2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Coraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
36 da bırakıcaz dedi bana doktor hala kullanıyorum haftaya bırakırım canım

Maşallah Hala net bir tarih yok mu canım?

Sarılık hafif yüzünde var o da geçer emzirdikçe dedi doktor ama normalde iyi. Birilerinin olması gerekiyor ilk zamanlar özellikle ama inan 40 gün çekmek istemiyor insan.

Ilk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladim halbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba
Çok kremle alakalı değil galiba canım ya ben 1 kutu bitirdim 2. 'ye geçtim onu da inan hiç düzenli kullanmadım 1 gün sürdüm 3 gün sürmedim çok şükür henüz çatlak yok sona doğru ne olur bilmiyorum tabi

Yerleşmene çok sebindim canım olumsuz düşünme inşallah güzel haberler al bizi de haberdar et

Kızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin

Coraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
34 bittiğiniz bıraktırdı doktor bana canım

Çok geçmiş olsun cnm yatman çok iyi olmuş bence, daha çabuk toparlarsın bari.

Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum coraspirini 32. Hafta dolunca bıraktırdı doktorum
Tabiki ederiz canım sen bol bol c vitamini ve sıvı da al hastaneden çıkınca(gebelik şekerin yoktur umarım),Allah’ın izniyle hiçbişeyin kalmaz inşallah

Birazdan yola çıkıcaz yatış verirlerse yatarım canım çünkü suyum çok artmış karın çevremizde baya gerilemiş son 2 haftada herşeyin hayırlısı olur kazasız belasız atlatırız bu sürecide inş.

M mines
33+2 de bıraktırdı doktor normalde 32. Haftada kesmeniz gerekti ama kontrol o zamana denk geldi ayrıca iğne de kullanıyorum ben onu da doğumdan 1 hafta önce kesti

Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum doktorum 1 hafta öncesine kadar coraspirini kullandiracagim dedi canım ama sen bir sonraki kontrolde unutma sor farklı olabilir

Inşallah canım yatış verdiyse çok daha hızlı toparlarsın hastanede saglicakla doğuma girer çıkarsın inşallah

Çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallah

Çok geçmiş olsun canım, hastanede daha çabuk toparlarsin inşallah

Canım kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun Rabbimiz bu zor günlerde bütün şerleri hayra dönüştürsün inşallah. Başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere hiç birimizi darda koymasın, su gibi akan kolay doğumlar nasip eylesin. Ve evlatlarımızı bize göz aydınlığı eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…