2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruz Karnımda çıkmayınca insan kafaya takıyor yemek yedikten sonra karnımın olduğu belli oluyor sizin de öyle mi?
ultrason ölçümleri bazen yanıltabiliyor kafana takma canım. ayrıca anne baba ortalama boy ve kilodaysa bebek de ona göre büyüyor, önemli olan saglıklı olması. 3-4 günlük fark cok küçük bir fark, zamanla kapanır

Acaba beslenmede mi sorun yaşıyorum diye kendimi çok dinliyorum sürekli karnım çıktı mı diye bakıyorum benimde erkek, sizler herhalde 2. hamilelik tecrübe böyle bir şey işte :)
karın büyümesi ya da alınan kilonun bebegin gelişimiyle direkt bir etkisi yok bir örneği de benim :) 20 kilo aldım görenler ikiz mi diyordu oğlum 3 kg 47 cm dogdu, eşim 1.77 ben 1.68 kısa da sayılmayız normal kilodayız. Akilvar da tam tersi olmus mesela karnı pek yokmus ama bebek iriymiş. oyuzden bunlara hiç kafanı takma, hamileliğini olumlu duygularla geçir canım :) güzel şeyler düşün kendini motive et, unutma o herşeyi hissediyor

Birde ben doktor değiştirdim ölçümler fark gösterebilir dediğiniz doğru , şu an tam kaç hafta olduğumuzu bilmiyorum bakalım yakın zamanda gidersem sorun var mı yok mu anlarız :)

Bende de oluyordu hatta 1 ay önceden oluyor yazmıştımda beyaz bişey toplanıyormuş gibi oluyor Memeucunda

Bende de var o dediğinizden ama nedir çözemedim elinle alınca gidiyor tekrar oluyor

Sizlerdede varsa anormal bir durum değil ozmn bu. Çıkacak birşey gibide durmuyor iyice derinde sanki. Duştayken iyice yumuşayınca derin operasyona geçecem

Yaa motivasyonunuz için çok teşekkür ediyorum yüzümde tebessüme sebebiyet oldunuz , tamamdır artık her bünye bir değil herkesin farklı sağlıcakla gelsin herkesin yavrusu inşAllahhh :)

Benimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruz Karnımda çıkmayınca insan kafaya takıyor yemek yedikten sonra karnımın olduğu belli oluyor sizin de öyle mi?
Benimde 1 ay önceki kontrolümde 4 gün gerideydi, 2 gün önce son kontrolümde de 2 gün geride çıktı, birdahakine belki tekrar 4 gün geride çıkabilir, bu böyle gittiği sürece hiç bir sorun yok dedi doktor. Aradaki fark her kontrolde açılırsa ozmn endişe edebiliriz, bu çok normalmiş canım, 10 güne kadar geri ve ileri çıkmasında hiç bir sorun yokmuş, genetik faktörlerle alakalı bir durum.
Bende endişelenmiştim, Her bebek aynı firmanın paketinden çıkmıyor bunlar oyuncak değil dedi doktorum espri yapmayı çok sever kendisi
Bebeğin sağlıklıdır hiç endişe etme canım

çok kurcalama canım iyi değil memişlerle cok oynamak :) zamanla geçer
Ama canım sanki zamanla çoğalıyor gibi, ya emzirme zamanına kadar geçmezse de çocuğun ağzına gelirse o şey aslında çıkarmaya uğraştığımdada kanama ihtimalinden korkuyorum.

Yaa motivasyonunuz için çok teşekkür ediyorum yüzümde tebessüme sebebiyet oldunuz , tamamdır artık her bünye bir değil herkesin farklı sağlıcakla gelsin herkesin yavrusu inşAllahhh :)
Ha şöyle toparlan tatlım. Burada herkesin bebeği sağlıkla gelip, güzelce büyüteceğiz

Ama canım sanki zamanla çoğalıyor gibi, ya emzirme zamanına kadar geçmezse de çocuğun ağzına gelirse o şey aslında çıkarmaya uğraştığımdada kanama ihtimalinden korkuyorum.
geçer merak etme daha 3 ay var :) çok uğraşırsan erken dogumu tetikleyebilirsin dikkatli ol canım, banyoda yumuşak hareketlerle çıkmıyorsa zorlama, doktoruna sorarsın kontrolde

geçer merak etme daha 3 ay var :) çok uğraşırsan erken dogumu tetikleyebilirsin dikkatli ol canım, banyoda yumuşak hareketlerle çıkmıyorsa zorlama, doktoruna sorarsın kontrolde
Erken doğum mu, o niye ki? Öyle birşey varsa hiç uğraşmamak en iyisi tabii. Korkuttun beni ellemem artık

valla ben de ona şaşıyorum işte biz de benzer şekilde besleniyoruz spor yapmasakta. acaba vücut alışık olmadığı için mi böyle tepki verip hızlı yükseltiyor şekeri
Gerçekten hiç bilmediğim bir konu ama söylediğin çok mantıklı bence eve parmaktan ölçmeli test mi alsam diye düşündüm ama hemşire kan almadan önce parmaktan ölçtü 90 çıktı hemen ardından kandan aldığı tüp sonucu 75 çıktı o testlerin de hata payı baya yüksek sanırım. Doktorum da cvp vermiş şimdi, sınırdasın ara ara bakalım şekerine demiş, bidaha mı yükleme yapıp bakalım demek bu yazık yahu çocuğa da of tadım kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…