2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim doktorum ilk doğumda kontrollü olsun diye atıyorum ama 2. Doğumlarda atmıyorum demişti benimde ilk de kesi var ama kaç dikişlik bilmiyorum
Hic iz falan kalmadi zaten... Muhtemelen benimki de simdi atmaz diye düşünüyorum. Hayirlisi...

Çok şükür canım tabi evde daha rahatsındır kafa olarak. Ben de yarın kendim yapicam salı günü olacak benim yüksek ihtimal doğum. Ben jilet ile beceremedim açıkçası kendim görebildiğim kadar ağda yaparım dedim geçen ayda öyle yapmıştım Bakalım tecrubelilerden cevap bekleyim ben de

Ne güzel anlatmışsın çok teşekkürler Aynılarını bende kafamda düşünüp duruyorum normalin bilinmezliği sezeryanin sonrasındaki ağrı sızısı kafa yoruyor. Şu an beklemedeyiz bakalım hayırlısı neyse o olsun

Duş alırken jiletle ..

Benim Doktora 35+0 olunca rahatladi. 36+0 olursa daha iyi. Kuveze girmez artik dedi. Tabii 37 olsa super ama benim inancim yok, benimki beklemez bence
Bende aynı diyordum ama ha bir gün ha bir gün daha bekliyoruz :))) kilosu falan güzel doğsa da kuvözlük olmayacak ama ben yine de gününde doğsun istiyorum. İçimden bi ses geldim geldim gelemedim olup sezaryen olacaksın diyor ama bakalım yazarım size 40 haftalık oldum diye

Ben kuaföre gidiyorum hala da doğurmadım başka kuaföre git canım

3 kuaföre gittim 3 üde yapamayız suyunuz gelir dedi. Sakın evde de yapayım demeyin diye tembihledi.
Alla alla çok ilginç ilk defa duydum bana hiç öyle bir şey diyen olmadı buradaki kuaförler hep yapıyor jiletle al bari o zaman bende hayatımda hiç jilet kullanmadım kuaförler almasa kalırdım öyle heralde

Kızlaarr bebeğinin hareketlerinde yavaşlama hisseden var mı? Hareket var ama çok minik minik hissediyorum. normalde çok hareketli. Kıpır kıpır hissediyorum her zaman. Bugün hareketler ağır çekim gibi. Haftaya göre normal mi acaba?

Ben 36 da ağda yaptırdım kendini kasiyorsan eğer agda da doğumu tetikliyotmus doktor da söylemişti ama rahatsan yaptırabilirsin yada birinden yardim almaniz gerekecek jilet icin

3 kuaföre gittim 3 üde yapamayız suyunuz gelir dedi. Sakın evde de yapayım demeyin diye tembihledi.
Benim epilatörümün jilet başlığı var ben onla hallediyorum canım. Lazer yaptırmıştım zaten o yüzden tek tük var ama olsun onla hallediyorum. İlk gebeliğimde de ağda yapmıştım hep hiç de bişey olmamıştı ama bu gebeliğimde karnım daha büyük yetişemiyorum

Merhaba hanımlar.pazartesi sabah sezeryan olcam yazmıştım.kan sulandirici yarın kesmem lazim ama ben bugün de yapmayı unuttum. İki gün yapmamis olcam acaba sorun olur mu? Doktora da ulaşamadım.simdi yapsammi bilemedim.

Benimde aynı. Son bir haftadır nazlı nazlı hareket ediyor. Normalde çok hareketli bi bebekti. Son kontrolümde doktorum günde 10 hareket sayman yeterli dedi. Benek büyüdükçe hareket alanı daraldığı için yavaşlar dedi. Sende öyle yap canım saymaya çalış hareketlerini. Çok kafana takılırsa da tatlı ye ve uzan bekle bakalım tepki gösterecek mi diye.

Görebiliyor musunuz ki ? Ben göremiyorum asla.
Ben de gormeden yapıyorum ama ben yarisini agda yarisini jilet yapıyorum artik çünkü o kadar cok kuaför aradim ki hicbirine guvenemedim herkes agdaci olmuş halbuki onun bile meslek sertifikası var yani yanlış alan biri yuzunden ben kac defa yandım ve kıl donmesi oldum. O yüzden hep kendim ağdamı yapiyordum taaki göbek çıkana kadar

Ben doktoruma sormuştum ağda bu aylarda sorun olurmu diye yoo olmaz dedi 33 falandı sanırım gittim yaptırdım ağda,muhtemelen kendini kasmaktan bahsetmiştir ağdacı.zaten 36+2 sin,öyle bişey olsa da sorun olmaz bence

Benim bugun gobegim 6 aylikken olan haline dondu. Muhtemelen kanalda. Tuvalete tasincam bu gidisle... Insallah bugun dogmaz, resmen genital bolgemde hareket ediyor. Ust tarafim bosaldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…