2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sat a göre olan hesap doğru cnm Eski bat önemli değil. 4+1 sin sanırım
Ay vallahi kafam karisti ondan acaba kese icin vs erken mi diye gidesim gelmiyo keseyi gordum diyelim bebis var mi kalp atisi var mi o strese girmek istemiyom ona gore dr randevusu alcam erkenden gidip beklemek de eziyet :)

Sat ve batımız aynı benim 4+3 görünüyor happy mom da
Aaa supermis kuzum ya cok sevindimmm. Bir baska topic acan arkadasimin da ayni tarih o da cuma gidecek dr a bende persembe gidicem ama cok niyetli degilim beklemek istiyom bayramda gircek ya araya o bayram bana stres olcak bebek olcak mi kalp atisi olcak mi bakalim hayirlisi :)

Site yönetimine mesaj atamadım ki mesaj at diye bi seçenek yok. Nasıl mesaj atılıyor

Ay hadi insallahhh peki bu kese ikisi sag yada sol da mi olmak zorunda yoksa biri sagda biri solda falan olabiliyo mu kiii
Valla sağ sol farketmiyor çift yumurta ikizlerinde ben bi sağda bi solda hissediyorum ko
Site yönetimine mesaj atamadım ki mesaj at diye bi seçenek yok. Nasıl mesaj atılıyor

Merhaba nereye mesaj yazacağız ya da kime söyleyeceğiz bilginiz var mı?

Hangimiz daha erken gidersen haber verelim ne gördük ne oldu ne bitti :)

kızlar merhaba ben bugün kan verdim beta hcg 1000 çıktı perşembe günü doktora gitsem kese görünür mü acaba ya bilgisi olan var mı cuma günü çalışıyorlar mı ya da o zaman mı gitsem
Perşembe gözükebilir. cuma yarim gün çalışıcaz. Garanti olsun derseniz cuma sabahtan gidebilirsiniz.

Kızlar kontorlllerniz ne zaman herkes yazsın kalp atışını bi liste beceremedik kaç tane kadınız
Takibinde olmak istediğim doktorun 26 sına kadar tüm randevulari dolu. O yüzden yarın başka doktora ilk kontrol için gidip 26 si itibariyle istediğim doktordan devam edeceğim. Ayrıca kan tahlilini de yarın vermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…