- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
36 da bırakıcaz dedi bana doktor hala kullanıyorum haftaya bırakırım canımCoraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
MaşallahKızlar kontrolden çıktım şimdi. Normal haftamız 36+5 ama 39+4 ile uyumlu çıktı. Kilosu 3460 grm, boyu da 51.5 cm. Nst de sancı yok, rahim ağzı uzunluğu normal, açılma yok dedi doktor. İki hafta önce doğar bu çocuk beklemez dedim ama baya u dönüşü yaptı resmen
Yok canim, herhangi bir kanama, su nişan gelirse hemen gel dediler sadece. Sezeryan olacak ,doktorum 39 u bekleyeceğim diyor. Haftaya cuma nst sonucuna göre tekrar konuşuruz dedi sadece.MaşallahHala net bir tarih yok mu canım?
Sarılık hafif yüzünde var o da geçer emzirdikçe dedi doktor ama normalde iyi. Birilerinin olması gerekiyor ilk zamanlar özellikle ama inan 40 gün çekmek istemiyor insan.Geçmiş olsun canım, neyseki çözmüşsün meme işini. Memeler yumuşak gelse de alacağını alıyordur o, henüz küçük zaten. Sarılık filan olmadı değil mi? Maşallah
Bazen kimse gelmeyecek diye efkarlanıyorum ama yazdıklarından sonra birlerinin olup da sinirlerimin alt üst olmasındansa kimse gelmesin dedim. Bir kaç güne herkes kendi evine çekilirse rahatlarsın inşallah canım
Çok kremle alakalı değil galiba canım ya ben 1 kutu bitirdim 2. 'ye geçtim onu da inan hiç düzenli kullanmadım 1 gün sürdüm 3 gün sürmedim çok şükür henüz çatlak yok sona doğru ne olur bilmiyorum tabiIlk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladimhalbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba
Yerleşmene çok sebindim canım olumsuz düşünme inşallah güzel haberler al bizi de haberdar etGünaydın kızlar biz Polatlı’ya geldik dün yerleştik. Öğleden sonra Ankara Bilkent şehir hastanesine gidicem ama çok korkuyorum kötü bir şey derler diye. Kalbim ağzımda atıyor suyum çok artmıştı. Muhtemelen yatıcam hastanede. Bana da dua edin lütfen
34 bittiğiniz bıraktırdı doktor bana canımCoraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
Çok geçmiş olsun cnm yatman çok iyi olmuş bence, daha çabuk toparlarsın bari.Kızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum coraspirini 32. Hafta dolunca bıraktırdı doktorumCoraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
Tabiki ederiz canım sen bol bol c vitamini ve sıvı da al hastaneden çıkınca(gebelik şekerin yoktur umarım),Allah’ın izniyle hiçbişeyin kalmaz inşallahKızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Birazdan yola çıkıcaz yatış verirlerse yatarım canım çünkü suyum çok artmış karın çevremizde baya gerilemiş son 2 haftadaBilkent şehir hastanesi çok iyi bu konuda endişen olmasın. Randevun var mı ? Varsa bile naçizane tavsiyem Direk olarak Kadın doğum aciline giriş yap. Ayrı bi blokta çocuk acille yan yana. Dün ağrıdan dolayı evime çok yakın diye oraya gittim ilgi alaka iyi cihazları yeni. Yatış verirler ama endişelenme.
33+2 de bıraktırdı doktor normalde 32. Haftada kesmeniz gerekti ama kontrol o zamana denk geldi ayrıca iğne de kullanıyorum ben onu da doğumdan 1 hafta önce kestiCoraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum doktorum 1 hafta öncesine kadar coraspirini kullandiracagim dedi canım ama sen bir sonraki kontrolde unutma sor farklı olabilirCoraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
Inşallah canım yatış verdiyse çok daha hızlı toparlarsın hastanede saglicakla doğuma girer çıkarsın inşallahKızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallahKızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Çok geçmiş olsun canım, hastanede daha çabuk toparlarsin inşallahKızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Benim de doktorum 39 u bekleyeceğim dedi sezaryen içinYok canim, herhangi bir kanama, su nişan gelirse hemen gel dediler sadece. Sezeryan olacak ,doktorum 39 u bekleyeceğim diyor. Haftaya cuma nst sonucuna göre tekrar konuşuruz dedi sadece.