Bana dua edin lütfen. Bu gece kandil.
Hayırlısıyla al canım bebeğini kucağına,stres yapma her şey güzel olacak kavuşacaksınız öyle düşünSancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
İnsallahBen Timur beye gidiyorum belki denk geliriz sağlıkla gelsinler insallah
Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Sağlıkla büyüt tebrik ederimKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Bana genel anestezi demişlerdi aslında en başında. Ben istemedim doğum sırasında oğlumu görmek istedim. Onlar da spinal yaptılar eğer kanamam olsaydı çocuk doğduktan sonra beni uyutacaklardı tamamen. Ama çok şükür gerek kalmadı ona canımCanım sana epidural/spinal falan mı yapmışlardı yoksa genel anestezi mi? Çok şükür kanaman da olmamış
Sağlıcakla al canım inşallah kucağına ve sağlıkla büyüt bebeğini dualarımız seninleSancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
Yaşlılar öyle çok konuşuyor. Bizim kv ve kp de öyle. Oğlum bana bir şey anlatıyor. Kv ne söylediysen bana da söyle diyor. Oğlum da diyor ki ben ve annemle ilgili. Kv de küstüm o zaman diyor :) Ben eşimin hatrına içime atıp hiç cevap vermemeye veya geçiştirmeye çalışıyorum. Eşim de bugün çok zorlandı. Annesine “sen böyle söyleyince kendimi fazlalık gibi hissediyorum” dedi. Gerçekten yaşlılarla birlikte olmak çok zor. Eşim onlara kızıp sinirini benden çıkarıyor. Tabi bu her zaman mümkün olmayacak. Bakalım sonumuz ne olacak.Uc asagi bes yukari kilolar benzer aslinda,neyse cok sıkınti yapmayayim o zaman
S Smgc erkeklerin konusmasi ne kadar cok olsada kadinlar kadar olmaz sankiAy bir de bazen esimle bir sey konusuyoruz kendi aramizda hemen atlayip yorum yapiyor.Aksam sessizce esime diyorum ki "hayatim pijaman kotu gorunuyor degis istersen" nerden duyduysa "ne varmis pijamada evde giyor ne olacak,hic bir sey olmamis.Ben de dedim ki "belki esimi şık ve bakimli gormek istiyorum "
Artık zamanı geldi canım, Allah'ın izniyle bize de gelecek sıra, kolay bir doğum olur inşallahBugün benim de akşam üzeri bariz sancılarım vardı, belden gelen. Şimdi yattım daha iyiyim. Sancı başlayınca beni bir panik alıyor yaa
Cok sevindim senin adına. Maşallah herkes sırayla doğuruyor. Nasıl oldu canım doğumunKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Ay aynı bizim kv, ufacık çocuğa alınır küser. Çocuk abur cubur yese ister, oğlum vermek istemezse çocuk gibi kocama şikayet eder. Dudaklarımın etini yemekten kanatıyorum artık sinirden. Dediğin gibi oğlum bişey dese, hı ne oldu hemen.Yaşlılar öyle çok konuşuyor. Bizim kv ve kp de öyle. Oğlum bana bir şey anlatıyor. Kv ne söylediysen bana da söyle diyor. Oğlum da diyor ki ben ve annemle ilgili. Kv de küstüm o zaman diyor :) Ben eşimin hatrına içime atıp hiç cevap vermemeye veya geçiştirmeye çalışıyorum. Eşim de bugün çok zorlandı. Annesine “sen böyle söyleyince kendimi fazlalık gibi hissediyorum” dedi. Gerçekten yaşlılarla birlikte olmak çok zor. Eşim onlara kızıp sinirini benden çıkarıyor. Tabi bu her zaman mümkün olmayacak. Bakalım sonumuz ne olacak.
Canim ya benim de durumlar ayni. Tam unuttuyorum yine salliyor.Bu aksam yine ssllandik Rabbim tekrar yasatmasin insallah.Kızlarherkese merhaba,depremden bu yana doğru dürüst giremedim sayfaya.çok zor bir süreçten geçtik,hala da aşmaya çalışıyoruz Diyarbakır da çok sallandı,çok şükür bizde can kaybı olmadıı ama sevdiğimiz tandığımız dostlarımızı kaybettik kv evi de ağır hasarlı olduğundan yıkılacak binalar arasına girdi.Depremden bu yana yaralarımızı sarmaya ve bir arada yaşamaya çalışıyoruz.Zaten deprem gecesi o soğukta dışarı çıktığımız için çok kötü soğuk aldım,2 gün hastanede yattım bebeğin ritim bozuklukları oluşmuştu nst de. Şimdi iyiyiz toparlandık çok şükür Aramızda bazı arkadaşlar doğum yapmış çok sevindim, şükür herkes de iyiymiş.Deprem bölgesinde olan arkadaşlara tekrardan çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bu travmayı atlatırız yaa
Haftan çok şükür ki guzel canim.Sağ salim kucagina alirsin insallahSancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
MasallahKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Öyle bir kaygıki Allah kimseye yaşatmasın,biri yanımda ayağını stres sebebiyle sallayınca bile ağlayasım geliyor,deprem oldu sanıyorum.Stres yapmayalım ama yine de,çok şükür her şeye rağmenCanim ya benim de durumlar ayni. Tam unuttuyorum yine salliyor.Bu aksam yine ssllandik Rabbim tekrar yasatmasin insallah.
Canım gözün AydınKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın