2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Vallahi aynı şeyler mevcut bende de benim de sağ kaburgam batıp acıyor az önce mutfağa su almaya indim bi kat inip çıktım sanki maraton koşmuş gibi oldum nefes nefese. senin izin ne zaman başlıyor ben 13 şubatta başlatıcam raporu nasipse

maşallah canım göz bozukluğunun normal doğumu engellediğini hiç duymamıştım sebebi neymiş ?

Akşam gittik canım, evde ateş düşürücüye rağmen yükselince. Orda da çapraz ilaç verdi ona rağmen dusuremedik 38 altına. Şuan o yüzden çapraz ilaç kullanıyoruz antibiyotikle birlikte. Bizde duş aldık, duşta 0.2 ° düştü sadece çıktık 10 dakika sonra 1 ° yükseldi ve yükselmeye devam etti. İştahsızlık felaket şuan zaten. Yemek yemediği için halsizlik hatsafhada. Aşırı mizmiz hep ağlak modda herseye ağlayınca kusmaya başlıyor üstüne.

Anladım canım ateş bizde de oldu 2-3 gün ama ateş düşürücü fayda ediyordu doktor bize de boğazda kızarıklık var dedi bizde antibiyotik başladık malesef son çare hep antibiyotik
Ah kuzum ates dusurucu etki etse en azından o kadar tetik olmuyorsun çünkü etki etmeyince 2 dakika farkla derece farklı değerleri ölçüyor bir aşağıda bir yukarıda. Hep tetik malesef. Size de çok cook gecmis olsun

Ateş kontrol altına alınabildigi sürece ben endişeleniyorum vücut bağışıklığı diye düşünüyorum ama kontrol edemeyince böyle nasıl diyim panik yapıyorum. Akşam hava aşırı soğuktu, doktor cami açtı icersi nasıl soğuk anlatamam ben buz tuttum mont giysem olur o derece çocuk çırılçıplak bir tek kilot var. Elleri ayakları soğudu ateş düşmüyor 38 altına. Kaç saat ilaç verdiler yok düşmedi. İşte bu ateş beni korkutuyor gerçekten.
Amin canım tüm yavrular sağlıklı olsunlar o annelere yetiyor gerçekten. Boğazda enfeksiyon varmış.

Artık sığamıyorlar oldukları yere şu an ne durumda çok merak ediyorum sonraki kontrolü doğursakta yanımızda olsalar
Az kaldııı bide bişey dicem sen tsh ilacı mı kullanıyodun geçen biri tsh ilacımı bigün alıyorum bigün almıyorum yazmış o sen miydin uykudan uyanıp bakmıştım sonra bulamadım kim yazmış bende kullanıyorum çünkü içiyorum hergün ama bebek kendi salgıladığı için artık bilemedim

Aminnn inşallah bu mübarek kandil gününde Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuştursun

Canim donusmumlu ates dusurucu iyi degil bazi doktorlar öneriyor ama aslinda zararliymis. Ben sadece dolven veriyorum zaten calpolu sevmiyor da.
Canım kulaklarına bakmadı boğaza baktı artık ne gördüyse boğazı renk değiştirmiş ondan ateş var dedi. Çapraz ilaç verip soydurdu sürekli ölçüp ne kadar düştüğüne bakmak için ama 38 altına hiç duşmeyince çapraz ilaca baslatti. Bende dönüşümlü pek kullanma taraftari değilim ama şuan mecburum çünkü aşırı yükselip düşüremiyorum hicbri şekilde. Genel olarak bizde dolven kullanıyoruz zaten. Ama şuan calpol -dolven. Toparlayana kadar.
Eskilerin bir lafı var çocuğun hasta olmasına değil de huy kapmasına yanarım diye gerçekten doğru.

Allah yardımcımız olsun canım. aynen ben de nefes nefese kalıyorum. 14 şubat sevgililer günü son calısma günüm nasipse :) 15 şubat itibariyle izinliyim. bu hafta ve önümüzdeki hafta kapanış haftası, cok yogun ve hiç kafamı veremiyorum.
senin tam 2 haftan kalmıs ozaman, hadi hayırlısı

Gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz, maltitol oranı verilmemiş fakat glisemik indeksi düşük tatlandırıcılardan. Umarım %si de düşüktür. Ben de bakıp alacağım insanın canına tak diyor şekersizlik

Kızlar 32. Haftadan sonra çalışabilen birine bir iki günlük rapor verilebiliyor mu? 32. Den sonraki haftada olup bir iki günlük rapor kullanan var mı ?
Durum bildirir raporu yazdırıyorum ben kadın doğum bölümünde, benim doktorum gebelikle ilgili hem çalışabilir; hem de istirahat raporu veremeyeceğini söylemişti. Hastanedeki diğer bölümler ve aile hekimleri gebelik dışında rapor yazıyorlar. Ben dün aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…