Gelmiş geçmiş olsun canımDoktor zaten kendinden geçmiş kimbilir kaç hasta baktıbize sadece boğazda enfeksiyon var dedi. Bunları kullanacağız dedi. 2 tane ateş düşürücü dönüşümlü birde agumentin şurup antibiyotik. 10 gün antibiyotik kullanılacakmis.5 günde ateş düşürücü dönüşümlü. birde zaten biz oradayken gelen giden yüksek ateşten gelip gitti. Ama en uzun duran bizdik. Doktor yorgun bir de tek doktor kaç hastaya baktı kim bilir kaç saattir acilde nöbette kim bilir , her yere o kosturdu zaten çok detaylı soru soramadık konuşamadık açıkçası. Kendi doktorumuza yazdım ilaçları daha dönüş yapmadı. Şuan ateşi iyi 37.7 civarında.
Canim kizin nasil oldu. Dis ates yapar 38.5 39 fazlasini yapmaz. Ama azi disleri cocuklarin en zorlandiklari. Kuzum benim ondan oyle cikiyordur atesi o zaman. Ben cunku hep sorarim neren agriyor soyluyorlar agzim agriyor falan bogazina da agzim agriyor der. Tetagil ben hep kullandim o baya rahatlatiyorduDişini gösteriyor genelde canim, ikinci azilardan 2 patlattı, 3.de kabarmış. Sürekli elinde ağrı kesici alıp diş acıııi deyip getiriyor.
İnşallah canım dün gece de sağ kaburgam iğne gibi battı hep biraz insinler de biz de nefes alalımİyice yukari çıktı bebekler nefes almayı çok etkiliyor bu durum sanki ciğerlerim %50 kapasiteye dustu gibi geliyor. Doğuma yakın bebek aşağı inince düzelecek canım
AyyYavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya
Çikolatalarım ve açacak magnetlerim de geldi onlara bakıp bakıp gülümsüyorum
Eki Görüntüle 3197196
Canım, benim oğlum hep 2 hafta önden gitti. Bazen 3e çıkıyordu. Hatta kafası genelde 3 hafta öndeydiKızlar size bir sorum var, annenin beslenmesi ile mi alakalı sizce bebeğin kilo alımı. Yoksa genetik mi. Bugün kontrolüm vardı doktor 2 hafta önde dedi, sen nasıl taşıyacaksın böyle giderse falan dedi 2300 olmus kilosu, boyu 44 cm. Ben de 54 cm doğmuşum
Ay çok güzelBizim de hastane çıkışlarımız geldi teyzelerimiz
Yavaş yavaş ben de hazırlanmaya başlıyorum artık
Ah canım yaa.. Allah çocuklarınızdan yana yüzünüzü güldürsün her zaman inşallahAkşam saatlerinde yemek yapıyordum sonra aniden karnıma bi sancı girdi ama sürekli karnım sertti hiç gevşememişti. Yoruldum heralde uzanayım dedim. Bu arada ne kanamam var ne de suyum geldi. Uzun süre bebek hareket etmeyince hastaneye gittik nst kalp atışları gittikçe düşüyordu acil sezeryana aldılar. Bir gün sonra söylediler bana kızımın karnım da vefat ettiğini kurtaramamışlar.ama çok şükür Rabbim tekrar bana kız çocuğu nasip etti. şimdi kardeşine hamileyim ama inan o korku hiç gitmiyor 37. Haftam gelsede sağlıkla kucağıma alsam diye dualar ediyorum.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim de aynı dediğin gibi olmuştu. Kanamam olmadı ama karnım kasılmıştı. Bunda iyi düşünmeye çalışıyorum.
Çok üzüldüm.. Geçmiş olsun34.haftaydı. İkiz gebelikte benim. Neden olduğu konusunda bir bilgim yok.
Ya aynı rüyayı bende gördüm diyorum ki bu benim çocuğum değil karıştırdınız kızımı getirin ben ona kapı süsü bile yaptırdım tülü pembe olmazzzzKızlar günaydınrüyamda bebek doğmuş ama erkekmiş hayatımın şokunu yaşadım nasil ya her şeyi pembe aldım tüllü dantelli diyorum çikolatasını kapı süsünü yaptırdım isme de altı ayda karar verdik zaten bu bebegin adı ne olacak bir de şimdi sünnet falan çıktı basıma diyorum kabus gibiydi uyandığımda nasil rahatladım anlatamam
Ates dusurucu cok ise yaramiyor. Bizim doktor acilde gozlem altinda fazlaca verdi ilkinde. Enfeksiyon cok guclu. Antibiotic baslamalari lazim hemen.2 gunde toparlar. Biz ilik dustan cikamadik. Esim kucagina aldi kizimi surekli ilik suda... Ne cektik anlatamam ... 1 ay fakan oldu. Zayifladi ki benimki 6.5 yasinda, sizinki kucuk bence hic beklemeyin gidin... Oksurunce bile kusuyordu. Yedigini kustu kizim hepCanım durup dururken mi beta da kusma oluyor bizde sadece ağladığında 1 defa oldu bugün. Ateşi hiç 40 a çıkmadı. Tam belirtileri de yazmıyor beta nin hiçbir yerde. Ateş düşürücü verince düşüyor mu mesela? Doktoruyla konuştuk az önce yine 39 a gelirse tedbir amaçlı enfluvir başlayalım dedi. Beta da çok bulaşıcı bir hastalık malesef
Aynısı bazen öyle bi dönüyo ki kalıyorum hareket edemiyorum nefes alamıyorum bizim kızlar yaramaz olucak galibaİnşallah canım dün gece de sağ kaburgam iğne gibi battı hep biraz insinler de biz de nefes alalım
Ay maşallah yaaKızlar bu arada kendi doktoruma da randevum vardı kızımın sonuçları çıkana kadar ds oraya gittik. Tam tarih netleşti 16 şubatta doğum. Beneğin suyu boyu kilosu çok iyi dedi
35+2 oldum bugün
Boy 49 cm
Kilo 2680 olmuş Nst de iyi gözüküyor dedi.
Çok şükür ondan yana sıkıntı yaşamadım en azından bugün.
Bende de oluyor ara ara.. 2. bebeğim ama bunda daha stresliyim ben sanki. Tabi sizin kayıplar da olmuş. Onların da etkisi çoktur. Şükür bu haftalara geldikCanım kadınlar, güzel anne adayları…
Son günlerde beni inanılmaz bir korku , endişe aldı ve böyle şeyleri yaşayan var mı sormak istedim. İlk çocuğum olacak ve bundan önce 3 kez 8-9 haftalık kayıplarım oldu. Kan pıhtılaşması ile alakalı. Şimdi şükürler olsun iyi gidiyor herşey. Fakat …
İnsanın içinden kaybetme korkusu bir türlü gitmiyor. 32. Haftamdayım ama plasenta ayrılması gibi birşey olursa diye ödüm kopuyor. Üstelik sinsi birşeymiş ve bazen nedeni bile olmuyormuş. Bu korkumu nasıl aşacağım? Her hafta doktora gitmeye karar verdimSizler ne yapıyorsunuz merak ettim.
Ay evet yaafarkettiniz mi kullanıcı adındaki pembeliği düzeltmişler en azından kim ne yazdı görüyoruz
Ayyy ahahhahaKızlar günaydınrüyamda bebek doğmuş ama erkekmiş hayatımın şokunu yaşadım nasil ya her şeyi pembe aldım tüllü dantelli diyorum çikolatasını kapı süsünü yaptırdım isme de altı ayda karar verdik zaten bu bebegin adı ne olacak bir de şimdi sünnet falan çıktı basıma diyorum kabus gibiydi uyandığımda nasil rahatladım anlatamam
Ahahhaha ben de açıp pipisine bakıyordumYa aynı rüyayı bende gördüm diyorum ki bu benim çocuğum değil karıştırdınız kızımı getirin ben ona kapı süsü bile yaptırdım tülü pembe olmazzzz
Anladım canım ateş bizde de oldu 2-3 gün ama ateş düşürücü fayda ediyordu doktor bize de boğazda kızarıklık var dedi bizde antibiyotik başladık malesef son çare hep antibiyotikDoktor zaten kendinden geçmiş kimbilir kaç hasta baktıbize sadece boğazda enfeksiyon var dedi. Bunları kullanacağız dedi. 2 tane ateş düşürücü dönüşümlü birde agumentin şurup antibiyotik. 10 gün antibiyotik kullanılacakmis.5 günde ateş düşürücü dönüşümlü. birde zaten biz oradayken gelen giden yüksek ateşten gelip gitti. Ama en uzun duran bizdik. Doktor yorgun bir de tek doktor kaç hastaya baktı kim bilir kaç saattir acilde nöbette kim bilir , her yere o kosturdu zaten çok detaylı soru soramadık konuşamadık açıkçası. Kendi doktorumuza yazdım ilaçları daha dönüş yapmadı. Şuan ateşi iyi 37.7 civarında.
HaahahahhahahahaAhahhaha ben de açıp pipisine bakıyordum
Ah canım.. Çok geçmiş olsun yaaKuzum 4 saatte bir parasetamol - ibuprofen dönüşümlü olarak veriyoruz ama ilaçtan sonra 3.saate gelince
hop Yükselmeye başlıyor yinede. Hastanede zaten çok zor düştü tam düşmedi bile 38.0 ile taburcu olduk reçete ilaçlarına başladık. Ama ben pert ben iptal geçen gece 0 uyku, bugün gündüz sadece 2.5 saat uyudum, akşam yine uykusuz sabah 1-1.5 saat uyudum. Ateş düşürücüyü verdim biraz bekliyorum kahvaltı hazırlayıp arada antibiyotiği vereceğim.
Benim de oluyor bayadır canım. Her zaman değil ama olup olup geçiyor. Olunca ama 1-2 saat devam ediyor gibi.. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bazen, boğuluyor gibi oluyorum. Sürekli nefes alma isteği.. Bu sefer iyice stres oluyorum. Oturuken daha çok oluyor. Sıkıştırıyor herhalde. Kalkıp hava alıyorum. Hatta yazmıştım buraya da. Bebek kaburgalara akciğerlere kadar dayandığı için olurmuş. Güya 2. hamileliğim ama hiç böyle şeyler bilmedim ben ilkinde. İnşallah kısa bir süreçtir de geçer bu da..2 gündür nefesim daralıyor sanki aldığım oksijen yetmiyor işyerinde camı açıyorum sürekli psikolojik mi fizyolojik mi bilemedimböyle bişey yaşayan var mı ?
Günaydın arkadaşlar, hepinizin kandili mübarek olsunhamilelerin duasının kabul olduğunu biliyorsunuz, birbirimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım diye dua edelim inşallah ve tabi sevdiklerimize ve tüm insanlığa..
Artık sığamıyorlar oldukları yere şu an ne durumda çok merak ediyorum sonraki kontrolüAynısı bazen öyle bi dönüyo ki kalıyorum hareket edemiyorum nefes alamıyorum bizim kızlar yaramaz olucak galibaminseo yaaa yerim onları ben artık doğurmak istiyorum
evet evet benim de otururken oluyor hepBenim de oluyor bayadır canım. Her zaman değil ama olup olup geçiyor. Olunca ama 1-2 saat devam ediyor gibi.. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bazen, boğuluyor gibi oluyorum. Sürekli nefes alma isteği.. Bu sefer iyice stres oluyorum. Oturuken daha çok oluyor. Sıkıştırıyor herhalde. Kalkıp hava alıyorum. Hatta yazmıştım buraya da. Bebek kaburgalara akciğerlere kadar dayandığı için olurmuş. Güya 2. hamileliğim ama hiç böyle şeyler bilmedim ben ilkinde. İnşallah kısa bir süreçtir de geçer bu da..
Kulaklarina falan baktilar mi canim. Yazin oğlumda direncli ates cikmisti meger kulaklarinda da enfeksiyon varmis antibiyotik yeterli gelmemis ve antibiyotiğini degsitirmislerdi sonra iğne yapatilar da ondan sonra ates dustu bir daha yukselmedi. Hasta olsalad sorun degil insan bir sekilde idare ediyor da ates mahfediyor insani.Kuzum 4 saatte bir parasetamol - ibuprofen dönüşümlü olarak veriyoruz ama ilaçtan sonra 3.saate gelince
hop Yükselmeye başlıyor yinede. Hastanede zaten çok zor düştü tam düşmedi bile 38.0 ile taburcu olduk reçete ilaçlarına başladık. Ama ben pert ben iptal geçen gece 0 uyku, bugün gündüz sadece 2.5 saat uyudum, akşam yine uykusuz sabah 1-1.5 saat uyudum. Ateş düşürücüyü verdim biraz bekliyorum kahvaltı hazırlayıp arada antibiyotiği vereceğim.
ben de otururken cok fenayım, sağ kaburgam artık ciğerime batık şekilde yaşıyorum sanki. bir de bugün b12& d vit baktırmaya gittim polikliniğe, ayakta durmak zaten zorluyor sıra beklerken, bir de o sırada tontiş tepikliyor. otururken hareket etmesi sorun degil de ayaktayken hareketlenince cok zorlanıyorum. yatıp dinlenmek istiyorummmmevet evet benim de otururken oluyor hepiyice sıkışıyorlar galiba
Hayirli kandiller canim.Bol bol dua ile gecirecegimiz bir gun olur umarimGünaydın arkadaşlar, hepinizin kandili mübarek olsunhamilelerin duasının kabul olduğunu biliyorsunuz, birbirimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım diye dua edelim inşallah ve tabi sevdiklerimize ve tüm insanlığa..
Canim donusmumlu ates dusurucu iyi degil bazi doktorlar öneriyor ama aslinda zararliymis. Ben sadece dolven veriyorum zaten calpolu sevmiyor da.Doktor zaten kendinden geçmiş kimbilir kaç hasta baktıbize sadece boğazda enfeksiyon var dedi. Bunları kullanacağız dedi. 2 tane ateş düşürücü dönüşümlü birde agumentin şurup antibiyotik. 10 gün antibiyotik kullanılacakmis.5 günde ateş düşürücü dönüşümlü. birde zaten biz oradayken gelen giden yüksek ateşten gelip gitti. Ama en uzun duran bizdik. Doktor yorgun bir de tek doktor kaç hastaya baktı kim bilir kaç saattir acilde nöbette kim bilir , her yere o kosturdu zaten çok detaylı soru soramadık konuşamadık açıkçası. Kendi doktorumuza yazdım ilaçları daha dönüş yapmadı. Şuan ateşi iyi 37.7 civarında.
Benim kziimda diş atesi max 38.00 oldu şimdiye kadar. Ve ateş düşürücü verince düşer inatçı değildir diş ateşi canım. Ama birkaç akşam olan inatçı ateş. 37.5 altını göremedik resmen. Boğazda enfeksiyon varmış. Şuan iyi sadece aşırı iştahsızlık var ve şurup içmek kesinlikle istemiyor. Tetagili ben çok kullandım baya rahatlatıyor gerçekten.Canim kizin nasil oldu. Dis ates yapar 38.5 39 fazlasini yapmaz. Ama azi disleri cocuklarin en zorlandiklari. Kuzum benim ondan oyle cikiyordur atesi o zaman. Ben cunku hep sorarim neren agriyor soyluyorlar agzim agriyor falan bogazina da agzim agriyor der. Tetagil ben hep kullandim o baya rahatlatiyordu