Canım gözünüz aydınKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Cikolatamadeni canım.Canım hangi sayfaydı instagramda
Nice mutlu yaşları olsunYarın oğlumun doğum günü var siteden arkadaşlarıyla evde, onu bi atlatalım inşallah hayırlısıyla. Bi de yatağı daha kurmadık, onu da kuralım istediği zaman gelebilir.
Zaten söyledim normalde bu kadarını bile söyleyemem kocası gelmesin diye görümcem gitti ama kızını burda bıraktı. Gitmek istemiyormuş. Vallahi elimden gelse herkesi yollarım şu an.Görümcen bu durumun farkında mı? Faydası yoksa gitsin bı zahmet. Bence eşin söylesin rahat edemiyor enisteden hem de kızinin davranışlarının normal olmadığını. Yaptığın bu stresten sütun azalmış belli. Eşin soyleyemiyosa kaynanan söylesin anlayışlı biri belli. Ona rahat da konusuyosun. Kendine bugünleri zehir etmene gerek yok bence. Bı an önce gitsinler. Zaten anlamıyorum insan kendinin gerekli olmadığını bile bile niye durur.
Sen dilini tutma lohusalıkta yapılan herşey mübahbebiş nasıl bebiş
Bizimkilerde gelmiyor bunun kocası bir tuhaf zaten hayır boş boş konuşuyor. Kayınpederim bile gelmiyor ben rahatsız olurum diye. Bu geliyor görümcem de ona anlatıyor yok memesi şişti kızardı ateş yaptı pompa aldılar vs. Çok sinir oldum ona ne ya. Bugün tek başıma her şeyimi yaptım gerçekten artık kimse olmasa da rahat rahat işimi görürüm korkuyorlar 40 çıkmadan yalnız bırakmam istemiyorlar.Ah canim ya valla lohusa iken bu.anlattiklarin cekilmiyor. Ben 1 haftaliktim kimseyi artik istemedim. Sonrasi tek basima oyle guzel oldu ki. Kizinin yaninda da oyle konusa konusa aklina bir seyler sokacaklar. Eşin gorumceni uyarsa ya surekli esinin ne işi var gorumcen uygun dille lohusa kadin rahat etmez vs soylesin yani. Benim kayinpederim bile gelmiyordu.Sen bir an.once tek kalmaya bak esin de izin vs uzatabilirse iyi olur
eşim annesine söyledi görümcem gitti kocası gelmesin diye. Kızı kaldı gitmek istemiyormuş onun lafına hareket ediyorlar. Hayır ben bebeklile mi ilgileneyim yoksa ablasıyla mı ilgileneyim bilemedim. Bir yandan da onu dolduramalrına fırsat vermemeye çakışıyorum. Görümcem de kızı gibi oldu. Değişti bi bebek doğunca o da kızı tek kalsın istiyordu sanırımYa bu lohusaların yanında neden ise yaramayan moral boşan insanlar durur ki anlamıyorum acaba eşin açıkça gitmesini söylese sıkıntı olur mu? Sen zaten hassas bir dönemdesin önceligin çocukların ve kendin bunu anlamak cok zor olmasa gerek.
sonunda görümcem gitti ama kaç gündür her akşam geldi saatlerce oturdu odaya haps oldum resmen.Görümcenin kocası ne alaka ne kadar düşüncesiz milletSöyle ya direk ben olsam söylerdim evde rahatça dolaşamıyorum eve git de ya da bulunduğun odadan çıkma ben evde turlayacağım de anlar onzaman. Anlamazsa da kov gitsin aç değil açıkta değil. sen üzüleceğine düşüncesiz kimse o bozulsun kimse senden değerli değil.
Kocasını işten zorunlu izne çıkarttılar doğumumda n bugüne kadar hergün suratını gördüm. Hastanede emziriyorum cart diye içeriye giritor üzerimdeki çarşafı çekiyordum kapansın diye memem hayır süit oda ayarladım 2 bölmesi var diper tarafta dur işte illa kocam yanımda diye yanıma giriyor. Benim kendi 3 tane eniştem var girip hayırlı olsun dediler daha da görmedim bu ana kadar. Bu kadar anlayışı kıt mı olur insan .Görümcenle kızı ayrı bi olaydı şimdi kocasıda mı geldine kadar düşüncesizce bi davranış. Yeğenin zaten farklı bi kafada aman diyim sakın bebeğinle yalnız bırakma o kız beni çok korkutuyo gerçekten
Sen de susma canım boşver lohusasın zaten aç ağzını sonra da herşey lohusalıktan oldu dersin
Onlara sinir olduğundan sütün azalmıştır. Takma onları önemli olan senin rahatlığın bak ben bile sinirlendim şimdi iyi sabrediyosun kuzum
söyledi eşim annesine o da görümceme söyledi en son görümcem gitti kocası gelmesin diye ama kızını almadı yanına. İnşallah yarın o da gider.Ay canim o kadar haklisiniz ki dayanilacak gibi degil. Boyle seyler yasamayin ya, gelmeyin evime bi sure ben lohusayim. Olaylari kaldiramiyorum sizi kirmak istemiyorum diyin. Kv de gelmesin aman onun olsun. Vallahi kizinizla bebeginizle daha rahat edersiniz. Nedir bu ya, insanin sinirlenmemesi mumkun degil. Ama anlamadigim esiniz de sizde neden bunlari cekiyorsunuz. Kapatin kapinizi
hala az gibi sütüm 2 gündür akşamları yatmadan mama veriyorum 20 ml biraz tok tutsun benimde sütüm dolsun istiyorum.Ayy allahım ne işi varmış görümcenin kocasının lohusa kadının yanındazaten kızı ayrı bir olay hiç uğraşmayın kayınvalidenize söyleyin rahatsız olduğunuzu. Stresten olmuştur göğsün canım inşallah düzelir. Allah kolaylık versin
12 yaşında benim kuzumla yaşıt ama 1 haftalık bebeğimle kıyaslatıyor kendisini. Ona ne geldiyse aynı elbiseden istiyor bende beneğim ben de küçüğüm. Bilmem ne. Benim kızda ister istemez etkileniyor maalesef ki.İlk haftam böyle berbat geçti işte. Artık iyiym bundan sonra herkes gitse de ben bize yeterime yeter ki psikolojim iyi olsun. Seninkiler gerçekten de mecburi gelmiş bak sen bile rahat edememişsin. Benimkiler keyfi ya sırf meraktan geldiler. Çocukları mutlu olsun diye beni mutsuz ettilerOy canım.. Kokluyorum yavruşunuuu
Ateşin düşmüş, rahatlamışsın sevindimGöğüslerin yumuşak diye illa sütün azaldı diye de düşünme. Yetiyordur o yavru kuşunaa Güzel düşün canım sen..
Görümcene ve kocasına ayrı sinirlendim, bir de kızlarına daha aşırı ayrı sinirlendimKaç yaşında bu kız yaa!? Ayrıca sonuçta onu öyle nerde ne konuşacağını bilmez halde yetiştiren de annesi babası.. Yani benim de kızım olacak, büyük konuşmak hiç istemem de.. Allah'ım yardım etsin böyle olmasın çocuklarımız yaa Terbiyesiz şeeyy!! Ben patlardım muhtemelen, nasıl dayandın ya iyi dayanmışsın ama bence bu halde hiç dayanmana da gerek yok.. Bir işe de yaramıyorlar neden geliyorlar insanın başına!!? Yazdıkça sinirlendim daha da hay Allahıımm Eşi de ayrı tuhaf.. İnsan biraz dikkat eder, biraz halden anlar. Ben gideyim, sen de rahat et falan der ne bileyim.. Ya da görümcenin söylemesi lazım..
Oğlum 14 aylıktı işe başlamıştım. Çocuğa bir süre kayınvalidenin bakması gerekti. Kayınbaba da bir yumurta kıramaz. İkisi birden bizde kaldı. Başım üstüne tamam ama ben de hala emziriyorum sonuçta. Çocuk geliyor aç aççç diyor çekiştiriyorO kadar da memeye düşkündü ki.. gündüz de evde olmayınca bütün akşam meme de memee.. Kayınvalide de diyordu şurda emziriver.. Ya arkanı dönüyordum bilmem ne ama olmuyor yani, içim rahat etmiyordu hiç.. Babam olsa tamam. Dönerim arkamı biter gider. Bu sefer çocuk çekiştirdikçe bir dışarı çık bir içeri gir bir daha bir daha.. ayy .. baya zorlanmıştım o konuda yaa... Mecburuz da tabi ne diyeceğim.. 2-3 ay da kaldılar hep öyle.. Zor yani vesselam.. He onlar da çok memnun değillerdi muhtemelen. Herkes evini ister.
Seninkiler bir de tamamen keyfi yani.. Hem de lohusasın yaa!! Mutlaka bir şey söyle canım.. Böyle kötü hatırlama bu güzel günlerini.. Gözyaşına değmez.. Hem sütün de azalır gerçekten. Senin de yavrunun da hakkına girmesinler hiç..! Moral en iyi süt arttırıcılardanÇok uzattım ama.. lütfen üzme kendini gereksiz insanlar içiiinnn
En son etkilendi. Dünden önceki gün bana dediki anne sen beni daha çok öpüyordun eskiden dedi. Ben şok oldum. Kızım saçmalama ben seni hep böyle öpüyordum. Lütfen onun laflarıyla dolma git arkadaşınla konuş. O seni kıskandığı için dolduruyor. Bir daha böyle söuleme annecim yoksa ben çok üzülürüm kardeşin de üzülür o seni hissediyor anlıyor dedim. Uzun uzun konuştum sonra hep kardeşiyle ilgilendi. Hep sevmeye başladı. Zaten kardeşinin olmasını o istiyordu hep. Hastanede bile kardeşini görünce ağlamış hep mutluluktan. Çocuk çocuğu gerçekten etkiliyor. Ben yaşadım siz yaşamayın canım.Bu görumcenin de yaptığı akıl alacak gibi değil, Bir işe yaramayacaksan bir zahmet defolup git yani . Görumcenin saf ve iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hele o kızını anlattıklarını hayal ettim, tam ağzına bir tane vurmalık. İnşallah senin kızın bu durumdan etkilenmez, anladığım kadarıyla sessiz, sakin bir kız. İçine atar mı acaba .
Ben 2.günü yıkadım daha göbeği düşmeden çocuğun yüzü gözü açıldı 2 gün önce de yine yıkadım yarın yine yıkayacağım canım. Suyun zararı yok faydası var bebeciklere.Kızlar yenidoğan bebeğin yıkanma aşaması ne olması lazım şeklinde burada konuşmuştuk, bende yıkamama taraftarıydım.
Bugün görümcemle (yenidoğan yoğunbakımı baş hekimi) bu konuyu konuştum .
Söylediği şu şekilde; "tabiiki hatta doğduğu an yıkanmalı, eve gidincede sık sık yıkanmalı, yıkandıkça büyümesi gelişmesi daha yerinde olur, diğer türlü bebek adete olamıyor yapış yapış olur ve kötü kokar, verniks tabakası hakkında son yıllarda kalması bağışıklık için iyi deniliyor ama bunun için yeterli hiçbir çalışma yok, halasının kuzusunu kesinlikle yıkamalısın" dedi.
Yıkamamayı düşünürken şu anda kesinlikle yıkanmalı diye düşünüyorum.
Sancım durdu galiba bu son nst ye göre sancı çıkmazsa servise alacaklarNe yaptın???nasıl oldun ???
Allahım çok şükür güzel doğumlar geliyo çok sevindim canım benim. MaşallahCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
36 bıraktırdı doktorum canım muhtemelen sanada o haftalarda bırakmanı söylerCoraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
Canım inşallah bir an önce toplarsın. Doğumunda güzel geçer inşallah hayırlı ve sağlıklı gelsin inşallah bebeğin. Güzel haberler doğum hikayesiyle gel inşallah pazartesi günüKızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Yıkadıktan sonra bebe masaj yağı v.s hemen mi kullanıyorsun? Ve heryerine mi sürüyorsun canım? Bende mümkün olursa ilk gün yıkmayı düşünüyorum.Zaten söyledim normalde bu kadarını bile söyleyemem kocası gelmesin diye görümcem gitti ama kızını burda bıraktı. Gitmek istemiyormuş. Vallahi elimden gelse herkesi yollarım şu an.
Bizimkilerde gelmiyor bunun kocası bir tuhaf zaten hayır boş boş konuşuyor. Kayınpederim bile gelmiyor ben rahatsız olurum diye. Bu geliyor görümcem de ona anlatıyor yok memesi şişti kızardı ateş yaptı pompa aldılar vs. Çok sinir oldum ona ne ya. Bugün tek başıma her şeyimi yaptım gerçekten artık kimse olmasa da rahat rahat işimi görürüm korkuyorlar 40 çıkmadan yalnız bırakmam istemiyorlar.
eşim annesine söyledi görümcem gitti kocası gelmesin diye. Kızı kaldı gitmek istemiyormuş onun lafına hareket ediyorlar. Hayır ben bebeklile mi ilgileneyim yoksa ablasıyla mı ilgileneyim bilemedim. Bir yandan da onu dolduramalrına fırsat vermemeye çakışıyorum. Görümcem de kızı gibi oldu. Değişti bi bebek doğunca o da kızı tek kalsın istiyordu sanırım
sonunda görümcem gitti ama kaç gündür her akşam geldi saatlerce oturdu odaya haps oldum resmen.
Kocasını işten zorunlu izne çıkarttılar doğumumda n bugüne kadar hergün suratını gördüm. Hastanede emziriyorum cart diye içeriye giritor üzerimdeki çarşafı çekiyordum kapansın diye memem hayır süit oda ayarladım 2 bölmesi var diper tarafta dur işte illa kocam yanımda diye yanıma giriyor. Benim kendi 3 tane eniştem var girip hayırlı olsun dediler daha da görmedim bu ana kadar. Bu kadar anlayışı kıt mı olur insan .
söyledi eşim annesine o da görümceme söyledi en son görümcem gitti kocası gelmesin diye ama kızını almadı yanına. İnşallah yarın o da gider.
hala az gibi sütüm 2 gündür akşamları yatmadan mama veriyorum 20 ml biraz tok tutsun benimde sütüm dolsun istiyorum.
12 yaşında benim kuzumla yaşıt ama 1 haftalık bebeğimle kıyaslatıyor kendisini. Ona ne geldiyse aynı elbiseden istiyor bende beneğim ben de küçüğüm. Bilmem ne. Benim kızda ister istemez etkileniyor maalesef ki.İlk haftam böyle berbat geçti işte. Artık iyiym bundan sonra herkes gitse de ben bize yeterime yeter ki psikolojim iyi olsun. Seninkiler gerçekten de mecburi gelmiş bak sen bile rahat edememişsin. Benimkiler keyfi ya sırf meraktan geldiler. Çocukları mutlu olsun diye beni mutsuz ettiler
En son etkilendi. Dünden önceki gün bana dediki anne sen beni daha çok öpüyordun eskiden dedi. Ben şok oldum. Kızım saçmalama ben seni hep böyle öpüyordum. Lütfen onun laflarıyla dolma git arkadaşınla konuş. O seni kıskandığı için dolduruyor. Bir daha böyle söuleme annecim yoksa ben çok üzülürüm kardeşin de üzülür o seni hissediyor anlıyor dedim. Uzun uzun konuştum sonra hep kardeşiyle ilgilendi. Hep sevmeye başladı. Zaten kardeşinin olmasını o istiyordu hep. Hastanede bile kardeşini görünce ağlamış hep mutluluktan. Çocuk çocuğu gerçekten etkiliyor. Ben yaşadım siz yaşamayın canım.
Ben 2.günü yıkadım daha göbeği düşmeden çocuğun yüzü gözü açıldı 2 gün önce de yine yıkadım yarın yine yıkayacağım canım. Suyun zararı yok faydası var bebeciklere.
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canımSancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
Ah canim senin durumun cok daha zor,ustelik ikiz gebesin ve dogum sonrasi daha da zor olacak.Esinin destek olmasi lazim bu surecteYaşlılar öyle çok konuşuyor. Bizim kv ve kp de öyle. Oğlum bana bir şey anlatıyor. Kv ne söylediysen bana da söyle diyor. Oğlum da diyor ki ben ve annemle ilgili. Kv de küstüm o zaman diyor :) Ben eşimin hatrına içime atıp hiç cevap vermemeye veya geçiştirmeye çalışıyorum. Eşim de bugün çok zorlandı. Annesine “sen böyle söyleyince kendimi fazlalık gibi hissediyorum” dedi. Gerçekten yaşlılarla birlikte olmak çok zor. Eşim onlara kızıp sinirini benden çıkarıyor. Tabi bu her zaman mümkün olmayacak. Bakalım sonumuz ne olacak.
Erkegin cok konusani nasil olur acabaHaha anne yuregi dayanamadi heraldevallahi benim babam cogu kadını gecer canlari sagolsun ne diyelim.
Cikoltamadeni diye bir sayfa canim.Cok uyvun tadi da fena degil,hos ben yemedim ama esim iyi dediCanım hangi sayfaydı instagramda
Ben de ayni durumdayim,bir cok seyi yeni yeni siparis veriyorumKizlar millet doğuruyor ben hâla sipariş verip kargo bekliyorum maşallah bende olan rahatlık konya ovasinda yokmuş onu anladım
Canım gözünaydın olsun bebişine kavuştun darısı bize inşallahKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Canım bir an önce şu sıkıntılı insanlardan kurtulmanı temenni ediyorum. İnşallah sütünde dolar güzelce canım. Ayy bir an önce rahata kavuş inşallah yaZaten söyledim normalde bu kadarını bile söyleyemem kocası gelmesin diye görümcem gitti ama kızını burda bıraktı. Gitmek istemiyormuş. Vallahi elimden gelse herkesi yollarım şu an.
Bizimkilerde gelmiyor bunun kocası bir tuhaf zaten hayır boş boş konuşuyor. Kayınpederim bile gelmiyor ben rahatsız olurum diye. Bu geliyor görümcem de ona anlatıyor yok memesi şişti kızardı ateş yaptı pompa aldılar vs. Çok sinir oldum ona ne ya. Bugün tek başıma her şeyimi yaptım gerçekten artık kimse olmasa da rahat rahat işimi görürüm korkuyorlar 40 çıkmadan yalnız bırakmam istemiyorlar.
eşim annesine söyledi görümcem gitti kocası gelmesin diye. Kızı kaldı gitmek istemiyormuş onun lafına hareket ediyorlar. Hayır ben bebeklile mi ilgileneyim yoksa ablasıyla mı ilgileneyim bilemedim. Bir yandan da onu dolduramalrına fırsat vermemeye çakışıyorum. Görümcem de kızı gibi oldu. Değişti bi bebek doğunca o da kızı tek kalsın istiyordu sanırım
sonunda görümcem gitti ama kaç gündür her akşam geldi saatlerce oturdu odaya haps oldum resmen.
Kocasını işten zorunlu izne çıkarttılar doğumumda n bugüne kadar hergün suratını gördüm. Hastanede emziriyorum cart diye içeriye giritor üzerimdeki çarşafı çekiyordum kapansın diye memem hayır süit oda ayarladım 2 bölmesi var diper tarafta dur işte illa kocam yanımda diye yanıma giriyor. Benim kendi 3 tane eniştem var girip hayırlı olsun dediler daha da görmedim bu ana kadar. Bu kadar anlayışı kıt mı olur insan .
söyledi eşim annesine o da görümceme söyledi en son görümcem gitti kocası gelmesin diye ama kızını almadı yanına. İnşallah yarın o da gider.
hala az gibi sütüm 2 gündür akşamları yatmadan mama veriyorum 20 ml biraz tok tutsun benimde sütüm dolsun istiyorum.
12 yaşında benim kuzumla yaşıt ama 1 haftalık bebeğimle kıyaslatıyor kendisini. Ona ne geldiyse aynı elbiseden istiyor bende beneğim ben de küçüğüm. Bilmem ne. Benim kızda ister istemez etkileniyor maalesef ki.İlk haftam böyle berbat geçti işte. Artık iyiym bundan sonra herkes gitse de ben bize yeterime yeter ki psikolojim iyi olsun. Seninkiler gerçekten de mecburi gelmiş bak sen bile rahat edememişsin. Benimkiler keyfi ya sırf meraktan geldiler. Çocukları mutlu olsun diye beni mutsuz ettiler
En son etkilendi. Dünden önceki gün bana dediki anne sen beni daha çok öpüyordun eskiden dedi. Ben şok oldum. Kızım saçmalama ben seni hep böyle öpüyordum. Lütfen onun laflarıyla dolma git arkadaşınla konuş. O seni kıskandığı için dolduruyor. Bir daha böyle söuleme annecim yoksa ben çok üzülürüm kardeşin de üzülür o seni hissediyor anlıyor dedim. Uzun uzun konuştum sonra hep kardeşiyle ilgilendi. Hep sevmeye başladı. Zaten kardeşinin olmasını o istiyordu hep. Hastanede bile kardeşini görünce ağlamış hep mutluluktan. Çocuk çocuğu gerçekten etkiliyor. Ben yaşadım siz yaşamayın canım.
Ben 2.günü yıkadım daha göbeği düşmeden çocuğun yüzü gözü açıldı 2 gün önce de yine yıkadım yarın yine yıkayacağım canım. Suyun zararı yok faydası var bebeciklere.
Canım nice mutlu ve hayırlı yaşları olsun inşallahYarın oğlumun doğum günü var siteden arkadaşlarıyla evde, onu bi atlatalım inşallah hayırlısıyla. Bi de yatağı daha kurmadık, onu da kuralım istediği zaman gelebilir.
Onkim kok hücre teknolojileri diye bir firma İstanbul'da başvuru yapıyorsunuz size bir kit gonderiyorlar eğer planlı bir doğum ise tarihi bildiriyorsunuz doğum esnasında doktorunuz kordon kanini gönderdikleri kit ile muhafaza ediyor ve şirketten biri sizin doğum saatinizde orda olup kiti teslim alıyor. Süreç böyle işliyor. Bana kit 1 günde ulaştı ani bir doğum bile olsa hemen bizi arayın geliriz diyorlar ben şirketten Barbaros bey ile görüştüm doktorum yönlendirdiği haftaya Çarşamba doğum olacak kismetse ondan sonra da daha bilgilendirme yaparimMerhaba bana bilgi verebilir misiniz? Hangi firma?
Ben de kargo bekliyorum valla hala, kargolar gelene kadar dayansa bariAh canim senin durumun cok daha zor,ustelik ikiz gebesin ve dogum sonrasi daha da zor olacak.Esinin destek olmasi lazim bu surecteKimsenin aklina gelmeyecek bir facia yasandi,binlerce insanin duzeni bozuldu.Sonucta sen de onlarin torunlarini tasiyorsun karninda , cok daha anlayisli olmalari lazim.Cocuk gibi olmanin manasi ne
Erkegin cok konusani nasil olur acabaAynen canlari sag olsun,basimizda olsunlar yeter
Cikoltamadeni diye bir sayfa canim.Cok uyvun tadi da fena degil,hos ben yemedim ama esim iyi dedi
Ben de ayni durumdayim,bir cok seyi yeni yeni siparis veriyorumgerci benim mart sonu gorunuyor ama o kadar bekleyecegini sanmiyorum.
Çok geçmiş olsun cnm yatman çok iyi olmuş bence, daha çabuk toparlarsın bari.
Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum coraspirini 32. Hafta dolunca bıraktırdı doktorum
Tabiki ederiz canım sen bol bol c vitamini ve sıvı da al hastaneden çıkınca(gebelik şekerin yoktur umarım),Allah’ın izniyle hiçbişeyin kalmaz inşallah
Inşallah canım yatış verdiyse çok daha hızlı toparlarsın hastanede saglicakla doğuma girer çıkarsın inşallah
Çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım, hastanede daha çabuk toparlarsin inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsınBu arada kordon kanı için 2 yerle görüştüm sende etiket yapmamı istemiştin bilmiyorum hâlâ düşünüyor musun da hiç düşündüğümüz fiyatlar değilmiş ben çok önce öğrendim ama çok geç dönüş yaptım Onkim kök hücre teknolojileri sabancılara aitmiş bir çok ünlü de orda yaptırmış sayfadan inceleyebilirsiniz son ana kadar yapılabiliyormuş. Ücreti 5.500 lira başta kit gönderiyorlar 1000 tl yeterli kan alındıysa ve uygunsa kalanını 1 ay içinde alıyolarmış. Yıllık ödemeside 1.100 lira ve ilk yıl alınmıyormuş. İşlem çok basit dedi sezeryan veya normal doğum da her doktor yapıyormuş. Sağlık bakanlığı 12 -15 yıla kadar saklanılmasını uygun görmüş ama bu süre uzatılmış istediğin zaman imha edilebiliyormuş
Ya canim sag salim kucagina alirsin insallah.Bu Mart bebeleri Şubatta gelmeye basladilar teker teker. Toparlanirsin canim.pazartesiye kadar merak etme
Kızlar teşekkür ederim hepinize. Şuana kadar 4 tane serum verdiler 2 antibiyotik 1 vitamin 1 tane de parol. Sabah da yine parol ve 1 antibiyotik daha verilecek. Şuan kendimi daha iyi hissediyorum en azından ağrılarım hafifledi ama 2 saatlik uykuylayım en son gece 4te daldım sabah 6.30da uyandım o zamandan beri hala uyumadım. Bi de şöyle güzel bir uyku uyusam kendime geleceğim inşallah. Akşam yine nstde sancılarım çıktı ama ben hiç bi şey hissetmiyorum ilginç bir şekilde. Doktorum sıkıntı görmedi şimdilik. Hepinizin kandili mübarek olsun bu aradaHastanede hemen toparlarsin canım, ev ortamı rahat olsa da hastane gibi dikkat edemiyoruz , sen gene yanına meyve falan götür. Keşke bir şey yapabilsek senin içininşallah sağ salim kavuşursun bebeğine
Gözünaydın canım ☺ sağlıkla,huzurla büyüt bebeğini.Teşekkür ederim canım 38+2 de dogdu canım,