Benimde bazen sancılı oluyor nst ye girdim geçen hafta bitane ağrı çıktı bişey değil o dedi rahim uzunluğuna baktı o süper korkma hiç dedi progestan verdi enfeksiyon da var antibiyotikte verdi ama ben ikisini de içmek istemiyorum sersemletiyor beniBenim de ikinci ama ben de nisanim gelince gitmistim hastaneye sifir agri ile. Suni sanci ile dogum yaptim. O yuzden beni de suyum gelirse mi gitsem, sanci ne zaman olunca gideyim ki, gec kalir miyim vs diye kaygilar sariyo acikcasi... Sonra oyle hemen olan bi sey degil sacmalama diyorum kendime, geciyor
Bu toparlanmalari da 29.hafta gittigimde Dr soyledim. Bir saatte kac defa oluyor dedi. Oldugunda 4 falan oluyor dedim. Nst ye bagladi. 2 taneye kadar notmalmis. Sizde sayin bi, ona gore doktora soylerseniz. Ama bende rahatsiz eden sanci da vardi. Sonraki kontrolde de bence mutlaka soyleyin.
Bence erken olacak gibi ayarla sen artik bebekler aceleci haftasiyla uyumlu olanlar bile beklemiyorKızlar kontrolden çıktım. Kilosu 2.300 boyu da 45 cm. Gelişimi haftasına oranla üst persentilden ilerliyor hep %70-%90 arası. Hatta ultrason kağıdında tahmini doğum tarihleri vs yazıyor benim işte haftasına göre, femur boyuna göre ne vs, birinde 13 şubat yazıyorhafta olarakta 36 hafta ile uyumlu yani 3.5-4 hafta ileri gelişimi. Kızımda hep önden ilerlemisti. Boyu uzun olacak dedi esime benzeyecek sanirim. Annesi mantar 1.60 baba 1.90 .Hiçbir sıkıntı sorun yok, gayet iyi hersey dedi. Doktor regl tarihine göre 39.haftada sezeryana kararlı haftası ileri olması sorun değil bekleyeceğiz dedi. Eğer o haftaya kadar sancı çıkarsa durduracagiz , ama su-kanama olursa hemen alacağım dedi şimdi ben kendimi regl tarihine göre mi ayarlasanmmm yoksa bebek önde ya 36 hafta ile.uyumlu onu baz alıp ona göre mi ayarlasam işlerimi
Kızlar kontrolden çıktım. Kilosu 2.300 boyu da 45 cm. Gelişimi haftasına oranla üst persentilden ilerliyor hep %70-%90 arası. Hatta ultrason kağıdında tahmini doğum tarihleri vs yazıyor benim işte haftasına göre, femur boyuna göre ne vs, birinde 13 şubat yazıyorhafta olarakta 36 hafta ile uyumlu yani 3.5-4 hafta ileri gelişimi. Kızımda hep önden ilerlemisti. Boyu uzun olacak dedi esime benzeyecek sanirim. Annesi mantar 1.60 baba 1.90 .Hiçbir sıkıntı sorun yok, gayet iyi hersey dedi. Doktor regl tarihine göre 39.haftada sezeryana kararlı haftası ileri olması sorun değil bekleyeceğiz dedi. Eğer o haftaya kadar sancı çıkarsa durduracagiz , ama su-kanama olursa hemen alacağım dedi şimdi ben kendimi regl tarihine göre mi ayarlasanmmm yoksa bebek önde ya 36 hafta ile.uyumlu onu baz alıp ona göre mi ayarlasam işlerimi
Maşallah tosuna bana da doktor uzun olacak dedi. Ben uzunum baba uzun ablası da uzun o yüzden koşa olmasını beklemiyorduk. Bence sen de kendini hazırla canım 36 ya göre ne olur ne olmaz. Ben kendimi 38 e hazırlamaya başladım 16 Şubat dedi doktor ama senin ki 14 şubatta doğabilir böyle önden giderseKızlar kontrolden çıktım. Kilosu 2.300 boyu da 45 cm. Gelişimi haftasına oranla üst persentilden ilerliyor hep %70-%90 arası. Hatta ultrason kağıdında tahmini doğum tarihleri vs yazıyor benim işte haftasına göre, femur boyuna göre ne vs, birinde 13 şubat yazıyorhafta olarakta 36 hafta ile uyumlu yani 3.5-4 hafta ileri gelişimi. Kızımda hep önden ilerlemisti. Boyu uzun olacak dedi esime benzeyecek sanirim. Annesi mantar 1.60 baba 1.90 .Hiçbir sıkıntı sorun yok, gayet iyi hersey dedi. Doktor regl tarihine göre 39.haftada sezeryana kararlı haftası ileri olması sorun değil bekleyeceğiz dedi. Eğer o haftaya kadar sancı çıkarsa durduracagiz , ama su-kanama olursa hemen alacağım dedi şimdi ben kendimi regl tarihine göre mi ayarlasanmmm yoksa bebek önde ya 36 hafta ile.uyumlu onu baz alıp ona göre mi ayarlasam işlerimi
Kız son haftalarında yorma kendini ben o kdar ağırlaştım ki ütülerimi hem kendim yapardım hem de oturarak bu sefer belim koptu. Koltuktan zor kalkıyorum. Sandalyeden zor kalkıyorum wc ye oturup kalkarken banyonun peteğine tutunuyorum çok kötü oldum anlatamam size. Misafir WC sini kullanıyorum orası küçük peteğe de daha yakın tutunmadan oturup kalkamıyorum boyum uzun çok alçakta kalıyor oturduğum her yer. Off offf kaldı 25 gün sayıyorum artık günlerimi.Bugün ben bittim kızlar makyaj masami indirdim bir sürü çöp ayikladim, tv dolabini indirdim düzenledim annem hala kilerde ugrasiyor belim pert
Kuzum valla doktor 39.dhafta diyorMaşallah canım bebişeBir hafta sonra gittiğinde neyle karşılaşacağını bilemezsin, ben olsam doktorun dediğine uyardım
Doktor her türlü bekleme taraftarı bakalım işte... aman Kız deme öyle 14 şubata ne kaldı şunun şurasındaMaşallah tosuna bana da doktor uzun olacak dedi. Ben uzunum baba uzun ablası da uzun o yüzden koşa olmasını beklemiyorduk. Bence sen de kendini hazırla canım 36 ya göre ne olur ne olmaz. Ben kendimi 38 e hazırlamaya başladım 16 Şubat dedi doktor ama senin ki 14 şubatta doğabilir böyle önden giderse
Suwen düşünüyorsan ürünleri kötü değil,ben daha öncesinde de almıştım fiyatına göre iyiler benceBen lohusa takimi alayım istiyorum sezaryen olucam daha rahat olurum diye düşünüyorum ama istedigim gibi kaliteli bir takım bulamadım henüz, gecem hamileligimden kalma dagi takımım var hep onu giyiyorum o yüzden eskididagiye baktim istediğim gibi biside bulamadım
Bence ne olur ne olmaz sen yine de hazırla,kafan kulağın rahat olur en azındanKuzum valla doktor 39.dhafta diyoro zaman ben hicccc çanta vs hazirlamayayim nasılsa 6 hafta daha var
Ben de çok ağırlaştım yürürken kalça kemiklerim inanılmaz ağrıyor, dediğin gibi 37-40 haftaları düşünemiyorumMerhaba kızlar.. Şimdi 32 haftadayım ve 37-40 ları düşünemiyorum bile.Çok sık sertleşmeler yaşıyorum,yürürken inanılmaz zorlanıyorum.Daha en az 6 hafta var ama nasıl geçecek bilemiyorum.Bağırsak hareketlerim eskiye göre çok fazla,lavaboya sık çıkmaya başladım mesela bir yerde bunun doğum hazırlığı olduğunu okumuştum.hiç doğum yapmamış biri olarak bu oğlan 38-40 ları beklemez gibime geliyor artık
Rennie ile kardeş oldum ben deKızlar midesi alev topu gibi olan var mı? Sabahtan beri hiç geçmiyor. Hiç azalmıyor. Su içmek gerekiyor ama su yanmayı daha da artırıyor. Siz içebiliyor musunuz? Rennie iyi geliyor bir tek.
Bence sen her ihtimale karşı hazırla bir kenarda beklesin.Kuzum valla doktor 39.dhafta diyoro zaman ben hicccc çanta vs hazirlamayayim nasılsa 6 hafta daha var
Ben de oturarak yaptım hep ama belim koptu valla bi de yatağı koltukları falan yikattim sanki ben yıkadım gibi yoruldumKız son haftalarında yorma kendini ben o kdar ağırlaştım ki ütülerimi hem kendim yapardım hem de oturarak bu sefer belim koptu. Koltuktan zor kalkıyorum. Sandalyeden zor kalkıyorum wc ye oturup kalkarken banyonun peteğine tutunuyorum çok kötü oldum anlatamam size. Misafir WC sini kullanıyorum orası küçük peteğe de daha yakın tutunmadan oturup kalkamıyorum boyum uzun çok alçakta kalıyor oturduğum her yer. Off offf kaldı 25 gün sayıyorum artık günlerimi.
E sen başlamışın detaylı temizliğeBen de oturarak yaptım hep ama belim koptu valla bi de yatağı koltukları falan yikattim sanki ben yıkadım gibi yoruldum
Tesekkur ederim canim. Cok sukur cikmamis bn pek belirti hissetmedim sertlikten baska . Valla daha gecen hafta monurol kullandim simdi yine aynisini verdi 1 hafta arayla kullanmak sıkıntı olmaz insallah.Geçmiş olsun Canım enfeksiyon son aylarda olabilirmiş. Geçen gün rutin testler yapıldı çok şükür idrarda kültürde temiz çıktı
O da bize yeter zatenEvet benim benimde sertleşme ve kasılmalarım bebeğin toplanması bu 1 haftadır arttı ama doktor doğurmazsın merak etme dedi
Başladık valla izne kadar bitsin bari izinde dinlenirim hala dogurmamis olursamE sen başlamışın detaylı temizliğe
Başladık valla izne kadar bitsin bari izinde dinlenirim hala dogurmamis olursamyarın da konsolu indircem icindekileri yikicam dolap icleri halloldu mu zaten gerisini abla yapar inşallah
Trendyolda TinyLamb mağazasına baksan belki sevebilirsin, ben oradan çok çok sade bir hastane çıkışı aldım, kumaşı da doğal çok güzel geldi.Ben boyle safe dogal bebeklerin o temizligini gosteren bir sey istiyorum. Bu da guzel, guzel gunlerde kullanin. Renksiz sade hafifte cinsoyeti belli etsin yeter :) kizimda Pierre Cardin den hemen bulmustum. Simdi baktim, cok karisik geldi... Neyse aramaya devamcok tesekkur ederim
Evet canım detaylı temizliği ben de izne çıkınca yaptircam ama çocuklu ev daha farklı her gün süpürüyorum evi her gün toz çıkıyor ona şaşırıyorum ben deAllah kolaylık versin canım, maşallah baya kolaylayacaksın. Ben de yavaş yavaş yaparım diyorum inşallah. Ama temizliği ne kadar sona bıraksam o kadar iyi gibime geliyor. Eski haline dönmesi 1-2 gün malumBeni bu gelip gidenin stresi bastı şimdiden.