2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar ates yukselmesi bebege acaba zarar verir mi titreme geldi vucuduma olctum 37.5. Gorumcem falan hepsi hastaydi bana da bulasti ama.olan bana.oldu en agiri ben atlatiyorum. Bugun aile hekimime gitmistim o sira ates falan yoktu bir sey vermedi acaba parol iyi gelir mi atese

doktor bana gogus ucu kremi al masaj yap rahmi uyarir dedi de marka soylemedi ben de sormayi unuttum. Siz ne kullaniyorsunuz? Ne alayim?
Lansinoh canım biraz pahalı ama doğal,emzirirken de yıkamadan memeyi verebiliyorsun ben tüptekini değil mini kavanozdakini aldım bu sefer onun içeriği daha zengin

Geçmiş olsun canım. Zaten hamilesin son zamanlarda kötü olmuş. Anca parol icebilirsin zaten etki edebilir. Ilık duş falan da al yine çok yükselmeden geçer inşallah

Ya gece ağızdan nefes alıyorum mecburen boğazım birbirine yapışıyor buna bı cozul buldun mu uyuyamıyorum acıyla uyanıyorum
Yok kuzum valla, eşim diyo sen hamilelikte horlamaya başladın diye burnum tıkalı ne yapabilirim. Bas ucumda su duruyor, bir de olips naneli seker açıyor biraz
Baksana teyzesi içinde kayboluyor
Maşallah maşallah ne kadar tatlı görünüyor

Bu tuzlu su okyanus suyu spray asla ise yaramıyor:/ biraz nébuluzatirle buhar tutuyorum o da hiç fayda etmiyor alerjik rinitim zaten az nefes geçiyordu şimdi hic
Bana en fayda eden otrivine olmuştu
bak böyle olacakmış canım

Antibiyotik vermez ama ağrıların için parol iyi gelir canım, ya da doktora mı gitsen serumla toparlarsin hemen. Bir de bol c vitamini çabuk toparlıyor

Sarımsağı çiğ haliyle mi sürdün? Kaynatıp suyunu fl mı ?
Ben cocukken benim gözümde de surekli cikardi bi ara. Annem hemen sarimsak surerdi gecerdi ama malesef herkese iyi gelmiyor. Bi arkadaşımda çıktığında ona soylemistim sarimsak sür diye daha kotu hale gelmişti gozu. Meger sarimsak sürünce iyice yayilmis iltihap. Siz de dikkat edin bence

Kaç kilo olmuş? Daha erken sanki ama ... Benden bir gün oncesiniz... Nerdeyse aynıyiz... Maşallah
2.5 kilo olmuş bugün aynen erken daha ama kilo alımı yavaş olduğu için takip ediyordu doktorum geçen hafta cuma günü salı alırız demişti ama kilo almaya başladığı için gidebildigimiz kadar gidelim en azından 37 yi görelim dedi bakalım inşallah öyle olur

Parol ateş düşürücü özelliği var, kullanabilirsin. Geçmiş olsun :/

Ah ne panikle uyuyorsun demek ki. Ben de panik olurum diye düşünüyorum. Böyle hem zorluklarını duyunca gözüm korkuyor hem de deli cesareti midir nedir gelsin bebişim de ben de kıpırdamasına kalkayım diye bekliyorum. Hiç tanışmadığım bebeği özlüyorum resmen, çok ilginç bir duygu.

Benim nefes alamayacak hale gelmedi şimdilik ama burnumda bu kadar sümük hayatım boyunca hiç olmamıştı. Sürekli lavaboya gidip bir tarafı kapatıp diğer tarafla sümkürüyorum, iyice yıkıyorum. Geceleri ve sabah ilk kalktığımda bir taraf iyice tıkalı oluyor. Başkaları da yazmış spreylerden ziyade okyanus suyu diye satılıyor eczanede onunla yıkamak iyi geliyor. Spreyler gibi zararı da yok.

Baksana teyzesi içinde kayboluyor
Ya bu ne tatlılık. Küçücük ellerini bacaklarını yerim onun. Takımı da çok tatlıymış annesi.

Kızlar bebeğin doymadığını nasıl anlarız. Benimkisi 2 gündür memede uyuyor günde 4 defa. 20 ya da 30 ml arası veriyorum ama sankş doymuyor gibi hep istiyor. Belki de açlıktan uyumuyor şuan midesi büyümüş olabilir de. İnternetten baktım mama yenş doğanlarda 30 ile 60 ml arası verilir diyor. Ben biraz arttırsam mı? Sütüm de as biliyorum az olduğunu çocuk doysa istemezdi. İlk zamanlar emzirip ya da mama verdiğimde uyuyordu emzik bile tutmuyordu şimdi Yatıyorum emzik veriyorum emziği sürekli atıyor ağlıyor emiyor biraz süt gelmeyince atıyor ağlıyor. Eşimin işyerinde bebek hemşiresi var benimde çok eski işyerim ona yazdım şimdi. Kız doğuma gelmişti sağolsun. Bakalım ne diyecek

Son düzenleme:
Canım bebeğin doyduğunu çişli bez sayısından anlarsın yenidoğan da günde 4/5 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam çişli dolu bez alıyorsan bebek doyuyor demektir eğer çişli bez sayısına rağmen ağlıyor emmek istiyorsa seni istediğinden güvende olma isteğinden kaynaklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…