2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Leedong ay aklima ne geldi ... O kiz bebege de zarar verebilir bence cunku onunki artik liskanmak degil kindarca dusmanlik.... Aman dikkat edin yesiginize giydirdiginize
Zaten o bikere annesine sen sakın kardeş yapma yaparsan onu balkondan aşağıya atarım demişti. Gülmüştü bunlsrda. O saatten sonra kızım dediki bana anne ben asla kardeşimi onunla yalnız bırakmam dedi. Bişey yapar kardeşime dedi. Ben de zaten bende bırakmam dedim merak etme dedim

Ve sakın yalnız bırakmayın Leedong
Yok zaten bırakmam asla. Görümcemi seviyorum gerçekten sessiz sakin ama neden bu kadar normal karşılıyor. Anlamıyorum. Benim kızımda onunla yaşıt o neden böyle davranmıyor. Bebek gibi ya görseniz anlarsınız. Ne zaman kv bana gelse sıkıntı yaşıyroım. Şimdi sömestir tatiline girecekler ya geçen gğn kadına diyor ki beb tatilde sana gelicem okullar açılana kadar sende kalacağım sakın bşr yere gitme diyor kadına. Emir vererek konuşuyor. Çok sıkıldım gerçekten de kızlar anlatamam size

Ay sorma her usgde ağzını yüzünü büküyo böyle hiç sevmiyoruz neyse yüzünü gösteriyo beyfendi buna da şükür
30 haftadır sadece bir kere yüzünü gösteren, beyefendi var bende de.
Süt artırmak için değil ama, doğumdan sonra büyük tuvalet ve gaz için, biz evde kayısı kompostosu yapmıştık. Şimdi inşallah unutmam gene yapacağım. Kuru kayısı, kuru incir, ve hurma da almalı tabi yanımıza.
Süt için ilkte işe yarayan bestlak damla, hipp anne sütü arttırıcı Çay aldım hastaneye götüreceğim onları

Beni biliyorsunuz ben koca yaz hep bulantı yaşadım kustum annemde kaldım 1,5 ay 1 ay da kız kardeşimde kaldım. Bunlar istiyor ki bana annem baksın hep. Kv gelmek istiyor. Annem de okullar açıkken gelemiyor çocukları ona bırakıyorlar çünkü kardeşlerim çalıştığı için. Haftasonu geliyor bazen. Geçen hafta da annem gelmişti. Görümcem bana diyor ki annen kaç gğn kaldı sende dedim haftasonu kaldı cuma geldi pazar döndü dedim. O kadar mı kaldı dedi. Bende evet abla çocuklara bakıyor annem kalamaz dah fazla zaten dedim. Kv yanında diyor. Sankş annem bakmıyor. Ben kaç defa düşük yaptım müdahale oldum ameliyat oldum hepsinde de annemde kaldım hep kadın baktı bana. Kendş annesinin bu kadar sık gelmesi rahatsız etti galiba oku anladım kv dem de 10 günde bir geliyor 2 gün kalıyor sadece hatta genelde 1 gün kalıyor cumartesi geldiyse pazar akşamı kızına gidiyor orda kakıyor ordan da evine gidiyor.

Size gelmesin diye yapıyor şaşkınlıkla okuyorum. Korkunç aslında küçük bir çocuğun bu kadar şey düşünmesi, ailesi nasıl hâlâ gulebiliyor anlamıyorum. Merak ettim mesela esinizin arası nasıl yeğeni ile.

ayyy maşallah çok güzel isimleri adlarıyla yaşasınlar bizim grubun ilkleri olacaklar minik kuzucuklar
çok geçmiş olsun canım farklı bir doktor görüşü alman çok iyi olmuş bence de hem devlet hastanesi maddi kazanç beklentisi olmadığı için daha doğru teşhis koyuyor diye düşünüyorum bende özel+devlet aynı anda gidiyorum kafam daha rahat ediyor. İnşallah dinlenerek bu sürecin üstesinden gelirsin stres yapma kendine
canım hamilelik ve hormonlar herşeyi 10 katı daha yoğun yaşamamıza sebep oluyor malesef ama senin stres ve sıkıntı yapman hem bebeğine hem sana hemde ailene kötü yansır az bir sürecimiz kaldı bence bu tarz insanları hayatımızdan çıkaramıyoruz malesef ama ya arana mesafe koy yada rahatsızlığını dile getir bu söylediğin seyler beni strese sokuyor lütfen bu konuları kapatalım konuşmak istemiyorum de yada kızın bu kadar rahatsızsa bu durumdan bir süre mesafe koyalım oda kendi hayatına baksın kafası dağılsın de çünkü buradaki bir çok arkadaşında dediği gibi sağlıklı bir durum değil yani bebeğini de kızını da koruman gerekli böyle insanlardan yarın birgün birşey yapsa çocuk kıskançlıktan yaptı derler yani sen önlemini kendin önceden al bence gerekirse kayınvalidene rahatsızlığını ilet
Bugün herkes uykusunu aldı herhalde. Tek uyuyamayan bendim sanırım
yok canım nerde ben interneti kapatıp yatıyorum benim kız rahatsız gece boyu uyandı zaten son aylar uyku problemi yaşıyorum sürekli 10 kez kalk yön değiştir tekrar uyumaya çalış, iş var erken kalk derken uykular haram oldu

Ay onlar ne yaparsa yapsin bosverin. Siz kendi ailenizden uzak tutun, huzurunuzu koruyun yeter bence ... Kv de istenen kisi oldugu icin zevk aliyor sanki... Gorumceniz de kizinin karakterinde oldugu icin kizinin yaptiklari ona normal geliyor o yuzden seslenmiyor. Yazik cocugu ne hale getirmisler! Bosverin ya onlar yuzunden keyfinizi kacirmayin. Zaman o kadar hizli ve acimasiz ki, guzel gunlerinizi ailenizle yasamaya keyfini cikarmaya bakin. Izin vermeyin onlarin sizi uzmesine!

Gerçekten sıcak bir duş, süt gelmesi için çok iyi, ilk doğumda annem beni hemen duşa sokmuştu. Gece göğüs ağrısı ile beraber bir anda resmen süt inmişti.
Geçen internette göğüslere konulan sıcak ya da soğuk kompres gördüm acaba onlarda işe yarar mı.
Aa yengeniz nasıl yaptı acaba, detaylı tarif alabilir misiniz.
Ya inan senin kadar endişeleniyorum, bu çocuk için. Çocuk değil ki bu baska bir şey. Ama şuna inanıyorum ailede bitiyor her şey, neden senin kızın yapmıyor da o kız böyle. Bir de aman kiskanmasin, aman üzülmesin diye diye iyice şımartmış. Benim oğlum da arada soruyor bebek doğunca onu da beni sevdiğin gibi mi seveceksin diye, tabi ki onu da seveceğim diyorum.
Gerçekten senin kadar sinir oldum, dayanailacak bir şey değil, Allah'tan sen de cevabını veriyorsun. Allah yardımcın olsun, evlatlarını da senin göremeyecegin yerlerde korusun kollasin

Kesinlikle acil bir tedaviye ihtiyacı var o çocuğun, acaba okulda nasıl. Burada böyleyse okulda da her seyi, herkesi kıskanır ki
Ben de soluma yatınca, kalçadan bacağa ağrım oluyor
Bebeği duyunca hırçınlasmıs , önceden cok normaldi sanki

Şimdi belli oldu bunların karın ağrısı. Tabi kızını torun yerine koymadılar. Şimdi ikinci gelecek olunca hepsinin kıskançlık damarları kabarmış. Allah akıl fikir versin cidden.

Tam bi baş belası

Samimi değiller değiller dediğim eşim eniştesini hiç sevmez bir kere ayrılma durumuna gelmişlerdi eşim alıp ablasını eve getirmişti eniştesinden vurmuştu. O zamandan beri hep mesafeli ablasını seviyor ama uzak duruyor ablasından bile. Çyle çok düşkün değil yani hiç birisine. Yeğeni de saygısız olduğu için pek hazmetmiyor eniştesinden dolayı da hiç gitmez onlara hastalık vs olursa mecburiyetten gidiyor. Bıraksan bir kaşık su da boğar. Bir de kp den çok para istemiş borç vermiş ama yıllarca hiç geri ödememiş. Artık vermiyorlar tabi ama duygu sömürüsü yapıyormuş maaşımdan kestiler. Kızın okuluna zam geldi tek çalışıyorum yetişemiyorum falan diyormuş

Amin canım inşallah doğduğu zaman da böyle salaklıklar yapmazlar hu sefer eşim girer devreye çocuk mocukta dinlemez o. Gerçekten yeğeninin huyunun pis olduğunu biliyor kendisi kızımla sık sık görüşmesini istemiyor. Bana diyor çok gitme samimi olma diye. Deiem napıyım ablan çağırıyor gitmesem ayıp olacak

Sıcak etkili demek ki herkeste fayda ettiğine göre Benim de 1 haftadır ara ara göğüslerim sızlıyor regl olacakmışim gibi inşallah sütler doluyordur

Kardeşin çok haklı tatlım,
Kocaman kız, neredeyse ergenliğe girecek. Çok itici
Senin nokta atış yorumlarını seviyorum

Şimdi belli oldu bunların karın ağrısı. Tabi kızını torun yerine koymadılar. Şimdi ikinci gelecek olunca hepsinin kıskançlık damarları kabarmış. Allah akıl fikir versin cidden.
Evet kızımı böyle hiç kıskanmazdı sadece babannemke dedem beni daha çok seviyor demiş benimki de anneannemle dedemde beni daha çok seviyorlar demiş. Yani aklına hiç şeytanlık gelmiyor kızın. Anne bu neden böyle ben anlamadım sevsinler nolacak dedemle anneannemde beni seviyor diğerleri kıskanmıyor ben neden kıskanayım ki dedi.

Pilates beni rahatlatıyor , yatmadan önce yapıyorum gece de faydasını görüyorum canım. 2 gün öncesine kadar bel/ sırt ağrısı bende de oluyordu. 2 gündür rahatım. Kaliteli bi uyku için ben de etrafımı yastıklarla sardım, yatağın 4/3 ü bana ait şuan

Söyledim kv yanında benim kzıım kıskanmıyor o na ne oluyormuş dedim. Zaten derslerinde bir başarısı yoktu ki özele gitmese vay haline dedim. Bunlsr hep özele gönderiyor hem de özel ders aldırıyorlar ona rağmen olmuyor çünkü çocuğun ödevlerini annesi yapıyor hep. Gece 12 ye kadar o çocuk bildim bileli uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…