Benim de hala eksiklerim var :) tamamlarız inşallah. Bebisin acelesi yok gibi kontrollerde, oyuzden ben de rahatım:)Kizlar millet doğuruyor ben hâla sipariş verip kargo bekliyorum maşallah bende olan rahatlık konya ovasinda yokmuş onu anladım
Yazdı canim, isminden aratıp bulabilirsinHayırlı uğurlu olsunmüsait olunca doğum hikayeni bekliyoruz
İlkinde hiç ihtiyaç duymadım ben canim, oyuzden almayı düşünmüyorumKızlar emzirme yastığı aldınızmı ?
Ben de geçen haftalarda başlayayım bio oile dedim, sürdüm ertesi gün popom nasıl acıyor kıpkırmızı kızarmış nokta nokta, otururken giyinirken fena acıdı 2 gün, trendyolda bio oil yorumlarındada kızarıklık diye yazınca zaten o kadar çok yorum çıktı ki, yani alerji yapmadığına bir emin olun bence önce üst bacakta biryere sürün bir günlüğüne sonra göbek popo fln deneyin, ben yandım sen yanmaHayır korkmamalısın bende +20 cıkmıstı ilk zamanlar ve sonraki kontrolde geçmişti bile hiç panik yapma bakalım doktor ne diyecek
Canım ben de lierac kullandım ve çatladımşişirilmiş bir balon mu acaba? Şimdi çatladım ve henüz daha kırmızı diye bio oil sipariş ettim umarım işe yarar.
Bende de bir problem görünmüyor en kötü ne olabilir ki eksiği hemen aliriz bir sey olmaz diye düşünüyorum hepBenim de hala eksiklerim var :) tamamlarız inşallah. Bebisin acelesi yok gibi kontrollerde, oyuzden ben de rahatım:)
Ben aldim indirimde görünceKızlar emzirme yastığı aldınızmı ?
kuzum görmedim ismini yazıncada doğurduğunu haber verdiğini gördüm sadece Marshmellllooowun,aynı kişidenmi bahsediyoruz ?Yazdı canim, isminden aratıp bulabilirsin
Bende ilkinde almamıştım ama şimdi düşününce o zaman yoğun boyun/bel/sırt ağrısı yaşıyordum ondandır diyorum sanki büyük kolaylıkmış gibi geldi bana alayım diyorum ama bilemedimİlkinde hiç ihtiyaç duymadım ben canim, oyuzden almayı düşünmüyorum
Nasıl bişey aldın canım hala indirimdemidir acaba ?Ben aldim indirimde görünce
Ben de mağazadan pembesini aldim bunun işte, güzel aslinda pembesi neden iade ettin kiBen aldım canım şundan ama pembe gönderdiler iade ettim mağazalarında da sadece pembe kalmış bulursam bundan istiyorum inşallahEki Görüntüle 3207447
Oğlum olcak o yüzden pembe olmasın dedimBen de mağazadan pembesini aldim bunun işte, güzel aslinda pembesi neden iade ettin ki
Az önce birisi link atmis onun aynisini aldim. Indirimde degil galiba şuanNasıl bişey aldın canım hala indirimdemidir acaba ?
Benim de oglum olacak ama ben kendime beğendimOğlum olcak o yüzden pembe olmasın dedimyoksa gerçekten çok güzel geldi başka renkte yaklaşık 5 mağazaya baktık yok keşke gelse
115 liraydı bu bende indirimde almıştım iade etmek zorunda kaldım işteAz önce birisi link atmis onun aynisini aldim. Indirimde degil galiba şuan
Ayy ya ben diğer rengi bulurum dedim iade ettim ama sonra bulamadım zam geldiBenim de oglum olacak ama ben kendime beğendim
Tebrikler gözünüz aydın darısı başımıza inşKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Ay ben karıştırdım galiba minseo yu soruyorsun zannettim pardon.kuzum görmedim ismini yazıncada doğurduğunu haber verdiğini gördüm sadece Marshmellllooowun,aynı kişidenmi bahsediyoruz ?
Bende ilkinde almamıştım ama şimdi düşününce o zaman yoğun boyun/bel/sırt ağrısı yaşıyordum ondandır diyorum sanki büyük kolaylıkmış gibi geldi bana alayım diyorum ama bilemedim
E bebek indiriminden aldım işe yarar mı emin değilimKızlar emzirme yastığı aldınızmı ?
Alirsin sanirim çogu magazada sadece pembe var, benim aldigim magazada da başka renk yoktu. hiç önemsemedim eşim de beğendi, zaten en çok o laf eder renklere ben umursamamAyy ya ben diğer rengi bulurum dedim iade ettim ama sonra bulamadım zam geldiindirim beklerim şimdi artık 2 haftam var daha
Epiduralsiz mi doğum yaptınAcı eşiği ile alakalı olabilir bilmiyorum ama ben öyle öldüm bittim diyemem. Kaldı ki ben regl olunca ağrıdan okula, işe gidemeyen bir insandım. Sancım gelince ne bağırdım ne çağırdım. Sadece yürüdüm, dua ettim, derin nefesler alıp verdim. Hemşire bana gelip suni sancı verilmedi mi diye sordu hatta. Sancıdan sonra doğum en kolay evre zaten 3-4 ıkınmada geliyor, doğru teknikleri yaparsan. Ben inşallah gene normal istiyorum