- 12 Kasım 2018
- 5.160
- 7.771
Senin baya temkinlilermisBenim göğüs te dahil, olmak üzere boyundan tut dize kadar. Neden diye sorduğumda her ihtimale karşı demislerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin baya temkinlilermisBenim göğüs te dahil, olmak üzere boyundan tut dize kadar. Neden diye sorduğumda her ihtimale karşı demislerdi
Kızlar bende 2 gün önce sancıyla acile gittim ve yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı. Sancıyı durdurmak için de ilaç tedavisine devam ediyoruz. Şimdilik iyiyim ama bakalım yarın sabah doktor bi karar vericek. Eğer sancım durmuşsa evde dinlenerek zamanımızı bekleyeceğiz, sancım durmamışsa da yapacak bişey yok küvezi olan bi hastaneye sevk edileceğim. Bebişim 30+5te 1850gr 41cm di. Doktorum doğum gerçekleşirse bile korkma bebişimiz iyi durumda dedi ama gönlüm zamanını beklemesi :)
Ay evet oyle oluyor vallahi herkes Anne sutu, gaz vs konusurken biz dogmadi da dogmadiBen 31 martta 38+5 gunluk olacagim doktor 39 u bekler mi bilmiyorum insallah bekler sanirim kimse beni en sona kalma konusun da gecemez Tabi dogum işi belli olmaz ama gorunen o. Kizlar besiklerini sallarken senle ben tek basimiza takiliriz buralarda
Bence endişelenme canım sonuçta hareket ediyor artık yerleri de iyice daraldı normal bence eskisi kadar geniş geniş hareket edemezler uygulamalarda da öyle yazıyorKızlar kaç gündir yerinde duramayan hatta gece bile uyutmayan bebeğim bugün çok nadir hareket ediyor tedirgin olmam mı gerekiyor. Oluyor ara ara hareketleri ama çok az. Bir kere vurup bırakıyor sanki. Dürtüyorum çok hafif oynuyor çok ama çok zor hissediyorum. Sizde de oluyor mu? 34+2 haftalık oldum bugün
erkek ameliyathane ekibinin de işi gücü yoktu gerçekten o hengame sırasında. size gelene kadar kaç kere takılan çıkarılan sonda görmüşlerdir. hemşire saçmalamış biraz. ben operasyon geçirdiğimde doktor önce uyutun tedirgin olmasın öyle hazırlayın demişti ki iyi ki öyle yapmış sağ olsun. ne batikon ne sonda ne solunum desteği hiçbirini fark etmedim. farkında olsam resmen “hoş geldin yeni travma “ yani. ama sonda çıkarılırken bilincim yerindeydi ve pek de hoş bir his değil.Öyle yapildi da sonda takilirken istemistim zsten hemsirenin soyledigi de mantikli gelmemisti her turlu her yerimizi gormuslerdir de bacagini acip o an yerlestirmek daha mi degisik.olurdu orda onu mu kastetti anlamadim
Saglikla bebeginizi evinize goturun insallah. Ederiz tabii ki etmez miyiz kac kilo dogdu acaba? Neden suyunuz gelmis? Inşallah gececek bu gunler, 34 haftalikmis buyumus bebisiniz masallahKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım . Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
benimkilerin konumları hoş değil malum biri kapıdaHaklısın canım çok teşekkür ederim. Sana bir şey soracaktım. Benim ikizlerin biri sağda biri soldaydı. İkisinin hareketlerini sağda ve solda hissediyordum. Dünden beri sadece sağdakini hissediyorum. Sağdaki sürekli hareket halinde, soldakinin hareketini hissetmiyorum. Acaba ikisi sağa geçmiş olabilir mi altlı üstlü şekilde? Seninkiler nasıl duruyor?
hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah çabucak çıksın küvezden annesini bekletmesin ufaklıkKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım . Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
İlk gebelikle ikincisi birbirini hiç tutmuyor bizzat tecrübe kazandım ne olacağı belli olmaz canım her an hazırlıklı olmak lazım artık bu saatten sonra :)))Yavas yavas dogum hikayeleri baslar zaten cok heyecanli gercekten kizimda Sona kalmistim. Bakalim oglumdan da 28 mart dogum ama Sona kalacak miyim
Erken doğum riskim vardı. Ben 34.haftamda gittiğimde doktorum bu saatten sonra doğsa da sıkıntı olmaz merak etme artık demişti. O yüzden önlem amaçla almışlardır küveze merak etme cnm. Rabbim sağlık versin her ikinize de.Kizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım . Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Canım inşallah en kısa sürede her şey yolunda girer ve kavuşursunuz bebeğinle sen nasılsın peki?Kizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım . Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
O yüzden biraz rahat içim bakıcam yarın nasıl olacak acabaBence endişelenme canım sonuçta hareket ediyor artık yerleri de iyice daraldı normal bence eskisi kadar geniş geniş hareket edemezler uygulamalarda da öyle yazıyor
Yaa evet takilirken de hic hos olmuyor. Benim spinaldi tam uyutmali degil. Ama iğne yaptiklari an yatirdilar belden asagisini hissetmedim o an takilsin.istemistim de olmadi.erkek ameliyathane ekibinin de işi gücü yoktu gerçekten o hengame sırasında. size gelene kadar kaç kere takılan çıkarılan sonda görmüşlerdir. hemşire saçmalamış biraz. ben operasyon geçirdiğimde doktor önce uyutun tedirgin olmasın öyle hazırlayın demişti ki iyi ki öyle yapmış sağ olsun. ne batikon ne sonda ne solunum desteği hiçbirini fark etmedim. farkında olsam resmen “hoş geldin yeni travma “ yani. ama sonda çıkarılırken bilincim yerindeydi ve pek de hoş bir his değil.
Valla uyuduktan sonra neremi örttüler neremi gördüler umurumda değil o ağrıyı çekeceğime. uyurken taksınlar sonda mı. Omuzlarımı kapattırınca hat etmiştim. Klima direk tepemden omuzlarıma vurmuştu. Şimdi tercümene kazandım önlem alıyorum. Sondayı da kesinlikle uyutulduktan sonra taktiracağım. :)Canım zaten ameliyathanede anestezi yapıldıktan sonra önüne örtü koyuyorlar ya, resmen boyundan dize kadar batikonluyorlar her ihtimale karşi zaten. Sonra üstüne örtü örtüyorlar , sizin öyle olmadı ki
Aynen ben de kesinlikle ameliyathanede uyutulduktan sonra isteyeceğim. Kim görüyorsa da görsün napıyım erkek kadın farketmiyor benim için. Doktorum da erkekti hem de genç doktor kocamdan çok o gördü beni valla hamileliğim boyunca. Hiçte rahatsız da olmadım. Hemşirenin öyle bişi düşünüp söylemesi bile saçma. Ya uğraşmak istememiştir ya da kapalı bir bayansanız eğer sizin rahatsız olacağınızı düşünmüştür diye düşünüyorum.erkek ameliyathane ekibinin de işi gücü yoktu gerçekten o hengame sırasında. size gelene kadar kaç kere takılan çıkarılan sonda görmüşlerdir. hemşire saçmalamış biraz. ben operasyon geçirdiğimde doktor önce uyutun tedirgin olmasın öyle hazırlayın demişti ki iyi ki öyle yapmış sağ olsun. ne batikon ne sonda ne solunum desteği hiçbirini fark etmedim. farkında olsam resmen “hoş geldin yeni travma “ yani. ama sonda çıkarılırken bilincim yerindeydi ve pek de hoş bir his değil.
Benim ananem ameliyata girerken hemşireyi yalvar yakar kandırıp ayağında çorapla girmişti ameliyata sen de yanına bi şal al bariValla uyuduktan sonra neremi örttüler neremi gördüler umurumda değil o ağrıyı çekeceğime. uyurken taksınlar sonda mı. Omuzlarımı kapattırınca hat etmiştim. Klima direk tepemden omuzlarıma vurmuştu. Şimdi tercümene kazandım önlem alıyorum. Sondayı da kesinlikle uyutulduktan sonra taktiracağım. :)
Sağlıkla kavuş inşallah canım bebişine Rabbim tez zamanda kavuştursunKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım . Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Şekil A benim eşim hiç umurlarinda değil kızlar öyle bi endişe ve cekincesi olan varsa rahat olsun ameliyathanede hic kimse o kafada olmaz herkes işinin derdinde onlar orayı cinsel olarak değil kol bacak gibi bi organ olarak görüyorlar. Tabi biz alışık olmadığımız için bize acayip geliyor. Benim eşim ameliyathanede kaç gebeye, nineye, kadına sonda takmıştır ohoooerkek ameliyathane ekibinin de işi gücü yoktu gerçekten o hengame sırasında. size gelene kadar kaç kere takılan çıkarılan sonda görmüşlerdir. hemşire saçmalamış biraz. ben operasyon geçirdiğimde doktor önce uyutun tedirgin olmasın öyle hazırlayın demişti ki iyi ki öyle yapmış sağ olsun. ne batikon ne sonda ne solunum desteği hiçbirini fark etmedim. farkında olsam resmen “hoş geldin yeni travma “ yani. ama sonda çıkarılırken bilincim yerindeydi ve pek de hoş bir his değil.
Sağlıkla kavuşun inşallahKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım . Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum