2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar.. Şimdi 32 haftadayım ve 37-40 ları düşünemiyorum bile.Çok sık sertleşmeler yaşıyorum,yürürken inanılmaz zorlanıyorum.Daha en az 6 hafta var ama nasıl geçecek bilemiyorum.Bağırsak hareketlerim eskiye göre çok fazla,lavaboya sık çıkmaya başladım mesela bir yerde bunun doğum hazırlığı olduğunu okumuştum.hiç doğum yapmamış biri olarak bu oğlan 38-40 ları beklemez gibime geliyor artık 🤣

Kızımda çok sık yaşamıştım. Burun damarlari ince olduğunda yaşanıyor. Hamilelikte vücuttaki kan hacmi fazlalastigi için burun kanaması yaşanıyor normal demisti. Yine de doktorunuza söyleyin pıhtılaşma testi yapıyorlar bir sorun var mı diye. Eğer kanama çok uzun sürerse ve durmazsa o önemli bir problem belirtisi demisti bana doktorum. Hiçbir şey kullanmamıstim. Doğumdan sonra geçti kendiliğinden
Benimde kanıyordu önceden kemik eğriliği var ama bu aralar sıklaştı yine bi doktora sorayım 👍

Canım ben kaçırdım galiba, sancılarım mı başladı? İlk doğum muydu bi de?
Evet canım sancılandım ve 2 gün hastane de yattım ciğer geliştiriciler yapıldı şimdi ise ilaçlarla evde dinleniyorum. İlk doğumum değil ikinci bu :) ilki zamanında geldi ama bu biraz erken gelmek için uğraştı :)
Geçmiş olsun ❤ İnşallah düzelir.
Benim de bugün kontrolüm vardı. Nst de sancım çıktı, ben hissetmiyorum ama. Yatışım yapıldı şimdi hastanedeyim. 30+2 olduk bugün. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama belirsizlik çok zor dediğiniz gibi. Size hangi ilacı verdiler acaba?
İnşallah düzelirler, biraz daha büyürler 💕
Sana da çok geçmiş olsun canım hemen hemen aynıyız bir hafta var aramızda. Bana ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz. Şimdide de nidilat kullanıyorum 6 saatte bir oda sancıyı durdurmak için. Ben baya baya doğurucam diye gitmiştim çok sancım vardı. Ama şimdi ilaçların etkisiyle anlamıyorum bende sancım var mı yok mu diye. Nst ye bağlanınca ara ara çıkıyor yine sancım ama bu sancı doğumu başlatacak kadar değil.

Kızlar benim ikinci bebeğim aslımda ama ilkinde suyum gelip sancım olmadığı için Şuan hala çok acemiyim.bebeğin bir yere toplanıp oranın taş gibi olması kasılma/sancı mı yoksa başka bişeymi 🙄eğer öyleyse 30+5im erken değil mi normalmi ?
Canım o dediğin kasılma oluyor çocuk geriyor kendini. Sancı dediğimiz şey o kasılmayla birlikte belden gelen karnın alt kısmını saran nefes kesen bi ağrıyla birlikte geliyor. Kasılma normal sancı da normal ama sancının sık olması normal değil. Ben 2-3dk arayla vuran sancıyla gittim hemen yatışım yapıldı. Şimdi iyiyim şükür dinleniyorum. İlaçlarla sancıyı azalttık bekliyoruz

Sana da çok geçmiş olsun canım hemen hemen aynıyız bir hafta var aramızda. Bana ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz. Şimdide de nidilat kullanıyorum 6 saatte bir oda sancıyı durdurmak için. Ben baya baya doğurucam diye gitmiştim çok sancım vardı. Ama şimdi ilaçların etkisiyle anlamıyorum bende sancım var mı yok mu diye. Nst ye bağlanınca ara ara çıkıyor yine sancım ama bu sancı doğumu başlatacak kadar değil.

Ben hissetmiyorum sancıları, nst te çıkınca görüyorum. Son 3 nst temiz çıktı, ama takibe devam ediyolar. Ciğer geliştirici iğnemi 27.haftada olmuştum. Başka bi ilaç vermediler henüz, progestan kullanıyordum zaten.
İnşallah sağlıkla evimize döneriz, hayırlısı olsun hakkımızda 💕

:KK70: :KK70: dimi? Benim derdim de bebege bi sey olur falan diye... Yoksa kendim dayanirim😌 ayrica Kaan Kocatepe 4 cm acilma varsa baslamistir dio, ben nisan geldi 7 de, 10 da doktora gittim 4 cm idi 😇 bilemedim yani bazilari da anlatiyor yani suyu gelince hemen dogmus falan...

Bakalim basimiza ne gelecek :KK70: Sadece su gunlerde dogmasini istemeye basladim. Özlem duyuyorum kendisine galiba 🐣❤️🤗
Benim nişanım yada suyum gelmeden gittim hastaneye. Bi anda 3-4dk bir vuran sancım başlamıştı emin olmak için bir saat falan takip yaptım baktım gerçekten doğum sancısı öyle gittim hastaneye 4cm açılmam vardı. Yatışım yapıldı sonra nişanım geldi suyum ise doğumu başlatmak için 8cm açılmam varken ebe patlattı :)

Yapmiyorum zaten normal kaniyor sonra duruyor ama baya bildigin kaniyor yani. ilk hamileligimde de o sekildeyidi simdi de ayni
Aynen benimde bildiğin baya kanıyor bugün iki kere kanadı sabahtan. Akşama kadar nolur bilmiyorum 😅

Bende şunu aldım dün,göbek kısmı biraz geniş ve düğmeli üstü.Doğum sonrası rahat olur diye düşünüyorum
Ben lohusa takimi alayım istiyorum sezaryen olucam daha rahat olurum diye düşünüyorum ama istedigim gibi kaliteli bir takım bulamadım henüz, gecem hamileligimden kalma dagi takımım var hep onu giyiyorum o yüzden eskidi 🥲 dagiye baktim istediğim gibi biside bulamadım

Kızlar midesi alev topu gibi olan var mı? Sabahtan beri hiç geçmiyor. Hiç azalmıyor. Su içmek gerekiyor ama su yanmayı daha da artırıyor. Siz içebiliyor musunuz? Rennie iyi geliyor bir tek.:110:
Bennn😬 içtiğim ilaçların hepsi midemi kötü yapıyor, çoğu yiyecek dokunuyor rahatsız ediyor. Süt içmek.soda.icmek beni rahatlatıyor, rennie de alıyorum arada. Bebeklerin pozisyonu çok etkiliyor. Ben gecen 1 hafta rahattım sonra yine kötüleştim

Ben lohusa takimi alayım istiyorum sezaryen olucam daha rahat olurum diye düşünüyorum ama istedigim gibi kaliteli bir takım bulamadım henüz, gecem hamileligimden kalma dagi takımım var hep onu giyiyorum o yüzden eskidi 🥲 dagiye baktim istediğim gibi biside bulamadım
Kacinci cocuk ki canim eskimis dedin.Ben önu dugmeli 2 tane pijama takimi aldim. Bir de oğlumdan kalan lohusa takimi var yep yeni onu da yanima.alacagim

Kızlar midesi alev topu gibi olan var mı? Sabahtan beri hiç geçmiyor. Hiç azalmıyor. Su içmek gerekiyor ama su yanmayı daha da artırıyor. Siz içebiliyor musunuz? Rennie iyi geliyor bir tek.:110:
Benim dünden beri öyle gece uykumdan kalkıp rennie içtim soda sürekli içiyorum zaten 😿

Benim nişanım yada suyum gelmeden gittim hastaneye. Bi anda 3-4dk bir vuran sancım başlamıştı emin olmak için bir saat falan takip yaptım baktım gerçekten doğum sancısı öyle gittim hastaneye 4cm açılmam vardı. Yatışım yapıldı sonra nişanım geldi suyum ise doğumu başlatmak için 8cm açılmam varken ebe patlattı :)
Ne guzel olmus masallah 🍀darisi bu doguma ve dogumlarimiza 🙏 ebe mi patlatti? Benim bildigim keseyi patlatmada tek yetkili doktor...

X