çok sevindim canım gözün aydın bundan sonra herşey yolunda gider umarım
hepimiz sağlıcakla vaktinde kavuşalım bebişlerimize inşallah
ayakları görememe dönemine doğru yol alıyor gibiyim canım
çok sevindim canım herşeyin yoluna girmesine haber alamayınca merak ettik seni inşallah bundan sonra herşey yolunda devam eder
valla canım bana haftada 1-2 gün böyle oluyor sebebini henüz çözemedim bir uyanıyorum cin gibi dönüp duruyorum garip bir his bence hamilelik ve hormonlar
ayy bende de durumlar aynı canım haftaiçi yapmaya fırsat olmayınca herşeyi haftasonu yetiştirmeye çalışıyoruz malesef gün boyu koşturuyorum sorun yok ne zaman ki akşam oldu oturdum ben iptal kimse beni kaldırmasın istiyorum ama 4 yaşında bir kızın varsa bu pekte mümkün olmuyor
canım bende 7 kilo aldım dikkat etmeye de çalışıyorum ama alınıyor malesef ilk 3 ay sadece 1 kilo aldım sonrasını hatırlamıyorum ne ara oldu haberim yok
bence tamamen vücutla alakalı birde yediklerimiz çok etkiliyor beni demir ilacıda ciddi sindirim problemi yaşatıyor malesef
canım eskiden bu yana var bende sindirimine dikkat et demir ilacı sonrası ara ara yine yaşıyorum sabahları aç karnına gün kurusu yiyip bol su içmeye çalışıyorum birde fazla katı beslenmemeye çalış ilerlerse muhakkak ki doktoruna danış