Bende pers 15.30da kese icin gidicem nasipse kuzumPerşembe saat 11 de randevum var canım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah kalp atışı vardır da duyarım ama ben nedense ikiz hissediyorum tek kese gözükse de en yakın arkadaşım da bana ikiz öyle hissediyorum diyor. Valla sağlıklı olsun sıhhatli olsunda tek olsun farketmezSenin kontrolün ne zaman
İnşallahmasallaaahhh ıkı uc ay sonra tam seıvlırler bıde yaz gelıyor guzel zamnda dogumlarımız olacak ınsallaahh
Evet her şey Rabbimizin elinde inşallah hepimize sağlıkla bu güzel duyguyu yaşatırBen de gebe kaldığımda kahverengi lekelenmem gelirse stres sıkıntı yapma demişti doktorum. Bol bol dinlenmeye ya hep uzanman lazım yerleşme kanaması olabillir ama yine de temkinli olmakta yarar var. Su iç bol bol. Benim arkadaşım gebeliğin başlarında bildiğin regli olmuştu düşük yaptı sanmıştı hatta ama şimdi kızı doğdu 3 aylık oldu bile. Rabbim ol derse olur. Dua edeceğiz hepimizin şuan düşük tehlikesi var sadece lekelenmem geldiği için sende yok zatwn doktorlar da kalp atışını duymadan kesin gebe tanısını koymuyorlar bile. Benim 6 kimyasalım var o yüzden her an bıçak altındayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım sağlıkla doğsunlar inşallahşu ilk 3 ayı kaçımız atlatırız bilmiyorum ama gönlüm hepimizden yana. Dualarım sizlerle kızlar
Kızlar kontorlllerniz ne zaman herkes yazsın kalp atışını bi liste beceremedik kaç tane kadınız
Ben de ilk gittiğimde tek kese gözüktü diye düşünüyorum kesin sağda da 2.kese varBende pers 15.30da kese icin gidicem nasipse kuzumikiz olabilir kuzum senin betan yuksekti insallah ikizdir ❣ benimde arkadasimin tek keseydi kalp atisina gittiginde iki keseydi ❣
Ben de ilk gittiğimde tek kese gözüktü diye düşünüyorum kesin sağda da 2.kese varBende pers 15.30da kese icin gidicem nasipse kuzumikiz olabilir kuzum senin betan yuksekti insallah ikizdir ❣ benimde arkadasimin tek keseydi kalp atisina gittiginde iki keseydi ❣
kullanman lazım ilk 3 çok önemli gebelik planlayanlar 1 ay önceden başlıyor hatta onun önemini anlatıyor uzmanlar hep kesinlikle alıp başlamalısın geç kalma hepimiz kullanıyoruz sanıyorsam hatta sen de kullanbenim de 14.07 ilk kontrolüm inşallah tam 6 haftalıkken bakıyorlar burda öncesi yok ya bi de ben sizce şimdiden kafama göre folik asit kullanmaya başlayabilir miyim illa bekleyim mi doktor randevumu
Hayırlısı olsun şimdiden kese 1500 den fazlayla gözüküyor diyorlar o da bazen üstten gözükmüyor alttan gözüküyor benim beta 13 bin çıktı zar zor gördüler çok yeni daha dedi doktorkızlar merhaba ben bugün kan verdim beta hcg 1000 çıktı perşembe günü doktora gitsem kese görünür mü acaba ya bilgisi olan var mı cuma günü çalışıyorlar mı ya da o zaman mı gitsem
Teşekkür ederim canım ama bu topiği kim açtı bilmiyoruz kim yönetici onu da bilmiyoruzKızlar sanırım liste yapmak istiyorsunuz ben 2022 temmuz annelerinin yöneticisiyim, listeyi yapabilicek biri site yönetimene msj atsın yada burdan etiket yapsın, durumu bildirsin liste yapmak istiyoruz yönetici yaparmısınız bizi diye, sizi buranın yöneticisi yapsın , ozman liste yapabilirisiniz, örnek listede belki site yönetimidr halleder, siz sadece isimleri yazarsınız listeye
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun 2 güne 1500 olmaz mı ki ben aslında gitmeyi düşünmüyordum ama ilki düşük olduğu için benim sağlık ocağındaki hemşire bu hafta randevu bulabilirsen bir git belki ilaç falan verir dedi de bende ondan gitsem görünür mü bilemedimHayırlısı olsun şimdiden kese 1500 den fazlayla gözüküyor diyorlar o da bazen üstten gözükmüyor alttan gözüküyor benim beta 13 bin çıktı zar zor gördüler çok yeni daha dedi doktor
Canım git bence artabilir iki güne için rahat etsin en azındanTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun 2 güne 1500 olmaz mı ki ben aslında gitmeyi düşünmüyordum ama ilki düşük olduğu için benim sağlık ocağındaki hemşire bu hafta randevu bulabilirsen bir git belki ilaç falan verir dedi de bende ondan gitsem görünür mü bilemedim
Ah bende senin gibiyim canım hem lekelm var hem y.disi iki hafta sonra ilk muaneye gitcel hayirlis sağlıklı kucağımıza almaka nasip olur inşallahbenim de 14.07 ilk kontrolüm inşallah tam 6 haftalıkken bakıyorlar burda öncesi yok ya bi de ben sizce şimdiden kafama göre folik asit kullanmaya başlayabilir miyim illa bekleyim mi doktor randevumu
Abdominal görünemeyebilir git bi şansını dene canım olmaZsa transvajinal usg ile bakar doktorun en azından kese gözükür rahat edersin bizi de haberdar et ama canımTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun 2 güne 1500 olmaz mı ki ben aslında gitmeyi düşünmüyordum ama ilki düşük olduğu için benim sağlık ocağındaki hemşire bu hafta randevu bulabilirsen bir git belki ilaç falan verir dedi de bende ondan gitsem görünür mü bilemedim
Ay hadi insallahhhBen de ilk gittiğimde tek kese gözüktü diye düşünüyorum kesin sağda da 2.kese var
Kuzum 3bin ve ustu ultrasyondan gozukuyor diyorlar bu hafta gozukur seninde 1000 ise 2 gun sonra 2000 3 gun 4 gun sonra git istersen garanti olsunTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun 2 güne 1500 olmaz mı ki ben aslında gitmeyi düşünmüyordum ama ilki düşük olduğu için benim sağlık ocağındaki hemşire bu hafta randevu bulabilirsen bir git belki ilaç falan verir dedi de bende ondan gitsem görünür mü bilemedim
Sat a göre olan hesap doğru cnm Eski bat önemli değil. 4+1 sin sanırımKizlar size bir soru soracagimm simdi sat benim 4 haziran bat 2 hazirandi. Gebeyim ama kimi uygulamalar 5 hafta gosteriyo kimi uygulama 4+1 kimisi 4+4 ben hangisiyim ayol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?