2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kırmızı yada beyaz taç

Bende bunu merak ediyordum, makyajlı doğuma alıyorlar mı? Parfüm oje makyaj deodorant v.s ameliyatlarda yasak diye aklımda kalmış. Doğum için de geçerli mi bunlar?

Taçı da unutmamışsın kız sen var ya seennn
Gülsuyu neden canım? İkram maksatlı mı?
Tabi kız fotolarda güzel çıkalım aynen canım kolonyada alkol olduğu için odada bebeği rahatsız eder diye düşündüm o yüzden gül suyu koydum ben

Tabi kız fotolarda güzel çıkalım aynen canım kolonyada alkol olduğu için odada bebeği rahatsız eder diye düşündüm o yüzden gül suyu koydum ben
İçmek içinde değil yani ele dökmek için bu asla aklıma gelmezdi. Güzel düşünmüşsün, mantıklı

Oksapar kemik erimesi mi yapıyormuş Bende kullanıyorum da gebeliğin başından beri

Merhaba kızlar. 32 haftalık olan arkadaşlar ne durumdasınız hastane çantasını falan hazırladınız mi bebisin
Çantayı alsam hazırlayacağım da bi türlü model beğenemedim,dışı deri olan modeller bakıyorum su geçirmeyen ve şık duran,bi tane buldum gibi aldığım gibi hazırlarım artık.Zaten içine koyacaklarım hazırda

Ben bavula hazirlicam daha doldurmadim da

Bende senin gibi deri birşey istiyordum ve beğendimde ama almak için geç kaldım, kardeşim t.c de 1-2 güne gelecek ve yetişmeyeceği için almadım.
Belki sende beğenirsin. Bozulacak bir ürün değil, uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanılacak bir ürün gibi.

Canim emzik koymaya gerek yok. Yeni dogana hemen emzik verilmiyor.Zaten doktor ve hemsire agzinda gorse istemezler vermeni. Hastaneye bosuna tasima derim ama sen bilirsin tabi.

Benim doktorum sabah-aksam 1er osteacare + 1 tane maden suyu her gun dedi. Bana cok geldi. Ben 1 osteacare, 2 maden suyu seklinde gidiyorum. Ilk gebeligimde de multivitamin arti 2 maden suyu idi.

Bende bunu merak ediyordum, makyajlı doğuma alıyorlar mı? Parfüm oje makyaj deodorant v.s ameliyatlarda yasak diye aklımda kalmış. Doğum için de geçerli mi bunlar?
Evet canım yasak o yüzden doğumdan sonra kendime geldiğimde kardeşime yaptıracağım düzleştirici de alacağım saçım dümdüz olmasına rağmen ameliyattan sonra kendime geldiğimde keçe gibi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…