evet canım aynen dediğin gibi, benim de doğumum yurt dışında odada oldu, yalnız kimse girmiyor kısmı bebek doğunca değişiyorValla o kadar haklısın ki. Yurtdışındaki doğum videolarını izliyorum youtubedan o kadar hoşuma gidiyor ki sadece 1 ebe 1 dr ve kadının eşi. Odasında sancısını çekiyor doğumunu yapıyor başka kimseyi kabul etmiyorlar doğum bittikten sonra anca. Bizim ülkede odaya giren çıkan belli değil kim sağlıkçı kim değil saçma sapam bi sistem. Ben muaynede bile dr un sekreteri içeri girerse istemediğimi iletiyorum hoşuma gitmiyor hiç böyle şeyler.
Pişik kremi trukid trubaby diaper balm şampuan da siveno köpük şampuan aldım ben canım. İçerik olarak temiz olmasına dikkat ettim. Çoğu üründe petrol türevi madde bulunuyor.
En güzeli canım bence abartmaya gerek yok vaktti geldikçe yıkanıp ütülenir
Şanslı kesimdeyiz canım Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi
Evet kuzum diyorum ya cidden o konuda şanslıyım inkar edememAblan yakın değil mi canım? İnsan yardım olmasa da bi destek hissetse bile hoşuna gidiyor dediğin gibi
Bahsettiğim o aslında sadece işin uzmanı kişiler senle ilgileniyor ve bu çok güzel. Ekstra kimseyle muhatap olmak zorunda kalmıyorsun, refakatçi kabul edilmemesi de harika sadece anne ve babaevet canım aynen dediğin gibi, benim de doğumum yurt dışında odada oldu, yalnız kimse girmiyor kısmı bebek doğunca değişiyorbebek doğar doğmaz içeri bebek gözetimi için bir ekip girdi 3-4 kişilik ama hepsi doktor uzman falan tabi...bebeği annenin yanından hiç ayırmıyorlar her şeyine yanında bakıyorlar bir anda tüm bakımlarını yapmaya başlıyorlar, bebeği doğar doğmaz hemen annenin çıplak tenine koyuyorlar ve emzirtmeye çalışıyorlar daha göbek bağını kesmeden...ama öyle refakatçi vb. eşim ve ebe dışında kimse yoktu yanımda...
Az önce ciktim canim cok sukur organlari falan her seyi iyi yolundaymis
Aa neden banlanmis olabilir ki acaba. Bir sey de konusulmadi burada
Çok şükür canımAz önce ciktim canim cok sukur organlari falan her seyi iyi yolundaymisTedirgindim atlattim cok sukur geri ye şeker yuklemesi kaldi o ruyalarima giriyor
hiç anlamadım daha önce başka bi yerde falan yazdığı bişeyle mi alakalı acabaAa neden banlanmis olabilir ki acaba. Bir sey de konusulmadi burada
Böyle bi makine olduğunu ilk kez duydum desemSelam kızlar, mama hazırlama makinesi almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir ürün var mı? İlk çocuğumda sadece anne sütü verdim, mama hiç kullanmadım. Ama bunlar ikiz olacağı için ben de çalışacağım için pratik bir şey olsun istiyorum
Sağol canımiyiyim canım teşekkür ederimşükür kan enfeksiyon değerlerimde sıkıntı yok ama yine ve yeniden idrar yolları enfeksiyonu çıktı. doktorum idrar kültürü istedi bu sefer, onu verdim bugün. 48 saat sonraya çıkacakmış. artık neyse bu çıksa ortaya da ona göre ilaç verse. benimki suyla , tekli şaseyle çözülecek bir şey değil bence artık.
hayırlı olsun , güle güle kullanınikeadan hangi modelleri neler aldınız paylaşır mısınız ya benim kafam mobilya konusunda çok karışık
Vestel KM 7601 Kurutma Makinesi 7 kg Yorumları, Fiyatı - Trendyol canım benim makinem bu cok memnunum. çamaşır makinesinin üstüne kurdurduk biz çamaşır makinemin markası bosch ama hicbir sıkıntı yasanmadı. elektrik faturasını da hic etkilemedi bizim. sonsuz tavsiye edebilirim.Kızlar bende kurutma makinesi tavsiyesi isteyeceğim. Birde kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine kurduran varmi aranızda, memnun musunuz
Geçen hafta aldık. Vestelin 9 kg wifili gayet memnunum. Üzerne kurdurmadım alanım vardı. Ama yer yoksa her yerde üzerine kuruyorlarmısKızlar bende kurutma makinesi tavsiyesi isteyeceğim. Birde kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine kurduran varmi aranızda, memnun musunuz
Evet anca girdim siteye. Kan verip hemen calismaya basladim oyle de yogunuz kiÇok merak ediyorum sonuçlarını senle değerlerimiz birbirine yakındı belli olunca beni de etiketlesene canımBu arada sen şeker cihazı aldın mı alacak mısın evde ölçtün mü hiç merak ettim
Çok teşekkür ederim canım hemen bakayımVestel KM 7601 Kurutma Makinesi 7 kg Yorumları, Fiyatı - Trendyol canım benim makinem bu cok memnunum. çamaşır makinesinin üstüne kurdurduk biz çamaşır makinemin markası bosch ama hicbir sıkıntı yasanmadı. elektrik faturasını da hic etkilemedi bizim. sonsuz tavsiye edebilirim.
Hayırlı olsun sizede canım, benim banyo geniş ama jakuzi var alanı daraltıyor o yüzden çamaşır makinesinin üzerine kurulsa daha uygun olacak diye düşündüm, tavsiyen için teşekkür ederimGeçen hafta aldık. Vestelin 9 kg wifili gayet memnunum. Üzerne kurdurmadım alanım vardı. Ama yer yoksa her yerde üzerine kuruyorlarmıs
Kaliteli olmasına sevindimBen bunu aldım çok beğenerek çok kaliteli geldi kasım indirimlerimde 300 tl ye almıştım
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla canım benim sağlık ocağına güvenim kalmadı zaten kaç senelik cihaz acaba parametreleri falan doğru muEvet anca girdim siteye. Kan verip hemen calismaya basladim oyle de yogunuz kiolcum aletini sabah eczaneden aldim optima marka. Kan verdim ayni anda da saglik ocaginda bulunan ölçüm aletiyle olctu 122 cikti nasil olur dedim kizda bilmiyo galiba sınır 140 fazla cikmamis diyo. Benimde acelem vardi ise yetiscem neyse dedim kan idrar verdim. 1 saat sonra kendi aldigimla yaptim 82 cikti yemek yedim 1 saat sonra tokluk icin yaptim 133 cikti yine 1 saat sonra 79 cikti. Henuz saglik ocagindan kan sonucu cikmadi yarin cikar tahminimce ama bnce onlarin olcum cihazinda sorun vardi yoksa aclik 122 ne demek. Bir de 2. Saat tokluk icin bugun yetismez kanlar gider dedi dr. Yarin tok gidicem sabah kandan bakilsin riske atmak istemiyorum. Israrla aclik tokluk parmaktan bakicaz dedi dr da ya cildirdim arkadas ben diyorum ki dr um normal kan testi istedi diyo yok parmaktan kolayca bakariz. Oldu canim sizin kolayiniza gelicek diye ben ortada sürüneyim. Neyse israrla kabul ettirdim. Bakalim sonuclar ne olacak.
Benim ölçüm dogrudur dimi ya cunku sonuc iyi gibi
Doktorumda 20. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi ama insanın içi rahat etmiyor kızlar ya . Bende gratisten green therapy dye bir boya keşfettim de onu sorcam bir doktoruma.Benim de diplerim çok beyaz, çokta rahatsız oluyorum aslında ama boyamak için asla cesaret edemedim. Gratis ya da Watsons ta doğal boya görmüştüm amonyaksız falan ama almadım, doktoruna sor istersen boyayı gösterip