Kız inince doguruyorsun işte. Bak buraya yazıyorum dogurunca da ayy ben hamileliği özledim diye tutturuyorsun birazcık daha içimde kalsaydı diyorsun resmenİnşallah canım dün gece de sağ kaburgam iğne gibi battı hep biraz insinler de biz de nefes alalım
Vallahi aynı şeyler mevcut bende de benim de sağ kaburgam batıp acıyorben de otururken cok fenayım, sağ kaburgam artık ciğerime batık şekilde yaşıyorum sanki. bir de bugün b12& d vit baktırmaya gittim polikliniğe, ayakta durmak zaten zorluyor sıra beklerken, bir de o sırada tontiş tepikliyor. otururken hareket etmesi sorun degil de ayaktayken hareketlenince cok zorlanıyorum. yatıp dinlenmek istiyorummmm
maşallah canımKızlar doktora gittim normalde 31+1 im bebis 31+6 her şey yolunda şükür kilosu 1874 gr cıktı yüzünü yine göstermemek icin elinden geleni yaptı bu kadar görebildikhaftaya carsamba rapor almak icin tekrar gidicem nst ye de bağlayacakmış doktor bir de göz doktorum göz derecen çok yüksek (6 derece miyopum lens kullanıyorum) normal doğum önermem demişti onu doktoruma söyledim o zaman normal doğum yaptırıp da riske atamam seni dedi tahmini doğum tarihi de 19 Mart dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bizde haberler böyle
hayır canım rapor alırsan iznini başlatman lazımKızlar 32. Haftadan sonra çalışabilen birine bir iki günlük rapor verilebiliyor mu? 32. Den sonraki haftada olup bir iki günlük rapor kullanan var mı ?
Zaten özleyeceğime şüphem yokKız inince doguruyorsun işte. Bak buraya yazıyorum dogurunca da ayy ben hamileliği özledim diye tutturuyorsun birazcık daha içimde kalsaydı diyorsun resmen
rapor yerine ücretsiz izin al işyerindenKızlar 32. Haftadan sonra çalışabilen birine bir iki günlük rapor verilebiliyor mu? 32. Den sonraki haftada olup bir iki günlük rapor kullanan var mı ?
Karın içi basınçtan dolayı retina yırtılabiliyormuş Allah korusun çok sasirdimmaşallah canımgöz bozukluğunun normal doğumu engellediğini hiç duymamıştım sebebi neymiş ?
Aman allah korusun canım riske atma o zamanKarın içi basınçtan dolayı retina yırtılabiliyormuş Allah korusun çok sasirdim
Akşam gittik canım, evde ateş düşürücüye rağmen yükselince. Orda da çapraz ilaç verdi ona rağmen dusuremedik 38 altına. Şuan o yüzden çapraz ilaç kullanıyoruz antibiyotikle birlikte. Bizde duş aldık, duşta 0.2 ° düştü sadece çıktık 10 dakika sonra 1 ° yükseldi ve yükselmeye devam etti. İştahsızlık felaket şuan zaten. Yemek yemediği için halsizlik hatsafhada. Aşırı mizmiz hep ağlak modda herseye ağlayınca kusmaya başlıyor üstüne.Ates dusurucu cok ise yaramiyor. Bizim doktor acilde gozlem altinda fazlaca verdi ilkinde. Enfeksiyon cok guclu. Antibiotic baslamalari lazim hemen.2 gunde toparlar. Biz ilik dustan cikamadik. Esim kucagina aldi kizimi surekli ilik suda... Ne cektik anlatamam ... 1 ay fakan oldu. Zayifladi ki benimki 6.5 yasinda, sizinki kucuk bence hic beklemeyin gidin... Oksurunce bile kusuyordu. Yedigini kustu kizim hepcook gecmis olsun ama bence gitmelisiniz... Zaten influenza degilse bu suanda. Ikisinin ilaci farkli. Ates dusurucuyu de betada carplaz veriyorlar.
Ah kuzum ates dusurucu etki etse en azından o kadar tetik olmuyorsun çünkü etki etmeyince 2 dakika farkla derece farklı değerleri ölçüyor bir aşağıda bir yukarıda. Hep tetik malesef. Size de çok cook gecmis olsunAnladım canım ateş bizde de oldu 2-3 gün ama ateş düşürücü fayda ediyordu doktor bize de boğazda kızarıklık var dedi bizde antibiyotik başladık malesef son çare hep antibiyotik
Ateş kontrol altına alınabildigi sürece ben endişeleniyorum vücut bağışıklığı diye düşünüyorum ama kontrol edemeyince böyle nasıl diyim panik yapıyorum. Akşam hava aşırı soğuktu, doktor cami açtı icersi nasıl soğuk anlatamam ben buz tuttum mont giysem olur o derece çocuk çırılçıplak bir tek kilot var. Elleri ayakları soğudu ateş düşmüyor 38 altına. Kaç saat ilaç verdiler yok düşmedi. İşte bu ateş beni korkutuyor gerçekten.Ah canım.. Çok geçmiş olsun yaaSen de baya yorulmuşsun. İnşallah toparlar bir an önce kıyamaamm..
Oğlum da geçen bayramda zehirlenmiş gibi olmuştu. Öyle sandık önce ama yine salgın vardı o zaman da. Kusma oldu sürekli. Doktor iğne yapıp göndermiştiSonra ateş aşırı arttı. Kusmalar bitmedi gitti. Tekrar hastaneye.. Serum vs derken.. 3 gün falan sürmüştü canım.. Sonlara doğru da ishal başlamıştı. Öyle öyle attı mikrobu. Çook uzun yıllardır böyle ateşi çıkmıyordu. Sıtmalandı ve çok korkmuştu kendisi de "bana bir şey mi olacak" diyordu, çünkü hatırladığı böyle bir hastalığı hiç olmamıştı Ay aklıma geldi şimdi.. Allah'ım korusun tüm yavruları yaaa
İnşallah sizin de 1-2 güne toparlayacak canımMutlaka bir enfeksiyon bir şey kapmış. Böyle zorlamaz yoksa.. Allah şifa versin inşallah..
Az kaldıııArtık sığamıyorlar oldukları yere şu an ne durumda çok merak ediyorum sonraki kontrolüdoğursakta yanımızda olsalar
AminnnAyyÇok güzeller canım Sağlıkla mutlu mutlu kullanmak nasip olsun inşallah
Canım, benim oğlum hep 2 hafta önden gitti. Bazen 3e çıkıyordu. Hatta kafası genelde 3 hafta öndeydiBöyle giderse 4,5 falan doğar dediler. Ben de 4.200 doğmuşum Taşıdım valla. Hatta hiç de bu kadar zorlanmamıştım. Şimdi kızım normal gidiyor ama bunu daha zor taşıyor gibiyim Genetik bence ama her bebekte de çıkmıyor bu genetik tabi. Oğlum 38. haftada 3.900 doğmuştu :) Daha dursa artardı tabi de.. Gözüme hiç büyük gelmemişti doğduğunda da :)
Abartmış doktorun bence. Hiç mi iri bebek doğmuyor.. Herkes nasıl taşıyorsa taşırsın, hiç strese girme
Ay çok güzelGüle güle güzel günlerde kullansın inşallah
Ah canım yaa.. Allah çocuklarınızdan yana yüzünüzü güldürsün her zaman inşallahFena oldum.. Allah hep güzel günlerini yaşatsın yavrucakların
Çok üzüldüm.. Geçmiş olsunCennet melekleri..
Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah
Kulaklarina falan baktilar mi canim. Yazin oğlumda direncli ates cikmisti meger kulaklarinda da enfeksiyon varmis antibiyotik yeterli gelmemis ve antibiyotiğini degsitirmislerdi sonra iğne yapatilar da ondan sonra ates dustu bir daha yukselmedi. Hasta olsalad sorun degil insan bir sekilde idare ediyor da ates mahfediyor insani.
Canım kulaklarına bakmadı boğaza baktı artık ne gördüyse boğazı renk değiştirmiş ondan ateş var dedi. Çapraz ilaç verip soydurdu sürekli ölçüp ne kadar düştüğüne bakmak için ama 38 altına hiç duşmeyince çapraz ilaca baslatti. Bende dönüşümlü pek kullanma taraftari değilim ama şuan mecburum çünkü aşırı yükselip düşüremiyorum hicbri şekilde. Genel olarak bizde dolven kullanıyoruz zaten. Ama şuan calpol -dolven. Toparlayana kadar.Canim donusmumlu ates dusurucu iyi degil bazi doktorlar öneriyor ama aslinda zararliymis. Ben sadece dolven veriyorum zaten calpolu sevmiyor da.
O zaman ikinci en yakın zamanda inşallahZaten özleyeceğime şüphem yok
Allah yardımcımız olsun canım. aynen ben de nefes nefese kalıyorum. 14 şubat sevgililer günü son calısma günüm nasipse :) 15 şubat itibariyle izinliyim. bu hafta ve önümüzdeki hafta kapanış haftası, cok yogun ve hiç kafamı veremiyorum.Vallahi aynı şeyler mevcut bende de benim de sağ kaburgam batıp acıyoraz önce mutfağa su almaya indim bi kat inip çıktım sanki maraton koşmuş gibi oldum nefes nefese. senin izin ne zaman başlıyor ben 13 şubatta başlatıcam raporu nasipse
bunu duymustum ben de, Allah korusun canım. neyseki göz doktoruna gidip görüşünü almışsın, kendi doktorun farketmeyebilirdiKarın içi basınçtan dolayı retina yırtılabiliyormuş Allah korusun çok sasirdim
Gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz, maltitol oranı verilmemiş fakat glisemik indeksi düşük tatlandırıcılardan. Umarım %si de düşüktür. Ben de bakıp alacağım insanın canına tak diyor şekersizlikHello kızlar , şimdi kontrolden çıktık 1900gr olmuş bebik, her şey yolunda.
Dün şarküteride keşfettim diyabetliler için şekersiz çikolatalar varmış meğerse ben bilmiyordum, tatlı krizlerim için çok iyi oldu, yemekten sonra yedim şekerimi de yükseltmedi gerçekten. Sizin de bildiğiniz beğendiğiniz marka varsa tavsiye alırım. Bi zararı yoktur değil mi bunların? Eki Görüntüle 3197033 Eki Görüntüle 3197034 Eki Görüntüle 3197035
Durum bildirir raporu yazdırıyorum ben kadın doğum bölümünde, benim doktorum gebelikle ilgili hem çalışabilir; hem de istirahat raporu veremeyeceğini söylemişti. Hastanedeki diğer bölümler ve aile hekimleri gebelik dışında rapor yazıyorlar. Ben dün aldım.Kızlar 32. Haftadan sonra çalışabilen birine bir iki günlük rapor verilebiliyor mu? 32. Den sonraki haftada olup bir iki günlük rapor kullanan var mı ?