2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim tüm vucütta aşırı kaşınma var gece bile uyutmuyor. Bu durumu yaşayan var mı? Eğer varsa nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz geçmesi için? 😑
Safra değerlerinize bastırmanız lazım kolestaz olabilir :KK43: bende de oldu su an hafif de olsa devam ediyor safra değerlerine bakıldı normaldi sonra klasik bir kuruluk olduğu anlaşıldı ama o ihtimali elemeniz lazım dediğim gibi 🙄

Kızlar benim tüm vucütta aşırı kaşınma var gece bile uyutmuyor. Bu durumu yaşayan var mı? Eğer varsa nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz geçmesi için? 😑
Karaciger enzimlerinize baktirdiniz mi? Benim ne zaman enzimler yukselse kasinmamda artiyor.Tabi baska bir sebepte olabilir,bence doktorunuza danisin mutlaka

Çifte standart işte ben de iş bakmayı düşünüyorum kidemimi alir çıkarım nasılsa bu paralara her yerde iş var
Bize kendimiz çıkınca kıdem de vermiyorlar. Onu da yakicam yani çıkarsam.. Ah huzurlu, değer veren bir yere gitsem, napalim artık onu bile dusunmeyecegim. Hayırlısı yaa.. Düşün düşün.. kafamda sürekli mudurle patronla falan görüşüyorum 🤦🏻‍♀️ ama normalde çok çekinirim.. zaten hep bu cekingenlikten bunlar aah ah.. İçimi döküp öyle izne çıkmam lazım..

Safra değerlerinize bastırmanız lazım kolestaz olabilir :KK43: bende de oldu su an hafif de olsa devam ediyor safra değerlerine bakıldı normaldi sonra klasik bir kuruluk olduğu anlaşıldı ama o ihtimali elemeniz lazım dediğim gibi 🙄
Bunun için hangi doktora gittiniz?

O degil de Suriyeliler on yildir Turkiye'deler kizamik simdi mi hortladi onu bagdastiramadim🤔

İrkci asla degilim ama sanki yeter gibi, savas falan da yok artik kendi vatanlarina donseler ne iyi olacak.Ozellikle kadin dogum ve cocuk poliklinikleri hep Suriyeli onlardan dolayi ozele gidiyoruz resmen.Yoksa yakinimda Sefket yilmaz arastirma hastanesi var ben de oraya giderdim, doktorlari da kotu degil ama Bursali olanlar bilir,ordaki kadin dogum poliklinigi sadece Suriyelilere hizmet veriyor🤷
Ben o konuda soyle düşünüyorum şahsi görüşüm tabi ne kadar doğru tartışılır, uzun zamandır burdalar dediğiniz gibi ama on yıl once de bu kadar asi karşıtı yoktu ve şuan ülkede o kadar cok mülteci var ki kontrolsüz çoğalıyor.
Amcam nüfus müdürü. Onu ziyarete gittik bir gün disarda 20 kişi nüfus kaydı için bekliyorsa 19 u mülteci. Ben şok oldum uzun zamandır böyle dedi. Yakında biz kendi memleketimizde yabancı olacağız....

Karaciger enzimlerinize baktirdiniz mi? Benim ne zaman enzimler yukselse kasinmamda artiyor.Tabi baska bir sebepte olabilir,bence doktorunuza danisin mutlaka
Birkaç gündür oluyor henüz doktora gitmedim. Pazartesi kontrolüm vardı ama bu kadar kaşıntı olmuyordu 😐

korbell çöp kovası alıp kullanan var mı? indirime girmiş almayı düşünüyorum da başka alan var mı

Bana yılbaşı öncesi 11bin civarı fiyat veren hastane, %60 zam yapmış ve 17bin fiyat verdi 😬 İstanbul. Bu fiyat İstanbul için orta seviye sanırım 🤦🏻‍♀️ Allah bereket versin ne diyeyim.. Mecbur.. :/
ben geçen ay sormuştum batman'dayız eşimin görev yeri olduğu için sanırım ondan uygun buralarda. çok çok pahalı ya :KK43:

Bu yüzden kavga etmiştim eczacı ile. Doktor monurol vermişti baktım baska antibiyotik almış yazıyor. İlacı da almadan çıktım ve eczanede monurol vardı. Salak salak işler
Ben akşam çok sinirlendim. Dün öğlen kızı doktoruna götürdüm, crp tam düşmeyince antibiyotige devam edelim dedi augumentin yazdı.zaten kullanıyorduk. Eczaneye gittim ama nasıl kötüyüm ayakta zor duruyorum düştüm düşüncem o haldeyim. İlaçları verdi hiç poşete bakamadım hemen kendimi eve attım yatıp uyudum.aksam kızın ilaç saati gelmesine yakın dedik ilacı hazırlayalım bir açtım poşeti amoklovin vermiş. Sinirlerim tepeme çıktı. Eski şişede 1 kaşıklik vardı onu verdim sabah erkenden aradım eczaneyi bana sormadan haber vermeden nasıl başka ilaç verirsiniz dedim ama eşdeğer diyor adam. Dedim size eşdeğer mi diye sormuyorum recetemde ne yazıyorsa o , elinizde yoksa söylersiniz alıp almamaya ben karar veririm. Ama aynı , depolarda yok bizde esdeger veriyoruz diyor hala beyefendi ben size onu demiyorum dedim ben bu ilacı 5 gün önce alıp kullandım hangi eczanede var biliyorum sizin elinizde yoksa söylemelisiniz bende ona göre almazdım dedim ya kusura bakmayın dedi ben bu ilacı istemiyorum dedim. Kullanmadiysaniz bugün gelin geri alalım dedi. Oglen gittim iade etmeye 1 saat önce ilaç geldi dedi 😒 degistirttim. Ama nasıl sinir oldum anlatamam.

Manuel cok yorucu olur, zaten ilk zamanlar aşırı uykusuzluk halsizlik oluyor. Ben çocuğu besleyip uyutuyordum esimi yanına koyuyorum 2li elektrikliye iki memeyi takip koltukta öyle azcık kestiriyordum 🤣
siz hangi markayı kullanıyorsunuz şansa indirime girdi süt sağma makineleri de

Canım yazdığın gibi aşırı bir kaşınma durumunda doktora hemen gitmen gerekiyor diye biliyorum, birçok sebebi olabilir ama bazen gebelik zehirlenmesinin ilk belirtisi olarak ortaya çıkıyor.

kızlar siz devlette mi yoksa özelde mi doğum düşünüyorsunuz? bir de özelde fiyat sordunuz mu? ben normalde devlette isterdim ama muamele ve hizmetten dolayı hiç düşünmüyorum bile. zaten insan stres altında oluyor bir de o suratları çekmek istemiyorum devlette
Benim doktorum ozelde muayenhanesi var orda kontrol ediyor. Ama fakulte hastanesinde prof hoca. Orda hasta bakmıyor ama ameliyatları orda yapıyor. Ben muayenelerimi muayenehanesinde oluyorum tahlil vs istediğinde fakülteye gidiyorum hci sıra beklemiyorum asistanı herseyimizle ilgileniyor hemen. Bundan 1 ay felan once kanamam olmustu haber verdim doktoruma hemen fakülteye haber vermiş nöbetçi doktorlara beni bekliyordular. Birde doktorum hocaları felan diye çok titiz davraniyor tüm çalışanlar .
İlk doğumum özel hastanede başka bir doktordaydi orda da çok yoğundu.

Kızlaaar 36. Haftaya girdimmm 🧿 ancak uzun zamandır mide asidinden dolayi gaviscon iciyordum sanki buz küpü yutmuşum gibi soguk bir yumru oturuyordu mideme ve gaviscon iyi geliyordu. 34. Haftadan itibaren arada kusmalarim olmaya basladi resmen asidi bile kusuyorum yemek borum asit yuzunden tahris olmus gibi agriyor bir de agzimdan geceleri ilk kez salya akiyor korkunc 😀 basina gelen oldu mu hic bagsurla savasirken basima bi de bu geldi😀 kaynanam diyor bebek sacli olcak demekki diyor dogruluk payi ne bilmiyorum ama gaviscon bile artik etki etmiyor 🥺

X