2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Oğluma ilaladin veriyor doktorumuz her hasta oldugum da hamilelik.oncesi ben de kullaniyordum cok iyi geliyordu bana. Bir de biten şiseye tuzlu su yapiyorum ara da sikiyirum
Bu tuzlu su okyanus suyu spray asla ise yaramıyor:/ biraz nébuluzatirle buhar tutuyorum o da hiç fayda etmiyor alerjik rinitim zaten az nefes geçiyordu şimdi hic

Gittim muayeneye doktor bana diyor doğurmayı düşünmüyor musun dediğiniz gibi daha da çatı muayenesi olmadim sanirim dogumdan önce 1 kere oluyor

Sünneti ameliyathanede mi yapıldı canım, yoksa sizin yanınızda mı. Ben de hastaneden çıkmadan sünnet ettirme taraftarıyım ama eşim asla yanaşmıyor 3.4 aylik olsun kafasında
Ameliyathanede canım. Bizi almadılar daha önce alıyorlarmış ama ayılıp bayılan ebeveynler olmuş ordakiler çocukları bırakıp onlarla ilgilenmek zorunda kalınca yönetim yasaklatmış

Anladım canım seninki de yenidoğan olduğu için lokal yapılır bence. Biz gittiğimizde daha büyük çocuklar vardı 1-2 yaşlarında gerçekten çok ağladılar seslerini duyduk dışardan hep. Kapının önünde anneleri ağlıyor.. Yenidoğanken yaptırmak en iyisi onu anladım. Sen de içine sinen bir yer bulursun inşallah canım

İla 20 kilo falan almak gerekmiyor dimi bazıları çok alıyor yemene dikkat etin mi ? :)

Kızlar nst deyim yaklaşık 3 defa 5 dk arayla şu yeşil kısım 40-50 yi gördü sancı hissettim hep ama şiddetli değil kasılma gibi . Böyle olanlar var mı normal doğum sancısı mi bu ve 20 dk ya yakın nst de durdum Dr uzun istiyo diye ebe tekrar nst ye bağladı yarım saat daha dedi.
Bu arada Dr gelişim şuan sorun değil madem normal istiyosun normal zamanını bekleyelim dedi çok şükür sezeryan suni sancı seçenekleri beni aşırı germisti 1 haftadır iyi hissetmedim resmen kendimi.

Canım şiddetine pek bakmıyorlar o sancıların periyodik olması lazım yani nst kağıdında düzenli aralıklarla iniş çıkış görmek gerek doğumun başladığını anlamak için

Canım şiddetine pek bakmıyorlar o sancıların periyodik olması lazım yani nst kağıdında düzenli aralıklarla iniş çıkış görmek gerek doğumun başladığını anlamak için
Evet o sancı ama sanki şiddeti düşük... Tabii ki doktor bilir de ... Benimkiler 100 üzeri 50 saniye sürüyor ve ritmik...
Ayy iyi ya bı an heyecanlandım daha zaman var diye rahatlam gelmişti bı an nst artınca dedim noluyoruzzz Dr a sonucu gönderdiler sizin dediginize göre eve giderim bn

doktor bana gogus ucu kremi al masaj yap rahmi uyarir dedi de marka soylemedi ben de sormayi unuttum. Siz ne kullaniyorsunuz? Ne alayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…