2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
Sancılar düzenlimi çıktı canım,inşallah biraz daha bekler beklemezse de korkulacak bişey yok sağlıkla gelsin inşallah haber ver ara ara bizlere

Haha anne yuregi dayanamadi heralde vallahi benim babam cogu kadını gecer canlari sagolsun ne diyelim.

Gerçekten çocuk gibiler çok meraklilar evet aramizda bisey konusurken soruyolar hemen

Kızlar açıklığa bakmak için çatı muayenesi gibi oldum bugun şimdi de kanamam oluyor 1-2 damla pıhtı şeklinde geldi sonra açık pembe gibi. Çatı muayenesinde çok acıdı çok kastım kendimi

Çok şükür canım sağlıcakla kurtardın %10 kilo kaybı çok normal hiç stres yapma şişliği inince çok hızlı kilo almaya başlıyorlar süt eğitimi verdiler geçen gün bana ilk 2 3 gün süt az ve sarı gelir sakın stres yapma sonra artar sık emzir canım bol su iç ve kesinlikle uyumaya çalış en etkili yöntem
kızlar siz depend bezi hangi beden aldınız m mi l beden mi alayım kararsız kaldım
Canım 70 kg üstü l beden rahat olur canım
Ayla hoca canım doktorum,kaçıncı haftadasın Şuan doğumda görüşürüz belki
Canım ben 37+4 üm artık her an olabilir dedi doktorum belki bekleme salonunda karşılaşmışızdır
Kızlar normal ve sezeryan hakkındaki düşünceleriniz neler? İnsan çok kararsız kalıyor bilmediğin bir şey :/ Kesi istemiyorum aslında ama normal doğumda da paniklerim diye korkuyorum
Canım öncelikle sağlıkla gelsin bazen seçim hakkımız olmuyor malesef ama benim ilki normal inşallah buda normal olur ikisininde avantajı farklı hayırlısıyla gelsin hepsi geçici canım
Ooo maşallah canım seninki sizi kandırdı sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsın hastanede olunca hızlı geçer inşallah
Amin canım bu mübarek gecede herkes dualarında birbirini geçirsin inşallah Rabbim sağlıcakla bu günleri atlatmayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim tüm depremzedelere yardım etsin inşallah çok zor günler
Sancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla gelsin kuzucuğun canım benim

Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Maşallah canım ne güzel bizlere de dua et lütfen inşllah herşey çok güzel geçmiştir . Ne kadar doğdu bebeğin güzel haberlerini bekliyoruz

Oy maşallah yaaaa buruşuk ayaklarını yerim kokla kokla öp oh huzur işte

Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Yaa çok sevindim allah anali babali büyütsün. Dünden beri doğuruyorsunuz ben bayağı şok içindeyim, demek ki bizim de her an olabilir kaçıncı haftada doğum oldu acaba?

Ben de yetişemiyorum okumaya sayfalar 20 20 artıyor bişey kaçırmayayım diye de inatla okuyorum hepsini. Taşınmada kolaylıklar dilerim ben de geçen ay taşındım hamileyken zorlar diyordum ama fiziksel değil psikolojik zorladı sadece düzen kuramayacağım yetişmeyecek ya çocuk erken gelirse diye gereksiz stres yaptım ama kuruluyor her şey halloluyor.
O garip his bana oluyordu tansiyon şeker ölçümünde sorun yoksa çok önemsenecek bişey değil sanırım benim artık olmuyor çünkü, öyle olunca kendimi güvenli bir yere alıp uzanıp ya da oturuyordum dışardaysam geçiyordu 5dkda.
Ben sizin orada bebek ne zaman yıkanıyor ebe veya doktor bu konuda bilgi verdi mi onu merak ettim?

Yatarken kalçadan dize doğru aşağı doğru eğimle inmesin bacağın, altına dizlerin arasına bolca yastık alırsan biraz fayda eder diye umuyorum.
Artık heyecan dorukta herkeste bir kavuşma hevesi bu detayların hepsi o kadar güzel geliyor ki, mümkün olduğunca uyumaya çalış ama bizi de bilgilendir böyle arada lütfen heyecanla okuyorum. Ekin sağlıklı senin de psikolojik olarak modun iyi gibi hissediyorum oh ne güzel, herkese böyle güzel doğumlar dilerim

Aynisi bana da oldu. Dün nstye bağlandim bana diyor sancin var hissetmiyor musun, yoo dedim ne sancisi normalde bu durumda acidan kivranirlardi demek ki senin aci eşiğin yüksek dedi

Bebisler sırayla geliyor :) Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah canım

Ilk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladim halbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba
canım lieracı bence yoğun bir nemlendirici ile destekle tek başına yetmiyor, sabah lierac akşam yoğun bir yağ ya da krem gibi. Ben hızlıca 3kilo alsam çatlayan biriyim normalde, Lierac ve İncia krem ile şimdiye kadar yeni çatlağım olmadı. Sadece lierac sürdüğümde 5-6saat sonra hemen hissediyorum o kuruluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…