Günaydın herkeseKızlar günaydınbebegin kıyafetlerini kurutma makinesine atıyor musunuz?
Kızlar günaydınbebegin kıyafetlerini kurutma makinesine atıyor musunuz?
Yaa ben de kullanıyorum böyle bir şeyi ilk kez duydumOksapar kemik erimesi mi yapıyormuşBende kullanıyorum da gebeliğin başından beri
Günaydın,
Ben eski kıyafetleri attım, mis gibi oldular. 1 günde hem yıkama hem kurutma hem ütünü işini hallettim.
Yeni aldığım bir kaç parçayı kıyamayıp atmadım, kuruması 2 gün sürdü 2 haftadır da dolap içinde ütülenmeyi bekliyorüstelik kaldırdıkça tozlar uçuşuyor. Son bir nakışlı isimli hastane çıkışı kaldı, onu da atmam sanırım bozulma riski olmasın diye
Ben de kıyamayıp atmadım ama evdeki nemden bütün gece uyuyamadıkGünaydın herkese
Bebisler için kurutma makinesi almış biri olarak ben yünlüler hariç hepsini attım. Benim için toz olmaması çok önemli, ütülerken de kiyafetler mis gibi tertemiz idi. Hatta bebis kiyafetlerinden sonra kurutmaya koymadan kuruttugumuz bi kac parça yetişkin kıyafeti vardi, o zaman daha net gördüm ki heryer toz oluyor kıyafetler toz topluyor. Bu arada makinede koku veren bir kapsül vardi onu çıkartıp kuruttum
Bazı videolarda makyajlı görüyorum diye aklıma takıldı. Demekki onlarınki kalıcı makyajEvet canım yasak o yüzden doğumdan sonra kendime geldiğimde kardeşime yaptıracağım düzleştirici de alacağım saçım dümdüz olmasına rağmen ameliyattan sonra kendime geldiğimde keçe gibi olmuştu
Bunu daha önce görüp favorilemiştmBende senin gibi deri birşey istiyordum ve beğendimde ama almak için geç kaldım, kardeşim t.c de 1-2 güne gelecek ve yetişmeyeceği için almadım.
Belki sende beğenirsin. Bozulacak bir ürün değil, uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanılacak bir ürün gibi.
motheric Mojo Bebek Seyahat Doğum Hastane Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
motheric Mojo Bebek Seyahat Doğum Hastane Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence çok güzel şık ve kullanışlı. Ben alamadığım için üzgünüm. Güle güle güzel günlerde kullan inşallahBunu daha önce görüp favorilemiştmhatta fiyatının düşmesini beklemiştim,şimdi sen atınca farkettim düşmüş Büyük ihtimal bu olacak
Evet kalıcı makyaj olabilir diye düşünüyorum bende. Artık her şeyin kalıcısını yapmışlar :))))Bazı videolarda makyajlı görüyorum diye aklıma takıldı. Demekki onlarınki kalıcı makyaj
Kızlar yenidoğan bebek ne zaman yıkanmalı sizce?
Birde bu bal-tuz v.s olayları hurafe mi? Tehlikeli gibi geliyor. İlk banyosu için özel bir su yada suya karıştırılan birşey varmı?
Göbek düştükten bir gün sonra yıkanmalı diye yazıyor ama göbek ortalama 10-15 gün sonra düşüyor, hiç yıkanmayıp o güne kadar ıslak pamukla mı silecez?
E verniks tabakası silincede temizlenir. Ozaman silmememiz de lazım öyle mi? Ya terlerse falan.Hastaneden çıkarken sıkı sıkı tembihliyorlar; aman göbeği düşmeden tıkamayın diye. Ama biz ilk çocukta göbek düşmeden yıkamıştık, çünkü 10 gün sonra filan düştü. Diğerinde de yıkamadık, bekledik. Hem bebelerin cildinde özel bir madde olduğu onun bebeğin cildi için faydalı olduğuna dair bir bilgiydi, hem de o kadar güzel kokuyordu ki.. o koku gitmesin diyehala bazen oğlumu koklayınca hatırlıyorum o kokuyu.. yine geç yıkarız diye düşünüyorum
SAğlıkla kulllnın inşallah çok güzel kaça yaptırdınız AcabaTeyzeleri bizim beyfendinin kapı süsü ve takı yastığı da hazırçok içime sindi
E verniks tabakası silincede temizlenir. Ozaman silmememiz de lazım öyle mi? Ya terlerse falan.
TeşekkürlerSAğlıkla kulllnın inşallah çok güzel kaça yaptırdınız Acaba
Göbek düşünce canım, düşmeden evvel enfeksiyon riski var. Kırkı çıkana kadar saf su ile yıkayacağım ben. Sonra şampuana geçerim. Tuz, şeker, bal,pekmez sakın diyim yok ter kokmasinmis neymiş çok zararlıKızlar yenidoğan bebek ne zaman yıkanmalı sizce?
Birde bu bal-tuz v.s olayları hurafe mi? Tehlikeli gibi geliyor. İlk banyosu için özel bir su yada suya karıştırılan birşey varmı?
Göbek düştükten bir gün sonra yıkanmalı diye yazıyor ama göbek ortalama 10-15 gün sonra düşüyor, hiç yıkanmayıp o güne kadar ıslak pamukla mı silecez?
Doktorum öyle dedi sürekli kullanımda yapıyormuş galibaOksapar kemik erimesi mi yapıyormuşBende kullanıyorum da gebeliğin başından beri
Canim 24 saat sonra su ile yikiyorsun. Evet onlar hurafe. Gobek de kizimda 5 gunde dustu. 10-15 gunde dusen hic duymadim. Max 7 gun. Yikayinca gobegi guzelce kurulayip alkol fisfisi oluyor, onu sikiyoraun zaten, hemen dusuyor ve temiz oluyor. Valla yikanmazsa cocuk bence enfeksiyon kapar. Zaten lohusa terlemesi, bebegin hastaneden getirdikleri, zaten dogmus yikanmamis... Yani dusunemiyirum...Kızlar yenidoğan bebek ne zaman yıkanmalı sizce?