2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allahtan benimki sadece 1 kez tartiya çıkarttı onda da hemen diyetisyene gönderdi

maşallah canım çok güzel kilo almış ben 32 de gittiğimde 35 de çağırdı sonra da 2 haftada 1 dedi bana canım her doktorun farklı olabilir
ayy bende çok seviyorum kurabiye vs. çayın yanında az da olsa tüketiyorum bende 10 kiloya yaklaştım bu sefer kilolu da başladım 64 ile başladım 74 e ramak kaldı hedef 75 di ama geçerim bu gidişli 33+4 üm daha

tek yumurta ikizi mi bebekleriniz ? ya da baştan beri mi böyle bi durum vardı?
maşallah haftanız ilerlemiş bundan sonrasında haftalık takiple gözlenmeniz sanırım yapılabilecek tek ve en doğru şey.
bir de forumda ikiz annelerinin sayfaları var isterseniz oralara da sorun.

Anladım canım ben de sabitlemeye çalışayım bari

kız bi dizi vardı orda ay dede diye bi karakter vardı gözü açık uyuyordu o geldi aklıma neydi o dizi ya aha buldum beşik kertmesi peki benim beynimde neden böyle bir bilgi var
Geç dalganı geç Ekin doğsun ilk haftalarda gece gündüz 2 saatte bir uyan emzirmeye o zaman gozun açık gördüğün rüyaları hayalleri bize anlatırsan bize bizde gülcez sana
Ben anlatayim ufacik birini, Doğa kucağımda emziriyorum, gözüm açık oturuyorum yatak icinde, eşimde yanımda asiri yorgunum çocuğu sıpıtıp atmayayım diye güvenlik memuru rolünde megerse benim 2 çocuğum varmış, ikiz yani, biri kucağımda emiyor diğeri yanımda indi aşağı emekleyerek gidiyor eşimi tuttum kolunu çocuk gidiyor yakala diye bağırdım, adam ne çocuğu diyor kapının önünde kör müsün tutsana çocuğu diyorum, orda çocuk yok dedi sen ne biçim babasın bir çocuğa sahip olamadın diye avaz avaz bağırdım. Bizim bir çocuğumuz var oda kucağında dedi hayır iki tane doğdu dedim ama o an 2.cocugum olduğuna yemin edebilirim çünkü görüyorum yani ama ispatlayamam.

benim senelerdir baş belam kuzum bu inan her şeyi denedim tedavi olarak en hızlı sonucu B12 ile aldım. B12 içtiğimde direk iyileşiyor çünkü bağışıklığım yükseliyor vücut hızlı toparlıyor, bir de karadut özü cidden ağrısını acısını alıyor o da
onları ben de gördüm yaa çok güzel alabiliriz onlardan

Ben çikolatayı da kendim yapıyorum valla baya lezzetli oluyor ilerde bebisine sağlıklı çikolata vermek isteyenlerle tarif paylaşırım bende ekmek hiç yok pilav çok tüketiyoruz ekmek olmadığı için.

Su oyun matı diye geçiyor canım aldım ben daha gelmedi bakalım

Siyah beyaz kartlardan da almıştım canım onları kullanırım ilk etapta ya da minnosun hangileri ilgisini çekerse bakalım hışırtılı kitaplar çıngırak falan da aldım

Ben çikolatayı da kendim yapıyorum valla baya lezzetli oluyor ilerde bebisine sağlıklı çikolata vermek isteyenlerle tarif paylaşırım bende ekmek hiç yok pilav çok tüketiyoruz ekmek olmadığı için.
ben de birara böyle saglıklı atıştırmalıklar yapıyordum da şimdi hamileyken yemek yapmaya cok üşeniyorum zaten :) bir de asıl sıkıntı bulaşıkk eğil kalk tezgahı temizle offf, ütü bile daha tercih edilesi bişey benim için

hahaah halüsinasyonlar da görülmüş maşallah bi 70 lik içsen öyle kafan olmazdı

Saol canım inşallah o kadar uzun sürmez ya. Parol zararsız doktor kullanabilirsin dedi.
insallah canim senin surmez.ilk yutkunurken bogazim degisikti onlemini almak için baya bir.seyler ictim. Sonra bogazim agridi kulaklarim.sizi icin de sonraki gunler yogun burun akintisi yani hepsi ayri ayri gunler oldu şuan 10. gunumdeyim sesim halen.duzelmedi. Ama Allah a şukur ki öksuruk ben de yoktu ondan cok korktum. Sicak corbalar sarimsakli onlari.ihmal etme de öksuruk olmasin o çok zor ya.

ben de pusete oyuncak bakıyorum 500-600 lira fiyatlar nedir arkadaş ? uygun fiyata güzel bişiler bulan var mı ?

Öksürük yok çok şükür canım elimden geldiğince yapıcam artık birşeyler toparlanmak için inşallah iyi gelir sanada çok geçmiş olsun canım

Sen bir de ilkleri düşünsenee Kalbim dayanmıyor bazen gerçekten çok heyecan basıyor
Ben ilkinde çok korkuyordum bi de hiç anestezi almamıştım hiç ameliyat olmamıştım. Hep ameliyat sırasında hissedeceğim diye korkuyordum. Ya acıyı hissedersem ama kıpırdayamazsam hareket edemezsem hissediyorum diye neler kurmuştum kafamda ağlaya ağlaya girmiştim bu yüzden ameliyatıma çoo rahat geçmişti hiç anlamadım bile uyudum uyandım odamdaydım kızımı getirmişlerdi hemen :)))

canım en son ölçüme göre 57den 75e çıkmışım, 18 kg aşağıda da anlattığın gibi börek çörek yiyip herşeyi yiyip alsam içim gam yemeyecek, sabah kahvaltı yok, öğlen çorba et yemeği salata, belki 1 kaşık pilav vb. akşam yumurta yulaf peynir vb. tarzı yumurta yiyim diye ya da yemek yoğurt tarzında, ben bu kadar kiloyu nasıl alıyorum anlayabilmiş değilim...hafta sonu kahvaltılarım çok fena 2 gün tabi, her şeyi yiyorum hafta içi de kahvaltı olmayınca...ara öğünlerde biraz üzüm ceviz yiyorum ma öyle bir avuç falan değil...
canım benim sağol, şimdiye kadar ALT değerim hiç yükselmemişti, hattta ağustosta bakıldığında 8 idi, bir anda şimdi 54 görünce şok oldum. enginar brokoli salata yiyin tarzı öneriler var, sence işe yarar mı ? ben progestan kullanmıyorum, şu an demir ve multivitamin alıyorum, onlar mı yükseltti kilo aldım diye mi oldu anlamadım.
entropii yeşil çay folik asit depolarını tüketiyormuş o yüzden gebelere önerilmiyor kızlar benim dr ıhlamur harici hepsini yasakladı
ne içecez, filtre kahvede mi yok...offff...sen bu karadut özünün içiyor musun su ile karışıtırp? benim oğlanda da çok aft çıkıyor da...
uyursun uyursun :) süt çok güzel oluyor uyuyunca böyle onu gördün mü uyursun
Benim de dudağımin ic kisminda aft çıktı ne zaman bağışıklığım düşse çıkar ben de yarın kendime et suyu çorba yapicam hemen dikkat etmek lazim
benim de tırnaklar da beyaz lekeler var yeni bir tane daha çıkmış, bu kadar vitamini nereme içiyorum anlamadım

benim ağzımdan yazmış gibisin ben de değdi diyecem de değecek birşey de yapmıyorum, gıcık oldum yaaaa....az kaldı diye kendimi motive ediyorum ne yapayım...bizim arkadaşlarda bir karnın var kilo almadın diyorlar, yuh dedim yani suratım poğaça gibi oldu daha ne kadar alacağım acaba...yüzün çok güzel oldu dolu dolu diyorlar bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…