Bakar o zaman merak etme oyalarlar kardeşlerini :))Aynen baya sana.yardimci olur. Oglum da kuccuk boyula diyor sen is yaparken ben.ona bakarim çingiragini sallar emzini veririmO da becerikli bilmis az da olsa oyalar diye dusunuyorum
ultrason ölçümleri bazen yanıltabiliyor kafana takma canım. ayrıca anne baba ortalama boy ve kilodaysa bebek de ona göre büyüyor, önemli olan saglıklı olması. 3-4 günlük fark cok küçük bir fark, zamanla kapanırBenimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruzKarnımda çıkmayınca insan kafaya takıyor yemek yedikten sonra karnımın olduğu belli oluyor sizin de öyle mi?
karın büyümesi ya da alınan kilonun bebegin gelişimiyle direkt bir etkisi yok bir örneği de benim :) 20 kilo aldım görenler ikiz mi diyordu oğlum 3 kg 47 cm dogdu, eşim 1.77 ben 1.68 kısa da sayılmayız normal kilodayız.Acaba beslenmede mi sorun yaşıyorum diye kendimi çok dinliyorum sürekli karnım çıktı mı diye bakıyorum benimde erkek, sizler herhalde 2. hamilelik tecrübe böyle bir şey işte :)
26+4Ayyy masallah ben de 24+2 yle katılayım artı dört kiloyla devam ediyoruz
Bende de var canımKızlar göğsünüzün ucunda beyaz birşey oluştumu, süt desem değil gibi akmıyor. Öyle tam ortasında beyaz bişey var, memeucu kremi kullandım yağ kullandım geçmedi.
Birde ben doktor değiştirdim ölçümler fark gösterebilir dediğiniz doğru , şu an tam kaç hafta olduğumuzu bilmiyorum bakalım yakın zamanda gidersem sorun var mı yok mu anlarız :)ultrason ölçümleri bazen yanıltabiliyor kafana takma canım. ayrıca anne baba ortalama boy ve kilodaysa bebek de ona göre büyüyor, önemli olan saglıklı olması. 3-4 günlük fark cok küçük bir fark, zamanla kapanır
Yaa kadinlara hamilelik cok yakisiyor. Sana da cok yakismis masallah
Bende de oluyordu hatta 1 ay önceden oluyor yazmıştımda beyaz bişey toplanıyormuş gibi oluyor Memeucunda
Bende de var o dediğinizden ama nedir çözemedim elinle alınca gidiyor tekrar oluyor
Yaa motivasyonunuz için çok teşekkür ediyorum yüzümde tebessüme sebebiyet oldunuz , tamamdır artık her bünye bir değil herkesin farklı sağlıcakla gelsin herkesin yavrusu inşAllahhh :)karın büyümesi ya da alınan kilonun bebegin gelişimiyle direkt bir etkisi yok bir örneği de benim :) 20 kilo aldım görenler ikiz mi diyordu oğlum 3 kg 47 cm dogdu, eşim 1.77 ben 1.68 kısa da sayılmayız normal kilodayız.Akilvar da tam tersi olmus mesela karnı pek yokmus ama bebek iriymiş. oyuzden bunlara hiç kafanı takma, hamileliğini olumlu duygularla geçir canım :) güzel şeyler düşün kendini motive et, unutma o herşeyi hissediyor
Çok guzel bir foto
Benimde 1 ay önceki kontrolümde 4 gün gerideydi, 2 gün önce son kontrolümde de 2 gün geride çıktı, birdahakine belki tekrar 4 gün geride çıkabilir, bu böyle gittiği sürece hiç bir sorun yok dedi doktor. Aradaki fark her kontrolde açılırsa ozmn endişe edebiliriz, bu çok normalmiş canım, 10 güne kadar geri ve ileri çıkmasında hiç bir sorun yokmuş, genetik faktörlerle alakalı bir durum.Benimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruzKarnımda çıkmayınca insan kafaya takıyor yemek yedikten sonra karnımın olduğu belli oluyor sizin de öyle mi?
çok kurcalama canım iyi değil memişlerle cok oynamak :) zamanla geçerSizlerdede varsa anormal bir durum değil ozmn bu. Çıkacak birşey gibide durmuyor iyice derinde sanki. Duştayken iyice yumuşayınca derin operasyona geçecem
Ama canım sanki zamanla çoğalıyor gibi, ya emzirme zamanına kadar geçmezse de çocuğun ağzına gelirse o şeyçok kurcalama canım iyi değil memişlerle cok oynamak :) zamanla geçer
Ha şöyleYaa motivasyonunuz için çok teşekkür ediyorum yüzümde tebessüme sebebiyet oldunuz , tamamdır artık her bünye bir değil herkesin farklı sağlıcakla gelsin herkesin yavrusu inşAllahhh :)
geçer merak etme daha 3 ay var :) çok uğraşırsan erken dogumu tetikleyebilirsin dikkatli ol canım, banyoda yumuşak hareketlerle çıkmıyorsa zorlama, doktoruna sorarsın kontroldeAma canım sanki zamanla çoğalıyor gibi, ya emzirme zamanına kadar geçmezse de çocuğun ağzına gelirse o şeyaslında çıkarmaya uğraştığımdada kanama ihtimalinden korkuyorum.
Erken doğum mu, o niye ki? Öyle birşey varsa hiç uğraşmamak en iyisi tabii. Korkuttun beni ellemem artıkgeçer merak etme daha 3 ay var :) çok uğraşırsan erken dogumu tetikleyebilirsin dikkatli ol canım, banyoda yumuşak hareketlerle çıkmıyorsa zorlama, doktoruna sorarsın kontrolde
ben memem sızlıyor diye geçen göğsümün ucunu ovaladım az su gibi akıntı geldi bi anda şok oldum korkumdan ellemiyorum artık, rahim kasılmalarını başlatıyormuşErken doğum mu, o niye ki? Öyle birşey varsa hiç uğraşmamak en iyisi tabii. Korkuttun beni ellemem artık
Gerçekten hiç bilmediğim bir konu ama söylediğin çok mantıklı bencevalla ben de ona şaşıyorum işte biz de benzer şekilde besleniyoruz spor yapmasakta. acaba vücut alışık olmadığı için mi böyle tepki verip hızlı yükseltiyor şekeri