- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Benim doktorum çok emin ise yaricaginaBenim Dr a sordum ne yapayım açılma için çok ilginç adam ya diyo ki hicbisey açılmaya etki etmez o tamamen vücutla alakalı. Pilates hocasının bile açılması olmamış suni vermişler hop sezeryan. Beni suni sancidan korkutmaya çalıştığını düşünüyorum artıksezeryanci olduğuna eminim.
Amin canım insallahMerhaba, kadın dogumcu gibi onlarında bebegin gelişimine göre aralıkları var. Ona göre onlar randevu veriyor... Kesinlikle doktor çok önemli ... Kimisi bebek olunca korkuyor hemen antibiyotik dayıyor. Kiziminki bitkilselci idi, 4.5 yaşına kadar kızım hiç kullanmadi. Şükür şuanda meyvesini yiyoruz ... İnşallah iyi bir doktor bulursunuz
Amin canım benim tabi anlatırım :) şimdiden başladım araştırmaya ama okuduğum şeylerin %80i çok güzel. Hatta kadının biri böyle olsa on çocuk doğururum falan yazmış. Doğumu çok kolaylaştırıyormuş fitil. Gerçi doktorum da öyle dedi. Benim ilki de normal doğum olduğu için hemen rahim açılır çok zorlanacağını düşünmüyorum dedi. Bakalım işte neyle karşılaşacağız :)
Tabii anlatırım canımBen fitil ile başlatılan doğumu çok merak ediyorum, sürecini anlatır mısın acaba
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Stres olma kavuşacaksın yavrunaKizlar sabah sezeryana gireceğim gram uyku yok stresten sanirim
Bu ağrılar yüzünden bende de hareket az çok zor kendimizi tartamiyoruz resmen ya:)Kız ben yürüyemiyorum ağrıdanŞuan bir minik fil olarak ben kankasıyım
Teşekkür ederim canım hepimiz saglikla alalim insallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Stres olma kavuşacaksın yavruna
Hiç hissetmeden gelebilir nişan sonrası genelde sancı geliyorNişanı gelenlere soruyorum kızlar. Nişan gelmeden evvel bir ağrı sancı mı oluyor. Yoksa hiç hissetmeden de gelebilir mi ?
Teşekkür ederim canımHiç hissetmeden gelebilir nişan sonrası genelde sancı geliyor
Aynen ben öğrendiklerimi yapayım da açılmazsa kendi bilir artıkUf ama bu doktorlar. Hepsi ayrı telden çalıyor hee. Boş ver yap sen burada kızlar yazıyor işte o hareketlerden. Ben de başlayacağım artık toplu hareket falan
Maşallah minnoşaKızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Bana yapıldı odaya gelince ama öyle bastırmak derken ebe eliyle hafif bastırıyor vajenden kanamayı kontrol ediyor canım ama zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetmiyorsunCanım sezeryan sonrasında karın bölgesine başı uygulandığını söylüyor bazıları kan çıksın diye sanırım. Bu beni aslında tek korkutan şey , doğum bittikten sonra sana yapıldı mı, ya da yapılan varsa çok mu can yakıyor
Bnce de öyle vallahi . Eşim diyo nerde hareket orda bereketBenim doktorum çok emin ise yaricaginaama burda çoğu doktor aynı görüşte..merdiven falanda işe yarar ilk cocuklarda açılma daha geç oluyor ama bekleyince oluyor da :))
Biz o şansı da kaybettik apar topar doğum oluncaBenim doktorum çok emin ise yaricaginaama burda çoğu doktor aynı görüşte..merdiven falanda işe yarar ilk cocuklarda açılma daha geç oluyor ama bekleyince oluyor da :))
Tabiki normal canım o kadarda olsunCanım senle haftamız aynı, ben Nisan annelerinden ama doktor bir hafta erken döllenme dedi, ultrason doğumu 30 Mart gösteriyor benim de, ara ara kasık ağrılarım oluyor sende de oluyor mu normal midir acaba?
Gözün aydın canım en kısa sürede kizin da toparlanır zaten endişe etme sancıların da geçer hepsi birer anı olacak bunların sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallahKızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanirsinizKızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Oyy minik doğmuş annesi üzme kendini tedavisi yapıldıktan sonra alıcaksın kucağına içini ferah tut. Dualarım seninle canım bnimKızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
İnsallah çok güzel geçer, saglikla gelsin minnosKizlar sabah sezeryana gireceğim gram uyku yok stresten sanirim