2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bugün şehir hastanesinde kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda nstde biraz sancı çıktı doktor haftaya tekrar çağırdı. Birde bugün bana hava taktılar nst deyken anlam veremedim afalladım Bi anda sordum destek amaçlı taktık dediler. Astımım falanda yok aslında ama iyi geldi hava. 37+2 deyim Bebitom 3 100 kg olmuş. Artık aşağıya baskılar arttı. Sanki bu aralar doğurabilirim hissiyatı var içimde herşey hayırlı ve sağlıkla olsun inşallah

Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım hangi sayfaydı instagramda
Cikolatamadeni canım.
Yarın oğlumun doğum günü var siteden arkadaşlarıyla evde, onu bi atlatalım inşallah hayırlısıyla. Bi de yatağı daha kurmadık, onu da kuralım istediği zaman gelebilir.
Nice mutlu yaşları olsun

Zaten söyledim normalde bu kadarını bile söyleyemem kocası gelmesin diye görümcem gitti ama kızını burda bıraktı. Gitmek istemiyormuş. Vallahi elimden gelse herkesi yollarım şu an.
Bizimkilerde gelmiyor bunun kocası bir tuhaf zaten hayır boş boş konuşuyor. Kayınpederim bile gelmiyor ben rahatsız olurum diye. Bu geliyor görümcem de ona anlatıyor yok memesi şişti kızardı ateş yaptı pompa aldılar vs. Çok sinir oldum ona ne ya. Bugün tek başıma her şeyimi yaptım gerçekten artık kimse olmasa da rahat rahat işimi görürüm korkuyorlar 40 çıkmadan yalnız bırakmam istemiyorlar.
eşim annesine söyledi görümcem gitti kocası gelmesin diye. Kızı kaldı gitmek istemiyormuş onun lafına hareket ediyorlar. Hayır ben bebeklile mi ilgileneyim yoksa ablasıyla mı ilgileneyim bilemedim. Bir yandan da onu dolduramalrına fırsat vermemeye çakışıyorum. Görümcem de kızı gibi oldu. Değişti bi bebek doğunca o da kızı tek kalsın istiyordu sanırım
sonunda görümcem gitti ama kaç gündür her akşam geldi saatlerce oturdu odaya haps oldum resmen.
Kocasını işten zorunlu izne çıkarttılar doğumumda n bugüne kadar hergün suratını gördüm. Hastanede emziriyorum cart diye içeriye giritor üzerimdeki çarşafı çekiyordum kapansın diye memem hayır süit oda ayarladım 2 bölmesi var diper tarafta dur işte illa kocam yanımda diye yanıma giriyor. Benim kendi 3 tane eniştem var girip hayırlı olsun dediler daha da görmedim bu ana kadar. Bu kadar anlayışı kıt mı olur insan .
söyledi eşim annesine o da görümceme söyledi en son görümcem gitti kocası gelmesin diye ama kızını almadı yanına. İnşallah yarın o da gider.
hala az gibi sütüm 2 gündür akşamları yatmadan mama veriyorum 20 ml biraz tok tutsun benimde sütüm dolsun istiyorum.
12 yaşında benim kuzumla yaşıt ama 1 haftalık bebeğimle kıyaslatıyor kendisini. Ona ne geldiyse aynı elbiseden istiyor bende beneğim ben de küçüğüm. Bilmem ne. Benim kızda ister istemez etkileniyor maalesef ki.İlk haftam böyle berbat geçti işte. Artık iyiym bundan sonra herkes gitse de ben bize yeterime yeter ki psikolojim iyi olsun. Seninkiler gerçekten de mecburi gelmiş bak sen bile rahat edememişsin. Benimkiler keyfi ya sırf meraktan geldiler. Çocukları mutlu olsun diye beni mutsuz ettiler
En son etkilendi. Dünden önceki gün bana dediki anne sen beni daha çok öpüyordun eskiden dedi. Ben şok oldum. Kızım saçmalama ben seni hep böyle öpüyordum. Lütfen onun laflarıyla dolma git arkadaşınla konuş. O seni kıskandığı için dolduruyor. Bir daha böyle söuleme annecim yoksa ben çok üzülürüm kardeşin de üzülür o seni hissediyor anlıyor dedim. Uzun uzun konuştum sonra hep kardeşiyle ilgilendi. Hep sevmeye başladı. Zaten kardeşinin olmasını o istiyordu hep. Hastanede bile kardeşini görünce ağlamış hep mutluluktan. Çocuk çocuğu gerçekten etkiliyor. Ben yaşadım siz yaşamayın canım.
Ben 2.günü yıkadım daha göbeği düşmeden çocuğun yüzü gözü açıldı 2 gün önce de yine yıkadım yarın yine yıkayacağım canım. Suyun zararı yok faydası var bebeciklere.

Merhaba 38+0 Ankara şehir hastanesi gidiyorum normal doğum gözüküyor orası iyi diyorlar tek odalı flan diyorlar memnun olan varmi veya olmayan bilmem gereken birşey

Allahım çok şükür güzel doğumlar geliyo çok sevindim canım benim. Maşallah bşr prenses daha geldi dünyaya. Rabbim bahtlarını güzel eylesin. Onun o küçük ayaklarını yerim ben. Çok minikler yaaaa insan bakmaaiya doyamıyor. Uyurken seyrediyorum.

Coraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
36 bıraktırdı doktorum canım muhtemelen sanada o haftalarda bırakmanı söyler

Canım inşallah bir an önce toplarsın. Doğumunda güzel geçer inşallah hayırlı ve sağlıklı gelsin inşallah bebeğin. Güzel haberler doğum hikayesiyle gel inşallah pazartesi günü

Yıkadıktan sonra bebe masaj yağı v.s hemen mi kullanıyorsun? Ve heryerine mi sürüyorsun canım? Bende mümkün olursa ilk gün yıkmayı düşünüyorum.

Ah canim senin durumun cok daha zor,ustelik ikiz gebesin ve dogum sonrasi daha da zor olacak.Esinin destek olmasi lazim bu surecte Kimsenin aklina gelmeyecek bir facia yasandi,binlerce insanin duzeni bozuldu.Sonucta sen de onlarin torunlarini tasiyorsun karninda , cok daha anlayisli olmalari lazim.Cocuk gibi olmanin manasi ne
Haha anne yuregi dayanamadi heralde vallahi benim babam cogu kadını gecer canlari sagolsun ne diyelim.
Erkegin cok konusani nasil olur acaba Aynen canlari sag olsun,basimizda olsunlar yeter
Canım hangi sayfaydı instagramda
Cikoltamadeni diye bir sayfa canim.Cok uyvun tadi da fena degil,hos ben yemedim ama esim iyi dedi
Kizlar millet doğuruyor ben hâla sipariş verip kargo bekliyorum maşallah bende olan rahatlık konya ovasinda yokmuş onu anladım
Ben de ayni durumdayim,bir cok seyi yeni yeni siparis veriyorum gerci benim mart sonu gorunuyor ama o kadar bekleyecegini sanmiyorum.

Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Canım gözünaydın olsun bebişine kavuştun darısı bize inşallah

Canım bir an önce şu sıkıntılı insanlardan kurtulmanı temenni ediyorum. İnşallah sütünde dolar güzelce canım. Ayy bir an önce rahata kavuş inşallah ya

Yarın oğlumun doğum günü var siteden arkadaşlarıyla evde, onu bi atlatalım inşallah hayırlısıyla. Bi de yatağı daha kurmadık, onu da kuralım istediği zaman gelebilir.
Canım nice mutlu ve hayırlı yaşları olsun inşallah

Merhaba bana bilgi verebilir misiniz? Hangi firma?
Onkim kok hücre teknolojileri diye bir firma İstanbul'da başvuru yapıyorsunuz size bir kit gonderiyorlar eğer planlı bir doğum ise tarihi bildiriyorsunuz doğum esnasında doktorunuz kordon kanini gönderdikleri kit ile muhafaza ediyor ve şirketten biri sizin doğum saatinizde orda olup kiti teslim alıyor. Süreç böyle işliyor. Bana kit 1 günde ulaştı ani bir doğum bile olsa hemen bizi arayın geliriz diyorlar ben şirketten Barbaros bey ile görüştüm doktorum yönlendirdiği haftaya Çarşamba doğum olacak kismetse ondan sonra da daha bilgilendirme yaparim

Ben de kargo bekliyorum valla hala, kargolar gelene kadar dayansa bari doğurdum mesajlarini görünce panik oldum her an biz de doğurabiliriz belli olmaz

Çok geçmiş olsun cnm yatman çok iyi olmuş bence, daha çabuk toparlarsın bari.

Inşallah canım yatış verdiyse çok daha hızlı toparlarsın hastanede saglicakla doğuma girer çıkarsın inşallah

Çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallah

Çok geçmiş olsun canım, hastanede daha çabuk toparlarsin inşallah

Ya canim sag salim kucagina alirsin insallah.Bu Mart bebeleri Şubatta gelmeye basladilar teker teker. Toparlanirsin canim.pazartesiye kadar merak etme

Hastanede hemen toparlarsin canım, ev ortamı rahat olsa da hastane gibi dikkat edemiyoruz , sen gene yanına meyve falan götür. Keşke bir şey yapabilsek senin için inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine
Kızlar teşekkür ederim hepinize. Şuana kadar 4 tane serum verdiler 2 antibiyotik 1 vitamin 1 tane de parol. Sabah da yine parol ve 1 antibiyotik daha verilecek. Şuan kendimi daha iyi hissediyorum en azından ağrılarım hafifledi ama 2 saatlik uykuylayım en son gece 4te daldım sabah 6.30da uyandım o zamandan beri hala uyumadım. Bi de şöyle güzel bir uyku uyusam kendime geleceğim inşallah. Akşam yine nstde sancılarım çıktı ama ben hiç bi şey hissetmiyorum ilginç bir şekilde. Doktorum sıkıntı görmedi şimdilik. Hepinizin kandili mübarek olsun bu arada zeynep hatice geçmiş olsun sana da canım sağlıkla kucağına al inşallah
marshmallow canım hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…