2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hanımlar merhaba. Doğumdan önce süt benzeri bir sıvı geliyor ya o gelmezse bebek doğunca süt az mı oluyor ? Benden hiç öyle bir şey gelmedi. İlk bebek , kafamda deli sorular.
Benim de hiç gelmemişti. Sezeryan doğum yaptım ilk gün damla damla sütüm vardı sonra gün gün arttı canım. Şimdi 16 gün oldu yeteri kadar var şükür salı kontrol var kilosuna göre mama takviyesine karar vereceğiz doktoruyla. Ama şuan sadece emziriyorum mama vermeden.

Ne güzel anlatmışsınız Ben de doğal olanı istiyorum sadece şu son bir aydır çektiğim ağrılara dayanamıyorum artık Sürekli kendimi teselli ediyorum,sanırım sonralara yaklaştıkça motivasyonu korumak da zorlaşıyor.Çok teşekkür ederim ama inşallah kuş gibi rahatlayacağımız bi serüvenimİz olur

39+3 ten selamlar :) asssla doğuracak gibi değilim sanki sonsuza kadar böyle devam edecek. Bir de sinirimi stresimi eşimden çıkarıyorum ki küstük yalnız kaldım koca evde
Valla bende de durumlar aynı canım 38+5 im fazla iyi hissediyorum kendimi sanki doğurmayacak gibiyim anlamadım gitti kızım 38+3 de gelmişti gerçi sancılarda bir anda huzursuzluk şeklinde başlamış giderek artmıştı bakalım bunda nasıl olacak eşine de stresini anlat canım şu son süreçler insan geriliyor elde olmadan
Kızlar merhaba küvezdeki bebeklerim için hergün süt sağıp gönderiyorum, süt saklama poşeti yetiştiremiyorum. Başka yolu var mı acaba?
Canım süt kapları var onlardan al daha ekonomik olur senin için
39 dan sonra deli gibi normal doğum isterken yüzüne sezaryan gerçeği çarpmaya başlıyor hele de kanala yönlenme en ufak sancı vs olmayınca … insan sinir küpü gibi dolaşıyor haliyle
Canım benimde korkum o yönde ama 41 e kadar yolu var eğer bebek çok iri değilse diye biliyorum bende şartları zorlayacağım normal olsun diye benim ilki normal ama en önemlisi sağlıklı olması tabi ki çok da şartlamamak gerek
Maşallah canım boyuda kilosu da çok iyi sğlıkla zamanında gelsin inşallah
Hanımlar merhaba. Doğumdan önce süt benzeri bir sıvı geliyor ya o gelmezse bebek doğunca süt az mı oluyor ? Benden hiç öyle bir şey gelmedi. İlk bebek , kafamda deli sorular.
Alakası yok canım benim ilk doğumumda da şu anda da öyle bir sıvı gelmedi kızımı 2 yaşına kadar emzirdim sadece ilk günler süt az oluyor güçlü bir makina ile sağım yapmak çok iş görüyor kanalların açılması için bebeklerin çenesi kuvvetli olmadığı için çabuk yoruluyorlar bol uyku ve bol su en önemli şeyler birde bol bol emzirmek

Ya bu takıntı bendede var her çişten sonra klozete bakıyorum deli gibi

Ya bu takıntı bendede var her çişten sonra klozete bakıyorum deli gibi
Ay iyi bari yalnız değilmişim bu konuda insan benzer şeyler yasayan-dusunen birini duyunca rahatlıyor gerçekten
Ay evet benim de öyle bir endişem var. Bir de nişan zamana yayılarak da gelebilir anne adayı anlamayabilir diye okumuştum
Yeni korku yükleniyor....

Canım hayırlı olsun tebrikler, sağlıkla gelmiş bebişin kilosu haftası çok güzel çok şükür, ee sırada sen varsın demiştim Doğumun zor geçtiyse üzgünüm ama sonrasında çabucak toparlanırsın umarım, sana bol sağlık, süt, dinlenebilme, hızlıca iyileşmeler diliyorum

gebelik şekeri olan arkadaşlarım ara öğünlerde neler tüketiyorsunuz? Sabahları pek bi seçeneğimiz yok zaten içimden yumurta ağacı çıkacak yakında
Ara öğün az ceviz+1 yeşil elma üzeri yer fıstığı ezmesi (kakaolusu müthiş oluyor, zuber ve fıstık mıstık markaları tavsiye ederim ama biraz bal var içinde abartmadan tüketiyorum), ikinci ara öğünde bitkisel sütlü kahve yanına diyabet ülker 9 kat gofrete sardırdım bu ara 4-5 adet ondan yiyorum. Eskiden asla kahve içmiyor paketli ürün tüketmemeye çalışıyordum sadece çiğ kuruyemiş ve kivi fln yiyordum ara öğünde ama son bir haftadır ben de insanım bu da can yeter be diyerek en azından diyabet tatlılara sardırdım

Kizlar bunu izlediniz mi

çok şirin ya tipler
Siz nasıl güzel insanlarsınız gördükçe duygulanıyorum güç buluyorum iyiki varsınız iyiki
Canım ne demek sen de çok güzel bir insansın sana ufak bir destek bizimki, sen de iyi ki varsın aramızdasın daha güzel günler gelecek inşallah.

Sudan değil o şişme bence çünkü su üstten giriyor alttan çıkıyor bende aynı hızla Genel patlama halinde göbekler artık ondandır :) iyi gelmesine sevindim hafif bir enfeksiyonsa ilaçsız sadece suyla da atılıyor zaten. Of evet çok sıkıldım ben de ama hayırlısıyla artık az kaldı :)

Aynen ben de öyleydim 37+6 bugün
Dr bu hafta gelebilir artık dedi iyice stres oldum sanırım dün gece üçte uyandım mide yanmasıyla kusacak gibi oldum gaviscon içtim sonra yattım uyumuşum
O kadar iyi anlıyorım ki benimde öyle midem çok kötü. Uyku sıfır. Bebekte daha gelmek istemiyor 3 hafta bekleticek bu gidişle
Mide yanması kulübü olmuşuz gece Bende gece cok kötüydüm gaviscon cok iyi geldi içiyor musun sende?
Amin canım inşallah yazacağız gibi duruyor bence hepimiz haftaya
Maşallah canım senin de bebiş tombiks olacak biraz Haftaya çıkabilir sancı artık benimde o haftada güzeldi bi sonraki hafta sancı çıkmıştı

Valla bana şuan yaşadıklarımdan daha kolay geliyor doğum, doğumu orda 3-5 saat çekerim ama böyle hergun farklı bi yerim ağrıyor. Ayağım olmuş davul üstüne basamiyorum, çatı kemigim sanki birbirinden ayrılıyor oturup kalkamiyorum
Yok canım ya, benim ilk çocukta gelmedi, ama 2 sene emzirdim oğlumu. O tamamen psikolojik sen kafanı rahat tut. Doğduktan sonra amma ilk gün amma 3. Gün gelecek

Kızlar bebekleri önlükle sakın yatirmayin yüzlerini kapatabiliyorlar önlükle Allah korusun uyarayım dedim dikkatimi cekmisken
Çok haklısın ve benden de bi öneri gelsin beresi büyük geliyorsa takmayın kafayı sağ sol yapıp buruna kadar iniyor o bere aklım çıkmıştı yaşamıştım da. Bizimki baya minyondu takım bereleri hep büyük geliyordu

Çok az kaldı inşallah canım,
Öyle gerçekten bide bilmiyorum nasıl olur o an paniklermiyim acaba onunda stresi var
Panik yok doktorunu ararsib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…