2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gelmiş geçmiş olsun canım

Dişini gösteriyor genelde canim, ikinci azilardan 2 patlattı, 3.de kabarmış. Sürekli elinde ağrı kesici alıp diş acıııi deyip getiriyor.
Canim kizin nasil oldu. Dis ates yapar 38.5 39 fazlasini yapmaz. Ama azi disleri cocuklarin en zorlandiklari. Kuzum benim ondan oyle cikiyordur atesi o zaman. Ben cunku hep sorarim neren agriyor soyluyorlar agzim agriyor falan bogazina da agzim agriyor der. Tetagil ben hep kullandim o baya rahatlatiyordu

Yavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya
Çikolatalarım ve açacak magnetlerim de geldi onlara bakıp bakıp gülümsüyorum
Eki Görüntüle 3197196
Ayy Çok güzeller canım Sağlıkla mutlu mutlu kullanmak nasip olsun inşallah
Canım, benim oğlum hep 2 hafta önden gitti. Bazen 3e çıkıyordu. Hatta kafası genelde 3 hafta öndeydi Böyle giderse 4,5 falan doğar dediler. Ben de 4.200 doğmuşum Taşıdım valla. Hatta hiç de bu kadar zorlanmamıştım. Şimdi kızım normal gidiyor ama bunu daha zor taşıyor gibiyim Genetik bence ama her bebekte de çıkmıyor bu genetik tabi. Oğlum 38. haftada 3.900 doğmuştu :) Daha dursa artardı tabi de.. Gözüme hiç büyük gelmemişti doğduğunda da :)
Abartmış doktorun bence. Hiç mi iri bebek doğmuyor.. Herkes nasıl taşıyorsa taşırsın, hiç strese girme
Bizim de hastane çıkışlarımız geldi teyzelerimiz
Yavaş yavaş ben de hazırlanmaya başlıyorum artık
Ay çok güzel Güle güle güzel günlerde kullansın inşallah
Ah canım yaa.. Allah çocuklarınızdan yana yüzünüzü güldürsün her zaman inşallah Fena oldum.. Allah hep güzel günlerini yaşatsın yavrucakların
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim de aynı dediğin gibi olmuştu. Kanamam olmadı ama karnım kasılmıştı. Bunda iyi düşünmeye çalışıyorum.

34.haftaydı. İkiz gebelikte benim. Neden olduğu konusunda bir bilgim yok.
Çok üzüldüm.. Geçmiş olsun Cennet melekleri..
Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah

Ya aynı rüyayı bende gördüm diyorum ki bu benim çocuğum değil karıştırdınız kızımı getirin ben ona kapı süsü bile yaptırdım tülü pembe olmazzzz

Ates dusurucu cok ise yaramiyor. Bizim doktor acilde gozlem altinda fazlaca verdi ilkinde. Enfeksiyon cok guclu. Antibiotic baslamalari lazim hemen.2 gunde toparlar. Biz ilik dustan cikamadik. Esim kucagina aldi kizimi surekli ilik suda... Ne cektik anlatamam ... 1 ay fakan oldu. Zayifladi ki benimki 6.5 yasinda, sizinki kucuk bence hic beklemeyin gidin... Oksurunce bile kusuyordu. Yedigini kustu kizim hep cook gecmis olsun ama bence gitmelisiniz... Zaten influenza degilse bu suanda. Ikisinin ilaci farkli. Ates dusurucuyu de betada carplaz veriyorlar.

Ay maşallah yaa Baya da büyümüş minnoşşş Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah.. Az kalmışşşş
Bende de oluyor ara ara.. 2. bebeğim ama bunda daha stresliyim ben sanki. Tabi sizin kayıplar da olmuş. Onların da etkisi çoktur. Şükür bu haftalara geldik Sonrası inşallah kavuşma olacak Allah'ın izniyle Bir de bu korkular hiç geçmiyor. 7 yaşında oğlum. Gece kalkınca oğluma da bakıyorum yatağında, üstü hep açık olur çünkü.. O uyurken aklımdan neler neler geçiyor bazen.. Kötü düşünceleri aklımdan atmaya çalışıyorum sonra hemen.. Annelik böyle bir şey.. ama kimisinde daha fazla olur, kimisinde daha az.. İnşalah minimum endişelerle mutlu mutlu büyütürüz yavrucakları
farkettiniz mi kullanıcı adındaki pembeliği düzeltmişler en azından kim ne yazdı görüyoruz
Ay evet yaa Herhalde çok şikayet olmuş. Neyse ki dikkate almışlar :)

Ayyy ahahhaha Çok fena bir şok Allah'ım sağlıkla ve beklenen cinsiyette gelsinler amin

Anladım canım ateş bizde de oldu 2-3 gün ama ateş düşürücü fayda ediyordu doktor bize de boğazda kızarıklık var dedi bizde antibiyotik başladık malesef son çare hep antibiyotik

Ah canım.. Çok geçmiş olsun yaa Sen de baya yorulmuşsun. İnşallah toparlar bir an önce kıyamaamm..
Oğlum da geçen bayramda zehirlenmiş gibi olmuştu. Öyle sandık önce ama yine salgın vardı o zaman da. Kusma oldu sürekli. Doktor iğne yapıp göndermişti Sonra ateş aşırı arttı. Kusmalar bitmedi gitti. Tekrar hastaneye.. Serum vs derken.. 3 gün falan sürmüştü canım.. Sonlara doğru da ishal başlamıştı. Öyle öyle attı mikrobu. Çook uzun yıllardır böyle ateşi çıkmıyordu. Sıtmalandı ve çok korkmuştu kendisi de "bana bir şey mi olacak" diyordu, çünkü hatırladığı böyle bir hastalığı hiç olmamıştı Ay aklıma geldi şimdi.. Allah'ım korusun tüm yavruları yaaa
İnşallah sizin de 1-2 güne toparlayacak canım Mutlaka bir enfeksiyon bir şey kapmış. Böyle zorlamaz yoksa.. Allah şifa versin inşallah..
2 gündür nefesim daralıyor sanki aldığım oksijen yetmiyor işyerinde camı açıyorum sürekli psikolojik mi fizyolojik mi bilemedim böyle bişey yaşayan var mı ?
Benim de oluyor bayadır canım. Her zaman değil ama olup olup geçiyor. Olunca ama 1-2 saat devam ediyor gibi.. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bazen, boğuluyor gibi oluyorum. Sürekli nefes alma isteği.. Bu sefer iyice stres oluyorum. Oturuken daha çok oluyor. Sıkıştırıyor herhalde. Kalkıp hava alıyorum. Hatta yazmıştım buraya da. Bebek kaburgalara akciğerlere kadar dayandığı için olurmuş. Güya 2. hamileliğim ama hiç böyle şeyler bilmedim ben ilkinde. İnşallah kısa bir süreçtir de geçer bu da..
Ayy.. Amin amin inşallah canım Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımıza Huzurla bereketle gelsinler inşallah
Kandiliniz mübarek olsun.. Allah dualarımızı kabul etsin

evet evet benim de otururken oluyor hep iyice sıkışıyorlar galiba

Kulaklarina falan baktilar mi canim. Yazin oğlumda direncli ates cikmisti meger kulaklarinda da enfeksiyon varmis antibiyotik yeterli gelmemis ve antibiyotiğini degsitirmislerdi sonra iğne yapatilar da ondan sonra ates dustu bir daha yukselmedi. Hasta olsalad sorun degil insan bir sekilde idare ediyor da ates mahfediyor insani.

evet evet benim de otururken oluyor hep iyice sıkışıyorlar galiba
ben de otururken cok fenayım, sağ kaburgam artık ciğerime batık şekilde yaşıyorum sanki. bir de bugün b12& d vit baktırmaya gittim polikliniğe, ayakta durmak zaten zorluyor sıra beklerken, bir de o sırada tontiş tepikliyor. otururken hareket etmesi sorun degil de ayaktayken hareketlenince cok zorlanıyorum. yatıp dinlenmek istiyorummmm

Hayirli kandiller canim.Bol bol dua ile gecirecegimiz bir gun olur umarim

Canim donusmumlu ates dusurucu iyi degil bazi doktorlar öneriyor ama aslinda zararliymis. Ben sadece dolven veriyorum zaten calpolu sevmiyor da.

Kızlar doktora gittim normalde 31+1 im bebis 31+6 her şey yolunda şükür kilosu 1874 gr cıktı yüzünü yine göstermemek icin elinden geleni yaptı bu kadar görebildik haftaya carsamba rapor almak icin tekrar gidicem nst ye de bağlayacakmış doktor bir de göz doktorum göz derecen çok yüksek (6 derece miyopum lens kullanıyorum) normal doğum önermem demişti onu doktoruma söyledim o zaman normal doğum yaptırıp da riske atamam seni dedi tahmini doğum tarihi de 19 Mart dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bizde haberler böyle

Eklentiler

• image.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 68
Benim kziimda diş atesi max 38.00 oldu şimdiye kadar. Ve ateş düşürücü verince düşer inatçı değildir diş ateşi canım. Ama birkaç akşam olan inatçı ateş. 37.5 altını göremedik resmen. Boğazda enfeksiyon varmış. Şuan iyi sadece aşırı iştahsızlık var ve şurup içmek kesinlikle istemiyor. Tetagili ben çok kullandım baya rahatlatıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…