2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sıfır şekere dönüş yapmasan demek ki o şeker isteğiyle şeker hastasına dönüşeceksinben de şerbetli tatlı hariç çok severim bakalım nasıl olacak mücadelem

Ya doğum sonrası deli gibi tatlı yeme isteğini duydum ben de hatta yeni doğan yapan arkadaşım nerdeyse şekere ekmek banıp yicem dedi

Bu benim en büyük sorunum gebelikte çok temiz besleniyorum, dikkat ediyorum. Doğumdan sonra yiyemediğim ne varsa deli gibi yemeye başlıyorum. Ve tabi sütüm olsun, süt kaliteli olsun, ay içim ezildi can olsun kan olsunlar var

Ben de aynı olurum kesin aman sütüm olsun da bak şimdiden başladım bile

Ben züber her gün yerim de o süt mü yapıyor

İş yerinde doktora gittiğin için stres mi oluyordun i??
Maalesef Dr un çağırdığı zamanlarda izin kullanımı yasak oluyodu örnek pazartesi salı günleri bn sabah geç başlıyorum mesaiye çok geç kalmamak için boş yere strese giriyorum. Bu rutin kontrollerin dışında olan bı durum tahlil vermiştim 3 gün arayla gitmem gerekti. Bı gün kasilmam fena oldu erken çıktım o çalışmadığım saatlerin borcunu ödedim falan şimdi Dr hep pazartesi nst olacak dedi ama bn izin yapamıyorum Dr a başka gün olmaz mı dedim yok diyor onu da anlamadım. Resmen bn nasıl nst ye giricem diye kara kara düşünüyodum. Hatta bu pazartesi yine tahlil sonucu ve nst vardı sırf strese girmemek için yarına ayarladım. Dr bişey der mi bilmiyorum ama o sabah telaşının stresi beni daha çok yoruyo. Neyse ki kurtuldum

Kızdaki beta bana geçmiş sanırım. Doktora gittim boğazı görür görmez yapıştırdı antibiyotiği
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın
Maşallah yaaaa inşallah biz de o günleri görürüz. Biraz zahmet sonra sefa umuduyla
Sorma yaaa aynı şeyleri duydum ve yaşadım. Yok nasıl bakacakmılım acelem neymiş. Zorlanacakmışım. Evet zorlanacağım çünkü eşimden başka yardım edenin yok benim. Ama Allah büyük. Verdiyse kolaylığını da verir elbet

İyi de dr. Kontrolleri yasal hakkın ne ş*r*f*s*z işverenlerin varmış

Pijama ve gecelikleri nerden aldın ???
Siyah pijama ve gecelik Penti diğerini hepsiburadadan aldım bir de annem bir mağazadan lohusa takımı almış set gibi onun fotosu yok bende hastane çantasına koymuştum beyaz klasik lohusa takımı

Eklentiler

• 145674E1-84DF-4F96-8C0A-8D022C71A2D4.png
    192,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 77013AA9-C8B5-455F-8399-197704CD32D9.png
    610,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 648F9028-CFD9-44F9-B8C5-1E99FFC17FAD.png
    531,4 KB · Görüntüleme: 55

Siz daha güzel günler görürsünüz inşallah canım

Bak bu yorum yapanlara diyeceksin ki, asıl benim çocuğuma yaptığım en büyük iyilik ona bir can yoldaşı dünyaya getirmek. Evet çok zorlandığım günlerde olacak fakat bunun en büyük faydası yine yavrularım için.
Ha bir tanesine bakmak için uyumamışsın ha iki tanesine.. ve gerçekten Allah öyle dağına göre kar veriyor ki..bazen de koca sülale tek çocuğun etrafında ama gene de yetemiyorlar.

İyi de dr. Kontrolleri yasal hakkın ne ş*r*f*s*z işverenlerin varmış
Ay sorma bizim şirket kadar paragöz bı yer daha yoktur. Ben sn daha en başta soylediginde sormuştum her Dr kontrolü ücretli izin sayiliyomus dedim ayda 1 izin öyle bişey yok dediler. Zaten neyi hakkıyla yapiyolar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…