- 16 Şubat 2014
- 43
- 127
Gayet normal bebek daha küçük ve emerken yoruluyor çenesi büyüdükçe azalacaktır titremesiHem emiyor hem mama aliyor doymadigini sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normal bebek daha küçük ve emerken yoruluyor çenesi büyüdükçe azalacaktır titremesiHem emiyor hem mama aliyor doymadigini sanmıyorum
oyyy bu bilgi kalbimi eritti şu an kıyamam.Evet kuş ağzı yoruluyor
Hamileliğiniz güzel geçsin inşallah zamanı gelince de hayırlı doğumlarınız olsun etrafa pek kulak asmamak gerekiyor bu doğum ve Bebek bakım işlerinde aslında.Agustos anneleri topiğinde olmama rağmen sürekli burayı okuyorum . Rabbim hepinize bir çırpıda doğum yapmayı nasip etsin .gerçekten çok güzel heyecanlar .Bende şimdiden okuyorum normal doğum çok istiyorum nasip olursa .etraftan çok tuhaf yorumlar duyuyorum .Bende sizden ilham almaya geldim .dogumlariniz çok da güzel geçiyor okuduğum kadarıyla. Bende doktorumun tavsiyesiyle platese başlamayı düşünüyorum. Herkese bol şans güzel anneler
Hepsini yaşıyorum ama cm açılma yok hoş zamanı var daha ama bunca sancıya açılma olmaması acayip ilginç geliyor şaşırıyorum neyse akışına bıraktım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kolayca kavuşmayı nasip etsin ✌Benim annem doğum sancısı belden giriyor derdi hep böbrek ağrısı gibi vuruyormus bi de makata vuruyor diyordu
Sancı kalça ve bel bölgesinden giriyor sırtın yukarisiyla pek işi olmuyor ama sırtın baya aşağısını kast ediyosan sancıdir kalcana doğruKızlar düzensiz gelip giden sancılarım hep vardı biliyorsunuz,nişanda geliyordu bi kaç gündür yaklaşık 1 saat öncede sırtımın alt kısımına ağrı girdi geçmiyor birazdan duş alacağım rahatlamak için.düzenli sancılar böylemi başlıyor acaba bilgisi olan varmı ?
Orada doğum fiyatı ne kadar?MedicalPark 'ta yapacağım
Sen cidden eşinle bı gorusme yapabilirsin burdaki doktorlarin tek tavsiyesi :)))Hepsini yaşıyorum ama cm açılma yok hoş zamanı var daha ama bunca sancıya açılma olmaması acayip ilginç geliyor şaşırıyorum neyse akışına bıraktım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kolayca kavuşmayı nasip etsin ✌
Ben 36.haftada bıraktım ecopirini.
Coraspirini 36 da bıraktım canim
Ben gecen hafta 35+2 dim,doktor 10 gun daha kullan dedi,37 hafta okuyor beni neden gec biraktiriyor anlamadim yarin randevum var sorayimBn , coraspirin kullandım ilk Dr um 32 de birakicaz demişti sonra başka Dr a geçtim o da 36 dedi bn 36 da bıraktım. Dr görüşü neye göre degisiyo anlamadım valla. İlk Dr a tekrar başladığımda ben 32 de bırak dedim niye 36 da biraktin diyip bı fırçaladı.
Kız ben yürüyemiyorum ağrıdan Şuan bir minik fil olarak ben kankasıyımSen cidden eşinle bı gorusme yapabilirsin burdaki doktorlarin tek tavsiyesi :)))
Çok tebrik ederim. Analı babalı büyüsün.Kuzum ben doğum yaptim. Sancılar 7 dakikada bir den 5dkya kadar inince hastaneye geldik.Geldigimizde 22.30 du. Acilmam 5cm çocuğun kafası inmiş hemen yatış yaptılar. 7 9 cm derken sabaha karşı 3. 55te doğdu. Ben kendime gelemedim dikişlerden ancak yazabiliyorum. Biz kucagimiza aldik. Dünyanın en güzel duygusu. Dilerim hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz.
Ya onun ağzını yerim. Kalbim eridi resmen. Minnoş emerken yoruluyor.Evet kuş ağzı yoruluyor
Çıktın mı doğumdan ???Kızlar doğuma girilen birazdan galiba dua edin lütfen çocuğum sağlıklı olsun küvete girmesin
Fiyat bilgim yok maalesef. Hastane eşimin iş yeri ile anlaşmalı olduğundan doğum ücreti ödemeyeceğiz.Orada doğum fiyatı ne kadar?
Benim Dr a sordum ne yapayım açılma için çok ilginç adam ya diyo ki hicbisey açılmaya etki etmez o tamamen vücutla alakalı. Pilates hocasının bile açılması olmamış suni vermişler hop sezeryan. Beni suni sancidan korkutmaya çalıştığını düşünüyorum artık sezeryanci olduğuna eminim.Sen cidden eşinle bı gorusme yapabilirsin burdaki doktorlarin tek tavsiyesi :)))
Hayrlı olsunnn Allah analı babalı büyütsün inşallah i Canım kaçıncı çocuğundı senin ilk mi ?Kuzum ben doğum yaptim. Sancılar 7 dakikada bir den 5dkya kadar inince hastaneye geldik.Geldigimizde 22.30 du. Acilmam 5cm çocuğun kafası inmiş hemen yatış yaptılar. 7 9 cm derken sabaha karşı 3. 55te doğdu. Ben kendime gelemedim dikişlerden ancak yazabiliyorum. Biz kucagimiza aldik. Dünyanın en güzel duygusu. Dilerim hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz.
Vardır Bir bildiği vardır canım sor bakalım tabi ben ilave oksapar 4000 lik de kullanıyorum ona devam ediyorumBen gecen hafta 35+2 dim,doktor 10 gun daha kullan dedi,37 hafta okuyor beni neden gec biraktiriyor anlamadim yarin randevum var sorayim
Bana yapıldı ama hala uyuşuktum o yüzden acı hissetmedim. Sadece çok rahatsız edici bi his oluyor normal olarakCanım sezeryan sonrasında karın bölgesine başı uygulandığını söylüyor bazıları kan çıksın diye sanırım. Bu beni aslında tek korkutan şey , doğum bittikten sonra sana yapıldı mı, ya da yapılan varsa çok mu can yakıyor
Allah kolaylık versin canım. Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah37+0 olduk bugün hastaneye yattım bi sancım çıktı doğumhanedeyim şimdi
Kilomuz 2750 olmuş çok şükür
Karın çevremiz 35 haftalık
Fl 36 haftalık
Başımızda 37+2 haftalık
Kızlar dua edin bana lütfen bugün doğum olabilir
Hayırlı olsun canım maşallah çok güzel bir doğum olmuş sıkıntılarının mükafatı olmuş sağlıkla büyüsünKızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız
Çok geçmiş olsun Ceviz varsa eğer birkaç ceviz zarını sıcak suda demleyip içebilirsiniz. Öksürüğe çok iyi geliyorSerum fizyolojik damlattim burnuma acildi ama 5 dk sonra yine ayni nebulizator de yok evde. Eczaneyi de aradim surup icin parol haric hicbir sey kullanamazsin dedi, parolu da napim ben öksürüğe iyi gelir mi agri kesici sacma olur
Doktoruna güveniyorsan teslim olmak en güzeli ben de ilk gebeliğimde kendimi çok hazırlamıştım normal doğuma. Doktor aynı gün hemen sezeryan alıyoruz diyince şok etkisi yarattı. Ama başka Dr gitmedim. Zaten çok araştırıp güvenerek gitmiştim. Doğum sonrası çok sıkıntı yaptım aslında sezeryanı. Hatta bu hamileliğimde de normal mi denesem diye kendimi çok yıprattım, şartlarım uymadı ama neticede sezeryan olacağım ve bu yüzden üzmüyorum kendimi artık. Benim için olması gereken buymuş. Önemli olan sağlıklı şekilde kucağına almak. Eminim seninki de keşkesiz bir doğum olacakEvet doğurursun diyebilir bir hekim ve belki doğuradabilirim ya da gerçekten doktorumun dediği gibi travmatik bir deneyim yaşayabilirim bilemiyorum yıllar sonra tüp bebekle elde ettim bebeğimi, o travmayı göze alamıyorum. Doktorum doçent ve bir çok doktor denedim deneyimine onun kadar güvendiğim bir doktor olmadı,sırf normal olsun diye güvenmediğim biriyle zorlamayacağım koşulları, sabahtan beri bunun savaşını verdim ben de içimde böyle karar verdim.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşaallahKuzum ben doğum yaptim. Sancılar 7 dakikada bir den 5dkya kadar inince hastaneye geldik.Geldigimizde 22.30 du. Acilmam 5cm çocuğun kafası inmiş hemen yatış yaptılar. 7 9 cm derken sabaha karşı 3. 55te doğdu. Ben kendime gelemedim dikişlerden ancak yazabiliyorum. Biz kucagimiza aldik. Dünyanın en güzel duygusu. Dilerim hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz.
Uf ama bu doktorlar. Hepsi ayrı telden çalıyor hee. Boş ver yap sen burada kızlar yazıyor işte o hareketlerden. Ben de başlayacağım artık toplu hareket falanBenim Dr a sordum ne yapayım açılma için çok ilginç adam ya diyo ki hicbisey açılmaya etki etmez o tamamen vücutla alakalı. Pilates hocasının bile açılması olmamış suni vermişler hop sezeryan. Beni suni sancidan korkutmaya çalıştığını düşünüyorum artık sezeryanci olduğuna eminim.
Doğumdan sonraki ilk kontrolleri geçirdikten sonra rutin kontrolleri her ay oluyor. Aşıları var çünkü. 1 yaşa kadar her ay çocuk doktoruna gidiyorsun. Sonrasında süre açılıyor doktorun seni yönlendiriyor. Onun dışında yeni doğduğunda yanlış hatırlamıyorsam 5. Gün çağırıyorlardı. İşitme testleri falan oluyor . Zaten sizi yönlendirecektir merak etmeyin. Ama çocuk doktoru araştırın şimdiden. Ben mesela araştırdım gittim tanıştım bile
Kızımda devam ettiğim çocuk doktoruna devam edeceğiz. Kendisi doğumdan sonra 1 hafta içinde ilk kontrolü yapmak istiyor. Eğer o kontrolde bir olumsuz şeye rastlamadiysa ek ara kontrol istemiyor.
1 yaşına kadar her ay , 13 aylıktan sonra 2 ayda 1 ,24 aylıktan sonra da 3 ayda.1 kontrol yapıyor. Yine herhangi 1 sorunda muayeneye cagiriyor. En ufak bir durumda iletişim halindeyiz.
Bana tam 36 da bıraktırdıBen gecen hafta 35+2 dim,doktor 10 gun daha kullan dedi,37 hafta okuyor beni neden gec biraktiriyor anlamadim yarin randevum var sorayim