Topic i diyet grubuna taşıyacağızDoğumdan sonra bu topic çok tehlikeli olacak
Aynen canım ayaklarıyla zorluyo bence top gibi hissediyorum bazen uzaklasiyo sonra tekrar geliyo orayaKizlar benim sağ gogsumun alti aksamlari cok agrimaya basladi ya boyle orasi şisiyor bir yerini mi dayiyor oraya bu aksam o agri beni bitirdi siz de var mi boyle bir sey.
Ne diyeti kızz aman aman bı sure diyet kelimesini duymak istemiyorumTopic i diyet grubuna taşıyacağız
Teşekkürler canım solgarı duymamıştım ona da bakayım bi. Doktoruma da danışacağım tabi mutlakaben bestlak , solgar brewers yeast ve pregnacare breastfeeding aldım ( sütüm olsun diye tüm tuşlara basıyorum çünkü bende henüz bir süt belirtisi yok) şimdi senin sorunu görünce tekrardan içeriklerine bakmaya başladım. bestlakı sonra kullanmaya karar vermiştim içinde hayıt özü falan var . erken doğum tetikleme riski olabilir.
solgarda bir şey yok anldığım kadarıyla maya , arpa, b12 var ama onu da günde 6 tane almak gerekiyormuş şok oldum sanırım daha azla başlarım ben korkudan yine. pregnacare i de doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum.
kendi belirlediğin ürünlerde de içeriklere bakarak rahmi hareketlendirmeyecek olanları seçip doktora danışıp başlayabilirsin bence.
Ben de ilk oğlum da hep humana kullandım ama şimdiki fiyatları aşırı gereksiz pahalı. Hipp anne çayı, bestlak damla aldım, birde e bebek malt içeceği alacağımBen oncekinde humana kullanmistim ama suan nedense trendyolda filan fiyatları inanılmaz saçma. hipp anne çayı alicam bazı arkadaşlar önermişti burda. Bir de e bebekte malt içecekleri var, ayrıca zuber benzeri atistirmaliklar onlardan alicam. Kayısı hoşafı cok öneriyorlar bir de lohusa şerbeti tarifi baktim ınternetten, yapabilirsem doğumdan önce onu yapicam
Kayısı hoşafını 36 da falan içmeye başlasak nolurher gün olmasa bile 2-3 günde bir
Daha iyi bile olur.Kızlar bu süt artırıcı takviyeleri (çay, malt, damla vs.) doğumdan 1 hafta önce falan kullanmakta sakınca var mı acaba?
Süt belirtisi olmuyor ki zaten tatlım kendini strese sokma şimdiden. Bı doğur Allah'ın izniyle inşallah hemen gelecek sütünben bestlak , solgar brewers yeast ve pregnacare breastfeeding aldım ( sütüm olsun diye tüm tuşlara basıyorum çünkü bende henüz bir süt belirtisi yok) şimdi senin sorunu görünce tekrardan içeriklerine bakmaya başladım. bestlakı sonra kullanmaya karar vermiştim içinde hayıt özü falan var . erken doğum tetikleme riski olabilir.
solgarda bir şey yok anldığım kadarıyla maya , arpa, b12 var ama onu da günde 6 tane almak gerekiyormuş şok oldum sanırım daha azla başlarım ben korkudan yine. pregnacare i de doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum.
kendi belirlediğin ürünlerde de içeriklere bakarak rahmi hareketlendirmeyecek olanları seçip doktora danışıp başlayabilirsin bence.
KesinlikleTopic i diyet grubuna taşıyacağız
Bı battaniye de iş görür belki ama bn uğraşamam her seferinde o yüksekliği ayarla oldu mu olmadı mı diye dusun o yüzden hazır aldım. Sağa sola yatırmak için de pratik bı ürün bencebu reflü yatağına çok gerek var mı sizce ben hiç almadım
YaaaaaBazen es vermiyor malesef canım:)
Bn 128 tane slepyy 70 tanede Prima aldım ikiside 1 numara daha almam heralde duruma göre bakicamAyyy şimdi ben de aldım.. kızlar ne kadar bez yeterli olur kaç paket ya da siz ne kadar aldınız?? Depo yapayım diyorum hazır indirimdeyken
Yeter yeter ihtiyaç dahilinde ilave edersin bebeğin gelisimine göre de belli olmuyor çünkü1,2,3 ve 4 ten 2 şer paket aldım o gazlao zaman yeter şimdilik ben çok daha fazla gider sanıyordum böyle bi 5 er 10 ar paket
Aynen oyle oluyor benim de distan da gozukuyor.Aynen canım ayaklarıyla zorluyo bence top gibi hissediyorum bazen uzaklasiyo sonra tekrar geliyo oraya
Aynen yiyemedigim ne varsa şimdiden alayım hazırda beklesinÇok az kaldı, yiyeceğiz biz dezulaya atmaya başlayalım
3 paket 2 no, 4 paket 3 noAyyy şimdi ben de aldım.. kızlar ne kadar bez yeterli olur kaç paket ya da siz ne kadar aldınız?? Depo yapayım diyorum hazır indirimdeyken
Nefesim kesildi geçen gece, ne ağrısı anlamadım da. Sanki mideme bıçak saplandı gibi oldu. Oturup ağlayacaktımKizlar benim sağ gogsumun alti aksamlari cok agrimaya basladi ya boyle orasi şisiyor bir yerini mi dayiyor oraya bu aksam o agri beni bitirdi siz de var mi boyle bir sey.
Ben de almadımbu reflü yatağına çok gerek var mı sizce ben hiç almadım
Ne yazık ki öyle.. her zaman sömürmek işlerine geliyorYok ya bizim ülkede insana verilen değer sıfır cidden iyice nefret doluyorum böyle şeyleri duydukça.
Hahahah evet çok acayip bişey sanki orda taş var gibi hissettiriyorNefesimi kesti ya agriyordu da bu kadar degildi yatsam yatilmiyor otursam oturulmuyor. Oglumla resim ciziyordum pesimi de birakmadi illa devam edelim babanla devam et diyorum o guzel eğlediremiyor diyor
Valla deneyip görücem ben de ama ilk zamanlar en azindan uykusunda kusma boğulma durumlarına karşı güvenilir buluyorum canım ben o yüzden aldım zatenbu reflü yatağına çok gerek var mı sizce ben hiç almadım
Ne diyeti kızz aman aman bı sure diyet kelimesini duymak istemiyorum
Vallahi nefes kesen türden bı hissiyat ben hemen dokunuyorum parmaklarımla bazen konum degistiriyoAynen oyle oluyor benim de distan da gozukuyor.
Ne güzel yazmışsın yaaa valla içim huzurlandı okurkenSiz daha güzel günler görürsünüz inşallah canım
Bak bu yorum yapanlara diyeceksin ki, asıl benim çocuğuma yaptığım en büyük iyilik ona bir can yoldaşı dünyaya getirmek. Evet çok zorlandığım günlerde olacak fakat bunun en büyük faydası yine yavrularım için.
Ha bir tanesine bakmak için uyumamışsın ha iki tanesine.. ve gerçekten Allah öyle dağına göre kar veriyor ki..bazen de koca sülale tek çocuğun etrafında ama gene de yetemiyorlar.
Güle güle kullan canım 1 no çok alma 2 yi de maksimum 2 pk al bence en çok 3 no gidiyormus 3 paket falan alabilirsin ihtiyac dahilinde ilave edersin eksik gelirse
Olmaz mı. Bizim ayaklar oradaymış ondan batıyormuşKizlar benim sağ gogsumun alti aksamlari cok agrimaya basladi ya boyle orasi şisiyor bir yerini mi dayiyor oraya bu aksam o agri beni bitirdi siz de var mi boyle bir sey.
Kızlar 1 no dan 1 paket , 2 no dan 2 paket yeterli. 3 no dan depo yapabilirsiniz1,2,3 ve 4 ten 2 şer paket aldım o gazlao zaman yeter şimdilik ben çok daha fazla gider sanıyordum böyle bi 5 er 10 ar paket