2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar benim sağ gogsumun alti aksamlari cok agrimaya basladi ya boyle orasi şisiyor bir yerini mi dayiyor oraya bu aksam o agri beni bitirdi siz de var mi boyle bir sey.
Aynen canım ayaklarıyla zorluyo bence top gibi hissediyorum bazen uzaklasiyo sonra tekrar geliyo oraya

Teşekkürler canım solgarı duymamıştım ona da bakayım bi. Doktoruma da danışacağım tabi mutlaka

Ben de ilk oğlum da hep humana kullandım ama şimdiki fiyatları aşırı gereksiz pahalı. Hipp anne çayı, bestlak damla aldım, birde e bebek malt içeceği alacağım

Kayısı hoşafını 36 da falan içmeye başlasak nolur her gün olmasa bile 2-3 günde bir

Kızlar bu süt artırıcı takviyeleri (çay, malt, damla vs.) doğumdan 1 hafta önce falan kullanmakta sakınca var mı acaba?
Daha iyi bile olur.
Süt belirtisi olmuyor ki zaten tatlım kendini strese sokma şimdiden. Bı doğur Allah'ın izniyle inşallah hemen gelecek sütün

bu reflü yatağına çok gerek var mı sizce ben hiç almadım
Bı battaniye de iş görür belki ama bn uğraşamam her seferinde o yüksekliği ayarla oldu mu olmadı mı diye dusun o yüzden hazır aldım. Sağa sola yatırmak için de pratik bı ürün bence

Ayyy şimdi ben de aldım.. kızlar ne kadar bez yeterli olur kaç paket ya da siz ne kadar aldınız?? Depo yapayım diyorum hazır indirimdeyken
3 paket 2 no, 4 paket 3 no

Kizlar benim sağ gogsumun alti aksamlari cok agrimaya basladi ya boyle orasi şisiyor bir yerini mi dayiyor oraya bu aksam o agri beni bitirdi siz de var mi boyle bir sey.
Nefesim kesildi geçen gece, ne ağrısı anlamadım da. Sanki mideme bıçak saplandı gibi oldu. Oturup ağlayacaktım

Nefesimi kesti ya agriyordu da bu kadar degildi yatsam yatilmiyor otursam oturulmuyor. Oglumla resim ciziyordum pesimi de birakmadi illa devam edelim babanla devam et diyorum o guzel eğlediremiyor diyor
Hahahah evet çok acayip bişey sanki orda taş var gibi hissettiriyor çocuk işini biliyor napsin
bu reflü yatağına çok gerek var mı sizce ben hiç almadım
Valla deneyip görücem ben de ama ilk zamanlar en azindan uykusunda kusma boğulma durumlarına karşı güvenilir buluyorum canım ben o yüzden aldım zaten
Ne diyeti kızz aman aman bı sure diyet kelimesini duymak istemiyorum
Rheaa beni de sil listeden diyet, şeker, açlık, tokluk, karbonhidrat kelimelerini uzun süre duymak istemiyorum

Ne güzel yazmışsın yaaa valla içim huzurlandı okurken çok çok doğru söylediğin şeyler

Güle güle kullan canım 1 no çok alma 2 yi de maksimum 2 pk al bence en çok 3 no gidiyormus 3 paket falan alabilirsin ihtiyac dahilinde ilave edersin eksik gelirse

Olmaz mı. Bizim ayaklar oradaymış ondan batıyormuş
1,2,3 ve 4 ten 2 şer paket aldım o gazla o zaman yeter şimdilik ben çok daha fazla gider sanıyordumböyle bi 5 er 10 ar paket
Kızlar 1 no dan 1 paket , 2 no dan 2 paket yeterli. 3 no dan depo yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…