- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
Rekor bende sanıyorum, muayene ücreti 520 tl oldu daha yenidoğum için Aralık 2022 fiyatı 10 bin
Bu da naz mı ? Bir tanıdığım hava rüzgarlı mı diyeO sikayet degil minicik gebelik naziolur o kadar
Ben henüz o bölüme geçmedimBir de dogum da lohusalikta unutmuyor
Ben de eşime bu yoğurt bozuk mu bu peynir bozuk mu tadına bak dedim diye üzülüyordumBu da naz mı ? Bir tanıdığım hava rüzgarlı mı diyeönce eşini dışarı cikariyordu baksın diye hamileyken
Aha haa cok guldumBu da naz mı ? Bir tanıdığım hava rüzgarlı mı diyeönce eşini dışarı cikariyordu baksın diye hamileyken
Çoğu hastanede oluyor diye biliyorum canımKızlar bu pilates topunu hastane veriyor mu yoksa yanımızda bizim mi götürmemiz lazım ?
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerle gel inşallahKızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
Maşallah canımSelam teyzoşlarr biz kontrolden çıktık1950 gr 41 cm olmuşuz. Her şey yolunda çok şükür 17 Ocakta ilk nstmize girecekmişiz. Ben de 73 kilo olmuşum
Bayrağı size devrediyorum haldeBenim doktorumun ücreti 925 tl. Klinik değil. Özel Hastanede doktor. Profesor olduğu için öyle çok olabilir belki.
Ay sorma her usgde ağzını yüzünü büküyo böyle hiç sevmiyoruzMaşallah canımdudağıda büzmüş annesi trip mi atıyor ne
İyi de ıkınınca kısalması normal değil mi zatenHerkese iyi akşamlarumarım iyisinizdir hepiniz. Bugün çok kötü bir gün geçirdim, paylaşmak istedim. 27+1 olduk, geçen hafta rahim ağzı 32 ölçülmüştü. Bugün özeldeki doktorum 30 ölçtü. Öksür, ıkın dedi o zaman 25 e kadar düşüyo, Serklaj yapılması lazım hemen dedi. Prof da baktı yapalım dedi. Ne olduğunu bile açıklamadılar apar topar yatış yapacaklardı.
Kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu. Akciğer geliştirici iğne verdi 2 tanesini bugün oldum 2 tanesi de yarın. Ordan oraya ne olduğunu anlamadım. Çok gerildim, ben gerildikçe bebek de gerildi. Kasılma da gördüler ama ben hissetmiyorum hiç bi ağrı.
Doktorla tekrar konuştum dedim ben devletteki doktoruma da danışmak istiyorum. Sabah söylememişti, ikinci görüşmede bu uygulama da çok riskli dedi, neler yapılacağını anlattı. Genel anesteziymiş bide. Çok yoruldum, gerildim. Ordan çıktım devlete gittim riskli gebelik bölümdeki profa. Sağolsun iyice baktılar, bebeğin herşeyi gayet iyi, evet kısalık var ama şu an yapılmasına gerek yok, haftaya tekrar bakalım dedi. Yat dinlen, ilaçlarını kullan deyip gönderdi. Uzun yazdım kusura bakmayın, şimdi dinleniyorum, dua edin inşallah düzelir haftaya
Teşekkür ederim, inşallahİyi de ıkınınca kısalması normal değil mi zatenBoşuna mı diyor dr lar kabız olmayın ikinmayin diye. Çok geçmiş olsun iyi ki diğer dr a sormuşsun bence de bi süre takiple gitmek en mantıklısı. Bazı dr lar çok panik yaptırıyor... İnşallah dinlenerek stabil düzeyde kalır
Ehehehehh rahatsız etmeyin diyorAy sorma her usgde ağzını yüzünü büküyo böyle hiç sevmiyoruzneyse yüzünü gösteriyo beyfendi buna da şükür
Bana kayınvalidem yapıp verdi canım kayısıdan erikten. Ayvada olur yap tabi canımKızlar daha önce konuşulmuştu ama unuttum, süt arttıran komposto hastaneye de götürün falan denmişti. Daha önceki doğumunda deneyip verim alan var mı? Tarif varsa cok makbule geçer, kavanozlayip koymak istiyorum ayvadan yapayım diyorum hatta mevsimiyken.
Neyseki adam akıllı güzel rüyalar görmeye başlamışızZaten her gece rüyama girmeye başladıya emziriyorum ya kucağımda rüyası bile güzel
Çok geçmiş olsun canım endişeni Anlıyorum Bu haftalarda artık serklaj riskli değilmi. Birde zaten öksürünce falan kısalması normal değilmi panik etmişler senideHerkese iyi akşamlarumarım iyisinizdir hepiniz. Bugün çok kötü bir gün geçirdim, paylaşmak istedim. 27+1 olduk, geçen hafta rahim ağzı 32 ölçülmüştü. Bugün özeldeki doktorum 30 ölçtü. Öksür, ıkın dedi o zaman 25 e kadar düşüyo, Serklaj yapılması lazım hemen dedi. Prof da baktı yapalım dedi. Ne olduğunu bile açıklamadılar apar topar yatış yapacaklardı.
Kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu. Akciğer geliştirici iğne verdi 2 tanesini bugün oldum 2 tanesi de yarın. Ordan oraya ne olduğunu anlamadım. Çok gerildim, ben gerildikçe bebek de gerildi. Kasılma da gördüler ama ben hissetmiyorum hiç bi ağrı.
Doktorla tekrar konuştum dedim ben devletteki doktoruma da danışmak istiyorum. Sabah söylememişti, ikinci görüşmede bu uygulama da çok riskli dedi, neler yapılacağını anlattı. Genel anesteziymiş bide. Çok yoruldum, gerildim. Ordan çıktım devlete gittim riskli gebelik bölümdeki profa. Sağolsun iyice baktılar, bebeğin herşeyi gayet iyi, evet kısalık var ama şu an yapılmasına gerek yok, haftaya tekrar bakalım dedi. Yat dinlen, ilaçlarını kullan deyip gönderdi. Uzun yazdım kusura bakmayın, şimdi dinleniyorum, dua edin inşallah düzelir haftaya
Canım hastaneye götürmene gerek yok süt yapacak şeyleri evde kullan mesela doğuma 1 hafta 10 gün kala bile kullansan yeterli oluyor hastaneye geldğinde hemen baktın sütün az geliyor hemen ılık duş al orada İnan şakır şakır gelmeye başlayacak. 1,5 ay önce bşr arkadaşım doğum yaptı sütüm çok az geliyor Dedi ona da dıl al hemen ılık suda demiştim. Aldı hemen bol gelmeye başladı dedi. Sağlıkla gelsinler sütü getiririz canım bir şekilde :)))Kızlar daha önce konuşulmuştu ama unuttum, süt arttıran komposto hastaneye de götürün falan denmişti. Daha önceki doğumunda deneyip verim alan var mı? Tarif varsa cok makbule geçer, kavanozlayip koymak istiyorum ayvadan yapayım diyorum hatta mevsimiyken.
Cok gecmis olsun canim ya doktorlarin hepsi ayri konusuyor insan oyle olunca kime inanacagini şasiriyor. En azindan devletteki guzel seyler konusmus.Iyi dusun iyi olsun.Herkese iyi akşamlarumarım iyisinizdir hepiniz. Bugün çok kötü bir gün geçirdim, paylaşmak istedim. 27+1 olduk, geçen hafta rahim ağzı 32 ölçülmüştü. Bugün özeldeki doktorum 30 ölçtü. Öksür, ıkın dedi o zaman 25 e kadar düşüyo, Serklaj yapılması lazım hemen dedi. Prof da baktı yapalım dedi. Ne olduğunu bile açıklamadılar apar topar yatış yapacaklardı.