2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktora sormayı unuttum ama bana dedi ki ekmeğe damlatıp tüketebilirsin dedi. Bende yok karna yapıyorum öyle.

Aa gerçekten bu hormonlar çok ilginç
Benim de iştahım kapalı hala zaten ,kokulardan yine tiksiniyorum sadece bulantılarım ve o enerjisiz halim rahatladı büyük ölçüde .
Evet çok ilginç daha da iyi olursun inşallah Ben de yeşil rengine taktım ya yeşil şey görünce midem tuhaf oluyor. Alakado ıspanak taze fasülye biber dolması… yiyecekleri geçtim yeşil renkli herşeyden tiksiniyorum. Çiçekleri fl misafir odasına götürdüm kurudular eşim de sulamamış Eşim en sevdiğim peynirden aldı kabının rengini turuncudan yeşile çevirmişler yemem ben bunu dedim turuncusundan buldu geldi

Hadi ya. Bana ilk gittiğimde verdi aile hekimim. Ebeye sordum hamilelik boyunca kullanmanız faydalı dedi. Bittikçe gelip alabilirsin dedi.

:) Ben de durum tam tersi. Yesil seyler bulanti yapmiyor. Ve hep yesil seyler yemek istiyor canim... Surekli yesil Erik ve elma yiyorum. Ispanak, marul, semizotu diye gidiyor.... :))

Hadi ya. Bana ilk gittiğimde verdi aile hekimim. Ebeye sordum hamilelik boyunca kullanmanız faydalı dedi. Bittikçe gelip alabilirsin dedi.
Bilmiyorum ki belki benim degerlerime gore soylemistir. Ben troid de kullaniyorum. En iyisi hepimizin doktorunun dedigidir. Genelleme dogru olmaz. Hepimiz biricigiz :)

Benim tuhaf şeyler yok çok şükür sadece kıymadan aşırı tiksiniyorum.

Bende bugün kontrole gitmiştim canım doktor torch testi yaptırmamışsın dedi 2 tane kimyasalım olduğu için yaptırmalısın dedi bende kimse bilgilendirmedi yaptır denseydi yaptırırdım dedim yani niye zamanında söylenmez anlamıyorumki. Dediğin gibi doktordan doktora farkediyor galiba

Yeşil elma çok iyi gidiyordu ama son durumda onu görünce ondan da tiksinir oldum . Dolabı açamıyorum yeşil bir şey göreceğim diye. Doktorum da mesaj atmış bol bol iyi yıkanmış yeşillik ye diye Ayva istiyor canım ayvayı sipariş eden arkadaşımız nerden sipariş etmişti

Nasip olursa eğer kız olursa ismi Övgü
Erkek olur ise Kaan
Bu arada 7 yaşındaki oğlumun ismi Kartal
Ya Övgü çok güzelmiş pek demeyeyim de hiç duymamıştım.
Bizim komşumuzun çok uzun zaman bebegi olmadı tüp bebek aşılama vs vs heryolu denediler yok olmadı. Artık tüm tedavi yolları tükenmişti çok üzülmüştü abla, sonra bir gün hamile olduğunu ogrendi ve kızına Değer adını koydu. Sormuştum neden diye o kadar çok sey yaptim ki onun için herseye değer demisti.
Böyle ilginç ve güzel isimleri seviyorum.

Hayırlısı boşver içimizi ferah tutalım inşallah herşey çok güzel olur

Aminnnnnnn

Kızlar bunlarda benim sonuçlarım ama doktorum herkesten istediği tahlilleri mi istedi bilmiyorum 7. Haftada yapıldı Bide benim kanser geçmişim olduğu için belkide farklı olabilir çok bir bilgim yok sadece sonuçlara baktım özelde bu arada Şuraya 1080 lira dediler bize çok fazla geldi

Eklentiler

• IMG_20220806_132027.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20220806_132014.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220806_131959.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…