2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Rahim ağzına bebeğin kanalda olup olmamasına baktılar mı peki ? Benimde Salı öyle çıktı ama sonraki gün düşmüştü sancıların şiddeti ve düzensiz benimkiler
Dogum pozisyonunda ama rahim agzi uzunlugu iyi durumda. Alttan bakmadi oyle olunca...

Canım hep iyi olun. Yerim onun minik ayaklarını

Isten gecti Bence uzulmuyorum da iste onlem almaya calisiyorum... Allahtan mor degil. Morlar kalici oluyor

Himm anladim canim sagolun. Ben az suruyorum galiba ... Aklima geldikce surwyim....

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsın Bu arada kordon kanı için 2 yerle görüştüm sende etiket yapmamı istemiştin bilmiyorum hâlâ düşünüyor musun da hiç düşündüğümüz fiyatlar değilmiş ben çok önce öğrendim ama çok geç dönüş yaptım Onkim kök hücre teknolojileri sabancılara aitmiş bir çok ünlü de orda yaptırmış sayfadan inceleyebilirsiniz son ana kadar yapılabiliyormuş. Ücreti 5.500 lira başta kit gönderiyorlar 1000 tl yeterli kan alındıysa ve uygunsa kalanını 1 ay içinde alıyolarmış. Yıllık ödemeside 1.100 lira ve ilk yıl alınmıyormuş. İşlem çok basit dedi sezeryan veya normal doğum da her doktor yapıyormuş. Sağlık bakanlığı 12 -15 yıla kadar saklanılmasını uygun görmüş ama bu süre uzatılmış istediğin zaman imha edilebiliyormuş

Kızlar çocuk odası için halı ne aldınız? Makinede yıkanabilen olsun istiyorum ama güzel de olsun odasına beyaz olur bi tek.. pahalı bi şey de almak gelmiyor içimden kirletecek nasılsa

Maşallah canım şuan kilosu nasıl peki ? Banada doktor 35+4 te 2900 iri bir bebek dedi kafası karın çevresi 1 hafta önde gidiyor 40. Haftayı görürse kaç olur tahmin bile edemiyorum 2 haftada 700 gram almış
Bugün kontrolüm var canım . Çıkınca yazarım

Kızlar merhaba 35+4 te perşmbe günü nst ye girdim. Taşikardi 160 üzernde çıktı ve hiç bilmediğim duymadığım bir şeydi. Doktorum grip misin dedi yok dedim. Büyük bir serum takıldı tekrar nst ye gir gel dedi. Nst de maskem takılıydı hemşire maskeni indir bebeğin oksijensiz kalmış dedi buna da şaşırdım Sonraki nst de herşey normal çıktı çok şükür Doktorum bebek kendine gelmiş su içmedin mi sen dedi günlük 1.5 litre içiyodum en azından 2 iç dedi suyun önemini bir kez daha anladım

Kızlar çocuk odası için halı ne aldınız? Makinede yıkanabilen olsun istiyorum ama güzel de olsun odasına beyaz olur bi tek.. pahalı bi şey de almak gelmiyor içimden kirletecek nasılsa
Ben böyle bir jüt halı tercih ettim canım

Eklentiler

• BBF4C095-7E2E-446A-89BA-5FB25EB9E6B6.png
    547,8 KB · Görüntüleme: 45
Su gerçekten önemli canım . Çatlak için bile önemli

Ben 4 litre rahat içiyorumdur ona rağmen her yerim kuruyor

Ya canim sag salim kucagina alirsin insallah.Bu Mart bebeleri Şubatta gelmeye basladilar teker teker. Toparlanirsin canim.pazartesiye kadar merak etme

Coraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi
35 artı da bıraktım ben canım, gününü tam hatırlamıyorum

Doktor kontrol etti 1.5 cm açılmam varmış ayağa kalkınca su geliyor biraz ama kontrol etti bebeğin suyu değil dedi. Ben de panik yaptım biraz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…