Dün benim kontrolüm vardı, doğal doğum yaptıran bir doktor diyebilirim, dediki: “nişan gelince beni aramana gerek yok, sancı sıklığı 10 dk’ya düşmeden beni arama, suyun gelirse arayabilirsin”pardon da doktor hanım biz azıcık ağrıda koşa koşa doktorda soluğu alan milletiz, nasıl sabredeceğiz bu dediklerine
Merhaba benim de 37. Haftam 13 Şubat doktora 6 Şubat'ta 5 gün rapor yazar mısın dediğimde yazamam dedi çünkü 32. Hafta 13 şubata kadar çalışır raporu verdim şimdi o tarihler içinde iş gormezlik raporu yazamam dedi ama çok tatmin olmadim bakalım siz alabilecek misinizEvet canım bugün itibariyle benim tatilim/iznim başladı çok şükür. Ama dediğin gibi daha mı yoruluruz daha mı dinleniriz belli değilbugün ekstra ekstra yorgunum mesela
Benim 37. Haftam 8 Şubat günü. 6-7 Şubatı rapor alırım inşallah canım
Merhaba benim de 37. Haftam 13 Şubat doktora 6 Şubat'ta 5 gün rapor yazar mısın dediğimde yazamam dedi çünkü 32. Hafta 13 şubata kadar çalışır raporu verdim şimdi o tarihler içinde iş gormezlik raporu yazamam dedi ama çok tatmin olmadim bakalım siz alabilecek misiniz
Geçmiş olsun Canım enfeksiyon son aylarda olabilirmiş. Geçen gün rutin testler yapıldı çok şükür idrarda kültürde temiz çıktı@reyreycan canim bazen erken dogum belirtisi olabilir dedi dr ama tabi sn kendi dr una danis mutlaka bide kizlar bnde dün gecmeyen karin sertlesmesi ile nst ye girdim normal cikti dr idrar tahlili istedi enfeksiyon da yapabilirmis. Idrar verdim nitrit pozitif diyor. Sanirim gebeligin sonlarinda enfeksiyondan nasibimi aldim.
Ben de oluyor iki üç gündür ama burun ameliyatı da oldum ondan mı acaba bilemiyorum oluk oluk akma yok ama mukusla beraber görüyorumKızlar merhaba son günlerde sık sık burun kanaması yaşıyorum bu durumu yaşayan var mı?
Evet benim benimde sertleşme ve kasılmalarım bebeğin toplanması bu 1 haftadır arttı ama doktor doğurmazsın merak etme dedi@reyreycan canim bazen erken dogum belirtisi olabilir dedi dr ama tabi sn kendi dr una danis mutlaka bide kizlar bnde dün gecmeyen karin sertlesmesi ile nst ye girdim normal cikti dr idrar tahlili istedi enfeksiyon da yapabilirmis. Idrar verdim nitrit pozitif diyor. Sanirim gebeligin sonlarinda enfeksiyondan nasibimi aldim.
Ben de aldım puset örtüsü ve minderi gerçekten de çok güzel iyi kş almışım trendyoldan aldım çokta pahalı biley değil zaten pusetin üzerine minder koymamız gerekiyor sanırım bebeği yatırmak için. Trendyolda bu tarzlardan çok var bi bak istersen canım sende.Gunaydin herkese. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. muslin puset ortulerinden alacagim da puset minderi ve carsafi da varmis. Minder ve carsaf gerekli mi acaba? Onlari da alayim mi?
Daha önceden bende kanı mukusla görüyordum şimdi bildiğin baya akıyorBen de oluyor iki üç gündür ama burun ameliyatı da oldum ondan mı acaba bilemiyorum oluk oluk akma yok ama mukusla beraber görüyorum
TeşekkürlerrCanim çikolatalar çok hoş duruyor güzel günlerde yensinkutu baya dolu gözüküyor kac tane sipariş vermistin
Senin sanirim 3.ydu az çok bilirsin de ilk hamileligi olanlar için dedigin gibi beklemek zor.Dün benim kontrolüm vardı, doğal doğum yaptıran bir doktor diyebilirim, dediki: “nişan gelince beni aramana gerek yok, sancı sıklığı 10 dk’ya düşmeden beni arama, suyun gelirse arayabilirsin”pardon da doktor hanım biz azıcık ağrıda koşa koşa doktorda soluğu alan milletiz, nasıl sabredeceğiz bu dediklerine
Önceki hamileligimde olmuştu doktorum doğal burun spreyi kullanabilirsin demisti burun içinin kurumamasi gerekiyormusDaha önceden bende kanı mukusla görüyordum şimdi bildiğin baya akıyorhamilelikte olabiliyormuş ancak benimki fazla mı acaba diye düşünmeye başladım
Evet cnim çok trajikomik olaylar yaşanabiliyor. Annem anlatmıştıBunlar nasıl hikayeler böyle o zaman 1-2 aya bizlere şenlik var desene
Allah yardımcımız olsun canım
Su veya kanama gelirse önce doktora haber vermek gerekiyomus canım riskli olduğu için. Ama sancı önce gelirse sıklasana kadar hastaneye gitmeye gerek yok diyorlar. İnşallah önce sancimiz başlar da çoğu vakti evde geciririzdimi? Benim derdim de bebege bi sey olur falan diye... Yoksa kendim dayanirim ayrica Kaan Kocatepe 4 cm acilma varsa baslamistir dio, ben nisan geldi 7 de, 10 da doktora gittim 4 cm idi bilemedim yani bazilari da anlatiyor yani suyu gelince hemen dogmus falan...
Bakalim basimiza ne gelecekSadece su gunlerde dogmasini istemeye basladim. Özlem duyuyorum kendisine galiba
Ben de su ve kanama riskli diye biliyorum en azından bi gidip muayne olmakta fayda var bebeği riske atmamak için ama sancı önce gelirse mis gibi olurSenin sanirim 3.ydu az çok bilirsin de ilk hamileligi olanlar için dedigin gibi beklemek zor.
Benim ilkinde suyum gelmeye başladı sonra nişan geldi, sancılar cok sık değildi doktorum hemen gel demedi, dedigin gibi 10 dk ya düşünce gel dedi. Ben de o arada evde duşa girdim hazırlandım sancilar sıklaşmisti oyle hastane yolunu tuttuk ama gittiğimde sadece 1 cm açılma vardı. Aslında su geldiğinde enfeksiyon riski var cok beklememek lazım bana kalırsa
Kızımda çok sık yaşamıştım. Burun damarlari ince olduğunda yaşanıyor. Hamilelikte vücuttaki kan hacmi fazlalastigi için burun kanaması yaşanıyor normal demisti. Yine de doktorunuza söyleyin pıhtılaşma testi yapıyorlar bir sorun var mı diye. Eğer kanama çok uzun sürerse ve durmazsa o önemli bir problem belirtisi demisti bana doktorum. Hiçbir şey kullanmamıstim. Doğumdan sonra geçti kendiliğindenKızlar merhaba son günlerde sık sık burun kanaması yaşıyorum bu durumu yaşayan var mı?
Benim icin de minderi vardi ama Bebegi pusete koyarken bel bosluğuna ince bir yastik koyuyordum ben. Çocuk doktorumuz o sekilde kullanmami önermsitiEvet kendi icinden minderi cikti, kilifi da kolayca cikarilip takilabiliyor yikanabilir biseydir herhalde diye dusunuyorum. Puset carsafi dedikleri seye de gerek yok o zaman.
Bende şunu aldım dün,göbek kısmı biraz geniş ve düğmeli üstü.Doğum sonrası rahat olur diye düşünüyorumKizlar suwenin şu pijama takımımı alan var mi fiyati uygun alsam ki karar veremedim
Benim hamileliklerim de kaniyor burnum. Bu hafta azaldi da gecen haftalara kadar cok sik kaniyorduKızlar merhaba son günlerde sık sık burun kanaması yaşıyorum bu durumu yaşayan var mı?
Canım tam emin olmamakla birlikte arkadaşlarımdan duyduğum, etraftan araştırdığim kadarıyla nişan geldikten sonra 24 saat içinde doğum süreci başlıyormuş. Erken hastaneye gidildiğinde vücut strese girip doğumu geciktirebiliyor demislerdi. Ama su geldiğinde suyun tamamının bosalmasi durumu da söz konusu olabildiği için kontrol altında tutmakta fayda var demislerdi.dimi? Benim derdim de bebege bi sey olur falan diye... Yoksa kendim dayanirim ayrica Kaan Kocatepe 4 cm acilma varsa baslamistir dio, ben nisan geldi 7 de, 10 da doktora gittim 4 cm idi bilemedim yani bazilari da anlatiyor yani suyu gelince hemen dogmus falan...
Bakalim basimiza ne gelecekSadece su gunlerde dogmasini istemeye basladim. Özlem duyuyorum kendisine galiba