2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Rahim ağzına bebeğin kanalda olup olmamasına baktılar mı peki ? Benimde Salı öyle çıktı ama sonraki gün düşmüştü sancıların şiddeti ve düzensiz benimkiler

36+0 da ortalama 2800, 37+0 da 3 kg, masallah sizinki biraz tombis tatlis
Ben 3 olmasini isterim ama suan erken gelirse 2750 olsa yeter diyorum
Göbeği ve boyu 1 hafta önden gidiyor boyu babasına çekmiş kilosu neden önden gidiyor anlamıyorum . Şekerli diye meyve bile yemiyorum aslında ama

Sağlıkla olduklarda hiç farketmez kilosu . Kardeşim 1500 kilo doğdu . Kardeşler arasında en uzunu mesela

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah.

Canım sana epidural/spinal falan mı yapmışlardı yoksa genel anestezi mi? Çok şükür kanaman da olmamış
Tansiyonlarin nasil canim? Benim daha iyi cok sukur.

Cok tatlisiniz,iyi geldi mesajlariniz.İlk kizim pandemi cocuguydu,bu kizimda deprem cocugu oldu,son uc yilda ulkecek yasadiklarimiz kabus gibi,son olsun insallah.
Allah gönlüne göre versin her şeyi inşallah
O üşüme falan genel anestezi de oluyor galiba. Belden aşağı olunca sıkıntı olmuyor canım.. Yani duymadım pek kimseden.

Hala mı ağrıyor ya.. Bana covidken parol iyi geliyordu ağrılara. Etkisi geçince yine hissediyordum. Hatta şaşırmıştım baş ağrımı bile kesmeyen parol bu ağrıları nasıl geçiriyor diye :) Sen covid değilmişsin ama eklem ağrılarını geçirir diye düşünmüştüm. İnşallah iyi olursun artık Zamanın da gelmiş senin. Doğar artık bence yaa Doğsun yani di mi
Ilk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladim halbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba
Ben 1 kutu Lierac kullandım. Onun dışında bebe yağı, kantaron, hindistan cevizi yağı falan sürdüm aklıma geldikçe. Tek tük çatlaklar var ama çok değil sanırım. Aşağıları pek görmüyorum. Daha da 4 haftam falan var tabi.. Bakalım ne olacak.. Sen de başka yağlar falan mı denesen..?

Ilk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladim halbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba
Benim çatlamaya çok müsait cildim var ona rağmen Bende şuanda çatlak yok 8. Yi bitirmek üzereyim üstüne de 4.Serumu bitirmek üzereyim eğer çatlakların minik ve yenisiyse serumu da deneyebilirisin.Ben basen gece kalkıp sürüyorum kaşıntı oluyor özellikle son aylar çok fena.diğer yağları da kullanıyorum ama yağlar o kadar etkili değil bence yağ kullanıyorsan sürme sıklığını arttırmak lazım yoksa çok etkili olmuyor bana göre. Son haftalarda su içmeyi ve sürme sıklığını arttır demişti doktorum. Su da en az krem kadar etkili bence.

Yaştan ve karakter kaynakli sanirim cok konuşmaları. Benim babam da cok konuşur, simdi yanımdalar vallahi basim ağrıyo

Allah yardımcın olsun.. Sağlıkla kolaylıkla gelsin yavrun inşallah İnşallah iyi insanlara, en iyi doktorlara denk gelirsin

Kızlar günaydın sabah çok açık kahve şeffafa yakın sümüksü bi akıntım geldi ilk kez oluyor hemen doktora gitmeli miyim
Kızlar nişan demişler ama benim nişanım akıntı gibi değildi. Böyle tıpa gibi bir şeydi, tövbeee Yani nasılo anlatiyim bilemedim. Pat diye tuvalete düşmüştü. Şeffaf-kahve arası ve hani sert gibi. Hiç şüpheye düşmemiştim, kesin nişanım geldi dedim. Sen yine doktoruna git ya da sor, için rahat etsin. Herkeste farklı da olabilir belki. Zaten ikizmiş de.. Ne olur ne olmaz. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah

Canım sonra 36+5 de 50 cm 3200 gram olmuştu bence daha da kilolu olabilir

Normal doğum mu düşünüyordun? Öyleyse tabi kilo zorlar belki ama değilse kilolu olmasının hiç sakıncası yok :) Maşallah ne güzel
Not almışım: oğlum 36+0'da 3.400 çıkmış. 39 hafta ile uyumluymuş :) Zaten 38'de de doğdu, 3900 olarak. Seninki de o civarlarda doğar bence Tabi 40a kadar beklemezse :) Yoksa doktorlar bana oo bu 4,5 doğar diyorlardı. Zaten görünce o bebiş senin gözüne minicik geliyor

Canım ya çok sevindim Yerim ben onun bacaklaarııııı Doğumun da ne rahat geçmiş, hem sonrası da.. Maşallahh Allah'ım darısı başımıza inşallaaahh Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyümesini nasip etsin inşallaahh Bol bol sütün olsun Huzurlu bebek olsun.. Uykusu bol olsun :) Gazı da olmasın Amiinnnn

Bence dr su krem kadar etkili ama kozmetik dışında sarı kantaron ciddi anlamda büyük nem sağlıyor ben denetimli bir yerden temin ediyorum 3 şişe bitirdim şimdiye kadar kesinlikle yağ hissini devam ettiriyor ve büyük nem sağlıyor. Tamamen fiyat performans ürünü diyebilirlerim

Bilkent şehir hastanesi çok iyi bu konuda endişen olmasın. Randevun var mı ? Varsa bile naçizane tavsiyem Direk olarak Kadın doğum aciline giriş yap. Ayrı bi blokta çocuk acille yan yana. Dün ağrıdan dolayı evime çok yakın diye oraya gittim ilgi alaka iyi cihazları yeni. Yatış verirler ama endişelenme.

Kızlar normal ve sezeryan hakkındaki düşünceleriniz neler? İnsan çok kararsız kalıyor bilmediğin bir şey :/ Kesi istemiyorum aslında ama normal doğumda da paniklerim diye korkuyorum
Ben normal doğum istiyorum, ilk doğumda normaldi. Bana da sezeryan olursam panik olurum gibi geliyor

Benim bir seçimim yok aslında o nasıl gelmek isterse benim için tamamdır geçen hafta gittim doktorum bebek böyle kilo alırsa sezaryanı konuşuruz şuan normal dedi . Bugün tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek

Ben normal doğumu başlatmak için elimden geleni bu hafta yaptım ama yerinde rahat sanırım pek gelmeye gönlü yok paşamın

Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Normal haftamız 36+5 ama 39+4 ile uyumlu çıktı. Kilosu 3460 grm, boyu da 51.5 cm. Nst de sancı yok, rahim ağzı uzunluğu normal, açılma yok dedi doktor. İki hafta önce doğar bu çocuk beklemez dedim ama baya u dönüşü yaptı resmen

Coraspin kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada bıraktınız acaba? Dün kontrolüm vardı soramadım, çok kalabalık oluyor devlet hastanesi. Doktor da önceki kontrolde devam demişti, bu kez birşey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…