Canim Ben epilasyon yaptirmistim. Gebelikle biraz ciktilar. Esimden destek aliyorum, tras makinasi ile ... Esinize bi rica edin derim...Görebiliyor musunuz ki ? Ben göremiyorum asla.
Göremiyorum ama nasıl söyleyim hissediyorum elimle duştan çıkınca da aynada bakıyorum çünkü başka çarem yokGörebiliyor musunuz ki ? Ben göremiyorum asla.
Doktorum ile daha önce sezeryan olursam eğer ne zman bırakmam gerek diye konuştuğumda bir gün öncesi demişti bana,ayrıca çok küçük doz bu kan sulandırıcılar sorun olmaz korkma demişti.Eğer yapacaksanız çok geçe bırakmadan yapın,tabi doktora ulaşabilseniz daha iyi olurduMerhaba hanımlar.pazartesi sabah sezeryan olcam yazmıştım.kan sulandirici yarın kesmem lazim ama ben bugün de yapmayı unuttum. İki gün yapmamis olcam acaba sorun olur mu? Doktora da ulaşamadım.simdi yapsammi bilemedim.
Önceleri ağda yaptıryrodum,son bir aydır duşta fırsat buldukça jiletle almaya çalışıyorum .Hiç bir şey görmüyorum kör topal diyebilirimSlm kızlar. Perşembe çıktım hastaneden. Nispeten evde daha iyiyim. 36+2 olduk. Pazartesi tekrar hastaneye kontrole gidicem. Dün ağdaya gideyim dedim kuaför ağda yapmadı doğumu tetikler dedi. Ben şimdi nasıl temizlik yapıcam hiç bilmiyorum siz nasıl hallettiniz ???
Dertliyim bu konuda. Normalde lazerliyim zaten çok yok ama olanları jiletle alıyordum. Göbeğim büyüdü artık görmeyi bırak el yordamıyla bile çok zorlanıyorum. Sancı başlayınca temizleneyim desem yapamam diye düşünüyorum napacağım bilmem.Slm kızlar. Perşembe çıktım hastaneden. Nispeten evde daha iyiyim. 36+2 olduk. Pazartesi tekrar hastaneye kontrole gidicem. Dün ağdaya gideyim dedim kuaför ağda yapmadı doğumu tetikler dedi. Ben şimdi nasıl temizlik yapıcam hiç bilmiyorum siz nasıl hallettiniz ???
İçiyorum canım doktor dayanamıyorsan günde 8 kaşığa kadar çıkabilirsin dediAynen ben de öyleydim 37+6 bugün
Dr bu hafta gelebilir artık dedi iyice stres oldum sanırım dün gece üçte uyandım mide yanmasıyla kusacak gibi oldum gaviscon içtim sonra yattım uyumuşum
Mide yanması kulübü olmuşuz geceBende gece cok kötüydüm gaviscon cok iyi geldi içiyor musun sende?
Amin canım inşallah yazacağız gibi duruyor bence hepimiz haftaya
Maşallah canım senin de bebiş tombiks olacak birazHaftaya çıkabilir sancı artık benimde o haftada güzeldi bi sonraki hafta sancı çıkmıştı
En dertli ve en çok düşündüğüm şey inşallah yarın da yapar hallederim sona geldim artıkDertliyim bu konuda. Normalde lazerliyim zaten çok yok ama olanları jiletle alıyordum. Göbeğim büyüdü artık görmeyi bırak el yordamıyla bile çok zorlanıyorum. Sancı başlayınca temizleneyim desem yapamam diye düşünüyorum napacağım bilmem.
Geçmiş olsunSlm kızlar. Perşembe çıktım hastaneden. Nispeten evde daha iyiyim. 36+2 olduk. Pazartesi tekrar hastaneye kontrole gidicem. Dün ağdaya gideyim dedim kuaför ağda yapmadı doğumu tetikler dedi. Ben şimdi nasıl temizlik yapıcam hiç bilmiyorum siz nasıl hallettiniz ???
Ben de ağdaya alışık değilim hadi acıyı göze alıp kendim deneyeyim diyorum ama şu doğumu tetikler muhabbeti korkutuyor bu sefer .En dertli ve en çok düşündüğüm şey inşallah yarın da yapar hallederim sona geldim artıkjilet yapamıyorum 1 kere denedim yok benlik değil ağdayı başkasına yaptıramam çok kasarim kendimi biliyorum ayna ile almıştım geçen ay tabi göbek geçen ay ki gibi değil Allah bu konuda hepimize kolaylık versin
Kaçıncı haftan canım? Doktor bana bebek artık arada bir kafasını kanala sokmaya çalışabilir o sırada batmalar hissedebilirsin dedi. Biraz dinlen bakalım inşallah geçerKızlar az önce duştan çıktım oturma banyosu da yaptım, şuan vajinadan içeri sanki iğne batıyor sanki biri oyuyor öyle keskin bir acı var yazarken oturduğum yerden terliyorum şuan. Başınıza geldi mi hiç? Bebek de aşırı hareketli
Bu şekilde bi kaç arkadaş yazmıştı batma olduğunu ve sanırım bebeğin kanala girdiğinin belirtisiymişKızlar az önce duştan çıktım oturma banyosu da yaptım, şuan vajinadan içeri sanki iğne batıyor sanki biri oyuyor öyle keskin bir acı var yazarken oturduğum yerden terliyorum şuan. Başınıza geldi mi hiç? Bebek de aşırı hareketli
Spor yapıyor musun ben 9 aydır yatıyordum doktorum merdiven çık yürüyüş yap dedi bugün başladım yürüyüşe şimdi 10. Katta oturuyorum merdivenle çıktım şu saatten sonra sporun etkisi olmaz ama artık doğuma kadar yaparım sporAramızda bi hafta var bende öyleyim hatta nefes alamıyorum çünkü zaten kiloluyumevet kesi vardı bi kaç dikişimde vardı ama azıcık bişey,ertesi gün hastaneden çıkınca ilaçlarımı falan kendim aldım eczaneden.sadece üzerine otururken bi kaç gün acıyor bakımını da rif ampül alıp yapmıştım hızlıca iyileşmişti
39+3 kanalda değildi en son bebeğin kafası, kontrolüm pazartesiKaçıncı haftan canım? Doktor bana bebek artık arada bir kafasını kanala sokmaya çalışabilir o sırada batmalar hissedebilirsin dedi. Biraz dinlen bakalım inşallah geçer
İnşallah yaBu şekilde bi kaç arkadaş yazmıştı batma olduğunu ve sanırım bebeğin kanala girdiğinin belirtisiymiş
Benim 8 çorba kaşığının üstüne çıktığı bile oluyor bazen talcid gaviscon combo yapıyorum. Çantamın demirbaşı olur kendileri..İçiyorum canım doktor dayanamıyorsan günde 8 kaşığa kadar çıkabilirsin dediama bazen o bile fayda etmiyor cayır cayır resmen
Merhaba canım ben de aynı durumdayım. Her gün süt sağıp götürüyorum. Senin de ikiz mi?Kızlar merhaba küvezdeki bebeklerim için hergün süt sağıp gönderiyorum, süt saklama poşeti yetiştiremiyorum. Başka yolu var mı acaba?
Canım benim suyum geldi. Hemen depend kullandım.Su gelirse depend kullanirim diye bir tane hastane cantasini disinda biraktim. Kullanisli olmaz mi? Benim ilkinde su gelmedi. Doktor patlatmisti, o yuzden bilmiyorum...