- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Canım ben hastaneye götüreceğim kalanı da artık eve gelenlere
Ben de götüreyim bari ev yakın zaten taşıması zor olmaz. Canım ne pahalıymış neymiş bu çikolata böyle Benim aldığım sayfaya bi baksana Elit madlen sütlü 100 adet 235 tl ye aldım kargo da bedava @ cikolatamadeni diye bi sayfaSanki hastaneye de goturmek gerekir diye dusunuyorum.İlk kizim pandemi de dogdu, kimse gelemedigi icin goturmemistik ama bu defa gelen olur,hazirlikli olmak lazim.
Fiyatlarda ucmus ya,100 tane cikolata yaptirayim dedim bin liralardan fiyat verdiler
Aynen fotolarda hatıra çıkar doğru diyosun.Ya bnce fotograf gibi organizasyon varsa yada odaya küçük süs bile yapilcaksa hastaneye goturmeli. Fotograflarda bulunsun yani
Hastanenin anlaşmalı olduğu biri var doğum ücretine ek 650 tl ye çekiyor doğum anında falan odada da çekiyor 3-4 poz ona cektircem canım benKızlar fotoğraf çekimş yaptıracak mısınız hastanede ? Ya da daha önce tecrübe eden oldu mu?
Ziyaretçi çok olacağını sanmıyorum canım ama fotolarda anı çıkması için güzel olurBen götüreceğim canım aslında ziyaretçi falan geleceğini sanmıyorum pek sadece masa yapılacağı için üstüne koyulsun diye. Yoksa şart değil bence, ama ziyaretçim gelir diyorsan götürebilirsin
Yok canım ben kokulu çöp poşeti aldım rossmandan ona atıp balkondaki çöp kovama koyucam zaten sürekli atılır çöp biriktirmeyi sevmem ben korbeli alsam da dolsun diye bekleyemem ondan benim için çok gerekli gelmediKızlar çöp kovası alacak mısınız şu korbell olandan? Çok övüyolar mutlaka al dedi çevremdekiler ama bi de size danışmak istedim. E-bebekte 330 tl değer mi sizce?
Evet canım ctsi vericem bi bu hafta yoğunluktan su içmeyi bile unuttumCanım her ihtimale karşı Bi idrar tahlili verebilirsin. Bende dün verdim Bi şikayetim yoktu ama yinede vermek istedim temiz çıktı çok şükür günde 3 litre su tüketiyorum bu haftalarda enfeksiyon olabilirmiş zaten dikkat et canım
Yok bende olmadı hiç canım ama kolostrum sizabiliyormusKızlar sizde de oluyormu atletimde sarı sıvılar oluyor böyle minik minik süt mü oluyor onlar