tamam arkadaşım çok sağolasınBen uyuyorum ama dönerken uyanıyorum tabi benim de çatı ağrım,sırt ağrım, bel ağrım oluyor. Bacak arama yastık koyuyorum o bana iyi geliyor belimi ve çatı ağrısını rahatlatıyor. Sırtımın da tam altını yastık ile destekliyorum çok iyi oluyorm hatta sağ-sol yatmaktan sıkılınca sırtımı yastığa verip hafif eğimli yatıyorum o da baya iyi geliyor bana kendimce böyle yöntemler buldum canım. Sen de kalça altından bi yastikla destekleyebilirsin pozisyonunu
Yok canım saçımda boya bile yoktu boyatmam kolay kolay. Sprey falan da sıktırmam zaten düz saçlarım yine gittim daha da bozulmasın diye düz fön çektirdimSprey falan mı sıktılar kuaförde acaba bi de terlediysen iyice kecelesmistir. Yanına düzleştirici ile saç bakım yağı al foto çekilmeden önce kardeşin halleder üstünden geçer
Ben sadece sola yatmıyorum genel de sol ama sağ tarafıma da yatıyorum doktorum sol tarafa şartlama kendini nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. Sırt üstü zaten yatamıyorum belim çok ağrıyor bende sağa sola dönüyorum işte.Kızlar selam, gece uykuları artık bende de yok dön sağa dön solave sol tarafıma yattığımda kalçam uzun süre yatmış ağrısı olur ya öyle ağrıyo kalkıp bi süre hareket edince geçiyo var mı sizde de böyle bi durum?
Ben de gunkurusundan yapacagim. Annem yapmis bana ama az o. Bir hafta icmek lazim en az. Canim ortadan ikiye bol kayisilari, sekersiz suda kaynat kavonaza vakumla. Eger icmek istiyorum diyorsan blenderdan gecir ama taneli yerim suyunu icerim diyorsan oldugu gibi kavonozla. Birazcik kaynarken erisin kayisi diri olmasin. Sekersiz yapmalisin ama daha faydali... Ben 1 kavonozu 2 gunde icmistim, 3 kavonoz yarim kilo gun kurusu ile olur. Ozellikle suyu faydali zaten... Derek otu, bulgur, yesillik cok sut yapiyor. Ozellikle mastit agrilari icin sicak dus... Cok sut gelince ilk hafta cekmiyor hepsini bebis o yuzden nasil agriyor anlatamam. O zaman sicak düşün altinda masaj yaptim rahatladim...Şuan kayısı ve erik taze bulamam kuzum ama kuru kayisidan yapabilirim
Duş aklımda olsun canım sıcak iyi geliyor demek ki
Sanmıyorum canım verse de içmem muhtemelen içinde ne olduğunu bilmediğim için.
Tarifin alırsan mutlaka paylaş canım biz de yapalım
Dut kurusunu görmüştüm kuzum o da aklımda
Şuan taze bulamam anca gün kurusu ile yapabilirim canım nasıl yapmıştın tarif yazsana
Kafayı yemiş onlar doğumdan sonra mesafe koy normal değiller. Zaten çocuk başlı başına insanı sinir eder. Tüm çabaları kayinvalideni sindirmek. Hep bana hep bana kafasindalar. Bence görümcen de çekemiyor biraz da kızı işine geliyor onu öne sürüyor.Evet ben de onu diyorum gelip bana söyleme benim 3 tane daha kendi kardeşlerimden yeğenlerim ver bebi gördükleri yerde karnımı okşuyorlar öpüyorlar. Bunun yanında kv ile görümcem bebek konusunu açmak bile istemiyor. Bir kere görümcem ona oto koltuğunu ben alırım demişti o da hemen annesine bağırmıştı. Bana bişi alma elalemin çocuğuna al demişti. Tamam kızım sana da alırım en önce sana alırım dedi bu sefer. Zaten onu şımartan annesi ve babası. Kıskanç olduğunu biliyorum zatne yıllarca huyu böyle. Neden gelip kv ye ve bana söylüyorsun kadına sinyal veriyor aklı sıra. Hani onu severseniz bizimki bunalıma girer diye.
Sağol canım deniycem bunu tatlandırmak için içine azıcık hurma özü ya da keçiboynuzu özü koyabilirim kaynattiktan sonra. Bi deneyim hem kayisidan hem ayvadan. Dere otu hiç sevmem ama gerek olursa onu da yerim. Bulgurdan çorba yaptırırım anneme aklimda bunlarBen de gunkurusundan yapacagim. Annem yapmis bana ama az o. Bir hafta icmek lazim en az. Canim ortadan ikiye bol kayisilari, sekersiz suda kaynat kavonaza vakumla. Eger icmek istiyorum diyorsan blenderdan gecir ama taneli yerim suyunu icerim diyorsan oldugu gibi kavonozla. Birazcik kaynarken erisin kayisi diri olmasin. Sekersiz yapmalisin ama daha faydali... Ben 1 kavonozu 2 gunde icmistim, 3 kavonoz yarim kilo gun kurusu ile olur. Ozellikle suyu faydali zaten... Derek otu, bulgur, yesillik cok sut yapiyor. Ozellikle mastit agrilari icin sicak dus... Cok sut gelince ilk hafta cekmiyor hepsini bebis o yuzden nasil agriyor anlatamam. O zaman sicak düşün altinda masaj yaptim rahatladim...
Bir anim aklima geldi, mastit yuzunden dustayken 3 gunluk fakandi kizim aglamisti. Banyodan sesini duyunca sut kendiliginden akmaya baslamisticok duyguluydu...
Anlattiklarindan sanki annesinin dis sesi olmus kizi... Kv geldigini nerden biliyorlar? Bence gorumce de annesini sizden kiskaniyor. Kesinlikle bebek dogmadan onlarla olan oliskinizde kurallari koyun ve esiniz soylesin bunu annesi ve kardesine ...Canım arkadaşım şuan yaşamla mücadele ediyor durumu çok kritik. O yüzden umursamıyorum kim gelmiş gitmiş. Sadece iyileşmeye odaklanıyor. Rabbim inşallah yüzüne güzel.
Kızımın kuzenine gelince de kızım zaten huyunu sevmiyor. Mesela babannem beni daha çok seviyor diyormuş. Umurunda değil asla kıskanmaz da öyle huyları da yok çünkü. Annesi babası çok şımartıyor zaten. Birisi hakkında saygısızca konuştuklarında gülüyorlar. Sürekli aile içinde de didişiyorlae. Çocuğun her şeyi özel evde o ne derse ne isterse onu yapıyorlar. Gelmesinler diyemiyorum. Annesi buraya geldğinde geliyorlar mutlaka. Geldği zamanda kadına hesap soruyor küçücük aklıyla. Buraya be zaman geldin niye kakıyorsun bize gel annem de senin çocuğun. Annem de hasta ona da bak. Bir de ağlama krizlerine giriyor kadınla küsüyor trip atıyor. Hayır normalde de kadın bana gelse kıyameti koparıyordu. İlla onlara gidecek bize gelmeyecek. Şimdi de bahane bulmuşlar bebek doğacak ilgi bebekte olacak diye hırçınlaştı kıskanmaya başladı. Bebeğe bişey alamadım izin vermiyor. Notları düştü. Hayır kıskanması gereken benim kızım ona ne oluyor. Kızımla görüşmesine istemiyorum. Eşim bile yeğeni oldupu halde fazla görüşmesinler diyor.Aralarında uçurum var o ne kadar hırçın ağlar kıskanç olduysa benim kız da o kadar sessiz sakin uysal. Vallahi artık yoruldum onun kıskançlıklarından sürekli bunu bize yansıtmalarından da yoruldum. Eşime de söyledim. Buraya zaten normalde çok gelmiyorlar kv geldğinde hemen geliyorlar. Beni de ilgilendirmiyor ileride kendileri çekecekler umurumda da olmaz bu saatten sonra.
Canım onu ayarlardan düzeltmen lazım güncelleme olmuştu atayım sana ordan düzelttamam arkadaşım çok sağolasınbi de bişey sorucam bende kendiminde kimseninde haftası falan gözükmüyor sizde de öyle mi
Bir de rezene cayi var canim, hem sutu artiriyor hem bebegin gazina destek oluyor. Sabah aksam bir kupa icebilirsin. Biraz limonla. Ek gidaya gecince de bebek icmeye basliyor. O zamana kadar biz :)Sağol canım deniycem bunu tatlandırmak için içine azıcık hurma özü ya da keçiboynuzu özü koyabilirim kaynattiktan sonra. Bi deneyim hem kayisidan hem ayvadan. Dere otu hiç sevmem ama gerek olursa onu da yerim. Bulgurdan çorba yaptırırım anneme aklimda bunlarSağım yapmak önemli ilk zamanlar mastit çok kötüdür allah korusun
Annem hep söyler başka bi odada falan olduğunda bizim uyandığımızı sütü akinca anliyormusNe acayip çalışıyor hormonlar
S syildizs bu şekilde düzeltmen gerekli canımMerhaba,
İmza Sorunu yaşayanlar için çözüm :
Profil sayfanızda "Forum Seçenekleri" linkine tıklayın
veya https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences bu adrese direk gidebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3169467
Girdiğiniz sayfada "İçerik Seçenekleri" başlığı altında "Başkalarının mesaj altındaki imzaları görüntüle" seçeneğinin seçildiğinden emin olun.
Eki Görüntüle 3169469
Son olarak sayfanın en altındaki "Kaydet" e bastığınızdan emin olun.
İmzaları görmeye başlayacaksınız.
Eki Görüntüle 3169470
Rezene çayı ile ilgili bazı araştırmalar çıkmıştı zararlı olduğu ile alakalı, ona bi tekrar bakayım ben de tam hatırlamıyorum o zaman hamile değildim çok üstünde durmamistim ne olduğunu tam hatirlayamadim canımBir de rezene cayi var canim, hem sutu artiriyor hem bebegin gazina destek oluyor. Sabah aksam bir kupa icebilirsin. Biraz limonla. Ek gidaya gecince de bebek icmeye basliyor. O zamana kadar biz :)
Nolur sıkma canını böyle insanlar için gerçekten hiç gerek yok ya anlıyorum gerçekten normalde takıldığımızdan daha çok takılıyoruz herşeye ama bariz belli görümcen yani kötü bişey de söylemek istemiyorum nolursa olsunEvet ben de onu diyorum gelip bana söyleme benim 3 tane daha kendi kardeşlerimden yeğenlerim ver bebi gördükleri yerde karnımı okşuyorlar öpüyorlar. Bunun yanında kv ile görümcem bebek konusunu açmak bile istemiyor. Bir kere görümcem ona oto koltuğunu ben alırım demişti o da hemen annesine bağırmıştı. Bana bişi alma elalemin çocuğuna al demişti. Tamam kızım sana da alırım en önce sana alırım dedi bu sefer. Zaten onu şımartan annesi ve babası. Kıskanç olduğunu biliyorum zatne yıllarca huyu böyle. Neden gelip kv ye ve bana söylüyorsun kadına sinyal veriyor aklı sıra. Hani onu severseniz bizimki bunalıma girer diye.
oldu
Ben bir yasina kadar kullandim. 5 ayliktan sonra da kendi icti hep... Yarim cay bardagi iciyordu. Hem seviyordu hem de gaza cok iyi. Benim kiz cok gazliydi, ilac da kullanmadim Ben... Yani cok faydasini gordum. O zamnki gelisimini takip Eden cocuk Dr da desteklemisti...Rezene çayı ile ilgili bazı araştırmalar çıkmıştı zararlı olduğu ile alakalı, ona bi tekrar bakayım ben de tam hatırlamıyorum o zaman hamile değildim çok üstünde durmamistim ne olduğunu tam hatirlayamadim canım
Denerim canım ben de ay ne çok şey var hepsini yazmam lazım bi yereBen bir yasina kadar kullandim. 5 ayliktan sonra da kendi icti hep... Yarim cay bardagi iciyordu. Hem seviyordu hem de gaza cok iyi. Benim kiz cok gazliydi, ilac da kullanmadim Ben... Yani cok faydasini gordum. O zamnki gelisimini takip Eden cocuk Dr da desteklemisti...
Bilmiyorum ki rahatsız olmaya başladım sadece. Babaannesine seni kıskanıyor kimseyle paylaşmak istemiyor sana çok düşkün falan diyor. Sanki zaten normalde de kıskanç çocuk değilmiş gibi. Kardeşime anlattım o da seninle aynı şeyi söylüyor. Senin görümcen sorunlu bilerek kızı da aynı anasına çekmiş diyor. Sessiz gözüküyor ama sessizden korkacaksın diyor. İstiyorlar ki kv ve kp sürekli onun ailesine destek çıksın onunla ilgilensin bilmem ne zaten kp ona her ay 3000 TL yolluyor o da çalışmadığı için destek oluyor. Eşim kızıyor yollama şunlara diye lüks yaşıyorlar diyor ama o da çalışmıyor kocasına mahçup olmasın diye yolluyorum diyor. Yoksa bana ailem destek çıkmıyor demesin diye. Hayır ben yollamıyorum koleje özel bale durdu tekvando piyano kurslarına da yollamıhrlım hepsine yolluyor. Ben sadece etüte yolluyorum o da ücretsiz zaten. Yani artık sıkılmaya başladım bu durumdan. Tamam önceden he deyip geçiyordum ama şimdi bebek bekliyorum. Niye böyle konuşuyorsun anlamıyorum.Kafayı yemiş onlar doğumdan sonra mesafe koy normal değiller. Zaten çocuk başlı başına insanı sinir eder. Tüm çabaları kayinvalideni sindirmek. Hep bana hep bana kafasindalar. Bence görümcen de çekemiyor biraz da kızı işine geliyor onu öne sürüyor.
Arıyorlar kv mi mesela o önceden burda olduğunu söylemiyordu kızına çünkü o da kızına söylüyor üzerine salıyor diyordu. Kızda durmuyor ağlıyor bağırıyor falan diyordu. Bende anne lütfen yaşan söylemeyin dedim. Bırakın kıZsın ağlasın dursun yalan söylemek hoş değil o mutlu olsun diye kova koca insanlar yalan söylüyor ve yalanı da aşılıyorsunuz çocuğa ablama söyle doğrusunu ona söylemesin onun yanında konuşmasın. Yok annesiyle konuşurken telefondan sesini duymuş burda olduğunu duymuş. Eşimde sinirlendi yapıştırsın ağzına bşr tane bak bakalım bir daha hesap soruyor mu dedi. Şımartmayın şunu artık yeter ya dedi. Geçen gün onu aradım annem geldi sen de sabah gel istersen kahvaltıya çocuğu okula bıraktıktan sonra dedim. O da çocuğun okul çıkışı ailece geldiler bir bakışları var görmeniz lazım kv me sankş üstüne kuma getirmiş gibi bakıyor. Bebek değil ya 12 yaşına geldi. Ben onun yaşındayken çalışıyordum yaz aylarında kuaförde. Her şeyi anladığı yaşta artık.Anlattiklarindan sanki annesinin dis sesi olmus kizi... Kv geldigini nerden biliyorlar? Bence gorumce de annesini sizden kiskaniyor. Kesinlikle bebek dogmadan onlarla olan oliskinizde kurallari koyun ve esiniz soylesin bunu annesi ve kardesine ...
Yılanın başı malesef görümcen. Ve evet bence de kızı anasına çekmişBilmiyorum ki rahatsız olmaya başladım sadece. Babaannesine seni kıskanıyor kimseyle paylaşmak istemiyor sana çok düşkün falan diyor. Sanki zaten normalde de kıskanç çocuk değilmiş gibi. Kardeşime anlattım o da seninle aynı şeyi söylüyor. Senin görümcen sorunlu bilerek kızı da aynı anasına çekmiş diyor. Sessiz gözüküyor ama sessizden korkacaksın diyor. İstiyorlar ki kv ve kp sürekli onun ailesine destek çıksın onunla ilgilensin bilmem ne zaten kp ona her ay 3000 TL yolluyor o da çalışmadığı için destek oluyor. Eşim kızıyor yollama şunlara diye lüks yaşıyorlar diyor ama o da çalışmıyor kocasına mahçup olmasın diye yolluyorum diyor. Yoksa bana ailem destek çıkmıyor demesin diye. Hayır ben yollamıyorum koleje özel bale durdu tekvando piyano kurslarına da yollamıhrlım hepsine yolluyor. Ben sadece etüte yolluyorum o da ücretsiz zaten. Yani artık sıkılmaya başladım bu durumdan. Tamam önceden he deyip geçiyordum ama şimdi bebek bekliyorum. Niye böyle konuşuyorsun anlamıyorum.
Eskiye nazaran daha çok takıyorum stres yapıyroım anlatamamsize. Eskiden bunları görmezden geliyordum duymazdım zaten kv bana. Çok gelmezdi çalıştığım için bi pazarım vardı adada sırada gelirdi. Hayır kv ye demiş ki kızı babannem oğlunu senden dah çok seviyor anne demiş. Beni bile dolduruyor ben de onun sözüne takılıyorum inanıyorum diyor. Annesiyle bana anlatıyor. Yanımızda bile diyor gel kıznda kal o da senin kızın o da hasta ona da yardım et diyor. Bu arada görümcem sürekli kv lerw fiso kakıyor zaten bana nadir geliyordu. Şimdi bebek olacak diye sık gelmeye başladı. O kadar normalde gelmezdi. Ondan rahatsız olmaya başladılar. Bizim durumlar birazda karışık normalde oğlunun ilk çocuğu olacak o yüzden kızımı pek kıskanmıyordu. Benim ikinci evliliğim. Küçük yaşta evlenmiştim ondan kızım var. Ama şimdiki eşim üzerine aldı kızımı. 3 yaşından beri evliyiz. Kızım da biliyor anlattık her şeyi o bile kıskanmıyor can atıyor doğsun kardeşim diye. Ama bunlar tutuştu sürekli kv me baskı yapıyorlar benim yanımdayken. Bağırıyor telefonda ağlıyor kıyameti koparıyor ben duyuyorum telefondan düşünün artık. Bi bebeği eksikti bunların falan diyorNolur sıkma canını böyle insanlar için gerçekten hiç gerek yok ya anlıyorum gerçekten normalde takıldığımızdan daha çok takılıyoruz herşeye ama bariz belli görümcen yani kötü bişey de söylemek istemiyorum nolursa olsun
olduminseo kurtatırıcı gibisin yaaa sağol