2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bebislerini güle güle büyüt canım ne güzel bir duygu bize de nasip olsun insallah

Hayırlısı olsunncanim sağlıkla büyüsün ikizler kaç haftalık doğdular

Ayyy ne güzel maşallah,sevgiyle büyütt..Sağlıkla bize de nasip olsun inşallah

Gaviscon bende içiyorum maden suyu, sakız çiğnemek, soguk süt içmek bunlar iyi geliyor ama bazen ne yapsam faydası yok

Canım eczacıya danışsaydın keşke yada içinde prospektüs çıkmadı mı ama tam ölçek çok olabilir yeni doğana kiloya göre veriliyor diye biliyorum
Ölçek var canım sanırım komple veriliyor zararı yokmuş. Yarım tatlı kaşığı yeterli oluyormuş kendi doktoruma sordum. Kakasını yapamadığı zamanlar vereceğim yaptığı zamanlar vermeme gerek yokmuş:)

Spor yapmak değil de şu son 7.aya kadar falan inanılmaz aktiftim.el yapımı ürünler atölyem var benim üretime devam ettim dükkana gidip geldim araba kullanmaya devam ettim kızımı kreşe bırak al onu gezdir evin temizliği vs vs yani pek oturmadım ben bu hamileliğimde hep aşırı hareket vardı ama 32. Haftaya girdiğimde sancılar falan baya şiddetli oldu o yüzden doktor hareketlerimi kısıtladı 2/3 haftadır falan baya baya hareketsizim yavaş yavaş yapıyorum herşeyi dışarı pek çıkmıyorum.36yı görünce çömelip yer silerim ben hocam dedim o da yok yine erken 37de başlarsın dedi ama ben anca gelir diyorum bilemedim belki bu sancılarla başlar başlamaz da gelebilir
Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz hayırlı sağlıklı ömürleri olsun sütünüz de gelecek emin olun,siz bol bol emzirmeye devam edin her fırsatta

Aynen canım Nurse Harveys bende işe yaradı. Zaten bi dün verdim bugün akşama kadar sancısı kesildi. Gazını da kendisi çıkartıyor seninkisi gibi sadeve emzirmeye ya da mama vermeye kaldırıyorum. İnşallah böylede devam eder yoksa senin aldığın damladan alırım ben de eğer ileride fayda etmezse. D vitamini damla verdi doktor ben dün başladım bugün unuttum akşam da vermek istemedim gece gece yarın vermeye devam ederim artık. Sen de 15. Günde başlarsın 15.günde başlanıyormuş öyle söylediler.

Benim bugun gobegim 6 aylikken olan haline dondu. Muhtemelen kanalda. Tuvalete tasincam bu gidisle... Insallah bugun dogmaz, resmen genital bolgemde hareket ediyor. Ust tarafim bosaldi...
Hadi ya doğum yakın o zaman 36yı görürsün inşallah sancılar ne alemde peki ?

Kaçıncı haftadasin

Maşallah gözünüz aydın

Kızlar doğum yapanlar artık çok sık giremiyor maalesef buraya. Ben de bebek uyudukça uyuyup dinlenmek istiyorum. Uydukça süt daha artıyor vücut dinlendiği için. Gerçi uyumaya fırsatım da kalmıyor birisi gidiyor birisi geliyor. Sabahları kızı okula yolluyorum kahvaltıdır beslenmesidir biraz uğraştırıyor ama yapacak bişi yok el mahkum.
Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlısı olsun diyorum yapacak olanlara da ağrısız sızısız doğum nasp olsun diyorum. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah o kadar güzel ki sanki ilk defa anne oldum çok aradan o kadar zaman geçti. Kızımın üzerine başka bebek kolay kolay sevemem nasıl severim ki diye düşünüyordum hep. Ama doğunca bütün kuruntular değişiyor. Sanki ilk evladınızı almış gibi oluyorsunuz kucağınıza. Savunmasız masum melek. Emzirirken bulanık bakan gözleriyle sizi takip ediyor sizi süzüyor. Nasıl söylenir ki gerçekten mucize. Şimdi iki kızım var ikisi de bambaşka bir yerde. Ama ikisini de aynı sevgiyle seviyorsunuz arkadaşlar. Hiç stres yapmayın benim yaptığım gibi. Doğum yapacağım gece anneme demiştim sen ablamın üzerine bizi nasıl sevdin diye. Şimdi bana söylüyor nasıl seviliyormuş gördün mü diye :)))

Kızlar bu kişisel temizlik olayını ben de çok takıyordum çünkü göbeğimden bırak orayı bacaklarım bile görünmüyordu Hazırlıksız yakalanmaktan korkuyodum öyle de oldu valla Ama o an hiiiçç umrunuzda olmuyor emin olun o yüzden fazla kafanıza takmayın, olduğu kadar artık

Gözün aydın olsun canım… maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gazını rahat rahat çıkartmaya başladıktan sonra çok rahat edeceksin canım. Sezaryen mi oldun bilmiyorum ama sezaryen olanlarda gaz. Dikişlere baskı yapıyor ve korse resmen hayat kurtarıyor. Kilotlu korseti tavsiye ederim. Bütün sancılarımı o korse hafifletti benim. Bir de ben biraz duphalac almıştım 4.günümde tuvalete çıktım çok rahatladım sürekli de gazı çıkartmama neden oldu. Yıllarca uğraşmışsın sen de benşm gibi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bak şimdi o uğraşlar için belkş de rabbim mükâfatlandırdı bizi.
Sağlıkla büyüt yavrularını cnm

Sağlıkla büyüsünler canım adlarıyla yaşasınlar ne güzel isimleri inşallah bizde sağlıcakla alırız kucağımiza

Offf şu anlattığınla mest oldum bugün boya temizlik günüydü çok şükür bitti bnde ne kadar yorulsam da eğildim yukarılara uzandım bol hareketli geçirdim belki doğmak ister diye. Normalde daha değil bekle derdim ama normal olsun diye evin halı umrumda değildi ben dogurayim da ev hallolur düşüncesindeydim

Kızlar göğüslerim aşırı doldu mochi kullanıyorum emzirirken ama anlık rahatlatsa da sonra yine ağrı çekiyorum Sızlıyor resmen. Elektrikli pompa mı alsam diye düşündüm faydası olur mu acaba ne diyosunuz öneriniz var mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…