Hayırlı olsun canım nişanın gelmiş yakında sancilanirsin kesinleşmesi için doktoruna gitmeni tavsiye ederim.Seezeryansa ona göre hazırlanacaklardir.Normalse sorun yoksa evde beklemeni gündelik hayatıni yaşaman iyi olur.Kızlar günaydın sabah çok açık kahve şeffafa yakın sümüksü bi akıntım geldi ilk kez oluyor hemen doktora gitmeli miyim
Nisan o, hemen gitmeyin, sancilari takip edin, suyunuz gelirse kanama olursa hemen gidin ... Kac haftaliksiniz?Kızlar günaydın sabah çok açık kahve şeffafa yakın sümüksü bi akıntım geldi ilk kez oluyor hemen doktora gitmeli miyim
Hayır korkmamalısın bende +20 cıkmıstı ilk zamanlar ve sonraki kontrolde geçmişti bile hiç panik yapma bakalım doktor ne diyecekKizlar idrarda keton +1 cikmiskorkmali miyim
Canım ben de lierac kullandım ve çatladımIlk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladimhalbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba
Canım ara ara bende de oluyor uzun sürmüyor nst de hafif sancı çıktı yani o regl sancıları bildiğin sancıymış. Siddeti önemli tabi. Ebe bu sancılar seni doğurtmaz merak etme normal dedi. Nst ye girdin mi sen?Kızlar sanki adet olacakmışım gibi değişik bi ağrı gibi huzursuzluk gibi bişey var bugün bende,sizde de oluyor murahim büyüdükçe gerildikçemi oluyor acaba
Canım sıkıntı çıkmayacak insallah güzel düşün güzel olsun haberdar et bizleri dualarım seninleGünaydın kızlar biz Polatlı’ya geldik dün yerleştik. Öğleden sonra Ankara Bilkent şehir hastanesine gidicem ama çok korkuyorum kötü bir şey derler diye. Kalbim ağzımda atıyor suyum çok artmıştı. Muhtemelen yatıcam hastanede. Bana da dua edin lütfen
Bence bi git canım önemli bu haftalarda böyle akıntılarKızlar günaydın sabah çok açık kahve şeffafa yakın sümüksü bi akıntım geldi ilk kez oluyor hemen doktora gitmeli miyim
Olabilir. Ne yapalim insallah zayiflayinca belli olmazHayır korkmamalısın bende +20 cıkmıstı ilk zamanlar ve sonraki kontrolde geçmişti bile hiç panik yapma bakalım doktor ne diyecek
Canım ben de lierac kullandım ve çatladımşişirilmiş bir balon mu acaba? Şimdi çatladım ve henüz daha kırmızı diye bio oil sipariş ettim umarım işe yarar.
Canım ara ara bende de oluyor uzun sürmüyor nst de hafif sancı çıktı yani o regl sancıları bildiğin sancıymış. Siddeti önemli tabi. Ebe bu sancılar seni doğurtmaz merak etme normal dedi. Nst ye girdin mi sen?
Canım sıkıntı çıkmayacak insallah güzel düşün güzel olsun haberdar et bizleri dualarım seninle
Bence bi git canım önemli bu haftalarda böyle akıntılar
Doğum sancısı mi ilerleyen zaman gösterir fakat doğum sancısına huzursuzluk devam eder ve geçmez içiniz sıkılır.Kızlar sanki adet olacakmışım gibi değişik bi ağrı gibi huzursuzluk gibi bişey var bugün bende,sizde de oluyor murahim büyüdükçe gerildikçemi oluyor acaba
İnsallah ama beyazlayacak ya daha az belli olur gibiOlabilir. Ne yapalim insallah zayiflayinca belli olmaz
Bu arada eğer dogumu hızlandırmak isityorsa yani gün geldi veya geçti ise hurma,squat ve pilates işe yarıyor sıcağa yakın ılık suda iyi gelir biraz daha beklesin istiyrosan hiçbir iş yapma hemen yat ayaklarını kaldır ve dinlen yapabiliyorsan bol bol uyu bu sekidle birkaç gün daha bekler inşaallah uyumanın sebebi enerji yüklemesi için doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak.Kızlar günaydın sabah çok açık kahve şeffafa yakın sümüksü bi akıntım geldi ilk kez oluyor hemen doktora gitmeli miyim
Bende nst de bekliyorum, bitince doktor ultrason yapacak bakalımBenim 15.30 da varbakalım neler olacak
Benim vücudumun hiçbiyerinde çatlak yok çok güvendim kendime o yüzden 3.aydan itibaren lierac bioil kantaron herşey kullandım ve günde 4 lt su içiyorum malesef oldu çatlaklarım ilk başta çok üzüldüm ama sonra hayatımın en güzel izlerini olduğunu düşündüm bunlarınDimi? Ben de ilkinde sadece kayisi yagi badem yagi kullanmistim. Onu da hep unutuyordum :)
Bekliyoruz haberlerini arkadaşımBende nst de bekliyorum, bitince doktor ultrason yapacak bakalım
35+0 ikiz gebelik hiç sancım yok gibi bilmiyorum ki ilk gebelikNisan o, hemen gitmeyin, sancilari takip edin, suyunuz gelirse kanama olursa hemen gidin ... Kac haftaliksiniz?
Canım 1 tanede bundan al bu çok çok iyi geliyor, son haftalarında çatlamayı engelliyeceğini düşünüyorum.Ilk gebelikte catlamayan ben suan catlamaya basladimhalbuki ilkteki kadar kg de almadim... 4 kutu lierac bitirdim az mi suruyorum acaba
Doktordan simdi ciktim sorun olmadigini siyledi cok sukur.Hayır korkmamalısın bende +20 cıkmıstı ilk zamanlar ve sonraki kontrolde geçmişti bile hiç panik yapma bakalım doktor ne diyecek
Canım ben de lierac kullandım ve çatladımşişirilmiş bir balon mu acaba? Şimdi çatladım ve henüz daha kırmızı diye bio oil sipariş ettim umarım işe yarar.
Canım ara ara bende de oluyor uzun sürmüyor nst de hafif sancı çıktı yani o regl sancıları bildiğin sancıymış. Siddeti önemli tabi. Ebe bu sancılar seni doğurtmaz merak etme normal dedi. Nst ye girdin mi sen?
Canım sıkıntı çıkmayacak insallah güzel düşün güzel olsun haberdar et bizleri dualarım seninle
Doktoru bi arayin sorun o zaman. Ikiz ya belki farklidir uygulama. Masallah ikiz icin 35 cok iyi zaten. Sezeryan ise hemen aramalisiniz. Doktor yonkendirir sizi...hastaneyi arayin bi. ..35+0 ikiz gebelik hiç sancım yok gibi bilmiyorum ki ilk gebelik
Nst de doğum sancısı gibi yüksek şiddetli çıktı Salı günü ama düzensizdi rahim ağzında açıklık yok bebek kanalda değil gelmez diye düşünüyorum ama erken doğum riski var yürüyüş yok kendini yormak yok yat dinlen dedi.pek bişey yapmıyorum ama kızımı kreşten almak bile yoruyor hemen biraz sancım başlıyorHayır korkmamalısın bende +20 cıkmıstı ilk zamanlar ve sonraki kontrolde geçmişti bile hiç panik yapma bakalım doktor ne diyecek
Tamam canim sagolun lieraci iptal edip bunu alayimCanım 1 tanede bundan al bu çok çok iyi geliyor, son haftalarında çatlamayı engelliyeceğini düşünüyorum.
34+1 2416 gram çıktı canımKizlar kontrolden ciktim,ilk nst heycanini yasadim,hemsire on dk kalp atisini aradi aklim cikti bir sey mi oldu diye,sonra da surekli yer degistirdi hemsireyi cok ugrastirdiBoyu iyi gobus bir hafta gerilemis ama cok anlamli bulmadi doktor 34+6 kilosu 2.5 sizlerin bu haftalarda nasildi kilosu?
Olabildiği kadar dinlen canım kaç haftalıksın tam olarakNst de doğum sancısı gibi yüksek şiddetli çıktı Salı günü ama düzensizdi rahim ağzında açıklık yok bebek kanalda değil gelmez diye düşünüyorum ama erken doğum riski var yürüyüş yok kendini yormak yok yat dinlen dedi.pek bişey yapmıyorum ama kızımı kreşten almak bile yoruyor hemen biraz sancım başlıyor
Şimdi bi gideceğim bakalım hayırlısı çok teşekkürlerDoktoru bi arayin sorun o zaman. Ikiz ya belki farklidir uygulama. Masallah ikiz icin 35 cok iyi zaten. Sezeryan ise hemen aramalisiniz. Doktor yonkendirir sizi...hastaneyi arayin bi. ..
Galiba seninle aynıyız canım 34+4 bugun34+1 2416 gram çıktı canım
Olabildiği kadar dinlen canım kaç haftalıksın tam olarak