- 12 Kasım 2018
- 5.161
- 7.772
Benim eşimin masallahi var cabuk.atlatiyor hastaliklari Oyle nazi niyazi tiripi de hic yok. Ben adama atarim o atmazAma dedigin gibi bazilari cocuklasiyor benim babam da hasta olsun Allah im sinirli oluyor alingan falanCanım bizim kendi doktorumuz yok, şuan ailesiyle Gaziantep gezisinde yoksa kızın ateşi çıktığında doktor muayenehanesine girdiği ilk anda kapıp hemen ona giderdim. Adama anlattigima göre soyle böyle yapalım dedi emin olamadım. Çünkü dediğiniz gibi başka bir şey görünümlü bambaşka şey çıkabiliyor. Doktorumuz enfluvir başlayalım dedi, acildeki antibiyotik. Çocuğumu çok iyi tanıyor doktoru ama muayene eden de diğer doktor arada çok kaldım mesela. Düşürebilirim diye bekledim ateşini düşmedi acile gittik düşseydi gitmezdim yine beklerdim. Pazartesi doktorumuz gelecek. O gün her ihtimale karşı zaten kontrol olarak götürmeyi düşünüyorum..
Bu arada benim eşimde diyor siz hasta olacağınıza ben olayım diye ama amaaaaannn sakın eşim hasta olmasın yaaaa valla ne ruh nede beden sağlığım bu durumu kaldıramaz. En son eşim hasta olduğunda yatıyordu bende annemle telefonda konuşuyordum bir şeye güldüm vay efendim o evde hasta yatarken ben kahkaha atarak geziyormusum evin içinde ona inat olarak
Asiri çocuk oluyor. O hasta olmasın ben olurum modundayim