Bebislerini güle güle büyüt canım ne güzel bir duygu bize de nasip olsun insallahArkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsamrahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu
Hayırlısı olsunncanimArkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsamrahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu
Ayyy ne güzel maşallah,sevgiyle büyütt..Sağlıkla bize de nasip olsun inşallahArkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsamrahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu
Gaviscon bende içiyorum maden suyu, sakız çiğnemek, soguk süt içmek bunlar iyi geliyor ama bazen ne yapsam faydası yokAynen ben de öyleydim 37+6 bugün
Dr bu hafta gelebilir artık dedi iyice stres oldum sanırım dün gece üçte uyandım mide yanmasıyla kusacak gibi oldum gaviscon içtim sonra yattım uyumuşum
Mide yanması kulübü olmuşuz geceBende gece cok kötüydüm gaviscon cok iyi geldi içiyor musun sende?
Amin canım inşallah yazacağız gibi duruyor bence hepimiz haftaya
Maşallah canım senin de bebiş tombiks olacak birazHaftaya çıkabilir sancı artık benimde o haftada güzeldi bi sonraki hafta sancı çıkmıştı
Ölçek var canım sanırım komple veriliyor zararı yokmuş. Yarım tatlı kaşığı yeterli oluyormuş kendi doktoruma sordum. Kakasını yapamadığı zamanlar vereceğim yaptığı zamanlar vermeme gerek yokmuş:)Canım eczacıya danışsaydın keşke yada içinde prospektüs çıkmadı mıama tam ölçek çok olabilir yeni doğana kiloya göre veriliyor diye biliyorum
Spor yapmak değil de şu son 7.aya kadar falan inanılmaz aktiftim.el yapımı ürünler atölyem var benim üretime devam ettim dükkana gidip geldim araba kullanmaya devam ettim kızımı kreşe bırak al onu gezdir evin temizliği vs vs yani pek oturmadım ben bu hamileliğimde hep aşırı hareket vardı ama 32. Haftaya girdiğimde sancılar falan baya şiddetli oldu o yüzden doktor hareketlerimi kısıtladı 2/3 haftadır falan baya baya hareketsizim yavaş yavaş yapıyorum herşeyi dışarı pek çıkmıyorum.36yı görünce çömelip yer silerim ben hocam dedim o da yok yine erken 37de başlarsın dedi ama ben anca gelir diyorum bilemedim belki bu sancılarla başlar başlamaz da gelebilirSpor yapıyor musun ben 9 aydır yatıyordum doktorum merdiven çık yürüyüş yap dedi bugün başladım yürüyüşe şimdi 10. Katta oturuyorum merdivenle çıktım şu saatten sonra sporun etkisi olmaz ama artık doğuma kadar yaparım spor
Ne güzelArkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsamrahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu
36+0 da doğdular miniklerimHayırlısı olsunncanimsağlıkla büyüsün ikizler kaç haftalık doğdular
Aynen canım Nurse Harveys bende işe yaradı. Zaten bi dün verdim bugün akşama kadar sancısı kesildi. Gazını da kendisi çıkartıyor seninkisi gibi sadeve emzirmeye ya da mama vermeye kaldırıyorum. İnşallah böylede devam eder yoksa senin aldığın damladan alırım ben de eğer ileride fayda etmezse. D vitamini damla verdi doktor ben dün başladım bugün unuttum akşam da vermek istemedim gece gece yarın vermeye devam ederim artık. Sen de 15. Günde başlarsın 15.günde başlanıyormuş öyle söylediler.Canim biogaia bizi kurtardi. Nurse Harveys diyorsun sanirim ilk onu denedim ben bı ise yaramadi bizde. Ama diğeri mucize gibi bişey gece eti kesilmiş gibi sabaha kadar ağlayan bebeğim mışıl mışıl uyuyor sadece emmeye kalkıyor gazını kendi kendine çıkarıyor. Günde 1 kere 5 damla veriliyor bu damla probiyotikmis zaten gaz damlalarindan daha farklı
Hadi ya doğum yakın o zaman 36yı görürsün inşallahBenim bugun gobegim 6 aylikken olan haline dondu. Muhtemelen kanalda. Tuvalete tasincam bu gidisle... Insallah bugun dogmaz, resmen genital bolgemde hareket ediyor. Ust tarafim bosaldi...
Kaçıncı haftadasinKızlar az önce duştan çıktım oturma banyosu da yaptım, şuan vajinadan içeri sanki iğne batıyor sanki biri oyuyor öyle keskin bir acı var yazarken oturduğum yerden terliyorum şuan. Başınıza geldi mi hiç? Bebek de aşırı hareketli
Maşallah gözünüz aydınArkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsamrahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu
Gözün aydın olsun canım… maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gazını rahat rahat çıkartmaya başladıktan sonra çok rahat edeceksin canım. Sezaryen mi oldun bilmiyorum ama sezaryen olanlarda gaz. Dikişlere baskı yapıyor ve korse resmen hayat kurtarıyor. Kilotlu korseti tavsiye ederim. Bütün sancılarımı o korse hafifletti benim. Bir de ben biraz duphalac almıştım 4.günümde tuvalete çıktım çok rahatladım sürekli de gazı çıkartmama neden oldu. Yıllarca uğraşmışsın sen de benşm gibi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bak şimdi o uğraşlar için belkş de rabbim mükâfatlandırdı bizi.Arkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsamrahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu
39+3 teyimKaçıncı haftadasin
Sağlıkla büyüsünler canım adlarıyla yaşasınlar ne güzel isimleriArkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsamrahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu
ÜçüzMerhaba canım ben de aynı durumdayım. Her gün süt sağıp götürüyorum. Senin de ikiz mi?
Offf şu anlattığınla mest oldumBence her kadin tibbi bir engel olmadikca yapar. Sonucta bu dogal bir surec. Sadece o ani iyi yoneten bir doktor ya da ebe olmali. Sadece onlarin desiklerine odaklanin. Diyafram nefesini ogrenin mutlaka ... Dogru ikinma metodlari ile ilgi videolara bakin, sonra dogumda size ne deniliyorsa onu yapin. Bagirmak sadece isi zorlastiriyor. Gucunuzu tuketiyor. Bagirmadan nefesle klavuz olan kisiyi dinleyerek zor da olsa yapilmicak bir sey degil. Dogumdan sonraki his tarifsiz. Bebek cikarken olan his tarifsiz ... Cok guzel bir an ... Sonrasinda kus gibi rahatliyorsunuz. Agri sanci sifir... Hayatiniza mis gibi devam...