- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Bu tuzlu su okyanus suyu spray asla ise yaramıyor:/ biraz nébuluzatirle buhar tutuyorum o da hiç fayda etmiyor alerjik rinitim zaten az nefes geçiyordu şimdi hicOğluma ilaladin veriyor doktorumuz her hasta oldugum da hamilelik.oncesi ben de kullaniyordum cok iyi geliyordu bana. Bir de biten şiseye tuzlu su yapiyorum ara da sikiyirum
Yerim maşallah ona tatlı tatlı yatıyorBaksana teyzesi içinde kayboluyor
Canım bende de çıktı sarımsak sürdüm ben geçti hemen.benim gözümde de arpacık çıktı. Hayatımdaki ilkleri yaşıyorum resmen. Antibiyotikli merhem kullanan var mı bu süreçte ? Yoksa geçmesini mi beklemeliyim?
Ama büyümüş annesi bu kiz masallah ilk doğduğu güne göre doldurmuş kıyafetiniBaksana teyzesi içinde kayboluyor
Yaa cok tatli bebek.ozlemisim ya ek gidaya gecene kadar nasil mis kokuyorlarBaksana teyzesi içinde kayboluyor
Ameliyathanede canım. Bizi almadılar daha önce alıyorlarmış ama ayılıp bayılan ebeveynler olmuş ordakiler çocukları bırakıp onlarla ilgilenmek zorunda kalınca yönetim yasaklatmışSünneti ameliyathanede mi yapıldı canım, yoksa sizin yanınızda mı. Ben de hastaneden çıkmadan sünnet ettirme taraftarıyım ama eşim asla yanaşmıyor 3.4 aylik olsun kafasında
Bakalım hangimiz önce doğuracağızBenimde 36+0
Anladım canım seninki de yenidoğan olduğu için lokal yapılır bence. Biz gittiğimizde daha büyük çocuklar vardı 1-2 yaşlarında gerçekten çok ağladılar seslerini duyduk dışardan hep. Kapının önünde anneleri ağlıyor.. Yenidoğanken yaptırmak en iyisi onu anladım. Sen de içine sinen bir yer bulursun inşallah canımBulunduğum yere yeni bir doktor gelmiş başka şehirden. Devlet hastanesinde şuan. Çocuk cerrahi profilini felan inceledim geldiği ilde özel hastanede çok fazla yeni doğan sünnet etmis. Dikiş atıyormuş. Yeni geldiği için burda ona sünnet ettirmiş tanıdığım yok fikir almak için. Kuzenim yakın 1.5-2 saatlik mesafede bir yerde yaşıyor onlarda yeni sünnet ettirdiler bulundukları yerde urologmus o da. Onunda dikişli olmuş. Biz memnun kaldık dedi.ama 1 yaş üstü olunca narkozla yapmış çünkü iyice hareketli zamanı yürüyen çocuğu yatırmak biraz zor oluyor dedi. Bende bir türlü karar veremedim o yüzden fikir almak için sormuştum canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah küçük prens...
İla 20 kilo falan almak gerekmiyor dimi bazıları çok alıyor yemene dikkat etin mi ? :)67.7 olmuşum 77 kg ile doğuma girmiştim canım. Göbeğim hemen hemen kayboldu ama ödemlerim var hala bacaklarım kalçam omuzlarım. Herhalde eski kilomla ulaşırım diye düşünüyorum inşallah canım:))))
Nazal yıkama. Deniz tuzu var şişesi var ona boşaltıp ılık su ekliyorsun ve yıkama yapıyorsun. Beni baya rahatlatıyor.Nasorinse ne ki c'm hiç duymadim eczanede bulursam bende bakayım ya berbat bişey bu
Olmuştur olmuştur Allah’ın izniyle sağlıkla gelecekCanim erken doğum riski olduğu için 2.5 olsun kuveze girmesin yeter inşallahben de 2700 olmuştur diye tahmin ediyorum bakalım
Yaaaa bu neeeeeBaksana teyzesi içinde kayboluyor
605 liraya almistim ama boyutuna göre fiyati degişiyor. Bir tarafi sert bir tarafi yumuşak yenidoğan icin sert tarafi kullaniliyor da icerigini tam bilmiyorum link birakayim siz bakin https://www.hepsiburada.com/yata-mi...VDK40?magaza=Yataş&url_src=and-product-detailNe kadara aldınız ve iç malzemesi neymiş bunun
Sarımsağı çiğ haliyle mi sürdün? Kaynatıp suyunu fl mı ?Canım bende de çıktı sarımsak sürdüm ben geçti hemen.
Ama büyümüş annesi bu kiz masallah ilk doğduğu güne göre doldurmuş kıyafetini
Canım şiddetine pek bakmıyorlar o sancıların periyodik olması lazım yani nst kağıdında düzenli aralıklarla iniş çıkış görmek gerek doğumun başladığını anlamak içinKızlar nst deyim yaklaşık 3 defa 5 dk arayla şu yeşil kısım 40-50 yi gördü sancı hissettim hep ama şiddetli değil kasılma gibi . Böyle olanlar var mı normal doğum sancısı mi bu ve 20 dk ya yakın nst de durdum Dr uzun istiyo diye ebe tekrar nst ye bağladı yarım saat daha dedi.
Bu arada Dr gelişim şuan sorun değil madem normal istiyosun normal zamanını bekleyelim dedi çok şükür sezeryan suni sancı seçenekleri beni aşırı germisti 1 haftadır iyi hissetmedim resmen kendimi.
Evet o sancı ama sanki şiddeti düşük... Tabii ki doktor bilir de ... Benimkiler 100 üzeri 50 saniye sürüyor ve ritmik...
Canım şiddetine pek bakmıyorlar o sancıların periyodik olması lazım yani nst kağıdında düzenli aralıklarla iniş çıkış görmek gerek doğumun başladığını anlamak için
Ayy iyi ya bı an heyecanlandım daha zaman var diye rahatlam gelmişti bı an nst artınca dedim noluyoruzzzEvet o sancı ama sanki şiddeti düşük... Tabii ki doktor bilir de ... Benimkiler 100 üzeri 50 saniye sürüyor ve ritmik...