- 20 Aralık 2021
- 3.478
- 4.298
- 26
Ahahaha bende öyle valla bide sürekli hastaneye gidelim istersen deyip duruyor yok diyorum sorup duruyorAy evet oyle dedikçe daha da geliyorlar bana her soylenen batiyo suanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha bende öyle valla bide sürekli hastaneye gidelim istersen deyip duruyor yok diyorum sorup duruyorAy evet oyle dedikçe daha da geliyorlar bana her soylenen batiyo suanda
Ay herkes doğurdu neredeyse bizde tık yokMaşallah canım, bebekler ilk zamanlar daha çok uyuyordu sanırım.
Doğum olmuştur sanırım, inşallah her şey güzel geçmiştir
Gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz
İlk oğlum 38+1 de olmuştu. Bu oğlumda henüz tık yok, gelmeye de niyeti yok sanırım
Ayy rahatlar demekki baksana gelecekleri yok sağlıkla gelsinler inşallahAy saol canım Baya zorladı ama sonrasında çalışma durumum devam edecek gibi görünüyor. Keşke 1 sene kadar idare edebilsem ama.. Keşke.. O yüzden en çok izinli olacağım şekilde kullanmak istedim. Mecburi oldu yani aslında. Şükür sağlıkla atlattık Bebişler de sağlıkla gelsin inşallaahh
Ayyy Çok heyecenlıııı İnşallah doğumlarımız da sonrası çok güzel geçer canım yaa Sabahtan mı olacak? Tam saat vermedi daha bize ama sabah olsun dedik. Bakalım..
Erkekler geç doğar derlermiş. Annem bana hamileyken ultrasonda cinsiyet öğrenme falan yok.. Ben de 2 kızdan sonra 3. çocuk.. 40 hafta geçmiş ben içerde rahatım :) Kesin erkek demiş herkes. Sonra ben çıkmışım 41 hafta civarı Oldu mu sana 3 kız hehehe :) Neyse.. iyi ki kız olmuşsun diyorlar. İnşallah öyledir
Evet ya ne güzel :) Tadını çıkar. Ben de işi yeni bırakacağım. Arkadaş dedi çocuklar okuldayken bir kahvaltı edelim, bir şey yapalım sen doğurmadan. İnşallah çocuksuz ve işsizliğin tadını çıkarayım ben de 2 hafta, tabi stresler geçerse :)
Sanırım bi ben kaldım benim miniğin de gelmeye hiç niyeti yok. Nisan anneleri grubuna geçiş yapacağım bu gidişleDoğum yapmayan kac kisi kaldik acaba. Herkes sirayla dokulmeye basladi
Malesef ama takma sütüm gelecek de hep sıcak duş demişti kızlar cidden çok etkili denersin sen de ben 1 gecelik 2 pijama koymuştum pijamalari hiç kullanmadim zaten akşamüstü 5 te doğum oldu ertsi sabah 1 de taburcu oldum üstümü degistirmedim hiç eger kan vs. Olup kirlenseydi öyle degistirirdim canimEtrafın düşünceleri ve baskıları demek ki ister istemez bilinç altıma yerleşmiş.. Normalde hep pozitif düşünen bi insanım beni bile bu hale getirdilerse.. canım kaç gecelik götürdün doğuma :/ 2 gecelik 2 pijama koydum yeter mi ki ?
Çok rahat oldu kuzum. Valize bi tek annem müdahele etti öyle dagilma vs. Yaşamadık. Sen de bir kişiyi görevlendir herkes karıştırmasın o zaman sorun olmazKizlar dogum yapanlar bazilari aranizda bebegin kiyafetlerini kilitli posetlere ayri ayri yerlestirmisti.O sekilde rahat ettiniz mi? Ben de ilk oglum da o sekilde yapmistim yine de baya dagitmislardi hepsini cikarip posetler ortalikta falan. Bu aksam esyalari valize yerlestirecegim de acaba yine o sekilde mi hazirlasam kararsiz kaldim belki bu yil akillanmislardir dagitmazlar
Aynen tatlim makyaj pamuğuna dök göğsünü sil sonra o pamuğu göğüse kapat diğer emzirmeye kadar dursun emzirmeden önce temiz islak pamuk ile silip emzir sonra tekrar kantoron ayni şekilde iyileşene kadar farki göreceksinminseo canım sen göğüs ucu için kantaron kullanıyordun dmi ? Ya bnmde yara olmaya başladı aklıma kantaron geldi de sen mi yazmıştın başka bir arkadaş mı bilemedim
2. Gün muayne olmadi canım kalçadan falan iğne oluyor ara ara ikinci gün tercihen pijama giyebilirsin senin nasıl rahat ettiğine kalmış ama ilk gün kesinlikle gecelik Sezeryan sonrası sakinlestirici yapiyorlar bende de odaya gelişim falan hiç yok ne zaman odaya geldim annemler neredeydi nasıl giyindim bilmiyorum evet odaya ameliyathane kiyafetiyle geliyoruz ebeler de üstümüzü giydiriyormuş ben kendime geldiğimde yatakta gecelik ile yatiyordum ve titriyordumBen ilk gün gecelik giymiştim ama 2. gün pijamaya geçmiştim. Muayene devam mı etti canım 2. gün de? 1 gecelik 1 pijamam vardı. Yine öyle yapacağım.
Bir de doğumdan sonra odaya çıktığımda, bebeği getirdiklerinde üzerimde geceliğimle fotoğraflarım.. ama ben hiç hatırlamıyorum onu ne ara giydiğimi :) Bir onu anlatsana. Doğuma zaten çıplak, hastane önlüğüyle giriyorduk di mi? Sonra yukarı çıkınca mı üzerimizi giyiyoruz? Ne ara giydim o geceliği hafızam silmiş. Çünkü acım da vardı. Üstümü giyecek gücü ne ara bulmuşum acaba..?
Aynen gecelik giyiliyor çevremdeki herkes öyle yaptı hatta hastane de öyle tercih ediyormuş canım ben 2 gecelik koydum ihtiyaç olmaz ama 1 pijama koydumAy baya yanlış düşünmüşüm, gecelik gerekiyormuş yeni öğrendim
Peki mahremiyet nasıl oluyor Kızlar ben bi tane almıştım 2. Yise alayım dedim sizi okuyunca onu da kolu yarım fln alsam nasıl olur , erkek oluyor mutlaka değil mi o ortamladdaAynen gecelik giyiliyor çevremdeki herkes öyle yaptı hatta hastane de öyle tercih ediyormuş canım ben 2 gecelik koydum ihtiyaç olmaz ama 1 pijama koydum
Ebe ve hemşireler kadın ama ailenden erkek gelecekse evet olurPeki mahremiyet nasıl oluyor Kızlar ben bi tane almıştım 2. Yise alayım dedim sizi okuyunca onu da kolu yarım fln alsam nasıl olur , erkek oluyor mutlaka değil mi o ortamladda
Doğum izninde maaş tam yatmıyor muSelam kızlar, uzun zamandır yoğunluktan giremedim. Bebeklerim hala küvezdeler ama kv min taziyesi sebebiyle sürekli misafirimiz var. Misafir temizlik yemek işleriyle uğraşıyorum, fırsat bulunca da süt sağıyorum. İkizlerim muhtemelen gelecek hafta çıkacaklar inşallah. Ben de 2-3 gün kalıp ailemin yanına gideceğim. Burada tek başıma iki bebeğe bakmam mümkün değil.
Doğum izniyle ilgili danışmak istiyorum. Benim çoğul gebelik olduğu için 10 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznim var. 30. haftada izne ayrıldım. Doğum yapınca farklı bir hastane olduğu için dikkat etmeden toplam 16 hafta olarak iznimi hesaplayıp izin bitiş tarihini 2 hafta erken yazmışlar. Eşim de pek anlamadığı için dikkat etmeyip almış raporu. İşyerim ağır hasarlı olduğu için uzaktan internet üzerinden çalışıyoruz. İşe erken başlasam işe gitme zorunluluğum olmadığı için beni zorlamayacak. Maaşım erkenden tam yatmış olacak. Sizce raporu düzelttirip 2 hafta fazladan izin mi kullansam yoksa 2 hafta erken işe başlayıp maaşımı tam mı alsam? Kararsız kaldım
Allah analı babalı büyütsün,maşallahKızlar ben doğurdum
Tebrikler gözünüz aydın sağlıkla büyütünKızlar ben doğurdum
Canım hayırlı uğurlu olsun kaç kilo doğdu iyi mi kime benziyor ablası gördü müKızlar ben doğurdum
Benim serumumu takmaya erkek hemşire gelmişti canımPeki mahremiyet nasıl oluyor Kızlar ben bi tane almıştım 2. Yise alayım dedim sizi okuyunca onu da kolu yarım fln alsam nasıl olur , erkek oluyor mutlaka değil mi o ortamladda
Oyy hadi gözün aydın canım nasılsınız peki bebiş de sen de iyisindir umarım müsait olduğunda detaylı yazarsın zatenKızlar ben doğurdum
Çok normal duyguların canım merak etme ben de aynı şeyleri hissetmiştim. Hatta doğumdan sonra bile karnımı sevip ağlıyordum orda olmadığına inanamıyordum Geçecek hepsi inan Bizimki de 2 hafta öndeydi son ultrasonda 4 kiloya yakın çıktı ama 3650 gr doğdu ultrason yanıltıcı olabiliyor. Sağlıkla gelsin önemli olan o sağ salim kucağınıza alın inşallahKızlarrrrr çok tuhaf duygular içerisindeyim.bugün kontrol vardı,tam 38+0 olduk ama bebeğim yaklaşık iki hafta önde gidiyordu hep.Şu an itibarıyla 3800 dedi doktor,daha fazla da olabilirmiş 4200 kg ya da 3400 kg de.ultrason yanılma payı olarak.Salı günü için sezeryan verdi doktor,hiç bir riske girmeyelim dediHem ağlıyorum hem gülüyorum hem korkuyorum,o kadar alıştım ki benimle olmasına çıkmasın istiyorum bi yandan..çok mu saçma bu düşüncelerim bilmiyorum kan sulandırıcı kullanıyordum doktor bir gün öncesi bırak dedi,kullanan arkadaşlar için de fikir olsun diye belirteyim dedim . Tek isteğim sağlıklı bir şekilde onu kucağıma almak,hepimiz gibi
Tebrikler saglikla buyutun