2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu markayı bilmiyordum teşekkür ederim bende bi bakayım canım sağol

Hatta son haftalar bol bol cinsel ilişki öneriyor doktorlar
Bugün doktor kontrolüm var, eşime de gel dedim sırf doktordan cinsel ilişkinin normal olduğunu duysun diye.
Aylardır yanaşmıyor çok korkuyor birşey olacak diye, sadece elleşip öpüşüyoruz

Aynen bnce de oyle yoksa bn aclik 122 yle bildigin seker hastasiyim damardan sonuc gelsin de o daha net olucaktir. Aksam da olcerim dr a girtigimde tum ölçülerimle kontrol eder.

Açlığın 122 çıkması çok garip canım orda bi yanlışlık olmuştur genel de 100ün altında çıkıyor. Ben de ki cihaz da optima doğru ölçtüğünü düşünüyorum.
Benim de genelde 1. Saat tokluk 120lerde 2.toklukta 97-98 civarlarında dolanıyo. Akşamları yaptığımda 1.tokluk biraz coşuyo tabi fazla yemek yersem yükseliyo hemen dün biraz fazla kaçırdım yemeği 155 çıktı Sen de akşamları ölç istersen canım akşamı görmekte de fayda var.

Kızlar iyi akşamlar pişik kremi şampuan ne aldınız? Ben şampuanı sebamed aldım pişik kreminize öyle yapıcam galiba. Dönence cibinlik bakanınız var mı tavsiyelerinizi alırım
Araştırmalarıma göre anneler mustella nın pişik önleyici kremini öneriyor 1-2-3 şeklinde olanı. Özellikle ilk doğduğunda.

minseo canım benim merak ettiğim bi nokta var bu şeker ölçümü yemeği ilk yediğin lokmadan sonra ki 1 saat mi yoksa son lokmadan sonra ki 1 saat mi
Benim doktor yemeğini yedikten sonra 2 saat hiç bişey yemiceksin dedi ama burda baktığımda kimisi ilk lokmadan sonra olur demiş.
Ben dün yemeğe 20:15de başladım 20:45de bitirdim artık nasıl gömüldüysem yemeğe yarım saat sürdü ölçümü ilk lokmaya göre yaptığımda 185 son lokmaya göre yaptığımda da 155 çıktı beni bu konuda aydınlatın

Doktorumda 20. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi ama insanın içi rahat etmiyor kızlar ya . Bende gratisten green therapy dye bir boya keşfettim de onu sorcam bir doktoruma.
Evet benim dediğim markada buydu, ben belki bir cesaret son ay boyatirim. Gene de içim rahat etmiyor

e- bebekte var sanırım birkaç marka canım, ben de kullanmadım. belki biberon ısıtıcı alabilirim onu düşünüyorum

Evet benim dediğim markada buydu, ben belki bir cesaret son ay boyatirim. Gene de içim rahat etmiyor
valla hangi boya olursa olsun benim de içim rahat etmez. insta.dan essence natural diye bir marka bulmustum, kimyasal içermeyen, hamile kalmaya calıstıgım dönemde kullanırım diye ama onu hazırlamaya da üşendim kaldı öyle.

i
llk lokma baz alınır canım :)

Kızlar bende kurutma makinesi tavsiyesi isteyeceğim. Birde kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine kurduran varmi aranızda, memnun musunuz
grundig kullanıyorum çok memnunum, 6 ay önce falan aldım...çamaşırların topladığı tozu görünce insan şok oluyor. bebekle falan da çok rahatlık olur, tavsiye ederim.çamaşır makinesinin üstüne kurduran çok duydum bence ölçülerine de bakarak al bir sıkıntı yaşamazsın.tek dikkat edeceğin alacağın pamuklu şeyleri özellikle bir tık büyüt al kurutma makinesi bir parça çektiriyor.

Nasıl peki memnunmusun canım kalıcılığından renk bakımından?

muhtemelen bir önceki ölçtüğü kişinin sonucu takılı kalmıstır cihazda, benim evde yaptıgımda birkez oyle oldu tekrarladım. sıkma canını kendi ölçümlerin iyi çıkmış canım. bizim saglık ocagında direkt kan alıyorlar, parmaktan bakmaktaki ısrarı anlayamadım gercekten

Aynen oyle yanlis oldugu bariz belli allahtan kan da verdim yoksa yine bni perisan edeceklerdi. Aksam da olcerim sıkı takibe gecicem mecbur
Beni seker korkuttu acikcasi o yuzden kacirma luksum sanirim yok hamurisi tamamen bitti olursa belki minik seylerle agzimi tatlandiracagim. Seker cok hassasmis cidden. Allah yardimcimiz olsun

Aynen bnde son ay belki bir cesaret diyorum ilk hamileliğimde boyamaya cesaret edemedim ,emzirme döneminde boyamıştım. Ama o da sıkıntı emzirme döneminde de çok önerilmiyor . Yani kafalar karışık

i

llk lokma baz alınır canım :)
Ama benim yemeğimi bitirmem yarım saati buluyo, bu ölçüm bana çok mantıksız geliyo doktorda yemeğini bitir ondan sonra su bile içme 1 saat sonra ölçüm yapmaya başla dedi. Benim doktor bunu da mı yanlış söyledi bana
Şeker yüklemesi yapacağım zaman da hemşire bu içeceği 5-10 dk içinde hemen bitir bitirdikten 1 saat sonra yanıma gel dedi. Kimisi ilk lokma kimisi son lokma diyince kafam karıştı iki defa mı ölçsem acaba napsam

Nasıl peki memnunmusun canım kalıcılığından renk bakımından?
evet canım ben çok memnunum, transparan boya diye de geçiyor...benim doktorum zaten kahve içme, saç boyatma bunlar hep hurafe diyor, yapabilirsin hiçbir sorun yok dedi, sen hasta değilsin gebesin diye de sürekli ekliyor oldukça rahat bir doktor, tam bana göre aslında ben de öyleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…