Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh gözün aydın sağlıkla büyüsün nasılsınız ikinizKızlar ben doğurdum
AA yeni gordum... Cok sevindim. Detaylari bekliyoruzzzKızlar ben doğurdum
Sağlıkla al kucağına canım en doğal hissedilecek duygular. Bn bile hicbisey belli değilken tuhaf hissediyorum zaman yaklastikca bı fena oluyorum aradaKızlarrrrr çok tuhaf duygular içerisindeyim.bugün kontrol vardı,tam 38+0 olduk ama bebeğim yaklaşık iki hafta önde gidiyordu hep.Şu an itibarıyla 3800 dedi doktor,daha fazla da olabilirmiş 4200 kg ya da 3400 kg de.ultrason yanılma payı olarak.Salı günü için sezeryan verdi doktor,hiç bir riske girmeyelim dediHem ağlıyorum hem gülüyorum hem korkuyorum,o kadar alıştım ki benimle olmasına çıkmasın istiyorum bi yandan..çok mu saçma bu düşüncelerim bilmiyorum kan sulandırıcı kullanıyordum doktor bir gün öncesi bırak dedi,kullanan arkadaşlar için de fikir olsun diye belirteyim dedim . Tek isteğim sağlıklı bir şekilde onu kucağıma almak,hepimiz gibi
Ayy ben de kestim artık ümidi ama 40+6 ya kadr beklemek de istemiyorum. Pazartesi nasi olursa olsun alın diycem galiba cok yoruldum artik. Pazartesiden beri bel ve karin ağrısı çok yordu beni. İnsallah sizinki gibi olir da gerek kalmaz çok teşekkür ederimBenim.oglan 40+4 te doğdu artık ümidi kesmiştim güzel çay demledim.ictim duşa girdim 2 km den fazla yürüdüm gece tak 11 de nişan gelmesi ardından hafif agri hastaneye gidiş sabaha doğum inşallah bir nefeste sağlıklı doğum nasip olsun
Annemler de var biz de bi de. Herkes gozumun icine bakıyor bakalim hangimiz once doğuracakAhahaha bende öyle valla bide sürekli hastaneye gidelim istersen deyip duruyor yok diyorum sorup duruyor
Canım sana tavsiyem acilen emzirme destek sistemi EDS al ve mamayı o şekilde ver. Bebek mamayı memende alsin. Muhtemelen küvöz süreci meme reddi yaşatmış olabilir ilerlemeden mutlaka EDS dene denerim
Doktor forbiome yazdı. Eğer işe yaramazsa 2 3 hafta sonra başka bir damla yazacağım dedi bakalım şuan pek işe yarıyor gibi durmuyor ama bekliyoruz işte.Maşallah canım, bebekler ilk zamanlar daha çok uyuyordu sanırım.
Doğum olmuştur sanırım, inşallah her şey güzel geçmiştir
Gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz
İlk oğlum 38+1 de olmuştu. Bu oğlumda henüz tık yok, gelmeye de niyeti yok sanırım
Herkes beni arıyor naptın doğurdun mu diye hepten gıcık oluyorum Yaa kıyamam e hadi doğur diye bekliyorlardır onlarda ayy sen doğurursun benceAnnemler de var biz de bi de. Herkes gozumun icine bakıyor bakalim hangimiz once doğuracak
Ya bisey degil dogum sonrasi iznimden yiyo artıkAy saol canım Baya zorladı ama sonrasında çalışma durumum devam edecek gibi görünüyor. Keşke 1 sene kadar idare edebilsem ama.. Keşke.. O yüzden en çok izinli olacağım şekilde kullanmak istedim. Mecburi oldu yani aslında. Şükür sağlıkla atlattık Bebişler de sağlıkla gelsin inşallaahh
Ayyy Çok heyecenlıııı İnşallah doğumlarımız da sonrası çok güzel geçer canım yaa Sabahtan mı olacak? Tam saat vermedi daha bize ama sabah olsun dedik. Bakalım..
Erkekler geç doğar derlermiş. Annem bana hamileyken ultrasonda cinsiyet öğrenme falan yok.. Ben de 2 kızdan sonra 3. çocuk.. 40 hafta geçmiş ben içerde rahatım :) Kesin erkek demiş herkes. Sonra ben çıkmışım 41 hafta civarı Oldu mu sana 3 kız hehehe :) Neyse.. iyi ki kız olmuşsun diyorlar. İnşallah öyledir
Evet ya ne güzel :) Tadını çıkar. Ben de işi yeni bırakacağım. Arkadaş dedi çocuklar okuldayken bir kahvaltı edelim, bir şey yapalım sen doğurmadan. İnşallah çocuksuz ve işsizliğin tadını çıkarayım ben de 2 hafta, tabi stresler geçerse :)
Ay insallah ama bilemiyorum. Beni kimse aramiyo neyseki annemi ariyolar arkadaslarima sabah standart mesajimi yazıyorum ki onlar da sormasinHerkes beni arıyor naptın doğurdun mu diye hepten gıcık oluyorum Yaa kıyamam e hadi doğur diye bekliyorlardır onlarda ayy sen doğurursun bence
Sancım var dedim diye her gün yoklar gibi arıyorlar diyorum doğursam duyarsınız zaten sakin olun en iyisini yapıyorsunAy insallah ama bilemiyorum. Beni kimse aramiyo neyseki annemi ariyolar arkadaslarima sabah standart mesajimi yazıyorum ki onlar da sormasin
Olmaz canim ya ben ilk hamileligim de tek tek paketledim bir.işe yaramadiBen dogurmadim da kucuk hurc gibi seyler var ya. Bebeginkileri ayri kendiminkileri ayri birer tane yaptim, oyle valize koydum. Bebek icin dogumhaneye verilecekleri battaniyeye sardim. Umarim zor olmaz boyle. Tek tek paketleyemedim.
Benim doktor 39 u beklerim dedi bebekte beklerse 3 Nisan da dogum asil ben Nisan annesiyimSanırım bi ben kaldım benim miniğin de gelmeye hiç niyeti yok. Nisan anneleri grubuna geçiş yapacağım bu gidişle
Valla ben de tek tek paketlemek istiyordum ama cantayi hazirlamaya baslayinca cok usendim :)Olmaz canim ya ben ilk hamileligim de tek tek paketledim bir.işe yaramadi
Aa senin oyle mi oldu. Benim spinaldi 6 saat sonra ayaga kaldirildim o sira pijamami giydirildi.Malesef ama takma sütüm gelecek de hep sıcak duş demişti kızlar cidden çok etkili denersin sen de ben 1 gecelik 2 pijama koymuştum pijamalari hiç kullanmadim zaten akşamüstü 5 te doğum oldu ertsi sabah 1 de taburcu oldum üstümü degistirmedim hiç eger kan vs. Olup kirlenseydi öyle degistirirdim canim
Çok rahat oldu kuzum. Valize bi tek annem müdahele etti öyle dagilma vs. Yaşamadık. Sen de bir kişiyi görevlendir herkes karıştırmasın o zaman sorun olmaz
Aynen tatlim makyaj pamuğuna dök göğsünü sil sonra o pamuğu göğüse kapat diğer emzirmeye kadar dursun emzirmeden önce temiz islak pamuk ile silip emzir sonra tekrar kantoron ayni şekilde iyileşene kadar farki göreceksin
2. Gün muayne olmadi canım kalçadan falan iğne oluyor ara ara ikinci gün tercihen pijama giyebilirsin senin nasıl rahat ettiğine kalmış ama ilk gün kesinlikle gecelik Sezeryan sonrası sakinlestirici yapiyorlar bende de odaya gelişim falan hiç yok ne zaman odaya geldim annemler neredeydi nasıl giyindim bilmiyorum evet odaya ameliyathane kiyafetiyle geliyoruz ebeler de üstümüzü giydiriyormuş ben kendime geldiğimde yatakta gecelik ile yatiyordum ve titriyordum
Evet az önde geldi kardeşiyle tanıştı allahim anne bu çok küçük diyorHadi bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin artık minnoş ablası da onu bekliyor ayy doğumun en sevmediğim yanı şu açıklık kontrolü
Yaaaaa kıyamam ama bugüne kadar hep anneyle uyumuş tabi noluyor demiştir çocuk biran evvel kavuşun hepiniz
Evet cnm 2.5 yaşında tam 30 aylikSenin kız biraz daha küçüktü benimkinden öyle hatırlıyorum. Benimki 4 yaşında ama hastaneye yattığımda aynı yaptı. O ağladıkça ben ağladım resmen ama şimdi halası geldi. Onla çok güzel oyalanıyor pek aramıyor beni. Pazartesi günü biraz daha huzurlu gidicem hastaneye.
Doğdu canimAyy hadi güzel doğum haberinle gel inşallah canım
dusunebilirlerdi benceSsvd mi düşünüyor acaba doktorlar
Doğdu canım iyiyiz... biraz fazla ağrım var sadece....Rheaa canım ne durumdasınız doğum olmuştur diye tahmin ediyorum inşallah ikiniz de iyisinizdir
Ekstra bir ödeme almıyorlar mı? Hepatit b aşısı topuk kanı işitme testi falan.. 2 gece mi kaldınız?
Peki mahremiyet nasıl oluyor Kızlar ben bi tane almıştım 2. Yise alayım dedim sizi okuyunca onu da kolu yarım fln alsam nasıl olur , erkek oluyor mutlaka değil mi o ortamladda
Kızlar ben doğurdum
Benim ertesi gunu isitme testi icin erkek.doktor geldi. Ve de ara ara doktorun geliyor. Hemsireler de kadindi. Eger tesetturlu isen sabahlik yaninda olsa iyi olur. Ben pijama kullandim hep sabahligim da vardi.Normal dogumu bilemem de sezeryanda pijama yeterli geldi bana cunku 6 saat yataktan kalkana kadar pijamalarim giydirilmedi kalkinca da sonda cikarildi. Ama minseo gibi hemen pijamalar giydirilirse gecelik olsa iyi olur.Peki mahremiyet nasıl oluyor Kızlar ben bi tane almıştım 2. Yise alayım dedim sizi okuyunca onu da kolu yarım fln alsam nasıl olur , erkek oluyor mutlaka değil mi o ortamladda
Gozunuz aydin canim. Nasil.ultrason bilgileri tuttu mu kac dogdu bebegin. Sezeryan seklin nasil oldu.Evet az önde geldi kardeşiyle tanıştı allahim anne bu çok küçük diyor
Evet cnm 2.5 yaşında tam 30 aylik
Doğdu canim
dusunebilirlerdi bence
Doğdu canım iyiyiz... biraz fazla ağrım var sadece....