Devlette mi öyle acaba, benim ilk doğumda sancı odasından, suyumun patlatılması, doğum ve dikiş dahil hepsini doktorum yapmıştı
Kesinlikle şart ama toparlanmak lazım öncesinde bebek ve kendimiz için ama yaza bir girelim pir girelim diyorum benDoğumdan sonra tatil lazım bize
Zaten doğumhanenin içinde odalar vardı onlardan bir tanesindeydim. Doktor da yan odadaydı ama dediğim gibi hep ebe ilgilendiCok ilginc. Benim doktorum 6cm olduktan sonra bir saniye ayrilmamisti yanimdan... Neyse ki sorun yasamamissiniz
Hahaha o baş tavım olacak hiç bişi olmasın bb. Krem kapatıcı allık yeterGözaltı kapaticisini unutma ona çok ihtiyaç olur doğum sonrası
Evet canım Nst de sancım çıkıyordu.Kuzum nst de ağrımı çıkıyordu senin ?
Kırmızı yada beyaz taçKızlar bugün hastane çantasını hazırladık. Bebiş için:
-1 tane hastane çıkışı
-1 tane alt üst takım
-1 tane isimli takım (fotoğraf çekimi için)
-Şapka & çorap & eldiven
-3 tane Ağız mendili
-Bez & ıslak mendil & pamuk
-Kaşık biberon
-1 penye & 1 triko battaniye
-1 müslin örtü
-Alt açma örtüsü
Kendim için:
-1 tane sabahlıklı gecelik (fotoğraf çekimi için)
-2 tane pijama takımı
-Emzirme atleti + sütyeni + külot
-Depend
-Normal ped
-Terlik
-Çorap
-Göğüs pedi
-Hırka
-Diş fırçası + makyaj çantası
Bunları koydum aklıma gelmeyen bir şey var mı acaba? Emzik konusunda da kararsız kaldım koymalı mıyım bilmiyorum
Taçı da unutmamışsın kız sen var ya seennnCanım benim liste bu belki bakınca aklına gelen bişey olur
Bende bunu merak ediyordum, makyajlı doğuma alıyorlar mı? Parfüm oje makyaj deodorant v.s ameliyatlarda yasak diye aklımda kalmış. Doğum için de geçerli mi bunlar?Evet canım az daha yüzsün vallahi çok az kaldı heyecan da var nasıl olacak hayal ediyorum şu an sadece erken doğurmaktan da korkuyoruz hazırlıksız yakalanırsam yandımdaha doğuma 10 gün kala ipek kirpik taktıracağım kuaföre gideceğim bir gün önceden manikür pedikür kaç bıyık fön hepsine hazırlanmak istiyorum. Düğüne gider gibi doğuma gitmek istiyorum
Tabi kız fotolarda güzel çıkalımTaçı da unutmamışsın kız sen var ya seennn
Gülsuyu neden canım? İkram maksatlı mı?
İçmek içinde değil yani ele dökmek içinTabi kız fotolarda güzel çıkalımaynen canım kolonyada alkol olduğu için odada bebeği rahatsız eder diye düşündüm o yüzden gül suyu koydum ben
Yok canım gelen giden olursa dökeriz kendimiz de dökeriz ferahlariz diyeİçmek içinde değil yani ele dökmek içinbu asla aklıma gelmezdi. Güzel düşünmüşsün, mantıklı
Hahah onlar çoktan hazır süslü lohusa terliğim ve tacımKırmızı yada beyaz taç
Oksapar kemik erimesi mi yapıyormuşCanım ben hem ocean mummy hem osteocare kullanıyorum günde bitane çünkü oksapar kullandığım için kemik erimedi yapıyormuş gebeliğin başından beri kullanıyorum hem iğneyi hem vitaminleri buna ek bitek demir ekledi doktorum
Çantayı alsam hazırlayacağım daMerhaba kızlar. 32 haftalık olan arkadaşlar ne durumdasınız hastane çantasını falan hazırladınız mi bebisin
Ben bavula hazirlicam daha doldurmadim daÇantayı alsam hazırlayacağım dabi türlü model beğenemedim,dışı deri olan modeller bakıyorum su geçirmeyen ve şık duran,bi tane buldum gibi aldığım gibi hazırlarım artık.Zaten içine koyacaklarım hazırda
Bende senin gibi deri birşey istiyordum ve beğendimde ama almak için geç kaldım, kardeşim t.c de 1-2 güne gelecek ve yetişmeyeceği için almadım.Çantayı alsam hazırlayacağım dabi türlü model beğenemedim,dışı deri olan modeller bakıyorum su geçirmeyen ve şık duran,bi tane buldum gibi aldığım gibi hazırlarım artık.Zaten içine koyacaklarım hazırda
Canim emzik koymaya gerek yok. Yeni dogana hemen emzik verilmiyor.Zaten doktor ve hemsire agzinda gorse istemezler vermeni. Hastaneye bosuna tasima derim ama sen bilirsin tabi.Kızlar bugün hastane çantasını hazırladık. Bebiş için:
-1 tane hastane çıkışı
-1 tane alt üst takım
-1 tane isimli takım (fotoğraf çekimi için)
-Şapka & çorap & eldiven
-3 tane Ağız mendili
-Bez & ıslak mendil & pamuk
-Kaşık biberon
-1 penye & 1 triko battaniye
-1 müslin örtü
-Alt açma örtüsü
Kendim için:
-1 tane sabahlıklı gecelik (fotoğraf çekimi için)
-2 tane pijama takımı
-Emzirme atleti + sütyeni + külot
-Depend
-Normal ped
-Terlik
-Çorap
-Göğüs pedi
-Hırka
-Diş fırçası + makyaj çantası
Bunları koydum aklıma gelmeyen bir şey var mı acaba? Emzik konusunda da kararsız kaldım koymalı mıyım bilmiyorum
Benim doktorum sabah-aksam 1er osteacare + 1 tane maden suyu her gun dedi. Bana cok geldi. Ben 1 osteacare, 2 maden suyu seklinde gidiyorum. Ilk gebeligimde de multivitamin arti 2 maden suyu idi.Kızlar osteocare kullananlar varsa ayrıca magnezyum da alıyor musunuz alıyorsanız hangisinden? Doktora artık osteocare almak istiyorum dedim olur başlayabilirsin dedi, ayrıca şimdiye kadar magnorm alıyordum ama artık bağırsakta emilimi iyi olan başka bir magnezyum formuna geçmek istiyordum ama osteocarein içinde de magnezyum varmış, bu sefer de magnezyumun fazla gelmesinden korktum size sorayım dedim. Doktorum ilaç içeriklerine benim kadar dikkat etmiyor o yüzden size soruyorumSizin doktorunuz osteocare ile birlikte ne önerdi?
Evet canım yasak o yüzden doğumdan sonra kendime geldiğimde kardeşime yaptıracağım düzleştirici de alacağım saçım dümdüz olmasına rağmen ameliyattan sonra kendime geldiğimde keçe gibi olmuştuBende bunu merak ediyordum, makyajlı doğuma alıyorlar mı? Parfüm oje makyaj deodorant v.s ameliyatlarda yasak diye aklımda kalmış. Doğum için de geçerli mi bunlar?