2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aaa bildirimi farketmemişim , ben de yarın Lara Anadolu hastanesinden güncel fiyatı öğreneceğim. Doktorum yılbaşında Vitaleye geçti, 36 da yanıma gelebilirsin dedi. Vitale doğum ücreti 8.500 tl :) kararsızım çok, sizin de bilginiz olsun diye yazayım dedim.
Bilgi icin teşekkür ederim☺️Cok uygunmus orası.

Şekil A benim eşim 😅 hiç umurlarinda değil kızlar öyle bi endişe ve cekincesi olan varsa rahat olsun ameliyathanede hic kimse o kafada olmaz herkes işinin derdinde onlar orayı cinsel olarak değil kol bacak gibi bi organ olarak görüyorlar. Tabi biz alışık olmadığımız için bize acayip geliyor. Benim eşim ameliyathanede kaç gebeye, nineye, kadına sonda takmıştır ohooo 😅
zaten herkesin işi gücü var , bir can hatta gebeyse belki 2-3-4 can emanet onlara. herkesin bi sorumluluğu, derdi var. oturup da sonda nasıl takılıyor diye gözlemiyorlardır 😅😅 hatta bence görmekten hoşlanmıyorlardır bile artık 💁🏻‍♀️

Sezeryan olacak anneler doktorum benden varis çorabı istedi sizden de istedi mi ameliyathaneye giyip ineceksin falan dedi
biz henüz doğum konuşmadık ama ben kaç aydır yattığım için doktoruma bunu soracağım. hali hazırda oksapar iğne kullanıyorum ama yine de bi faydası daha olacaksa neden atlayayım böyle bi detayı diye düşünüyorum.

Kızlar ben yediklerime pek dikkat etmiyodum şimdi dünkü kontrolde suyumda fazlalık ve bebekte irilik çıkınca doktorum şeker varmış gibi besleniceksin dedi. Şeker cihazı da aldım bugünden itibaren ölçüme ve dikkat etmeye başladım. Açlık 94 çıktı tokluk 99. Tabi sert bir geçiş oldu benim için birden ekmeği pilavı vs kesmek. 5 buçukta yemek yedim ama şuan deli gibi açım elim ayağım titriyor 😢 Şekeri yükseltmeden neler yiyebilirim önerileriniz var mı?

Kızlar ben yediklerime pek dikkat etmiyodum şimdi dünkü kontrolde suyumda fazlalık ve bebekte irilik çıkınca doktorum şeker varmış gibi besleniceksin dedi. Şeker cihazı da aldım bugünden itibaren ölçüme ve dikkat etmeye başladım. Açlık 94 çıktı tokluk 99. Tabi sert bir geçiş oldu benim için birden ekmeği pilavı vs kesmek. 5 buçukta yemek yedim ama şuan deli gibi açım elim ayağım titriyor 😢 Şekeri yükseltmeden neler yiyebilirim önerileriniz var mı?

Bir kase yoğurtla biraz kuruyemiş yiyebilirsin şimdi.

Ben de kivi ve ceviz yedin az önce.

2 saatte bir beslenmeye çalış, 3 ana 3 ara öğün. Biraz deneye yanıla ilerlemek gerekiyor. Ben 28. haftadan beri bu şekilde ilerliyorum

Bir kase yoğurtla biraz kuruyemiş yiyebilirsin şimdi.

Ben de kivi ve ceviz yedin az önce.

2 saatte bir beslenmeye çalış, 3 ana 3 ara öğün. Biraz deneye yanıla ilerlemek gerekiyor. Ben 28. haftadan beri bu şekilde ilerliyorum
Doyuracağını bilsem ah ahh 🙃 Tam buğday ekmeğinden tost falan olmaz mı😬

zaten herkesin işi gücü var , bir can hatta gebeyse belki 2-3-4 can emanet onlara. herkesin bi sorumluluğu, derdi var. oturup da sonda nasıl takılıyor diye gözlemiyorlardır 😅😅 hatta bence görmekten hoşlanmıyorlardır bile artık 💁🏻‍♀️

biz henüz doğum konuşmadık ama ben kaç aydır yattığım için doktoruma bunu soracağım. hali hazırda oksapar iğne kullanıyorum ama yine de bi faydası daha olacaksa neden atlayayım böyle bi detayı diye düşünüyorum.
Evet aklınızda olsun diye buraya da yazdım araştırdığım kadarıyla önemli bir detaymış 😌

Elma ustune tahin 😋 sütlü yulaf ama az icine kuru meyve varsa koy toparlar. Aksam yemegini erken yemissin mutlaka bi ara öğün olsun yatmadan once. Bnim diyetisyen demisti.

Bende de şeker var benim diyetisyenim de yatmadan 21.30 da 1 bardak süt 1 porsiyon meyve yazdı belki size de fikir olur

Elma ustune tahin 😋 sütlü yulaf ama az icine kuru meyve varsa koy toparlar. Aksam yemegini erken yemissin mutlaka bi ara öğün olsun yatmadan once. Bnim diyetisyen demisti.
Elma üstüne tahin ilginçmiş tadını merak ettim 😅 şuan evde hiçbiri yok ama yarın alıp deneyeceğim açlık hissim gider umarım 🥴

evet youtubedan biraz kurcaladım iç harcı kavurup hafif suyla pişirip öyle sarmışlar deneyesim var ama cesaret edemedim :KK70:
Ben içini çiğden sarıp koyuyorum buzluğa. Çıkarıp pişirince taze sarıp yapılmış gibi oluyor hiçbir fark yok. Yiyen herkes de beğenir. Kavurma zahmetine hiç girme derim 🤭

Yok kız almama gerek yok onlar steril örtülerden omuzlarıma da örtüyorlar rica edince 😬komple çarşaflayın beni diyeceğim 🤣
Ay o ameliyat sogugu cok kötü vucuda hakim olamiyosun. Bn zangır zangır titremistim anestezi uzmaniydi galiba cok titriyosun diyip acidi heralde sicak su torbasi koymustu omuzlarima ama nasi iyi gelmisti allah razi olsun ondan vallahi.

Günaydın kızlar ☀️ Gece yine bi uyandım sırt üstü uyuyorum böyle zamanlarda çok vicdan azabı yaşıyorum ya🥺 İnşallah uzun süre öyle uyumamışımdır bebek sıkıntıya girmemiştir diye bi ton düşünce geçiyor kafamdan 😿
Ben de öyleyim. Sağ sol yatmaktan kemiklerim ağrıyor. Bi uyanıyorum sırt üstüyüm. Üzülüyorum öyle olunca da. Gece bazen eşim farkedrse o düzeltiyor beni.

Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim bu hafta izin öncesi son hafta olduğu için yoğun geçiyor biraz. İnşallah cuma günü artık ayrılıyorum, vedalarla geçiyor biraz bu haftam 😌 sağlıkla afiyetle yine döneriz inşallah işimizin başına.

Bunun dışında bebiş iyi hamdolsun, yarın doktor kontrolüm var. Sabahları yataktan çıkmak çok zor oluyor, kendime öğle gibi geliyorum ağrılardan. Kasılmalarım, özellikle çatı ağrılarım aynen devam ediyor.

Çantamı filan sömestir tatilinde hazırlarım diyorum, sonra buzluk stoğu, sonra temizlik 😬 eksiklerim de hala var; bebek bakım çantası almadım, çikolata hediye olaylarına hiç girmedim.. inşallah kolaylıkla hallederiz sağlık olsun da yeter ki 🌿🥰
Bnde izni iple cekiyorum. Rahat rahat hazirligini yaparsin. Xalismaktan insan hazirlik yapamiyor ki. Bnim de ne temizligim ne alacaklarim bitmedi. Bazen aklima geliyo ola ki erken oldu hicbisey yok kiyafetler yikanmadi ev temizlenmedi alacaklarim hala var.. sonra diyorum amann saglikla gelsin de varsin hazirligi eksik olsun hersey yapilir illa ki. Sıkıntıya hiç gerek yok dediğin gibi.

X