2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım benim eşim çekecek fotoğrafımızı profesyonel makinası falan var hobi olarak yapıyor kızımda da yeni doğan çekimini eşim yapmıştı evde de bunda da öyle düşünüyoruz.
Ne şanslısın hobi olarak fotoğraf çeken, hatta bunu profesyonel yapabilen bir eşin var :) Ben yılbaşında anı olsun diye fotoğrafımı çek dedim beni değil ağacı çekmiş bir de diyo ki "ikinizi sığdıramadım "sen misin bunu diyen hem de gebeye

Aaa evet canım sonradan gördüm bir haftadır falan oluyor farkediyorum çok az kaldı bebişlere kavuşalım

Kızlar çöp kovası alacak mısınız şu korbell olandan? Çok övüyolar mutlaka al dedi çevremdekiler ama bi de size danışmak istedim. E-bebekte 330 tl değer mi sizce?
ben almıstım canım, bence hayat kurtarıcı bir parça. banyoya koymustum görüntü olarak zaten rahatsız etmiyor. koku hiç yok ve cok pratik posetini değiştirmesi. arkadasıma vermiştim onun bebegi büyüdü geri alıcam, ben baş edemem normal çöp poşetiyle, eşim çıkarmaz onu biliyorum ve kokar, kokuya da tahammülüm yok. eğer çok sık çöp atabilirim diyorsan masraf etme ama ilk 1-2 ay günde 12 bez filan değiştiriyorsun zamanla sayısı azalıyor ama bebege göre de değişebilen bir durum

Al bendende o kadar canım aynısı valla tuvalet gece uykumu çok bölüyor uykuya dalamıyorum bende böyle olunca sabahları geç uyanıyorum dün gece belim ve midemin ağrısından sızlana sızlana 3 buçukta uyudum

Kızlar sizde de oluyormu atletimde sarı sıvılar oluyor böyle minik minik süt mü oluyor onlar
Evet göğüs ucunda da kuruyor hatta, sizde de var mı. Benim göğüslerim cok sertleşti ve damar damar oldu üstü
Gece olsun istemiyorum artık, uyanınca uzun zamandır hiç dinlenmiş kalktığımı hatırlamıyorum, zor günler bizi bekliyor sanırım artık

Evet var canım böyle beyazımsı bişey ucunda kurumuş benimde baya irileşti göğüslerim o kahverengi halka kocaman oldu ve damarlar daha belirgin dediğin gibi. Ayyy doğumlar yaklaşıyor böyle olunca heyecanlanıyorum artık valla

Yaaa kavgada söylenmez

Bu eşlerin çöp atma ile bir sıkıntısı var, benimki de atmaz

Bence de şuan en heyecanlı zamanlar, inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebeği

e bebekte de züber in muadili atıstırmalıklar cıkmıs, bir göz at istersen canım. ben baktım içeriği saglıklı görünüyor ama detaylı incelemek lazım yine de

Gece olsun istemiyorum artık, uyanınca uzun zamandır hiç dinlenmiş kalktığımı hatırlamıyorum, zor günler bizi bekliyor sanırım artık
Benim de aynı bende wc ye cıkma olayı yok ama her sağa sola dönüşte uyanıyorum tavşan uykusu gibi bi de kurulu saat gibi saat 9 civarı başlıyor çatı ağrım yatağa geçince pik yapıyor çok enteresan valla. o yüzden dönerken de çok can acıtıcı oluyor
benim de aynı ucunda kurumuş oluyor ama öyle sıvı olarak hiç denk gelmedim ve evet kahverengi halka sanki siyaha dönmüş ve genişlemiş ay ne acayip yaa bedenimiz bir harika resmen her şeyle uyumlu çalışıyor
Bu eşlerin çöp atma ile bir sıkıntısı var, benimki de atmaz
hahaha benim eşimin asli görevi her sabah işe giderken çıkarır çöpü ama benim babam da öyle her çöp atmada annemle kavga ediyorlar

Benim hafif hafif sızıyor farkediyorum atletimde hoşuma gidiyor görünce anne oldum sütüm var falan düşününce çok tuhafıma gidiyor. Evet mucize gibi şeyler bunlar canım
Benimde eşim çıkarıyor sabahları işe giderken çöpleri ayy benim annemle babamda öyleler okuyunca güldüm

aynen canım bende her seferinde wc ye gitmesem de 11-7 arası minimum 3-4 kere uyanıyorum yatakta dönemiyorum sabahta zombi gibi kalkıp işe hazırlanıyorum uykusuzluk çok yoruyor öğle yemeğinden sonra bir ağırlık çöküyor anlatamam
ahahah cezasını verseydin olmamış bir daha çek bir daha çek diye

Bugünlere geldik çok şükür çok harika şeyler ya

Babalar niye böylesiniz yaa Ama annemin de bir çöp kovası var 1.50 boylarında babam fıtık olacak yakında çıkarırken çok gülüyorum

Piyasadaki psikologlar yararli zararli demeden para kazanmak icin bu tarz seyleri destekliyor demek istedim. Degerlendirme ve bilgilerini uygunsuz kulkaniyorlar.

Saygi duyarim tabii ki sizin bileceginiz bir sey. Bir bebek uykuya tek basina gecemez. Destege ihtiyac duyar. Emzigin kurtarici olmasinin nedenlerinden biri de uykuda gecisi saglamasi. Destegi bakimverenden almali. Saglikli olan bu. Bu da bakimvereni zorluyor. Duruma sartlara gore en zararsiz en iyidir Eğitim veren verir, ben vermem...

Kiz ne tatli tatli herkese cevap vermissin yerim seni ben yerim

Tabi canim zaten bir dunya esyayla gidecegiz ikramlik falan dusunme ya cikolata isi de zaten en en yakinlar hastaneye gelir onlarda sonra eve de gelirler kesin. Ha masa falan hazirlamis olsaydin gotur.derdim de cikolatani.

Yatmaya yakin su içmiyorum ki kalkmayayim tuvalete yoksa bir kalksam artik uykum kaciyor. Bogazinda peteklerden kaynaklidir. Ben hem su koyuyorum hem de bir havlu islatip ustune atiyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…