumda duphalac kullan yumuşatır dedi günde 2 ölçek al zararı yok onun dedi.

Kızlar sırtta yanma neden olur acaba sırtımda yanma hissi geliyor ara ara benim
Bende de oluyor canım sırtım yanıyor sanki uzandığım yerden sağa sola dönüyorum resmen yatak ateş gibi olmuş. Aslında şuan heryerim yanıyor menopozlu kadınlar gibiyim ayaklarımı uzanırken duvara koyuyorum soğuk oluyor resmen hormonlarımız tavan yapmıl durumda

Kızlar bir de kaç gündür yazacağım unutuyorum göğsüme bişi oluyor, sanki hani uçurumdan bir boşluğa düşermiş gibi. Kalbim bir tuhaf oluyor anlamıyorum günde 2/3 kez yaşıyorum normal mi sizce? Sizde oluyor mu hiç? Kızımdayken çok fazla kalp çarpıntım oluyordu pıt pıt pıt sürekli ben hissediyordum atarken çook hızlanıyordu ritmi ama Bunda dediğim gibi öyle değilde bir boşluğa düşersin ya da adrenalin yaşarken olurya sankipk korkmuş gibi oluyorum bende anlamadım

Benim önceden de kronik kabızlığım vardı zaten duphalac bana fayda etmiyor. Bekunis içiyordum ama o da çok sıvı kaybına neden olacak zaten zar zor 3 lt yi tamamliyorum

Doktorunuza mutlaka danışın, size doğru yönlendirme yapar. Ben ilk hamileligimde önce duphalac kullandım şekerli olunca sonra dulcasof a değiştirdi.

Gerçekten öyle canımcım

Ayy resmen aynısını yaşamışız ben de ağladım artık resmen sinirden. Ben de bi doktoruma danışayım canım bişey versin ya böyle nereye kadar

Canım naçizane tavsiyem ben geceden 1 bardak sıcak suya, 2 adet gün kurusu kahverengi olanlar var ya ondan atıyorum, sabah aç karnına önce suyunu içip kayisilarini yiyorum. Bir dene istersen cok iyi geliyor
Yaşım 28 istanbulda yaşıyorum son adet tarihim 5 haziran ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse
Tebrik ederim, benim sat ta 8 Haziran yakın sayılırız
Canım naçizane tavsiyem ben geceden 1 bardak sıcak suya, 2 adet gün kurusu kahverengi olanlar var ya ondan atıyorum, sabah aç karnına önce suyunu içip kayisilarini yiyorum. Bir dene istersen cok iyi geliyor

Benim önceden de kronik kabızlığım vardı zaten duphalac bana fayda etmiyor. Bekunis içiyordum ama o da çok sıvı kaybına neden olacak zaten zar zor 3 lt yi tamamliyorum
Ne güzel sen yine de su içiyorsun ben günde 1 bardak ya da 1,5 bardak zor içiyorum canım. Sı İçerken midem bulanıyor bşr türlü düzenlemedim suya karşı

Ayy resmen aynısını yaşamışız ben de ağladım artık resmen sinirden. Ben de bi doktoruma danışayım canım bişey versin ya böyle nereye kadar
Evet canım aynılarını yaşıyoruz hemen hemen bence de doktoruna danış canım günde 1 ölçek alsak bile yeter diye düşünüyorum ben ama doktorum 2 ölçek al yumuşatır hiç bir zararı yok dedi. Ve kabızlık doğuma kadar devam ediyor hemoroid çıkmasından iyidir duphalac bir çok kadın doğumdan sonra hemoroid ameliyatı oldu. Çok çektiler zaten gebelerde hemoroid çıkması çok büyük bir olasılık inşallah çıkmaz bizde de kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…