2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Çok şükür korktugunuz gibi olmadı. En kisa zamanda evinize birlikte dönersiniz insallah. Sancilariniz da bi an önce gecer insallah🤲

Tabiki normal canım o kadarda olsun😍 hiç endişe etme. Benim 1 haftadır vajinaya baskı hali bile başladı. Ağrın genelde ayakta olduğunda yorulduğunda oluyordur daha çok dinlen.
Senin son kontrolünde bebeğinin ölçüleri nasıldı? Kızmı erkek mi🌷🌸
Aynen canım yorulunca artıyor bende bugün dinlendim olmadı mesela, erkek , en son 34 haftada gittim kilosu 2.5 du kafada 3 hafta önde doktor bebek yapılı bir bebek sende minyonsun dedi, bekleriz hemen sezeryan demiyorum ama bu şekilde olursa gelişimi sezeryan olabilir dedi🤔sizde durumlar nedir?

Kizlar sabah sezeryana gireceğim gram uyku yok stresten sanirim
Çok normal canım,Allah yardımcın olsun🙏🏻Her şey kolayca olsun bitsin inşallah💓🌸
Kızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Gözünüz aydın olsun hadii bakalım her şeyin sorunsuz olmasına cok sevindim🌸
inşallah bir an önce toparlar alırsın yavrunu kucağına🥰

Bu süreci nasıl geçireceksin onu da merak ediyorum ben. Benzer durumlarımız olduğu için. İnşallah sıkıntı olmadan geçirirsin bana da motive olur . Bekliyorum 🍀🍀
Canım bugün mesela, sabah geç kalktı. Bazı eksikliklerimiz vardı, dışarı çıkıp onları aldık, parkta baya oynadı. O sürede doktorumla konuştum ben hastaneye yatış verdi. Eve gittik besledim, sarılarak uyuttum evden çıktık. Baya uyumuş. Akşam 7 de uyanmış. Annem bakıyor şuan, baya oynamışlar, resimler oyunlar vs. Birde yeni birkac oyuncak aldım ben. Annem onları çıkartmış baya oynamış. Uykusu gelmeye başlayınca haber verdi Annem, eşim hemen gitti eve onla biraz vakit gecirdi şimdi de uyku rutinini yapıyor, uyutup yanıma gelecek eşim. Gece de yine uğrar bir sorun olduğunda uyanıp bizi ararsa felan . Suanlik iyi gidiyor ama ben kendim çok eksik hissediyorum doğrusu..

Canım sezeryan sonrasında karın bölgesine başı uygulandığını söylüyor bazıları kan çıksın diye sanırım. Bu beni aslında tek korkutan şey , doğum bittikten sonra sana yapıldı mı, ya da yapılan varsa çok mu can yakıyor
Bana hem uyuşukken hem uyuşukluğum geçince yapıldı ama her ıkisinde de acı hissetmedim. Hatta hemşire bana yarım saatte bir masaj yap bastırarak dedi ben kendim de yapmıştım hiç korkmana gerek yok.

Kızlar benim oğlum memeyi tutamadı silikon uçla emziriyorum. Dünden beri emerken kafasını geri ittirip ağlamaya başladı. Sinirleniyor emerken kızarıyor hemen. Acaba çekemiyor mu çenesi yorulduğu için. Biberonla vermeye başladım biraz ama böyle de sütüm azalır diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim sizin bebekleriniz de emerken ağlıyor mu yorulunca?

Kızlar benim oğlum memeyi tutamadı silikon uçla emziriyorum. Dünden beri emerken kafasını geri ittirip ağlamaya başladı. Sinirleniyor emerken kızarıyor hemen. Acaba çekemiyor mu çenesi yorulduğu için. Biberonla vermeye başladım biraz ama böyle de sütüm azalır diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim sizin bebekleriniz de emerken ağlıyor mu yorulunca?
Gazı olabilir mi acaba? Benim kızım gaz sancısı olduğunda yapıyor onu memeyle kavga ediyor bağırıp kafasini ceviriyor falan sonra gazi çıkınca emmeye devam ediyor

Çok geçmiş olsun canım, vücuduna ve kendine toparlanmak için biraz vakit tanımak gerekiyor 🙏inşallah hızlıca toparlarsin 🙏🙏

Gazı olabilir mi acaba? Benim kızım gaz sancısı olduğunda yapıyor onu memeyle kavga ediyor bağırıp kafasini ceviriyor falan sonra gazi çıkınca emmeye devam ediyor
Onu ben de düşündüm ama gazı olsa biberonu da almazdı diye de düşünüyorum. Kafam çok karıştı dünden beri. Dün gece hiç uyumadı. Bugün biberonla anne sütü verdim sağıp 2 saattir uyuyor kesintisiz kendim uyandıracağım simdi yeniden emsin diye.

Aynen canım yorulunca artıyor bende bugün dinlendim olmadı mesela, erkek , en son 34 haftada gittim kilosu 2.5 du kafada 3 hafta önde doktor bebek yapılı bir bebek sende minyonsun dedi, bekleriz hemen sezeryan demiyorum ama bu şekilde olursa gelişimi sezeryan olabilir dedi🤔sizde durumlar nedir?
Evet canım dinlenmek ağrıyı sızıyı ciddi anlamda azaltıyor. Kafası büyükse bencede o strese girip normal doğum deneme.
Benimki kız en son 2 gün önce, 35+6 da girmiştim 2660 gr 47 cm di, ben de minyon sayılırım 2600 doğmuşum 🤭 haftada bir kontrole gidecem artık randevum 8 mart, hamilelik sürecinde de 20 kg aldım 🙈 umarım kolayca veririm.

Kızlar ben göğüs pompası hala almadım, süreç nasıl ilerleyecek sütüm olurmu olmazmı nasıl olacak bilmiyorum, hemen elektrikli almak yerine sizce bu manuel ürün yeterli olur mu? Kullanan yada bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20230303-002552_Google~2.jpg
    Screenshot_20230303-002552_Google~2.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 27
Biz de kararsız kaldık, büyük oğlum 4 aylıkken olmuştu. Şimdi ufaklığı o kadar geciktirmeyelim diyoruz ama ilk doğar doğmaz da kıyamam sanki.😢

Senin için cok zor bir durum, aynı şey bana olsa benim annem de gelmezdi, tabi üzülüyoruz . Sonuçta asla annemizin yanında rahat ettiğimiz kadar kimsenin yanında rahat edemeyiz. Bir yandan lohusalık, bir yandan ev kalabalık inşallah lohusa depresyonuna girmezsin, misafirlerin ne kadar kalacağı belli mi

Kafa çapı kaç çıktı ki canım , erkek bebekse kızlara göre daha büyük oluyor zaten

İnsallah çok güzel geçer, saglikla gelsin minnos🤩

Çok normal canım 🥹 hızlıca olup bitsin inşallah kucağına alınca tüm stresin geçecek 🥹

Hadi hayırlısıyla al kucağına canım 🤲 sağlıkla geçsin sürecin inşallah ♥️

Çok normal canım,Allah yardımcın olsun🙏🏻Her şey kolayca olsun bitsin inşallah💓🌸

Gözünüz aydın olsun hadii bakalım her şeyin sorunsuz olmasına cok sevindim🌸
inşallah bir an önce toparlar alırsın yavrunu kucağına🥰
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah güzel haberlerle yazarım ve diger tum bekleyenler guzel dogum hikayeleriyle yazarlar

Evet canım dinlenmek ağrıyı sızıyı ciddi anlamda azaltıyor. Kafası büyükse bencede o strese girip normal doğum deneme.
Benimki kız en son 2 gün önce, 35+6 da girmiştim 2660 gr 47 cm di, ben de minyon sayılırım 2600 doğmuşum 🤭 haftada bir kontrole gidecem artık randevum 8 mart, hamilelik sürecinde de 20 kg aldım 🙈 umarım kolayca veririm.
Doktor ne derse uyacağım canım zaten normal olsun isterim ama doktorlarada güvenmek zorundayım benim işte haftayaki randevu da netleşir, maşallah kızın senden büyük doğacak o kesin☺️benim de inşallah 10 Mart randevu, 17 kilo aldım, bende vermeyi umuyorum aldığım kadar kolay bi şekilde inşallah 😂

X