2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktorum ile daha önce sezeryan olursam eğer ne zman bırakmam gerek diye konuştuğumda bir gün öncesi demişti bana,ayrıca çok küçük doz bu kan sulandırıcılar sorun olmaz korkma demişti.Eğer yapacaksanız çok geçe bırakmadan yapın,tabi doktora ulaşabilseniz daha iyi olurdu

Önceleri ağda yaptıryrodum,son bir aydır duşta fırsat buldukça jiletle almaya çalışıyorum .Hiç bir şey görmüyorum kör topal diyebilirim

Dertliyim bu konuda. Normalde lazerliyim zaten çok yok ama olanları jiletle alıyordum. Göbeğim büyüdü artık görmeyi bırak el yordamıyla bile çok zorlanıyorum. Sancı başlayınca temizleneyim desem yapamam diye düşünüyorum napacağım bilmem.

İçiyorum canım doktor dayanamıyorsan günde 8 kaşığa kadar çıkabilirsin dedi ama bazen o bile fayda etmiyor cayır cayır resmen

En dertli ve en çok düşündüğüm şey inşallah yarın da yapar hallederim sona geldim artık jilet yapamıyorum 1 kere denedim yok benlik değil ağdayı başkasına yaptıramam çok kasarim kendimi biliyorum ayna ile almıştım geçen ay tabi göbek geçen ay ki gibi değil Allah bu konuda hepimize kolaylık versin

Geçmiş olsun İlk defa duydum niye tetklesin ki evde de yapsak hem aynı pozisyonda yapıcaz. Ben aynayı aldım karşıma hazır ağda bantlarıyla baya bi temizledim. Ama 2 saat sürdü Kuaföre gidicektim,hijyen açısından çekindim

Kızlar az önce duştan çıktım oturma banyosu da yaptım, şuan vajinadan içeri sanki iğne batıyor sanki biri oyuyor öyle keskin bir acı var yazarken oturduğum yerden terliyorum şuan. Başınıza geldi mi hiç? Bebek de aşırı hareketli

Ben de ağdaya alışık değilim hadi acıyı göze alıp kendim deneyeyim diyorum ama şu doğumu tetikler muhabbeti korkutuyor bu sefer .
Gerçi bugün doktorum artık gelirse de korkma kendini kurtardı dedi . Ama yine de duracağı varken benim yüzümden gelmeye kalkarsa

Kaçıncı haftan canım? Doktor bana bebek artık arada bir kafasını kanala sokmaya çalışabilir o sırada batmalar hissedebilirsin dedi. Biraz dinlen bakalım inşallah geçer

Bu şekilde bi kaç arkadaş yazmıştı batma olduğunu ve sanırım bebeğin kanala girdiğinin belirtisiymiş

Spor yapıyor musun ben 9 aydır yatıyordum doktorum merdiven çık yürüyüş yap dedi bugün başladım yürüyüşe şimdi 10. Katta oturuyorum merdivenle çıktım şu saatten sonra sporun etkisi olmaz ama artık doğuma kadar yaparım spor

Bende jilet dışında bişey kullanmıyorum bacaklarda jilet yapıyorum her üç güne tekrar çıkıyor diken gibi bıktım valla kıldan ama yapacak bişey yok ağda için beklesem uzaması gerek onuda her an geldi gelecek uzatamiyorum

Arkadaşlar merhaba, benim bebişlerim bugün geldi çok şükür. Küvöze gitmediler. Çınar 2210 gr., Güneş 1970 gr. Sütüm gelmedi henüz. Ama ben emziriyorum. Bir yandan da mama veriyoruz tabi. Sezeryan ağrısı oldu bugün ama ağrı kesicilerle geçti. Şimdi hareket ettikçe oluyo. İdrarım tamam da gaz olayını halledemedim henüz. Bol bol yürüyüş yapıp gazda çıkarırsam rahat edicem sanırım. Bebeklerim iyi ve benimleler ne tarifsiz bir duyguymuş. Şükürler olsun. Yıllarca uğraştıktan sonra kucağıma doldu iki tane melekle. Darısı tüm isteyenlerin başına. İsteyen kimse bu duygudan mahrum kalmasın. Kalbim Sevgi ve dua dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…