Sancılar düzenlimi çıktı canım,inşallah biraz daha bekler beklemezse de korkulacak bişey yok sağlıkla gelsin inşallahSancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
Gözünüz aydın canım benim sağlıkla güzelliklerle büyüsünKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Hayırlı uğurlu olsunKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Haha anne yuregi dayanamadi heraldeUc asagi bes yukari kilolar benzer aslinda,neyse cok sıkınti yapmayayim o zaman
S Smgc erkeklerin konusmasi ne kadar cok olsada kadinlar kadar olmaz sankiAy bir de bazen esimle bir sey konusuyoruz kendi aramizda hemen atlayip yorum yapiyor.Aksam sessizce esime diyorum ki "hayatim pijaman kotu gorunuyor degis istersen" nerden duyduysa "ne varmis pijamada evde giyor ne olacak,hic bir sey olmamis.Ben de dedim ki "belki esimi şık ve bakimli gormek istiyorum "
Gerçekten çocuk gibilerYaşlılar öyle çok konuşuyor. Bizim kv ve kp de öyle. Oğlum bana bir şey anlatıyor. Kv ne söylediysen bana da söyle diyor. Oğlum da diyor ki ben ve annemle ilgili. Kv de küstüm o zaman diyor :) Ben eşimin hatrına içime atıp hiç cevap vermemeye veya geçiştirmeye çalışıyorum. Eşim de bugün çok zorlandı. Annesine “sen böyle söyleyince kendimi fazlalık gibi hissediyorum” dedi. Gerçekten yaşlılarla birlikte olmak çok zor. Eşim onlara kızıp sinirini benden çıkarıyor. Tabi bu her zaman mümkün olmayacak. Bakalım sonumuz ne olacak.
Çok şükür canım sağlıcakla kurtardınCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Canım 70 kg üstü l beden rahat olur canımkızlar siz depend bezi hangi beden aldınız m mi l beden mi alayım kararsız kaldım
Canım ben 37+4 üm artık her an olabilir dedi doktorum belki bekleme salonunda karşılaşmışızdırAyla hoca canım doktorum,kaçıncı haftadasın Şuan doğumda görüşürüz belki
Canım öncelikle sağlıkla gelsin bazen seçim hakkımız olmuyor malesefKızlar normal ve sezeryan hakkındaki düşünceleriniz neler? İnsan çok kararsız kalıyor bilmediğin bir şey :/ Kesi istemiyorum aslında ama normal doğumda da paniklerim diye korkuyorum
Ooo maşallah canım seninki sizi kandırdıKızlar kontrolden çıktım şimdi. Normal haftamız 36+5 ama 39+4 ile uyumlu çıktı. Kilosu 3460 grm, boyu da 51.5 cm. Nst de sancı yok, rahim ağzı uzunluğu normal, açılma yok dedi doktor. İki hafta önce doğar bu çocuk beklemez dedim ama baya u dönüşü yaptı resmen
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsın hastanede olunca hızlı geçer inşallahKızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Amin canım bu mübarek gecede herkes dualarında birbirini geçirsin inşallahCanım kızlar, hepinizin kandili mübarek olsunRabbimiz bu zor günlerde bütün şerleri hayra dönüştürsün inşallah. Başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere hiç birimizi darda koymasın, su gibi akan kolay doğumlar nasip eylesin. Ve evlatlarımızı bize göz aydınlığı eylesin..
Çok geçmiş olsun canım benimKızlarherkese merhaba,depremden bu yana doğru dürüst giremedim sayfaya.çok zor bir süreçten geçtik,hala da aşmaya çalışıyoruz Diyarbakır da çok sallandı,çok şükür bizde can kaybı olmadıı ama sevdiğimiz tandığımız dostlarımızı kaybettik kv evi de ağır hasarlı olduğundan yıkılacak binalar arasına girdi.Depremden bu yana yaralarımızı sarmaya ve bir arada yaşamaya çalışıyoruz.Zaten deprem gecesi o soğukta dışarı çıktığımız için çok kötü soğuk aldım,2 gün hastanede yattım bebeğin ritim bozuklukları oluşmuştu nst de. Şimdi iyiyiz toparlandık çok şükür Aramızda bazı arkadaşlar doğum yapmış çok sevindim, şükür herkes de iyiymiş.Deprem bölgesinde olan arkadaşlara tekrardan çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bu travmayı atlatırız yaa
Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla gelsin kuzucuğun canım benimSancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
Canım hangi sayfaydı instagramda@minseo canim cikolatalar geldi,tadlari gayet guzelmis,ben yiyemiyorum malum sekerden dolayi ama esim yedi cok begendi.
Maşallah canım ne güzel bizlere de dua et lütfenKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Oy maşallah yaaaa buruşuk ayaklarını yerimCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Artık zamanı geldi canım, Allah'ın izniyle bize de gelecek sıra, kolay bir doğum olur inşallah
Hayırlı olsunKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Hayırlı güzel yaşları olsun inşallahYarın oğlumun doğum günü var siteden arkadaşlarıyla evde, onu bi atlatalım inşallah hayırlısıyla. Bi de yatağı daha kurmadık, onu da kuralım istediği zaman gelebilir.
Yaa çok sevindim allah anali babali büyütsün. Dünden beri doğuruyorsunuz ben bayağı şok içindeyim, demek ki bizim de her an olabilirKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Ben de yetişemiyorum okumaya sayfalar 20 20 artıyor bişey kaçırmayayım diye de inatla okuyorum hepsini. Taşınmada kolaylıklar dilerim ben de geçen ay taşındım hamileyken zorlar diyordum ama fiziksel değil psikolojik zorladı sadece düzen kuramayacağım yetişmeyecek ya çocuk erken gelirse diye gereksiz stres yaptım ama kuruluyor her şey halloluyor.Kaç gündür hep geriden takip ede ede bir türlü konuşmalara yetişemedim. Herhalde çoğunluk izne çıktığı için mesaj sayısı git gide artıyor.
Ben 33+1’deyim. Ben Nisan annesi sizler de Mart annesi olacaksınız diye beklerken herkes Şubat annesi olacağa benziyor.Ben bu aralar artık eğilip doğrulurken zorlanmaya başladım. 2 hafta sonra da ev taşıyacağım, bakalım nasıl gidecek. Bir sonraki kontrole de 2 hafta var.
Bu aralar arada bir işyerinde aniden sanki başım dönüyormuş gibi sersem bir hissim oluyor ama aslında başım dönmüyor, çok garip. 5-10 dakika öyle hissediyorum, sonra geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Önemli olduğunu sanmıyorum ama garip geliyor.
Yatarken kalçadan dize doğru aşağı doğru eğimle inmesin bacağın, altına dizlerin arasına bolca yastık alırsan biraz fayda eder diye umuyorum.Kızlar 39 a girdim bu saatte uyumuyorum cunku uyumaya korkar oldum bu popomun hemen yan tarafindaki kemikler resmen artik canimi acitiyo saga donuyorum hemen sag agriyo sola donuyorum hemen sol agriyo duz yatayim az diyorum nefes alamiyorum her gece ayni iskence 1 haftadir agrilardan mahvoldum bunu yaşayan var mi sebebini bilen falan. Diyorum bebek gobek agirlik yapiyor ondan mi acaba diye avuttum da artik yer edindi resmen
Artık heyecan dorukta herkeste bir kavuşma hevesi bu detayların hepsi o kadar güzel geliyor ki, mümkün olduğunca uyumaya çalış ama bizi de bilgilendir böyle arada lütfen heyecanla okuyorum. Ekin sağlıklı senin de psikolojik olarak modun iyi gibi hissediyorum oh ne güzel, herkese böyle güzel doğumlar dilerimCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Aynisi bana da oldu. Dün nstye bağlandim bana diyor sancin var hissetmiyor musun, yoo dedim ne sancisiCanim sikinti iste ben hissetmiyorum. Nst takili iken hemsire geldi suan aci hissediyor musun dedi hayir dedim. Yok yani diyorum ya dogumda bile son 1 saat kala hissettim ustulik suni sanci aldimnormalde benim doguruyorum diye bagirarak hastaneye kosmam lazimdi
Bebisler sırayla geliyor :) Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah canımKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
canım lieracı bence yoğun bir nemlendirici ile destekle tek başına yetmiyor, sabah lierac akşam yoğun bir yağ ya da krem gibi. Ben hızlıca 3kilo alsam çatlayan biriyim normalde, Lierac ve İncia krem ile şimdiye kadar yeni çatlağım olmadı. Sadece lierac sürdüğümde 5-6saat sonra hemen hissediyorum o kuruluğu.Ilk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladimhalbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba