Alirim ben de yanima. Ay nasil bi sey bu ayni ayni... Allah im hepimize sabir versin. Benimki bi de dogum pozisyonunda. Niye bu kadar baski var anlamadim hem alta dogru hem mideye... Yanlara ahhh her yerimde...Evet olmazmı bide afedersin ama sanki karnımın içine gaz bulutu yerleştirmişler gibibaya baya ağrı yapıyor o da
Ben doğumdan sonra hemen duş almıştım önceki doğumda çok iyi gelmişti hem rahatlatıyor hem sütün inmesine destek oluyor.odalarda yoktu kurutma makinası yine yok sanırım hastanelerde pek rastlamadım ama olan vardır belki bi sormakta fayda var sizin doğum yapacağınız hastaneye
Tek özel hastane olduğu için 2 kat zam yapmışlar çok belli. Devlet Hastanesi'nde söylediğin imkanlar varsa bı Dr yorumlarına falan da bak istersen. Dr lari da iyiyse o kadar para vermeye gerek yok bence.Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Benim bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var ocaktan önce 10 bin tl civarı olan sezaryen doğum ücreti su an 21 bin tl olmuş. Sağlıkçı indirimiyle 18 bin tlye geliyor. Bana aşırı cok geldi bu ücret. Buradaki devlet hastanesinde dogursam istediğim doktorda dogurma ve özel oda imkanım var sizce ne yapmalıyım? Tabi ki özel hastane daha konforlu doktorumdan memnunum vs vs. Ama bu ücret aşırı ucuk geldi bana ya bilemiyorum. Siz olsanız napardınız?
İndirim talep ettiniz mi ? Benimde Ocak öncesi ve sonrası çok fark oldu . Ben konuştum ve son aylarımda bu şekilde bir şey yaşamak istemezdim konuşması yaptım . İndirim sağladılar . Bence konuşun muhakkak ve biraz inatçı olunKızlar bir şey danışmak istiyorum size. Benim bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var ocaktan önce 10 bin tl civarı olan sezaryen doğum ücreti su an 21 bin tl olmuş. Sağlıkçı indirimiyle 18 bin tlye geliyor. Bana aşırı cok geldi bu ücret. Buradaki devlet hastanesinde dogursam istediğim doktorda dogurma ve özel oda imkanım var sizce ne yapmalıyım? Tabi ki özel hastane daha konforlu doktorumdan memnunum vs vs. Ama bu ücret aşırı ucuk geldi bana ya bilemiyorum. Siz olsanız napardınız?
İnşallah artmaz kuzum sancılar açılma yoksa korkma sen olmazsa gün aşırı gidersin kontrole dinlen ayaklarının altına sicak su falan koy
Canim içeriklerini beğenmiyorum aptamil hipp vs. Çocuk daha doğar doğmaz kötü içerikle tanışsin istemiyorumNeden hastanedeki mamayı vermek istemiyorsun kuzum merak ettimhastanede medela prof makina var ben benimkini valize koyup koymamak arasında kaldım çünkü benim çanta dolu saç kurutma makinamı falan da alıyorum yanıma kızımın gece yatacağı kıyafetleri vs.yer kalmadı artık
Ne pahalıymış yaKızlar bir şey danışmak istiyorum size. Benim bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var ocaktan önce 10 bin tl civarı olan sezaryen doğum ücreti su an 21 bin tl olmuş. Sağlıkçı indirimiyle 18 bin tlye geliyor. Bana aşırı cok geldi bu ücret. Buradaki devlet hastanesinde dogursam istediğim doktorda dogurma ve özel oda imkanım var sizce ne yapmalıyım? Tabi ki özel hastane daha konforlu doktorumdan memnunum vs vs. Ama bu ücret aşırı ucuk geldi bana ya bilemiyorum. Siz olsanız napardınız?
Kesinlikle öyle rekabet olmadığı icin böyle yapmışlar sanırım. Devlet hastanesindeki doktordan herkes cok memnun ama tabi beni tanımıyor kendimi ne kadar rahat hissederim falan meçhulTek özel hastane olduğu için 2 kat zam yapmışlar çok belli. Devlet Hastanesi'nde söylediğin imkanlar varsa bı Dr yorumlarına falan da bak istersen. Dr lari da iyiyse o kadar para vermeye gerek yok bence.
Yarın kontrolüm var ciddi bir konuşma yapıcam bakalım 12 bin tlye falan tamamım zaten ama o kadar inerler mi bilemiyorumİndirim talep ettiniz mi ? Benimde Ocak öncesi ve sonrası çok fark oldu . Ben konuştum ve son aylarımda bu şekilde bir şey yaşamak istemezdim konuşması yaptım . İndirim sağladılar . Bence konuşun muhakkak ve biraz inatçı olun
Yarın ayrıntılı bir şekilde konusucam dahildir diye düşünüyorum ama yine de çok fazlaİnşallah artmaz kuzum sancılar açılma yoksa korkma sen olmazsa gün aşırı gidersin kontrole dinlen ayaklarının altına sicak su falan koy
Canim içeriklerini beğenmiyorum aptamil hipp vs. Çocuk daha doğar doğmaz kötü içerikle tanışsin istemiyorumsaç kurutma makinesi almadim ben yanıma zaten saçımı kurutma huyum da yok duş alsam da saçımı ıslatmam heralde
Ne pahalıymış yabu ücretin içinde doktor parası dahil mi
Ben de artık doğsa modundayım, sıkıldım açıkçasıVallahi 37+0 olsun dogsun o gun istiyorum
İki türlü insan var bence ya ben de böyle gördüm böyle yaparım ya da ben gördüm çektim benim yaşadığımı yaşamasın diyenler.Ya kuzum günümüzde de var o eskilerden malesef...duyuyorum çevreden çok. Tek korkum bugün laf söylediğim kişilerin yerine yarın benim geçmem diyebilirim. Benim kaynanam çocuk resmen. 8-10 yas arası zekaya sahip çocuk diyebilirim. Rahatsız, ne kadar üzerinde durmasam da laflarını bazen beni çileden çıkartıyor laf söylüyorum sonra çok üzülüyorum kendini bilse zaten yapmaz/söylemez diye.
Benimki de 15bin den 22bin e çıktı. Üstelik hangi doğum şekli olursa olsun farketmiyor ve sadece 1 gün kalabiliyorsun hastanede. İkinci gün ücretli oluyor yani…Tek özel hastane olduğu için 2 kat zam yapmışlar çok belli. Devlet Hastanesi'nde söylediğin imkanlar varsa bı Dr yorumlarına falan da bak istersen. Dr lari da iyiyse o kadar para vermeye gerek yok bence.
Cok fahiş fiyatlar degil mi yaBenimki de 15bin den 22bin e çıktı. Üstelik hangi doğum şekli olursa olsun farketmiyor ve sadece 1 gün kalabiliyorsun hastanede. İkinci gün ücretli oluyor yani…
18 binde çok arkadaşım, şuan gördüğüm en uygun fiyat sanırım benim hastanem çok komik bir rakamKızlar bir şey danışmak istiyorum size. Benim bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var ocaktan önce 10 bin tl civarı olan sezaryen doğum ücreti su an 21 bin tl olmuş. Sağlıkçı indirimiyle 18 bin tlye geliyor. Bana aşırı cok geldi bu ücret. Buradaki devlet hastanesinde dogursam istediğim doktorda dogurma ve özel oda imkanım var sizce ne yapmalıyım? Tabi ki özel hastane daha konforlu doktorumdan memnunum vs vs. Ama bu ücret aşırı ucuk geldi bana ya bilemiyorum. Siz olsanız napardınız?
Ben hem sling, hem kanguru aldım ( solomombaby), oğlum var büyük onu okula getir, götür yaparken hangisi rahat olursa onu takarım diye düşündüm. Sling aslında daha çok evde işim olduğu zamanlar için aldım , cok video denk geliyor karşıma, güzel bir şeye benzettimKızlar bebeği kucakta taşımak için sling veya kanguru alan kullanan var mı? Hangisi kullanışlı ya da alınmalı mı? Dün bir video izlerken kadının kucağında sling vardı evde bebek mık mık yapsa kadın biraz ritimli hareket eder etmez bebek tekrar uykuya daldı benim de yeni aklıma geldi size sormak istedim
Kesinlikle 18 de cok canım evet ben 12 falan olur diye düşünüyordum ama bu kadar artış aşırı geldi bana bu konuyu iyice bi düsünücem18 binde çok arkadaşım, şuan gördüğüm en uygun fiyat sanırım benim hastanem çok komik bir rakam
Eğer devlette ki doktordan memnunsan ve özel oda imkanin varsa orda yap derim ben, eğer benim de güvendiğim doktor olsa devlette ve doğuma onun gireceğini bilsem hiç düşünmem
Ben hem sling, hem kanguru aldım ( solomombaby), oğlum var büyük onu okula getir, götür yaparken hangisi rahat olursa onu takarım diye düşündüm. Sling aslında daha çok evde işim olduğu zamanlar için aldım , cok video denk geliyor karşıma, güzel bir şeye benzettim
Devlette dediğin imkanlar varsa bence karar vermeden önce doktoru gör konuş bakalım zaten az çok o görüşmede karar vermekde etkili olur. Içın ısınırsa bence devlette yap cok artmış çünkü rakam o parayı da bebise hesap açıp yatırKızlar bir şey danışmak istiyorum size. Benim bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var ocaktan önce 10 bin tl civarı olan sezaryen doğum ücreti su an 21 bin tl olmuş. Sağlıkçı indirimiyle 18 bin tlye geliyor. Bana aşırı cok geldi bu ücret. Buradaki devlet hastanesinde dogursam istediğim doktorda dogurma ve özel oda imkanım var sizce ne yapmalıyım? Tabi ki özel hastane daha konforlu doktorumdan memnunum vs vs. Ama bu ücret aşırı ucuk geldi bana ya bilemiyorum. Siz olsanız napardınız?
Bu fiyatlar inanılmaz ve gerçekten çok abartı, çok üzülüyorum ya.Benimki de 15bin den 22bin e çıktı. Üstelik hangi doğum şekli olursa olsun farketmiyor ve sadece 1 gün kalabiliyorsun hastanede. İkinci gün ücretli oluyor yani…
Ben devlette kürtaj olmuştum Ankara'da yeni mahalle devlet hastanesinde sadece o tür bir deneyimim var. Tek kişilikti odam, doktor ve o zamanki hemşirelerden çok memnun kalmıştım Allah razı olsun hepsindenCok fahiş fiyatlar degil mi yasizinki hangi şehir? Yani gerçekten özelle devlet cok Farklı mi daha önce ikisini de deneyimleyen arkadaşlar varsa aydınlatsa keske
Doktorun saat kaç olursa olsun doğumuna gelirim derse bence hiç verme o fiyatları. Çünkü sanıyorum ki o gün hangi doktor nobetteyse o giriyordu. Sana o garanti veren doktor varsa 12 bin bile fazla. O paraya başka şey alırsın bence yaniKesinlikle 18 de cok canım evet ben 12 falan olur diye düşünüyordum ama bu kadar artış aşırı geldi bana bu konuyu iyice bi düsünücem
Aynen yarın bir kendi hastanemle görüşeyim sonra devletten randevu alıcam bakıcam duruma göre ben de diyorum bebise altın yapıp koyarız diyeDevlette dediğin imkanlar varsa bence karar vermeden önce doktoru gör konuş bakalım zaten az çok o görüşmede karar vermekde etkili olur. Içın ısınırsa bence devlette yap cok artmış çünkü rakam o parayı da bebise hesap açıp yatır
Canım zaten sezaryen olacak cok yüksek ihtimal herhalde gelir degil mi sezaryene?Doktorun saat kaç olursa olsun doğumuna gelirim derse bence hiç verme o fiyatları. Çünkü sanıyorum ki o gün hangi doktor nobetteyse o giriyordu. Sana o garanti veren doktor varsa 12 bin bile fazla. O paraya başka şey alırsın bence yani
umarım inerler . Son zamanlarınızda zorluk yaşamazsınız umarımYarın kontrolüm var ciddi bir konuşma yapıcam bakalım 12 bin tlye falan tamamım zaten ama o kadar inerler mi bilemiyorum
Yani gece gündüz ya da haftasonu olursa nöbetçi kimse o diye biliyorum. Sen doktorun yanına gideceksen bunları unutma iyice sor istersenAynen yarın bir kendi hastanemle görüşeyim sonra devletten randevu alıcam bakıcam duruma göre ben de diyorum bebise altın yapıp koyarız diye
Canım zaten sezaryen olacak cok yüksek ihtimal herhalde gelir degil mi sezaryene?
Özelde bile bu sözü veremeyen varDoktorun saat kaç olursa olsun doğumuna gelirim derse bence hiç verme o fiyatları. Çünkü sanıyorum ki o gün hangi doktor nobetteyse o giriyordu. Sana o garanti veren doktor varsa 12 bin bile fazla. O paraya başka şey alırsın bence yani