- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Ayyy!! Aşırı sinir bozucu yaaa.. Ben de 12 yıldır aynı şirketteyim. Sürekli üzerime görev yüklediler, benimle girenlerin hepsi müdür oldu ama bana kıdem de vermediler. Sorumluluklarla kaldım. Zamları güya farklı farklı yapmışlar, benimki en düşüklerden bir tık üstte. Ay neyse.. yazıp yazıp düşünüp düşünüp sinir bozuyorum zaten!! Doğum sonrası iş arayacağım. Allah iyi insanlarla karşılaştırdın inaşllah Kıymet bilinmeyen yerde hasta olacağız Allah korusun valla deliriyorum!Kızlar patrona aşırı sinirlendim pazartesi izni başlatsam mi cidden çalışmaya gram hevesim kalmadı şuan baya gerildik tartıştık maaş olayları yüzünden dalga geçer gibi kıdem gözetmeden maaş vermiş herkese. Ama biliyorum sırf kadın olduğum için oluyor bu ayrımcılık açtım ağzımı yumdun gözümü ben de. Sinirden şuan birilerini parcalayasim geliyor.
Sonra sonra öyle yayılıyorlar canım hastalıklar. Ablam Halk Sağlığı uzmanı. Bu ülke Suriyelileri aşılamak için kaç milyarlar harcadı bilseniz. Sokak sokak Suriyeli peşinde koştu ablamlar. Zorla da yapılmıyor. Aşı yapmaya çalıştılar hep. İstemeyene yapamıyorsun da.. Ah bu devlet neyi düşünüyor ki bir de salgın hastalık düşünecek. 50 yıldan fazla zamandır uğraşılan ilmek ilmek işlenen kökü kurutulan hastalıklar hortlar diye düşünecek.. Açıverdiler kapıları para alıcaz diye. O da umdukları gibi olmadı. Şimdi de seçim malzemesi.. Neyse yaa.. bak her şey sinir bozukluğu.. Çocuklarımız huzurlu bir ülkede büyür umarımO degil de Suriyeliler on yildir Turkiye'deler kizamik simdi mi hortladi onu bagdastiramadim
İrkci asla degilim ama sanki yeter gibi, savas falan da yok artik kendi vatanlarina donseler ne iyi olacak.Ozellikle kadin dogum ve cocuk poliklinikleri hep Suriyeli onlardan dolayi ozele gidiyoruz resmen.Yoksa yakinimda Sefket yilmaz arastirma hastanesi var ben de oraya giderdim, doktorlari da kotu degil ama Bursali olanlar bilir,ordaki kadin dogum poliklinigi sadece Suriyelilere hizmet veriyor
Ablam Bursa'da bu arada. İlk açıldığı zamanlardı sanırım Şevket Yılmaz'da çalışmışlığı vardır. O zaman uzman değildi. 20 sene falan olmuştur sanırım. Ah o zaman güzeldi çoğu şey..