Malesef bende de var.. Afedersin geçen gün wcde sinir krizi geçirecektim o derece. Ben de kayısı vs yiyorum ama çok fayda etmedi. Bi de ilginç bi şekilde bazen günlerce hiç tuvalet ihtiyacı hissetmiyorumKızlar ya bende kabızlık başladı ki en korktuğum şey yıllardır çektiğim bir durum. Gerçekten de güzel sağlıklı sebze ağırlıklı besleniyorum kayısı filan asla fayda etmiyordu bana. Şimdi ne yapicam
Bazen oğluma dulcasoft veriyoruz ama hamilelere kullanım için doktora sormak lazım.Kızlar ya bende kabızlık başladı ki en korktuğum şey yıllardır çektiğim bir durum. Gerçekten de güzel sağlıklı sebze ağırlıklı besleniyorum kayısı filan asla fayda etmiyordu bana. Şimdi ne yapicam
Sadece zeytinyağı kullanıyorum bol salata karbonhidrattan kısıtlı proteinli besleniyorum. Gerçekten çok dikkatliyim suyu bile fazla içiyorum. kuru meyveleri de hoşaf gibi yapıp içmek iyi geliyor yaz günleri. Daha napamBazen oğluma dulcasoft veriyoruz ama hamilelere kullanım için doktora sormak lazım.
Gecen bir arkadaş yazdi burda, turna yemişi kabızlığa iyi geliyor diye. Bir de kuru erik ve incir ise yarıyor bazen. Salatalara bol zeytinyağı koyabilirsiniz midenizde sorun yoksa.
Bende de 6. Haftada vardı bi 10 gün sürmüştü. Aç karnına kayısı su bir tek iyi geliyorduKızlar ya bende kabızlık başladı ki en korktuğum şey yıllardır çektiğim bir durum. Gerçekten de güzel sağlıklı sebze ağırlıklı besleniyorum kayısı filan asla fayda etmiyordu bana. Şimdi ne yapicam
Yapacak bisey kalmamis sadece bekleyeceksiniz :)Sadece zeytinyağı kullanıyorum bol salata karbonhidrattan kısıtlı proteinli besleniyorum. Gerçekten çok dikkatliyim suyu bile fazla içiyorum. kuru meyveleri de hoşaf gibi yapıp içmek iyi geliyor yaz günleri. Daha napam
Yaşım 28 istanbulda yaşıyorum son adet tarihim 5 haziran ilk çocuğum olucak Allah nasip ederseHayırlı olsun canım. İlk sayfadaki bilgilerini paylaşabilir misin ? Yaş, şehir, son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo
Kilom da şuan 55 -56 değişiyor sürekliYaşım 28 istanbulda yaşıyorum son adet tarihim 5 haziran ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse
Çok sevindim canım maşallah süphanallah rabbim böyle devam ettirsin seninle beraberiz bende gçen hafta gittiğimde kıpır kıpırdı doktor bile maşallah çok hareketli demişti. Ellerini yukarıya doğru götürüyordu sürekli. İnsan öyle görünce daha da tuhaf oluyor içinde resmen küçük insan görüyorsun:)) fetal DNA testini de ben cuma dünü yaptıracağım canım doktorum Cuma’ya randevu verdi inşallah testlerimiz de istediğimiz gibi çıkarKızlar herkese selam ,hatırlarsanız belirtilerim bir anda rahatlayınca doktor randevumu Perşembe den bugüne aldırmıştım çok şükür haberler iyi bebişin keyfi gayet yerinde ve kıpır kıpır küçücük şey o kadar hareketli ki inanılmaz bir şey
Hersey yolunda endiselenecek hiç bir şey yok belirtilerinin azalması kaybolması artık gayet normal dedi doktorum. Efa Mom önerdi çoklu vitamin olarak elimdeki folik asitlerim bitince ona başlayacağım .
Ayrıca 2 hafta sonra randevum var aynı zamanda o güne fetal DNA yaptırmaya karar verdik 2 Li test yerine doktorum tamamen kararı bana bıraktı bu konuda bakalım umarım güzel sonuçlar almak nasip olur hepimize
Ilk hamileligimde kabizlik yasamistim ben de. Sabah kahvaltidan once 2-3tane kuru kayisi yiyip uzerine 1 bardak sicak su iciyordum. Cok faydasini gormustumMalesef bende de var.. Afedersin geçen gün wcde sinir krizi geçirecektim o derece. Ben de kayısı vs yiyorum ama çok fayda etmedi. Bi de ilginç bi şekilde bazen günlerce hiç tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum
Ben haftada bir çıkıyordum ama doktor duphalac şurup kullanabilirsin dedi bana siz de doktorunuza danışın isterseniz kızlar geçen gün resmen ağladım çünkü öyle kötü olmuştum anlatamam size 1 saat çıkamadım WC den hem terliyorum hem ağlıyorum ıkınmaktan korkuyorum tehlikeli dediler doktorumda duphalac kullan yumuşatır dedi günde 2 ölçek al zararı yok onun dedi.Malesef bende de var.. Afedersin geçen gün wcde sinir krizi geçirecektim o derece. Ben de kayısı vs yiyorum ama çok fayda etmedi. Bi de ilginç bi şekilde bazen günlerce hiç tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum
Bende de oluyor canım sırtım yanıyor sanki uzandığım yerden sağa sola dönüyorum resmen yatak ateş gibi olmuş. Aslında şuan heryerim yanıyor menopozlu kadınlar gibiyim ayaklarımı uzanırken duvara koyuyorum soğuk oluyorKızlar sırtta yanma neden olur acaba sırtımda yanma hissi geliyor ara ara benim
Benim önceden de kronik kabızlığım vardı zaten duphalac bana fayda etmiyor. Bekunis içiyordum ama o da çok sıvı kaybına neden olacak zaten zar zor 3 lt yi tamamliyorumBen haftada bir çıkıyordum ama doktor duphalac şurup kullanabilirsin dedi bana siz de doktorunuza danışın isterseniz kızlar geçen gün resmen ağladım çünkü öyle kötü olmuştum anlatamam size 1 saat çıkamadım WC den hem terliyorum hem ağlıyorum ıkınmaktan korkuyorum tehlikeli dediler doktorumda duphalac kullan yumuşatır dedi günde 2 ölçek al zararı yok onun dedi.
Doktorunuza mutlaka danışın, size doğru yönlendirme yapar. Ben ilk hamileligimde önce duphalac kullandım şekerli olunca sonra dulcasof a değiştirdi.Kızlar ya bende kabızlık başladı ki en korktuğum şey yıllardır çektiğim bir durum. Gerçekten de güzel sağlıklı sebze ağırlıklı besleniyorum kayısı filan asla fayda etmiyordu bana. Şimdi ne yapicam
Gerçekten öyle canımcımBende de oluyor canım sırtım yanıyor sanki uzandığım yerden sağa sola dönüyorum resmen yatak ateş gibi olmuş. Aslında şuan heryerim yanıyor menopozlu kadınlar gibiyim ayaklarımı uzanırken duvara koyuyorum soğuk oluyorresmen hormonlarımız tavan yapmıl durumda
Ayy resmen aynısını yaşamışızBen haftada bir çıkıyordum ama doktor duphalac şurup kullanabilirsin dedi bana siz de doktorunuza danışın isterseniz kızlar geçen gün resmen ağladım çünkü öyle kötü olmuştum anlatamam size 1 saat çıkamadım WC den hem terliyorum hem ağlıyorum ıkınmaktan korkuyorum tehlikeli dediler doktorumda duphalac kullan yumuşatır dedi günde 2 ölçek al zararı yok onun dedi.
Canım naçizane tavsiyem ben geceden 1 bardak sıcak suya, 2 adet gün kurusu kahverengi olanlar var ya ondan atıyorum, sabah aç karnına önce suyunu içip kayisilarini yiyorum. Bir dene istersen cok iyi geliyorMalesef bende de var.. Afedersin geçen gün wcde sinir krizi geçirecektim o derece. Ben de kayısı vs yiyorum ama çok fayda etmedi. Bi de ilginç bi şekilde bazen günlerce hiç tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum
Tebrik ederim, benim sat ta 8 Haziran yakın sayılırızYaşım 28 istanbulda yaşıyorum son adet tarihim 5 haziran ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse
Canım naçizane tavsiyem ben geceden 1 bardak sıcak suya, 2 adet gün kurusu kahverengi olanlar var ya ondan atıyorum, sabah aç karnına önce suyunu içip kayisilarini yiyorum. Bir dene istersen cok iyi geliyorBen haftada bir çıkıyordum ama doktor duphalac şurup kullanabilirsin dedi bana siz de doktorunuza danışın isterseniz kızlar geçen gün resmen ağladım çünkü öyle kötü olmuştum anlatamam size 1 saat çıkamadım WC den hem terliyorum hem ağlıyorum ıkınmaktan korkuyorum tehlikeli dediler doktorumda duphalac kullan yumuşatır dedi günde 2 ölçek al zararı yok onun dedi.
Ne güzel sen yine de su içiyorsun ben günde 1 bardak ya da 1,5 bardak zor içiyorum canım. Sı İçerken midem bulanıyor bşr türlü düzenlemedim suya karşıBenim önceden de kronik kabızlığım vardı zaten duphalac bana fayda etmiyor. Bekunis içiyordum ama o da çok sıvı kaybına neden olacak zaten zar zor 3 lt yi tamamliyorum
Evet canım aynılarını yaşıyoruz hemen hemen bence de doktoruna danış canım günde 1 ölçek alsak bile yeter diye düşünüyorum ben ama doktorum 2 ölçek al yumuşatır hiç bir zararı yok dedi. Ve kabızlık doğuma kadar devam ediyor hemoroid çıkmasından iyidir duphalac bir çok kadın doğumdan sonra hemoroid ameliyatı oldu. Çok çektiler zaten gebelerde hemoroid çıkması çok büyük bir olasılık inşallah çıkmaz bizde de kızlarAyy resmen aynısını yaşamışızben de ağladım artık resmen sinirden. Ben de bi doktoruma danışayım canım bişey versin ya böyle nereye kadar