2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba sizinle doğum yapacağımız tarih aynı.Ben 32. Haftada çalışabilir raporu almıştım.Bugün 37+0. Çalışma izni sona erdi.raporumda 1 martta doğum izni başlar yazıyor.Doktorum yeni bir rapora ihtiyaç olmadığını söyledi.
Bilemedim bende yazmıyor oyle depremzedeyım çalışabilir raporu aldıgım hastanede yıkıldı bugun iş göremezlik aldım 37+0 da umarım bir sorun yasamam

Bence senin doğum çok çok yakın. Benim de alt karnım da bi sızı var, sanki alt karın spor yapmışım gibi 😁

Canım 37 hafta, gayet güzel hiç sıkıntı yapma. Bana da geçen hafta 2-3 cm açıklık var 1 haftaya gelir demişti ama gelen giden yok. Alttan muayene sonrası kanama, lekelenme çok normal
Banada yakın geliyor canım ağrılarım sızılarım daha çok arttı 😥

Leke gelıyor hala kahverengi pembemsi sekılde belimde agrıyor doktor cuma sabahı gel dedi cuma sabaha kadar dogurmus olursun dedi muhtemelen ama bilmiyorum
Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah kolayca atlatırsın sende 🤲🏻

Ben de sana yazacaktım nerelerdesin diye ☺️ güzel haberler maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Çok sağol teşekkür ederim canım🤗 Son haftalar eksiklerle son hazırlıklarla uğraştım canım, alışverişe gidince bile eve hep çok yorgun geldim, bence tüm hazırlıklar 32.33. Haftalarda bitmesi gerekiyormuş, sonrası ağır iş gibi geliyor insana.
Heyecan dorukta🤗🌸 Bu hayalimin gerçekleşeceğine hala inanamıyorum 🙏🥰🥰
Arada girip okuyorum senin prensestede uyku düzeni herşeyi yoluna girmiş maşallah🧿

Çok sağol teşekkür ederim canım🤗 Son haftalar eksiklerle son hazırlıklarla uğraştım canım, alışverişe gidince bile eve hep çok yorgun geldim, bence tüm hazırlıklar 32.33. Haftalarda bitmesi gerekiyormuş, sonrası ağır iş gibi geliyor insana.
Heyecan dorukta🤗🌸 Bu hayalimin gerçekleşeceğine hala inanamıyorum 🙏🥰🥰
Arada girip okuyorum senin prensestede uyku düzeni herşeyi yoluna girmiş maşallah🧿
Evet canim 34 ten sonrasi zorluyor gerçekten miniğine kavuşmana az kaldı ayni bedende son günlerinizin tadını çıkar ☺️ dr bana akşam doğum diyince çok üzülmüştüm insan bi acayip oluyor aynı bedendeyken kopmak hem üzücü hem sevindirici🥹

Bugün annem geliyor kizlar 🎉 dün inşallah doğmaz dedim, kızım için ... Artık doğabilir. Evde annemle kalacak, gönlüm rahat 😌 tabii öyle olunca doğum hızlandırıcı Allah ne verdiyse uygulamaya başladım 😇😇 artık gelebilir oğlum 🤲 sağlıkla hayırla inşallah 🌾

Bugün annem geliyor kizlar 🎉 dün inşallah doğmaz dedim, kızım için ... Artık doğabilir. Evde annemle kalacak, gönlüm rahat 😌 tabii öyle olunca doğum hızlandırıcı Allah ne verdiyse uygulamaya başladım 😇😇 artık gelebilir oğlum 🤲 sağlıkla hayırla inşallah 🌾
Sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Kızlar merhaba🌸
Doğum yapmış arkadaşların gözü aydın darısı geride kalanlara inşallah 🙏
Bugün 35+6 haftalık kontrole gittim 2660 gr 47 cm olmuş, nst de hiç sancı çıkmadı ve çatı muayenesini 2 hafta sonra yapmayı daha sağlıklı bulduğunu söyledi. % 90 - 95 gibi bir oranla normal doğum yapıp yapamayacağımı o zaman söyleyecekmiş.
Birde 2 hafta önce boynunda kordon dolanması vardı, bugünki kontrolde kordon yoktu🙏
Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲💞
Ben de 35+0ım bugün, benim de kontrolüm 35+6da. Benim de şimdiye kadar hep normal doğum gibi gitti. Ne güzel kontrol güzel geçmiş. Benim karnım çok büyüdü son 2-3 haftadır, inşallah bebek aşırı büyümemiştir. Çok merak ediyorum, inşallah ben de iyi haberler alırım.

Mart grubundayız Nisana sarkma ihtimalimiz var, grubun çoğu da Şubat annesi oldu. 🤭

Yarın sabah gidicem hemen yatışta yapıcam galiba
Hadi sağlıkla gelir inşallah, seni yormadan üzmeden. Haber verebilirsen merak ederiz canım
Hadi gözün aydın ⭐ şimdi daha rahatsındır annen bakar sana da bebişede
Ben de 35+0ım bugün, benim de kontrolüm 35+6da. Benim de şimdiye kadar hep normal doğum gibi gitti. Ne güzel kontrol güzel geçmiş. Benim karnım çok büyüdü son 2-3 haftadır, inşallah bebek aşırı büyümemiştir. Çok merak ediyorum, inşallah ben de iyi haberler alırım.

Mart grubundayız Nisana sarkma ihtimalimiz var, grubun çoğu da Şubat annesi oldu. 🤭
Yok yok aman sarkmasın artık 😁

Canim kilodan ziyade basının ölçüsü önemli anladığım... Mesela benimki en son 9.3 idi başı. Bunun 10.0 üzeri olması doğumu zorlaştırıyor. Ben de o kadar olmadan kolayca doğsun istiyorum açıkçası...

Hadi sağlıkla gelir inşallah, seni yormadan üzmeden. Haber verebilirsen merak ederiz canım

Hadi gözün aydın ⭐ şimdi daha rahatsındır annen bakar sana da bebişede

Yok yok aman sarkmasın artık 😁
Annemin benim bakımına pek faydası olmaz canım. Kızımla ilgilenir, gece biz eşimle hastanede olunca kızımla evde kalır falan ... Eşim ilgilenir benimle sağolsun ... Ama tabii yemek falan yapar, temizlik falan... Kızıma baksa onunla oynasa yeter 😇

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
merhaba kusura bakma canım ben konyadayım maillerime arasında kaynamış şimdi fark ettim 3 haftadır misafirhanede kalan depremzedelerimizin ihtiyaçları ile ilgileniyordum özelden mesaj atacağım telefon numaramı inşallah geç kalmamışımdır

Herşeyi haftasıyla uyumlu çıkar inşallah canım, benimki 2 haftada ortalama 600 gr almış. Geçmiş haftalar daha az kilo alıyordu. Tabii bu son 2 hafta diyeti bozdum ben belki alakası vardır.
Normal doğuma engel olacak değerler ilk kafa ölçümü oluyor sanırım, kafa ölçümleri büyük değilse vücudu kilosu o kadar etkilemiyor diye biliyorum.
Benim son tarih 30 mart bakalım ne şekilde ne zman gelecek merakla bekliyoruz 😍
İnşallah güzel haberlerle gelirsin🙏🌷

Son düzenleme:
Aycoregi1 Aycoregi1 canım doğuma giderken Meryem Ana otu hakkında bir mesajın vardı sanırım sendin yazan, geçmiş sayfalarda bulamadım şimdi. Evde suya koyup duamı ediliyor doğumdan gelince de içiliyor mu, bana bunu müsait olduğun zaman detaylı yazabilirmisin lütfen 🌷

X