2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bizim kendi doktorumuz yok, şuan ailesiyle Gaziantep gezisinde yoksa kızın ateşi çıktığında doktor muayenehanesine girdiği ilk anda kapıp hemen ona giderdim. Adama anlattigima göre soyle böyle yapalım dedi emin olamadım. Çünkü dediğiniz gibi başka bir şey görünümlü bambaşka şey çıkabiliyor. Doktorumuz enfluvir başlayalım dedi, acildeki antibiyotik. Çocuğumu çok iyi tanıyor doktoru ama muayene eden de diğer doktor arada çok kaldım mesela. Düşürebilirim diye bekledim ateşini düşmedi acile gittik düşseydi gitmezdim yine beklerdim. Pazartesi doktorumuz gelecek. O gün her ihtimale karşı zaten kontrol olarak götürmeyi düşünüyorum..
Bu arada benim eşimde diyor siz hasta olacağınıza ben olayım diye ama amaaaaannn sakın eşim hasta olmasın yaaaa valla ne ruh nede beden sağlığım bu durumu kaldıramaz. En son eşim hasta olduğunda yatıyordu bende annemle telefonda konuşuyordum bir şeye güldüm vay efendim o evde hasta yatarken ben kahkaha atarak geziyormusum evin içinde ona inat olarak
Asiri çocuk oluyor. O hasta olmasın ben olurum modundayim 🫣
Benim eşimin masallahi var cabuk.atlatiyor hastaliklari😀 Oyle nazi niyazi tiripi de hic yok. Ben adama atarim o atmaz😂Ama dedigin gibi bazilari cocuklasiyor benim babam da hasta olsun Allah im sinirli oluyor alingan falan😂

İyi bari bu ağrının normal olmasına sevindim🥰
Çekilmeyecek bir ağrı değil ama yinede rahatsız ediyor, hele destek almadan yataktan kalkmak istediğimde saatlerce mekik çekmişim gibi ağrıyor.
Kız sen bu haftaya kadar alaturka tuvalet kullanabildiysen çok sağlıklısın😁 ben o tuvalete otursam kalkmak için yuvarlanmam gerekir🤣🤣
Öyle birşeye mecbur kalsaydım plastik bir sandalyenin ortasını delerdim öyle otururdum🙈🤣🤣
İki kez kalkmaya çalışırken dizlerimin üstüne düştüğüm oldu🤣🤣
Normal doğum için iyi egzersiz oldu bana😬
Kalkma vaziyetim survivor gibi nerden tutunsam nasıl kalksam diye her defasında düşünüyorum🤣🤣
Sandalye işinide bi ara eşim ciddi ciddi teklif etti bi süre taşınana kadar idare et diye🤣🤣
Ahh bu hamilelik ne hallere soktu bizi😄

Benim eşimin masallahi var cabuk.atlatiyor hastaliklari😀 Oyle nazi niyazi tiripi de hic yok. Ben adama atarim o atmaz😂Ama dedigin gibi bazilari cocuklasiyor benim babam da hasta olsun Allah im sinirli oluyor alingan falan😂
benim eşim yılın 12 ayı hasta. yoruluyor ay hastayım galiba diyor hayır sadece yorgunsun diyorum. alerjiden kaynaklı geniz akıntısı var alerji ilacı kullanıyoruz ikimiz de ama o sürekli aha gitti boğazlar aha hasta olcam sürekli bu modda :KK70: ben de tam tersi kolay kolay salmam kendimi korona olduğum gün bile poz çıktım kalktım çorba falan yapmıştım :KK70: erkekler çok komedi ya

Hele şey ettikten sonra temizlenme dakikaları allahııımmm🤣🤣🤭 en son çözümü duşa girmekte buluyorum 🙈🙈
Hahahah en gerildiğim anlar🤣🤣 işte burda en beteri yine benim hayır zaten eğiliyorum çocuk içerde eciş bücüş oluyo, nefesim daralıyo nefessiz kalırken elimi zor uzatıyorum oralara🤣🤣🤣

benim eşim yılın 12 ayı hasta. yoruluyor ay hastayım galiba diyor hayır sadece yorgunsun diyorum. alerjiden kaynaklı geniz akıntısı var alerji ilacı kullanıyoruz ikimiz de ama o sürekli aha gitti boğazlar aha hasta olcam sürekli bu modda :KK70: ben de tam tersi kolay kolay salmam kendimi korona olduğum gün bile poz çıktım kalktım çorba falan yapmıştım :KK70: erkekler çok komedi ya
kesinlikle biz bir kere hastalığa karşı idmanlıyız her ay 1 hafta çektiğimiz ağrıları onlar çekse düşünemiyorum hallerini :KK70:eşim diyor 3. yü düşünmez miyiz diye sen doğuracaksan neden olmasın dedim :KK70:kolay gibi geliyor onlara dışardan:KK64: herşey

kesinlikle biz bir kere hastalığa karşı idmanlıyız her ay 1 hafta çektiğimiz ağrıları onlar çekse düşünemiyorum hallerini :KK70:eşim diyor 3. yü düşünmez miyiz diye sen doğuracaksan neden olmasın dedim :KK70:kolay gibi geliyor onlara dışardan:KK64: herşey
sana bişi diyim mi erkekler hamile kalabilseydi dünya nüfusu şuan %50 daha az olurdu çünkü kadınlar onların tribini ve nazını çekmemek için var gücüyle korunurlardı :KK70: :KK70:

Kızlar ıslak mendil yerine aldım bugün geldi gerçekten çok iyi ıslak mendilden çok daha kalın ve büyük yani ilk etapta pamuk bile kullanmadan bu yapılır. Kullanimi pratik ve doğal içerik tavsiye ederim 20230126_153502.jpg

Ay canım cok sevindim iyi olmalarına inşallah bir an önce kavuşursunuz sonu güzel olacaksa beklenir yeter ki sağlıkla güzellikle kavuşalım🌸🧿🧿

B beyazkelebeksiyahlale canım ben 32 de çalışabilir rapor aldım müdürüme de söyledim okul açılınca rapor alacagım gelmeyeceğim dedim😀 Bir şey demediler sağlık ocağından da alabilirim kendi doktorum bende veriririm dedim, aktarımdan kesemezler farzedin ki grip oldunuz neden verilmesin ki rapor
Bence de verilmesi lazım keşke annelik izni daha uzun süre olsa da doğum sonrasını düşünmeden hamileliğini geçirsen 😌

Aynen canim oyleler 😀Bu alerji esim de de var Ege tarafi Aydin vs deki insanlarda cok var. Eşim Aydin da iken bahara dogru hele ki şu zeytin ağaclari cicek acinca gozleri şisiyordu burnu akiyordu gozleri yasariyordu çok kotu oluyordu.Neyse oradan ayrildik tayinimiz cikti da adam rahatladi.Şimdi cok cok hafif atlatiyor.

Kızlar bende e bebek ten lohusa pedi aldım L beden bayağıda kalın, kızımın doğumdan kalan 5 tane depend vardı almadım birde bunu deneyim dedim. İçinde 10 tane var şu an 40 tl fiyatı.

Eklentiler

• IMG_20230126_161538.jpg
    IMG_20230126_161538.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben de eşime diyorum son kez karnimda hareket eden bir sey olacak son hamileligim oyle dusununce kendim de.duygulaniyorum hamilelik ne kadar zorluklari olsa da cok ozel bir sey ya insan son olmasina da uzulur. Esim olur mu daha gencsin 3. yu de yapalim diyor😀

Kızlar bende e bebek ten lohusa pedi aldım L beden bayağıda kalın, kızımın doğumdan kalan 5 tane depend vardı almadım birde bunu deneyim dedim. İçinde 10 tane var şu an 40 tl fiyatı.
Ben ilk dogumumda bunlari kullandim cok rahatlar. 1 paket yetti bana.ondan sonra da normal ped kullandim. Yine bunlardan alacagim. L almstim 68 69 kiloyla gitmistim doguma o sira

Kızlar karnımın üst tarafı yani göğüse yakın yeri ve yanları eğilip kalktıkça sanki spor yapıp hamlamışım gibi ağrıyor. Bebek çok hareket ettikçe de sanki göbeğimin deliğinden çıkacak gibi oluyor, sizde de oluyor mu? Hamlama gibi ağrılarınız oldu mu?
Göğsümle böbreğim arasında çok ağrım oluyor sanki kesilmiş yanmış gibi. Benimki de göbek deliğimden çıkacak gibi oluyor oraya inanılmaz baskı yatıyor ittiriyor anlatamam. Elimde tutuyorum orasını ittiği zaman karnımı yırtmasın diye 😀çok acıtıyor napıyım

Kızlar şu cok mu uyduruk yoksa iş görür mü? Park yatağa uyumluymuş

Eklentiler

• 767DDE03-71B1-4FD9-AA27-DAAF0199A83E.png
    767DDE03-71B1-4FD9-AA27-DAAF0199A83E.png
    192,8 KB · Görüntüleme: 56
X