Bu markayı bilmiyordum teşekkür ederim bende bi bakayım canım sağolbenmi doktorum izin verdi sıkıntı yok dedi, ben mecburen boyatıyorum plazada çalıştığım için...ama yine de bence organik veya amonyaksız boya seç ben inoa ile boyatıyorum, zaten gebelik öçncesi de onu kullanıyordum
Bugün doktor kontrolüm var, eşime de gel dedim sırf doktordan cinsel ilişkinin normal olduğunu duysun diye.Hatta son haftalar bol bol cinsel ilişki öneriyor doktorlar
Aynen bnce de oyle yoksa bn aclik 122 yle bildigin seker hastasiyimValla canım benim sağlık ocağına güvenim kalmadı zaten kaç senelik cihaz acaba parametreleri falan doğru muAçlık 122 çıkması bana da çok abes geldi. Sen kendi cihazını baz al bakalım akşam da ölç yemekten sonra 1 ve 2. saati kaç çıkacak. Bu arada 1. saat tokluk sınırı 140 açlık değil onu bile bilmiyorlar sağlıkçı olarak atanmışlar allahım sabır ver Açlık 100 ün altında olmalı bence senin ölçümünü yanlış yaptılar
Açlığın 122 çıkması çok garip canım orda bi yanlışlık olmuşturEvet anca girdim siteye. Kan verip hemen calismaya basladim oyle de yogunuz kiolcum aletini sabah eczaneden aldim optima marka. Kan verdim ayni anda da saglik ocaginda bulunan ölçüm aletiyle olctu 122 cikti nasil olur dedim kizda bilmiyo galiba sınır 140 fazla cikmamis diyo. Benimde acelem vardi ise yetiscem neyse dedim kan idrar verdim. 1 saat sonra kendi aldigimla yaptim 82 cikti yemek yedim 1 saat sonra tokluk icin yaptim 133 cikti yine 1 saat sonra 79 cikti. Henuz saglik ocagindan kan sonucu cikmadi yarin cikar tahminimce ama bnce onlarin olcum cihazinda sorun vardi yoksa aclik 122 ne demek. Bir de 2. Saat tokluk icin bugun yetismez kanlar gider dedi dr. Yarin tok gidicem sabah kandan bakilsin riske atmak istemiyorum. Israrla aclik tokluk parmaktan bakicaz dedi dr da ya cildirdim arkadas ben diyorum ki dr um normal kan testi istedi diyo yok parmaktan kolayca bakariz. Oldu canim sizin kolayiniza gelicek diye ben ortada sürüneyim. Neyse israrla kabul ettirdim. Bakalim sonuclar ne olacak.
Benim ölçüm dogrudur dimi ya cunku sonuc iyi gibi
Araştırmalarıma göre anneler mustella nın pişik önleyici kremini öneriyor 1-2-3 şeklinde olanı. Özellikle ilk doğduğunda.Kızlar iyi akşamlar pişik kremi şampuan ne aldınız? Ben şampuanı sebamed aldım pişik kreminize öyle yapıcam galiba. Dönence cibinlik bakanınız var mı tavsiyelerinizi alırım
Evet benim dediğim markada buydu, ben belki bir cesaret son ay boyatirim. Gene de içim rahat etmiyorDoktorumda 20. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi ama insanın içi rahat etmiyor kızlar ya . Bende gratisten green therapy dye bir boya keşfettim de onu sorcam bir doktoruma.
e- bebekte var sanırım birkaç marka canım, ben de kullanmadım. belki biberon ısıtıcı alabilirim onu düşünüyorumSelam kızlar, mama hazırlama makinesi almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir ürün var mı? İlk çocuğumda sadece anne sütü verdim, mama hiç kullanmadım. Ama bunlar ikiz olacağı için ben de çalışacağım için pratik bir şey olsun istiyorum
valla hangi boya olursa olsun benim de içim rahat etmez. insta.dan essence natural diye bir marka bulmustum, kimyasal içermeyen, hamile kalmaya calıstıgım dönemde kullanırım diye ama onu hazırlamaya da üşendim kaldı öyle.Evet benim dediğim markada buydu, ben belki bir cesaret son ay boyatirim. Gene de içim rahat etmiyor
llk lokma baz alınır canım :)minseo canım benim merak ettiğim bi nokta var bu şeker ölçümü yemeği ilk yediğin lokmadan sonra ki 1 saat mi yoksa son lokmadan sonra ki 1 saat mi
Benim doktor yemeğini yedikten sonra 2 saat hiç bişey yemiceksin dedi ama burda baktığımda kimisi ilk lokmadan sonra olur demiş.
Ben dün yemeğe 20:15de başladım 20:45de bitirdim artık nasıl gömüldüysem yemeğe yarım saat sürdüölçümü ilk lokmaya göre yaptığımda 185 son lokmaya göre yaptığımda da 155 çıktı beni bu konuda aydınlatın
grundig kullanıyorum çok memnunum, 6 ay önce falan aldım...çamaşırların topladığı tozu görünce insan şok oluyor. bebekle falan da çok rahatlık olur, tavsiye ederim.çamaşır makinesinin üstüne kurduran çok duydum bence ölçülerine de bakarak al bir sıkıntı yaşamazsın.tek dikkat edeceğin alacağın pamuklu şeyleri özellikle bir tık büyüt al kurutma makinesi bir parça çektiriyor.Kızlar bende kurutma makinesi tavsiyesi isteyeceğim. Birde kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine kurduran varmi aranızda, memnun musunuz
Nasıl peki memnunmusun canım kalıcılığından renk bakımından?benmi doktorum izin verdi sıkıntı yok dedi, ben mecburen boyatıyorum plazada çalıştığım için...ama yine de bence organik veya amonyaksız boya seç ben inoa ile boyatıyorum, zaten gebelik öçncesi de onu kullanıyordum
Bende öyle vallaBende çok kararsızım ne yapsam konusunda
muhtemelen bir önceki ölçtüğü kişinin sonucu takılı kalmıstır cihazda, benim evde yaptıgımda birkez oyle oldu tekrarladım. sıkma canını kendi ölçümlerin iyi çıkmış canım. bizim saglık ocagında direkt kan alıyorlar, parmaktan bakmaktaki ısrarı anlayamadım gercektenEvet anca girdim siteye. Kan verip hemen calismaya basladim oyle de yogunuz kiolcum aletini sabah eczaneden aldim optima marka. Kan verdim ayni anda da saglik ocaginda bulunan ölçüm aletiyle olctu 122 cikti nasil olur dedim kizda bilmiyo galiba sınır 140 fazla cikmamis diyo. Benimde acelem vardi ise yetiscem neyse dedim kan idrar verdim. 1 saat sonra kendi aldigimla yaptim 82 cikti yemek yedim 1 saat sonra tokluk icin yaptim 133 cikti yine 1 saat sonra 79 cikti. Henuz saglik ocagindan kan sonucu cikmadi yarin cikar tahminimce ama bnce onlarin olcum cihazinda sorun vardi yoksa aclik 122 ne demek. Bir de 2. Saat tokluk icin bugun yetismez kanlar gider dedi dr. Yarin tok gidicem sabah kandan bakilsin riske atmak istemiyorum. Israrla aclik tokluk parmaktan bakicaz dedi dr da ya cildirdim arkadas ben diyorum ki dr um normal kan testi istedi diyo yok parmaktan kolayca bakariz. Oldu canim sizin kolayiniza gelicek diye ben ortada sürüneyim. Neyse israrla kabul ettirdim. Bakalim sonuclar ne olacak.
Benim ölçüm dogrudur dimi ya cunku sonuc iyi gibi
Aynen öyle canım benimEn güzeli canım bence abartmaya gerek yok vaktti geldikçe yıkanıp ütülenir
Şanslı kesimdeyiz canım Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi
Aynen oyle yanlis oldugu bariz belli allahtan kan da verdim yoksa yine bni perisan edeceklerdi. Aksam da olcerim sıkı takibe gecicem mecburAçlığın 122 çıkması çok garip canım orda bi yanlışlık olmuşturgenel de 100ün altında çıkıyor. Ben de ki cihaz da optima doğru ölçtüğünü düşünüyorum.
Benim de genelde 1. Saat tokluk 120lerde 2.toklukta 97-98 civarlarında dolanıyo. Akşamları yaptığımda 1.tokluk biraz coşuyo tabifazla yemek yersem yükseliyo hemen dün biraz fazla kaçırdım yemeği 155 çıktı Sen de akşamları ölç istersen canım akşamı görmekte de fayda var.
Aynen bnde son ay belki bir cesaret diyorumEvet benim dediğim markada buydu, ben belki bir cesaret son ay boyatirim. Gene de içim rahat etmiyor
İnşallah iyi haberler alırsın tatlımCok sagol canim bnimbugunki kan sonucundan insallah yuzum güler bakalim yuklemesiz ne cikacak
Ama benim yemeğimi bitirmem yarım saati buluyo, bu ölçüm bana çok mantıksız geliyoi
llk lokma baz alınır canım :)
evet canım ben çok memnunum, transparan boya diye de geçiyor...benim doktorum zaten kahve içme, saç boyatma bunlar hep hurafe diyor, yapabilirsin hiçbir sorun yok dedi, sen hasta değilsin gebesin diye de sürekli ekliyor oldukça rahat bir doktor, tam bana göre aslında ben de öyleyim...Nasıl peki memnunmusun canım kalıcılığından renk bakımından?